Πολυεκκαθαριστικά-Εγκεφαλικά....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πολυεκκαθαριστικά-Εγκεφαλικά....

Επειδή δεν τα ξερεις όλα ανήκω στην κατηγορια εκεινων που επανειλημένα εχω δηλώει οτι σεβομαι τους πιστούς...

Μάλιστα και παροτι κανεις τον ειδημονα περί θρησκειας σου ειχα γραψει και ολοκληρο ποστ περί ορθοδοξης παράδοσης που χαμπάρι δεν πήρες τι έλεγε απο μενα τον 'αθεο''..Αλλά βλέπεις οσοι σκουζουν για ''Πατριδα -Θρησκεια -Οικογενεια'' δεν κάθονται να ανοιξουν τα ματάκια του ,να διαβάσουν και νά ενημερωθούν και στο φιλοσοφικό επιπεδο,απλά αναμασάνε τά στερεοτυπα.

Λοιπόν αλλο η πιστη και αλλο η επισημη Εκκλησια και το παπαδαριό που δεν το σεβομαι καθόλου.

Μαλιστα. Αλλο πιστη, αλλο επισημη Εκκλησια και παπαδαριο .

Να δουμε τι αλλο θα ακουσουμε, σε φιλοσοφικο επιπεδο παντα.

Αντε τωρα εξηγησε το αυτο στους Ισλαμιστες μιας που μιλαμε γενικοτερα περι πιστης....της οποιας ειδημων(?!) δεν εχω δηλωσει ποτε. Αλλο παλι..

Σκέψου δηλαδή να λεγαμε και στον Χιώτη οτι ειχαμε ανοιξει εμείς οι ''κουμουνιστές'' και ολοκληρο νημα εναντιον τού βιβλιου τής Ρεπούση..
Θάσκιζε τά ρούχα του..:flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πολυεκκαθαριστικά-Εγκεφαλικά....

Μαλιστα. Αλλο πιστη, αλλο επισημη Εκκλησια και παπαδαριο .

Να δουμε τι αλλο θα ακουσουμε, σε φιλοσοφικο επιπεδο παντα.

Αντε τωρα εξηγησε το αυτο στους Ισλαμιστες μιας που μιλαμε γενικοτερα περι πιστης....της οποιας ειδημων(?!) δεν εχω δηλωσει ποτε. Αλλο παλι..

Sorry..Αδυνατώ να συνεχισω..Τζάμπα κοπος..

Ούτε τά βασικά...............................

Θα κάνω τον κόπο να διαβάσω και τα υπόλοιπα ποστ έπειτα, αν και έφτασε ξανά το θέμα στις γνωστές αντιπαραθέσεις.
Τι γίνεται αν κάποιος δεν πληρώσει το παράνομο και ανήθικο αυτό χαράτσι;
Τι προβλέπει η όποια ντροπολογία βγήκε, το γνωρίζουμε;

Ίσως κάτι σαν κι αυτό που προτείνουν στο ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, ομαδική συγκέντρωση και επιστροφή των δελτίων στην Εφορία να είναι η σωστή αντιμετώπιση... Διάβασα σε πόσα σημεία είναι κατάφορα αντισυνταγματικό το χαράτσι κι έπαθα πλάκα.

Μετά από ανάγνωση των σχολίων, θα ήθελα να ρωτήσω τον αγαπητό εν Χριστώ αδελφό, Χιώτη:

Αυτό που προτείνεις, "Σφάξε με Αγά μου ν´αγιάσω" δεν το λέγαν παλιά στα χωριά μας;

Κι εγώ έκανα παπαδοπαίδι μικρός τις Κυριακές, αλλά δεν μου 'μεινε τέτοιο κουσούρι... Ρώτα και κανένα παπά της εκκλησίας, να δούμε τί θα σου πει για την περίπτωση; Οι κεφαλές πάντως της εκκλησίας το δώσαν το παράδειγμα στο ποίμνιο. Δεν θα πληρώσουν φράγκο. Τότε εμείς το ποίμνιο γιατί να μην ακολουθήσουμε τους ...Τράγους και τα κριάρια που τραβάν μπροστά και να εκτελούμε τις διαταγές που δίνουν οι Μασόνοι πολιτικάντηδες και εχθροί της Ελληνορθοδοξίας;
Εκτός αν ο Βενιζέλος την είδε Καίσαρας και διαβάζουμε τα Ευαγγέλια κατά γράμμα (όπως οι Ευαγγελικοί στο USA) κι όχι για τα διδάγματά τους, να του αποδώσουμε τα του Καίσαρος!
(δηλαδή ότι του κ@υλώσει να μας πάρει με το "έτσι το θέλω", όπως κάνανε οι Ρωμαίοι άρχοντες, γράφοντας Σύγκλητο και λαό και ιερατείο στα... ξέρουμε που!)
Δεν ξέρω αν καταφέρουμε να το ακυρώσουμε το χαράτσι, αλλά να πάρω άδεια να λείψω απ´τη δουλειά μου, να πάω να σηκώσω λεφτά από την τράπεζα και να τα καταθέσω στην εφορία, μέσα στη στενή διορία-τελεσίγραφο που μου δώσανε, θα με μουντζώνω μέρες στον καθρέφτη, ΔΕΝ αντέχω να το κάνω... αν ποτέ τα πάρουν, θα είναι κυνηγώντας με... ε όχι και να στηθούμε από μόνοι μας! ...γιατί αλλιώς θα την πληρώσει κάποιος άλλος παρακάτω, ο βιαστής πάντως θα την κάνει τη δουλειά του έτσι κι αλλιώς...?!

(Τελικά μ@λακίες έλεγε κι ο Warhol, άκου 15 λεπτά... ώρες ασχολούμαστε με τον καθένα!)

Φιλικά. Το εννοώ! Δεν πιστεύω πως είσαι δασκαλεμένος να λες αυτά που λες. Άσχετα με το πως σκεφτόμαστε και εκφραζόμαστε όσοι διαφωνούμε μαζί σου, προσπάθησε να ξανασκεφτείς το "πως το χεις δει" το θέμα.
Μην μπερδεύεις το αίτιο με το αποτέλεσμα και μην τσιμπάς σε ότι δόλωμα πετάνε...
Είπες και την πιο σωστή κουβέντα. Να αποφασίσουμε όλοι ΜΑΣ μαζί, ανεξαρτήτως προσωπικών πεποιθήσεων, πως ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, όχι για να σώσουμε την τσέπη μας, αλλά γιατί αυτό είναι το ηθικό και σωστό να κάνουμε.

Ανδρέας

Last edited:
Re: Απάντηση: Πολυεκκαθαριστικά-Εγκεφαλικά....

Μετά από ανάγνωση των σχολίων, θα ήθελα να ρωτήσω τον αγαπητό εν Χριστώ αδελφό, Χιώτη:

Αυτό που προτείνεις, "Σφάξε με Αγά μου ν´αγιάσω" δεν το λέγαν παλιά στα χωριά μας;

Κι εγώ έκανα παπαδοπαίδι μικρός τις Κυριακές, αλλά δεν μου 'μεινε τέτοιο κουσούρι... Ρώτα και κανένα παπά της εκκλησίας, να δούμε τί θα σου πει για την περίπτωση; Οι κεφαλές πάντως της εκκλησίας το δώσαν το παράδειγμα στο ποίμνιο. Δεν θα πληρώσουν φράγκο. Τότε εμείς το ποίμνιο γιατί να μην ακολουθήσουμε τους ...Τράγους και τα κριάρια που τραβάν μπροστά και να εκτελούμε τις διαταγές που δίνουν οι Μασόνοι πολιτικάντηδες και εχθροί της Ελληνορθοδοξίας;
Εκτός αν ο Βενιζέλος την είδε Καίσαρας και διαβάζουμε τα Ευαγγέλια κατά γράμμα (όπως οι Ευαγγελικοί στο USA) κι όχι για τα διδάγματά τους, να του αποδώσουμε τα του Καίσαρος!
(δηλαδή ότι του κ@υλώσει να μας πάρει με το "έτσι το θέλω", όπως κάνανε οι Ρωμαίοι άρχοντες, γράφοντας Σύγκλητο και λαό και ιερατείο στα... ξέρουμε που!)
Δεν ξέρω αν καταφέρουμε να το ακυρώσουμε το χαράτσι, αλλά να πάρω άδεια να λείψω απ´τη δουλειά μου, να πάω να σηκώσω λεφτά από την τράπεζα και να τα καταθέσω στην εφορία, μέσα στη στενή διορία-τελεσίγραφο που μου δώσανε, θα με μουντζώνω μέρες στον καθρέφτη, ΔΕΝ αντέχω να το κάνω... αν ποτέ τα πάρουν, θα είναι κυνηγώντας με... ε όχι και να στηθούμε από μόνοι μας! ...γιατί αλλιώς θα την πληρώσει κάποιος άλλος παρακάτω, ο βιαστής πάντως θα την κάνει τη δουλειά του έτσι κι αλλιώς...?!

(Τελικά μ@λακίες έλεγε κι ο Warhol, άκου 15 λεπτά... ώρες ασχολούμαστε με τον καθένα!)

Φιλικά. Το εννοώ! Δεν πιστεύω πως είσαι δασκαλεμένος να λες αυτά που λες. Άσχετα με το πως σκεφτόμαστε και εκφραζόμαστε όσοι διαφωνούμε μαζί σου, προσπάθησε να ξανασκεφτείς το "πως το χεις δει" το θέμα.
Μην μπερδεύεις το αίτιο με το αποτέλεσμα και μην τσιμπάς σε ότι δόλωμα πετάνε...
Είπες και την πιο σωστή κουβέντα. Να αποφασίσουμε όλοι ΜΑΣ μαζί, ανεξαρτήτως προσωπικών πεποιθήσεων, πως ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, όχι για να σώσουμε την τσέπη μας, αλλά γιατί αυτό είναι το ηθικό και σωστό να κάνουμε.

Ανδρέας

Ναι πραγματι δεν ειμαι δασκαλεμενος. Ενεργω αυτοβουλως. Αυτο το πετυχες φιλε Ανδρεα!

Αντε αλλη μια φορα να πω οτι αναγνωριζω το εγκληματικο της υποθεσης του χαρατσιου . Αντε αλλη μια φορα να πω οτι γνωριζω καλυτερα απο τον καθενα τι σημαινει ΝΤΠ, Παγκοσμιοποιηση, Διεθνεις τραπεζιτες, και πουλημενοι δοσιλογοι Ελληνες πολιτικοι. Αντε να ματα πω οτι θα πληρωσω επειδη ετσι πιστευω οτι πρεπει και οχι επειδη το λενε οι εθνοσωτηρες και ο δοσιλογος ΓΑΠ. Ειμαι εκτος αγορας εργασιας και με ποναει περισσοτερο απο σενα.

Αλλα οπως ειπε καποιος σοφος φιλος εδω μεσα, θα με φαει ο πατριωτισμος. Αλλα ελα μου ντε που ειμαι χοντροπετσος.

Ποιος ειπε 'μην ρωτας τι μπορει να κανει η Πατριδα για σενα αλλα τι μπορεις να κανεις εσυ γι'αυτην? :fahne90:

και κανε το σταυρο σου που εχεις δουλεια, μιας και ησουν παπαδακι.

Last edited:

Ναι..Όσοι έχουν δουλειά να πάνε να ανάψουν ένα κερί στον μεγαλοδύναμο μπας και ο φιλεύσπλαχνος θεουλης δεν τους αφήσει άνεργους για περάσουν την υπόλοιπη ταπεινή ζωούλα τους μέσα στην απόλυτη φτώχεια και δυστυχία που είναι ''σημαίες'' της τακτικής του σατανά...

Πες μου ότι κάνεις πλάκα..:afro:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πολυεκκαθαριστικά-Εγκεφαλικά....

Ναι πραγματι δεν ειμαι δασκαλεμενος. Ενεργω αυτοβουλως. Αυτο το πετυχες φιλε Ανδρεα!

Αντε αλλη μια φορα να πω οτι αναγνωριζω το εγκληματικο της υποθεσης του χαρατσιου . Αντε αλλη μια φορα να πω οτι γνωριζω καλυτερα απο τον καθενα τι σημαινει ΝΤΠ, Παγκοσμιοποιηση, Διεθνεις τραπεζιτες, και πουλημενοι δοσιλογοι Ελληνες πολιτικοι. Αντε να ματα πω οτι θα πληρωσω επειδη ετσι πιστευω οτι πρεπει και οχι επειδη το λενε οι εθνοσωτηρες και ο δοσιλογος ΓΑΠ. Ειμαι εκτος αγορας εργασιας και με ποναει περισσοτερο απο σενα.

Θα ήθελα να μας εξηγήσεις πως η συστράτευση με δοσιλόγους και η εξυπηρέτηση φανερών συμφερόντων μη φίλιων δυνάμεων, επιβάλλεται από το πατριωτικό αίσθημα. Εκτός κι αν το "έτσι πιστεύω" έχει το νόημα "είναι το φετίχ μου, η διαστροφή μου"...

Αλλα οπως ειπε καποιος σοφος φιλος εδω μεσα, θα με φαει ο πατριωτισμος. Αλλα ελα μου ντε που ειμαι χοντροπετσος.

Ποιος ειπε 'μην ρωτας τι μπορει να κανει η Πατριδα για σενα αλλα τι μπορεις να κανεις εσυ γι'αυτην? :fahne90:
O Κένεντι το είπε, για το USA, μάλιστα.
Το αντίστοιχο Ελληνικό είναι "για την Ελλάδα, ρε γαμώτο!"...

Παπαδάκι ήμουν, δουλοπρεπής και κακομοίρης δεν είμαι, με τη θέλησή μου δεν θα γίνω. Ακόμη κι αν κάποιοι δεν είναι σε θέση να κάνουν κάτι στην πράξη, τουλάχιστον μια υποψία αντίδρασης στη σκέψη, ούτε αυτό καν;!!!
Και δεν νομίζω ο Μεγαλοδύναμος να ασχολείται με τις λίστες του ΟΑΕΔ ή τα χαρτιά της Εφορίας... Τώρα, να φιλήσω το χέρι του διευθυντή μου όταν τον ξανασυναντήσω, μπορεί να του φανεί παράξενο, είναι και μοντέρνος τύπος ;)

(σόρρυ για την κατάχρηση του χώρου, αλλά μιας και είμαστε εκτός ωρών αιχμής...)

Last edited:

Παπαδάκι ήμουν, δουλοπρεπής και κακομοίρης δεν είμαι, με τη θέλησή μου δεν θα γίνω. Ακόμη κι αν κάποιοι δεν είναι σε θέση να κάνουν κάτι στην πράξη, τουλάχιστον μια υποψία αντίδρασης στη σκέψη, ούτε αυτό καν;!!!
Και δεν νομίζω ο Μεγαλοδύναμος να ασχολείται με τις λίστες του ΟΑΕΔ ή τα χαρτιά της Εφορίας... Τώρα, να φιλήσω το χέρι του διευθυντή μου όταν τον ξανασυναντήσω, μπορεί να του φανεί παράξενο, είναι και μοντέρνος τύπος ;)

(σόρρυ για την κατάχρηση του χώρου, αλλά μιας και είμαστε εκτός ωρών αιχμής...)

Στη σκεψη ολοι ηρωες ειναι...ασε, το ιντερνετ ειναι γεματο απο επαναστατες, παγκοσμιως ομιλω. Οι λεγομενοι internet warriors....:flipout:

Επειδη βλεπω πως υπαρχει μια γενικοτερη προσπαθεια να χαρακτηριστω δουλοπρεπης, φασιστας, οργανο του ΓΑΠ, κλπ.. επειδη θα πληρωσω το χαρατσι, θα σε ρωτησω ευθεως κατι επικαιρο.

Εαν η τουρκια απειλησει την εδαφικη μας ακεραιοτητα θα υπηρετησεις την Πατριδα? Η επειδη μας κυβερνα ο ανθελληνας και προδοτης ΓΑΠ θα αρνηθεις με την ιδια ευκολια που καποιοι θα αρνηθουν να πληρωσουν τα χαρατσια?

Εγω θα υπηρετησω ακριβως για τον ιδιο λογο που θα πληρωσω τα χαρατσια. Αλλιως δεν θα ημουν Πατριωτης, οπως το εννοω εγω.

Last edited:

Δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι λέμε..
http://www.youtube.com/watch?v=0TamvrMZl4g

Ενταξει Παντελη, το καταλαβαινω αυτο, αν και μεσα σου ειμαι σιγουρος οτι καταλαβαινεις τι με προβληματιζει. Ελπιζω τουλαχιστον.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πολυεκκαθαριστικά-Εγκεφαλικά....

Εαν η τουρκια απειλησει την εδαφικη μας ακεραιοτητα θα υπηρετησεις την Πατριδα? Η επειδη μας κυβερνα ο ανθελληνας και προδοτης ΓΑΠ θα αρνηθεις με την ιδια ευκολια που καποιοι θα αρνηθουν να πληρωσουν τα χαρατσια?

Εγω θα υπηρετησω ακριβως για τον ιδιο λογο που θα πληρωσω τα χαρατσια. Αλλιως δεν θα ημουν Πατριωτης, οπως το εννοω εγω.

Δεν μου λες ρε φίλε..

Σε κανά στρατόπεδο τό 1960 ειμαστε και ρωτάς τον κόσμο αν θα υπηρετήσει άν μπουκάρουν οι Τουρκοι??

''Εθνική Ηθική διαπαιδαγώγηση'' θα μας κανεις??

Αειντε σοβαρέψου...

Αρκετά μέ την εθνικοφροσύνη τού Αδωνη..

Στη σκεψη ολοι ηρωες ειναι...ασε, το ιντερνετ ειναι γεματο απο επαναστατες, παγκοσμιως ομιλω. Οι λεγομενοι internet warriors....:flipout:

Επειδη βλεπω πως υπαρχει μια γενικοτερη προσπαθεια να χαρακτηριστω δουλοπρεπης, φασιστας, οργανο του ΓΑΠ, κλπ.. επειδη θα πληρωσω το χαρατσι, θα σε ρωτησω ευθεως κατι επικαιρο.

Εγώ πάλι θα ζητήσω πολιτικό ασυλο στην Γαλλία, θα γράφω ερμητικά ποιήματα και μόλις πέσει η σκόνη και η αναμπουμπούλα θα γυρίσω πίσω και θα γίνω υπουργός....

Ναι..Όσοι έχουν δουλειά να πάνε να ανάψουν ένα κερί στον μεγαλοδύναμο μπας και ο φιλεύσπλαχνος θεουλης δεν τους αφήσει άνεργους για περάσουν την υπόλοιπη ταπεινή ζωούλα τους μέσα στην απόλυτη φτώχεια και δυστυχία που είναι ''σημαίες'' της τακτικής του σατανά...

Πες μου ότι κάνεις πλάκα..:afro:

Γιατι, κακο ειναι να πιστευουμε?

Εσυ δεν πιστευεις καπου?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πολυεκκαθαριστικά-Εγκεφαλικά....

Δεν μου λες ρε φίλε..

Σε κανά στρατόπεδο τό 1960 ειμαστε και ρωτάς τον κόσμο αν θα υπηρετήσει άν μπουκάρουν οι Τουρκοι??

''Εθνική Ηθική διαπαιδαγώγηση'' θα μας κανεις??

Αειντε σοβαρέψου...

Αρκετά μέ την εθνικοφροσύνη τού Αδωνη..

Απαντω σοβαρα και παντα αναλογα με τη σοβαροτητα της ερωτησης...

Γιατι προσπαθεις να μου κολλησεις κομματικες ταμπελες κ.Σουρλα?

Ναι, ξερω, αν δεν μου αρεσει να σας αδειασω τη γωνια...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πολυεκκαθαριστικά-Εγκεφαλικά....

Απαντω σοβαρα και παντα αναλογα με τη σοβαροτητα της ερωτησης...

Γιατι προσπαθεις να μου κολλησεις κομματικες ταμπελες κ.Σουρλα?

Ναι, ξερω, αν δεν μου αρεσει να σας αδειασω τη γωνια...

Δεν θα ρωτάς τον κόσμο αν θα παει να πολεμησει με την Τουρκιά κατάλαβες??

Και δεν θα του βάζεις bold ..

Καφριλικι του Αδωνη δεν ειναι εδώ μεσα,ούτε υπαρχουν Διοικητές Ταγματων Μακρονησου να κανουν ΕΗΔ..........................................................

Γιατι, κακο ειναι να πιστευουμε?

Εσυ δεν πιστευεις καπου?

Και βέβαια πιστεύω...Στην λογική...

Η εργασία είναι δικαίωμα...Δεν μας κάνει χάρη ο καλός θεουλης ούτε ο εκάστοτε εργοδότης που μας έχει στην δούλεψή του....

Και βέβαια πιστεύω...Στην λογική...

Η εργασία είναι δικαίωμα...Δεν μας κάνει χάρη ο καλός θεουλης ούτε ο εκάστοτε εργοδότης που μας έχει στην δούλεψή του....

:2thumb22sup:

Και προς απάντηση στην ερώτησή σου: θα πάρω τα όπλα και θα προσπαθήσω να μετατρέψω τον "εθνικό" πόλεμο σε εμφύλιο στο εσωτερικό και των δύο χωρών, για την ανατροπή του υπάρχοντος καθεστώτος. Όπως είπε και ο Λένιν "θα γίνουμε αμυντιστές μόνο όταν η εξουσία θα περάσει στα χέρια του προλεταριάτου".