Aυτο στο ντουκου περασε ε;
Αναφέρθηκε πιο πάνω...Εκεί μας έχουν φτάσει οι ''πατριώτες'' που πασχίζουν να ''σώσουν'' την χώρα...
Θέλουν τα κλειδιά από τα σπίτια μας αλλά δεν θα τους κάνουμε την χάρη...
Κόβουν το ρεύμα σε ανθρώπους που είναι άνεργοι αφήνοντας τα παιδιά τους να διαβάζουν στο απόλυτο σκοτάδι...Μέχρι εκεί φτάνει ο πατριωτισμός τους...
Φίλε Χιώτη είπα κι εγώ να ανταλλάξουμε δυο κουβέντες τις πρώτες πρωινές ώρες... ξέφυγε το θέμα... Σου απαντήσανε οι υπόλοιποι κανονικά...
Από τα χαράτσια της Εφορίας φτάσαμε στους Ελληνορθόδοξους αντρειωμένους τουρκοφάγους... έχεις πολύ "παιδική-εφηβική" αντίληψη για τα πράγματα και τον κόσμο. Και υποπτεύομαι πως δεν έχεις καν κανένα κέρδος από αυτό, όπως κάποιοι φασιστο-κοντοπίθαροι που μπήκαν και στη Βουλή τα τελευταία χρόνια ή ακόμη και κάποιοι "αριστεροί" της απέναντι όχθης, εφόσον δηλώνεις άνεργος...
Τέλος πάντων, τι να σου κάνω κι εγώ κήρυγμα ή να σου αποδείξω με λόγια πόσο πατριώτης και ικανός στα όπλα είμαι;
Ούτε θα βγει τίποτε, ούτε θα τελειώσουμε ποτέ την αντιπαράθεση...
Το μόνο που μπορώ να σου ζητήσω, για λόγους αισθητικής και εφόσον δηλώνεις νομιμόφρων θρησκευόμενος πατριώτης ετοιμοπόλεμος μαχητής, βάλε ένα σταυρό με λιγότερα φρου φρου στις γωνίες (να θυμίζει λίγο αυτόν πάνω στον οποίο σταυρώθηκε ο Χριστός που πιστεύεις) μπροστά από την Ελληνική σημαία, στο άβαταρ σου.
Στο θέμα τώρα, ξέρω πως άνθρωποι του φόρουμ έχουν αντίληψη και γνώσεις για νομικά και πολιτικά, χώρια που εδώ που ζω εγώ, μόνο ο Μπέος αντιμετωπίζεται σαν πολιτικό γεγονός...
Τί γίνεται, υπάρχει κάποια οργανωμένη αντίδραση στην πράξη για τα χαράτσια ή μόνο θεωρητικές αναφορές στην αντισυνταγματικότητα γίνονται; Κάτι πέρα από αυτά που γράφουν οι εφημερίδες, κάποιος που να γνωρίζει από πρώτο χέρι;
Αναφέρθηκε πιο πάνω...Εκεί μας έχουν φτάσει οι ''πατριώτες'' που πασχίζουν να ''σώσουν'' την χώρα...
Θέλουν τα κλειδιά από τα σπίτια μας αλλά δεν θα τους κάνουμε την χάρη...
Κόβουν το ρεύμα σε ανθρώπους που είναι άνεργοι αφήνοντας τα παιδιά τους να διαβάζουν στο απόλυτο σκοτάδι...Μέχρι εκεί φτάνει ο πατριωτισμός τους...
Έχεις δίκιο σε αυτό που επισημαίνεις. Παρότι νομικός, δεν τρέφω ιδιαίτερες ελπίδες ότι μπορεί να βγει κάτι μέσω της δικαστικής οδού, ήδη τα δείγματα από τις αποφάσεις του ΣτΕ είναι ενδεικτικά, ως προς την κατεύθυνση της νομολογίας, η οποία με περισσή και ύποπτη ευκολία παρακάμπτει και απορρίπτει νομικά επιχειρήματα, ανάγοντας τη θολή έννοια του υπέρτερου δημοσίου συμφέροντος σε υπέρτερο κανόνα δικαίου, στον οποίο υποτάσσονται τα πάντα. Αλλά ακόμα και αλλιώς να ήταν τα πράγματα, είμαι πλέον πεισμένος ότι πρέπει να πάρουν την απάντησή τους στους δρόμους και όχι στη δικαστική αίθουσα. Μαζική ανυπακοή και αντίσταση, μόνο αυτό μπορεί να απομακρύνει αυτό το σκυλολόι. Τί θα κάνουν δηλαδή, θα κόψουν το ρεύμα από 2-3 εκατομμύρια πολίτες? Ας το κόψουν, αν τολμούνε.
Νικο,αυτο που πιθανον θα κανουν σε περιπτωση που δεν εισπαξουν αυτα που περιμενουν απο την ΔΕΗ,ειναι να βρουν αλλους τροπους να τα εισπραξουν ακομη πιο αδικους.Αυτοι εχουν βγαλει ενα λογαριασμο τον οποιο πρεπει να μαζεψουν,αδιαφορωντας ποιος θα τον πληρωσει...
Φαίνεται πως οδεύουμε προς στάση πληρωμών. Ελπίζω να μην γίνει κάτι τέτοιο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.