Πολυεργαλεία

Χα.. Αυτο το μαχαιρακι στο τσακ δε το χτυπησα χθες!..λεει τιποτα; Η λαμα ειναι καλουτσικη η μουφιτσα;

Για τα λεφτα του ειναι μια χαρα. Η αν κανεις συλλογη οπως εγω.
Η λαμα δεν ειναι για πολλα πολλα λογω του οτι βασιζεται σε ενα αδυναμο σωμα απο φτηνο πλαστικο. Η λεπιδα ομως ασφαλιζει. Για απλη κοπτοραπτικη ειναι οκ, για να βασιστεις επανω του, οχι.
Το μεγαλυτερο αδερφακι του ομως ειναι αστερι. Και η λαμα του και το σωμα του. Το ειχα παρει απο manafont αν θυμαμαι καλα.

Victorinox SwissTool. Η ναυαρχιδα της Victorinox.
Κατα τη γνωμη μου, μακραν το πλεον ποιοτικο μεγαλο πολυεργαλειο σημερα. Το ξεχωριζω απο το μικροτερο αλλα εξ'ισου ποιοτικο SwissTool Spirit που εχω, μονο λογω μεθεθους.
Το ατσαλι του δεν παιζεται, η πενσα -το κυριο εργαλειο- αισθανεται σαν βελουδο στο ανοιξε κλεισε, τα εργαλεια ασφαλιζουν και φυσικα δεν κολλανε μεταξυ τους.
Ερχεται σε δερματινη θηκη με διαφορα bits και ενα τιρμπουσον με κατσαβιδακι γυαλιων. Επενδυση που αξιζει και διαρκει για μια ζωη (τουλαχιστον..:)

DSC_0292.jpg
Eδω το εργαλειο. Η φωτο/φωτισμος δεν μπορει να απεικονισει σωστα την ποιοτητα του ατσαλιου

D7K_1560.jpg
Διαφορα εργαλεια. Η λιμα ειναι βαρβατη σιδερολιμα με τα ολα της.

D7K_1569.jpg
Διαφορα εργαλεια. Το πριονι δεν εχει ορια, by far the best of all the rest!!

DSC_0283.jpg
H Θηκη με τα bits. Eπισης το ανοιχτηρι που βιδωνει επανω του το κατσαβιδακι γυαλιων.

DSC_0295.jpg
Η πενσα. Αν δεν την ανοιγοκλεισεις δεν μπορεις να καταλαβεις την διαφορα με τον ανταγωνισμο.

DSC_0286.jpg
Το εργαλειο στη θηκη του.

Παρελαβα αυτο το μικρο σουγιαδακι (4εκ. λαμα), για να ανοιγω τα πακετακια απο Κινα, αλλα και για τη συλλογη μου :))
http://www.fasttech.com/products/0/10001877/1138505-sanrenmu-c97-mini-stainless-steel-folding-knife

Πριν το παραλαβω και επειδη κοστιζε $2.5 πιστευα οτι θα ηταν ενα μικρουλι μαχαιρακι gadget της πλακας, παρολο που ειναι σχετικα γνωστη μαρκα (sanrenmu) που πωλειται στο Amazon και σε αλλα καλα μερη.
Οταν το παρελαβα διαπιστωσα οτι η κατασκευη και η ποιοτητα του ειναι (λογαριθμικα) αντιστροφως αναλογη με την τιμη του!!! Αμεσως παρηγγειλα και καποια αλλα μοντελα της ιδιας μαρκας βεβαιως βεβαιως...:))

D7K_1826.jpg

Εργαλειακια για τα κλειδια και οχι μονο: Ψαλιδακι που διπλωνει, Κατσαβιδακι για τα γυαλια (philips&normal), κλειδι-σουγιαδακι!

D7K_2094.jpg

Αυτά τα κατσαβιδάκια βρε παιδί μου... πολύ μπιζού είναι... απίθανα !!

Χιώτη... να σου πω.. εσύ θα μας καταστρέψεις !! γιουρο για γιούρο δεν θα μείνει αν συνεχίσεις να μας σκανδαλίζεις !! χε χε χε...

Ελα, που παραπονιεσαι κιολας, φτηνα φτηνα τη βγαζουμε. Κατσε να τελειωσει η κριση και εκει θα δεις τα γλεντια :))

Δε λες παλι καλα που υπαρχουν οι καλοι μας Κινεζοι και την βγαζουμε με γκατζετακια των ολιγων δολλαριων και εχουμε την ψευδαισθηση οτι κανουμε και αγορες :flipout:

Ναι, για ξυλο μου φαινεται και πολυ ποιοτικο γενικοτερα. Απο τα καλυτερα σε αυτη την τιμη (και σε σχεση με ακριβοτερα) που εχω αγορασει.

Βαλε το κουπονακι CPASTE13SPRING για περαιτερω εκπτωση 5%. Το site ειναι νεο αλλα πολυ αξιοπιστο και στελλει τα παντα με registered mail, δωρεαν!

Μικρο πολυεργαλειο που κουμπωνει στα κλειδια, με πολυ καλη ποιοτητα ατσαλιου. 6 σε 1. Κοφτερη η ημιπριονωτη λεπιδα.
Κατσαβιδακι philips, κανονικο και γυαλιων, καθως κα ανοιχτηρι. Συμπαθητικο gadgetaki, με μηκος και σχηματος κλειδιου :)
http://www.fasttech.com/products/0/...-key-6-in-1-stainless-steel-keychain-multi-to

DSC_0488.jpg