Πολυεκκαθαριστικά-Εγκεφαλικά....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πολυεκκαθαριστικά-Εγκεφαλικά....

Και προς απάντηση στην ερώτησή σου: θα πάρω τα όπλα και θα προσπαθήσω να μετατρέψω τον "εθνικό" πόλεμο σε εμφύλιο στο εσωτερικό και των δύο χωρών, για την ανατροπή του υπάρχοντος καθεστώτος. Όπως είπε και ο Λένιν "θα γίνουμε αμυντιστές μόνο όταν η εξουσία θα περάσει στα χέρια του προλεταριάτου".

Ωχ....τι το θελες τέτοιου είδους σχόλιο,,,Βρες τρύπα να κρυφτείς τώρα:flipout:

Εγώ πάντως βρήκα πως θα γλυτώσω την εισφορά για τα ακίνητα. Εκανα μία μικρή μετατροπή στην πολυκατοικία....... :D

attachment.php

το "σκηνικό" ειναι γνωστό απο πολυ παλιά !
π.χ εχεις ενα οικόπεδο σε περιοχή εκτος σχεδίου πόλεως όποτε η λύση που εχεις ειναι να βαλεις ενα εκκλησάκι μεσα
να το δηλώσεις στην αρχιεπισκοπή και ως δια μαγείας εχεις αμέσως ΔΕΗ και ΟΤΕ και ΝΕΡΟ !!!
για αυτό και ολες οι βιλαρες εχουν και ενα εκκλησάκι μέσα !

αλήθεια, τώρα με την εξαίρεση των ιερών ναών απο το χαράτσι της ΔΕΗ οι εν λόγω πονηροί απλα δεν θα πληρώσουν !!!

στο παρακάτω λινκ υπάρχουν διάφορα για να διαλέξετε.....

http://www.markaris.gr/?page_id=6

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πολυεκκαθαριστικά-Εγκεφαλικά.

Δεν θα ρωτάς τον κόσμο αν θα παει να πολεμησει με την Τουρκιά κατάλαβες??

Και δεν θα του βάζεις bold ..

Καφριλικι του Αδωνη δεν ειναι εδώ μεσα,ούτε υπαρχουν Διοικητές Ταγματων Μακρονησου να κανουν ΕΗΔ..........................................................

Κακως εβαλα bold. Το αναγνωριζω.

Η προσπαθεια σας να με χαρακτηρισετε φασιστα ειναι θλιβεροτατη ψευδεστατη και αδικη.

Εγώ δεν ξέρω πάντως κανέναν που να ονομάστηκε πατριώτης πριν την μάχη...Οι πατριώτες εκ του αποτελέσματος κρίνονται..
Οι όψιμοι (της γυάλας) μοιαζουν σαν τα σκυλιά που γαβγίζουν αλλά δεν δαγκώνουν...

Ωχ....τι το θελες τέτοιου είδους σχόλιο,,,Βρες τρύπα να κρυφτείς τώρα:flipout:

Όταν υπηρετούσα την στρατιωτική μου θητεία, την οποία πολλοί από αυτούς τους τουρκοφάγους την κάνανε σπίτια τους, από το Μεσολόγγι (κέντρο) πήγα Έβρο και, μάντεψε, ξανά Έβρο! Πρώτη μετάθεση Νέα Βύσσα, δεύτερη δίπλα στην Καβύλη. Χαρακτηρισμένος ως κομμουνιστής, αρνούμενος από την αρχή να συμμετάσχω σε θρησκευτικές εκδηλώσεις, προσευχές κλπ, έφαγα άγριο καψόνι, εν έτει 2003 και "εθνικοπατριωτιοθρησκευτικές" νουθεσίες και κηρύγματα από καραβανάδες "πατριώτες". Τους ξέρω καλά. Μια μέρα που ένας από αυτούς με ρώτησε την ίδια ερώτηση, του απάντησα με τον ίδιο τρόπο που απάντησα και εδώ, προσθέτοντας ότι πρώτα θα τουφέκιζα αυτόν και όλους τους καραβανάδες..Μπορείς να φανταστείς τι έγινε.. :flipout: :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πολυεκκαθαριστικά-Εγκεφαλικά.

Η προσπαθεια σας να με χαρακτηρισετε φασιστα ειναι θλιβεροτατη ψευδεστατη και αδικη.

Θυμίζει δηλωση πολιτικού...
πιστευω να το διασκεδάζεις οταν τα γράφεις:a0210:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πολυεκκαθαριστικά-Ε

Η προσπάθεια να κανεις τον ''Νικο Ξανθοπουλο'' ειναι θλιβερή..

Οποτε σοβαρέψου..

Και μήν αρχιζεις τις κλαψες..

Μακρονησιώτικο Ταγμα πάντως δεν θα γινει εδώ μέσα και κατάλαβε το καλά..Ε.Η.Δ. δεν παίζει..

Όταν υπηρετούσα την στρατιωτική μου θητεία, την οποία πολλοί από αυτούς τους τουρκοφάγους την κάνανε σπίτια τους, από το Μεσολόγγι (κέντρο) πήγα Έβρο και, μάντεψε, ξανά Έβρο! Πρώτη μετάθεση Νέα Βύσσα, δεύτερη δίπλα στην Καβύλη. Χαρακτηρισμένος ως κομμουνιστής, αρνούμενος από την αρχή να συμμετάσχω σε θρησκευτικές εκδηλώσεις, προσευχές κλπ, έφαγα άγριο καψόνι, εν έτει 2003 και "εθνικοπατριωτιοθρησκευτικές" νουθεσίες και κηρύγματα από καραβανάδες "πατριώτες". Τους ξέρω καλά. Μια μέρα που ένας από αυτούς με ρώτησε την ίδια ερώτηση, του απάντησα με τον ίδιο τρόπο που απάντησα και εδώ, προσθέτοντας ότι πρώτα θα τουφέκιζα αυτόν και όλους τους καραβανάδες..Μπορείς να φανταστείς τι έγινε.. :flipout: :flipout:

Σε πληροφορώ πως είχαμε σχεδόν την ίδια πορεία...Στην Αλεξανδρούπολη και στο Σουφλί (που υποτίθεται πως ήμασταν εκεί για να τους φυλάμε) οι ντόπιοι αντιμετώπιζαν τους φαντάρους σαν επιδημία...
Οι φυλακές και οι στερήσεις εξόδου για την άρνηση της απαγγελίας του ''Πιστεύω'' στους τυχάρπαστους καραβανάδες ήταν στο ημερήσιο πρόγραμμα (αφού δεν πιστεύω ρε μάγκες πως θα γίνει)...

Θα ήθελα να δω τις φάτσες τους τώρα που οι ανώτεροί τους ξεπουλάνε τα πάντα....Μέχρι τώρα δεν έχω δει καμία αντίδραση,...Αλλά εκεί δεν τους παίρνει...Στον 20χρονο εξαντλείται όλη η μαγκιά τους...

Last edited:
Εμάς κάτω στην Κώ παλιοτερα(86) μάς έλεγαν και γιά τίς Βουλγάρες που θά πηδούσαν οι HyperGreeks..:flipout::flipout::flipout:

Υπήρχε Ε.Η.Δ. και τοτε..Λιιγο πιο μαζεμένη αλλά υπήρχε ..Ηταν και ο Μενιος ο χωροφύλαξ στά πράγματα..Μεγας δημοκράτης..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πολυεκκαθαριστι

Η προσπάθεια να κανεις τον ''Νικο Ξανθοπουλο'' ειναι θλιβερή..

Οποτε σοβαρέψου..

Και μήν αρχιζεις τις κλαψες..

Μακρονησιώτικο Ταγμα πάντως δεν θα γινει εδώ μέσα και κατάλαβε το καλά..

Κλαψες ειναι ενα σοβαρο αιτημα στον συντονιστη του φορουμ να μην χαρακτηριζομαι και μην κατηγορουμαι ευθεως σαν φασιστας απο τον ιδιο τον συντονιστη του φορουμ?? Ταγματα, Μακρονησια.. τι να πω?? Οκ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πολυε

Κλαψες ειναι ενα σοβαρο αιτημα στον συντονιστη του φορουμ να μην χαρακτηριζομαι και μην κατηγορουμαι ευθεως σαν φασιστας απο τον ιδιο τον συντονιστη του φορουμ?? Ταγματα, Μακρονησια.. τι να πω?? Οκ.

Το φασιστας δεν ειναι κατηγορια..
Ειναι πολιτική θέση..

Αμα ντρέπεσαι για την ιδεολογια σου πρόβλημά σου.

Αλλη φορά ανάκριση σε μέλος δεν θα κανεις για το '''αν θα πολεμησει''

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Π

Το φασιστας δεν ειναι κατηγορια..
Ειναι πολιτική θέση..

Αμα ντρέπεσαι για την ιδεολογια σου πρόβλημά σου.

Αλλη φορά ανάκριση σε μέλος δεν θα κανεις για το '''αν θα πολεμησει''

Αν ηταν αυτη η ιδεολογια μου σιγουρα δεν θα ντρεπομουν. Αλλα δεν ειναι.

Δυστυχως τη λεξη 'φασιστας' την εχετε ψωμοτυρι και την χρησιμοποιητε οπως περιπου οι Ισραηλιτες εχουν και χρησιμοποιουν τη λεξη 'αντισημιτης'.

Αν αυτοι εχουν καποιο δικιο, εσεις δεν εχετε κανενα. Δεν απειλειστε κ.Σουρλα απο την 'πατριωτικη' μου αποψη, ουτε εσεις ουτε τα μελη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Α

Αν ηταν αυτη η ιδεολογια μου σιγουρα δεν θα ντρεπομουν. Αλλα δεν ειναι.

Δυστυχως τη λεξη 'φασιστας' την εχετε ψωμοτυρι και την χρησιμοποιητε οπως περιπου οι Ισραηλιτες εχουν και χρησιμοποιουν τη λεξη 'αντισημιτης'.

Αν αυτοι εχουν καποιο δικιο, εσεις δεν εχετε κανενα. Δεν απειλειστε κ.Σουρλα απο την 'πατριωτικη' μου αποψη, ουτε εσεις ουτε τα μελη.

Καλά οτι πείς..Εδώ δεν ξέρεις κάν τις διαφορές ορθοδοξης παραδοσης και παπαδαριού και κάνεις και τον θρησκευόμενο,κατά το ''Πατρίς Θρησκεια Οικογενεια''.

Την επομενη φορά που θά ρωτήσεις μέλος με bold αν θα πολεμησει κατά της Τουρκιας 'η τής Δαχομέης ή τού Αγιου Δομίνικου να το σκεφτείς σοβαρά,πριν το κάνεις..Ανακριτικό τής Ασφάλειας δεν εχουμε εδώ,ούτε κλίμα στρατόκαυλων τού 50-60.

Δυστυχώς για σένα τό φασίστας ,ευτυχώς για μένα..

Φυσικά και δεν απειλουμαστε απο ''πατριώτες'' σαν και τού λόγου σου.Αντιθέτως μάς ξεφεύγει και κανά μειδίαμα.

Και τέλoς τά off-topic..

Last edited: