Πολυεργαλεία

παιδα μπορειτε να μου βρειτε πολυεργαλειο που να εχει

μαχαιρι
λιμα
πριονι
σουβλι
ψαλιδι

εκτος απο τα victorinox & leatherman Juice Xe6?

παιδα μπορειτε να μου βρειτε πολυεργαλειο που να εχει

μαχαιρι
λιμα
πριονι
σουβλι
ψαλιδι

εκτος απο τα victorinox & leatherman Juice Xe6?

Gerber?

Εκτος victorinox και leatherman?? Γιατι? Θελεις αποκλειστικα αυτα τα 5 εργαλεια για να εχει μικρο ογκο το πολυεργαλειο?

Εχω δει μονο στη λαικη αλλα ειναι αφενος μεγαλα αφετερου πολυ τσιπικα (και ισως επικινδυνα) για σοβαρη δουλεια.

θελω μεσο μεγεθος...και πιο οικονομικο...μετα ας εχει οτι αλλο εργαλειο θελει

θελω μεσο μεγεθος...και πιο οικονομικο...μετα ας εχει οτι αλλο εργαλειο θελει

http://www.aliexpress.com/item/True...tifunctional-pliers-pocket-edc/807629220.html

To εχω μόνιμα παρκαρισμένο στο αυτοκίνητο εδώ και ένα χρόνο..

http://www.aliexpress.com/item/Free...or-tools-Camping-tool-1pcs-lot/724544297.html
αυτό το είχα φέρει για ένα φίλο, μια χαρά πολυεργαλείο...

ναι, αλλα δυστυχως δεν βλεπω ουτε σουβλι ουτε λιμα (οχι νυχιων) που θελει ο κοσπαπ.
Παντως ενα victorinox ειναι για μια ζωη, κυριολεκτικα.

http://www.aliexpress.com/item/Free-...724544297.html
αυτό το είχα φέρει για ένα φίλο, μια χαρά πολυεργαλείο...

αυτο ειναι οτι πρεπει..και τα εχει ολα....και σουβλι και λιμα
καλο δεν θελω να ειναι και πολυ...το θελω μαζι μου στα ταξιδια κ τη δουλεια.
αφαμ με εσωσες...εψαχνα πολυ καιρο

ναι, αλλα δυστυχως δεν βλεπω ουτε σουβλι ουτε λιμα (οχι νυχιων) που θελει ο κοσπαπ.
Παντως ενα victorinox ειναι για μια ζωη, κυριολεκτικα.

Πράγματι, victorinox αθάνατα. Δεν παθαίνουν τίποτα, από σκουριές δεν γνωρίζουν... Τον δικό μου δεν τον αποχωρίζομαι ποτέ, καθημερινά όπου και να πάω είναι πάντα μαζί μου. Και μου έχει χρειαστεί σε κυριολεκτικά απίθανες περιπτώσεις... Απλά να πω ότι όταν κάποτε (πριν καμιά 10αριά χρόνια) υπέστη διάρρηξη στο σπίτι και κάποια πράγματα έκαναν φτερά, το πρώτο πράγμα που αντικατέστησα ήταν το πολυεργαλείο μου ...
Υπάρχουν και κάποια άλλα πολυεργαλεία στο αυτοκίνητο και στις μοτοσυκλέτες μου αλλά πολύ σπάνια θα τα χρησιμοποιήσω... αφού ο victory είναι πάντα έτοιμος και δίπλα μου ;)

2013-04-05-3661_zps2a9d2a17.jpg

Μια πολύ πρόχειρη φωτό με μερικά μόνο από τα εργαλεία του ανοιγμένα...

Ετσι ειναι, εγω εχω ακομα τον Victorinox Champ (νομιζω σαν τον δικο σου) σε αριστη κατασταση, εχω αναρτηση και φωτο στο νημα πιο πισω, με τεραστια χρηση απο το 1985 - δωρο του πατερα μου.
Οι λεπιδες ειναι ακομα κοφτερες, δεν χρειαζονται ακονισμα, οπως και το αθανατο πριονι που ειναι το πιο πολυχρησιμοποιημενο εργαλειο μετα το μαχαιρακι. Οπως αλλωστε και το ψαλιδακι και η λιμα. Η αντοχη ειναι απιστευτη.
Το ατσαλι της victorinox ειναι αλλο πραμα και καμμια σχεση με αυτο της Leatherman. Εχω αρκετα μεγαλη συλλογη απο πολυεργαλεια και η διαφορα ειναι εμφανης, ιδιαιτερα στα μεγαλα πολυεργαλεια των σειρων.

Μέσα και εγώ. Έχω το ίδιο εδώ και 20 χρόνια και είναι σαν καινούργιο παρά την δουλειά που έχει ρίξει. Μακράν καλύτερα από τα λέδερμαν.

DSCF7963.jpg3 από τους vic μου. Κάποτε είχα 5-6 τον ένα μου τον κράτησαν στο Βενιζέλος…:furious3: τον άλλο τον έκανα δώρο στον πατέρα μου και τον άλλο σε ένα παππούλη στην Κρήτη για να σκαλίζει τις ασκομαντουρες που έφτιαχνε….. Ο λευκός είναι από τον ελβετικό στρατό.

Ο λευκός είναι από τον ελβετικό στρατό

και φερει το λογοτυπο της εταιριας πυρομαχικων Ruag? κομματι δυσκολο

Γιατι δυσκολο? Αντισταθμιστικα οφελη!
Πουλησε η εταιρεια πυρομαχικα στο στρατο και εδωσε και δωρεαν σουγιαδακια στο στρατευμα, με το λογοτυπο τους βεβαιως βεβαιως. :))

και φερει το λογοτυπο της εταιριας πυρομαχικων Ruag? κομματι δυσκολο

Τι να σου πω ενδέχεται να κάνω και λάθος, πάντως ο πελάτης ως τέτοιο μου τον είχε κάνει δώρο.:HTEHETH63:

Re: Απάντηση: Re: Leatherman: Wave / Style CS / Squirt PS4

Κι όμως, δεν συμβαίνει τίποτα άλλο!
Νεος Moderator, νέα ήθη και έθιμα!!!
Σου στειλα ΡΜ - thanks

Παράβαση του Κανονισμού των Αγγελιών επειδή έτσι το θέλετε δεν γίνεται.
Η ΔΟ ομάδα είναι υπό την εποπτεία της ΓΔ και στο συγκεκριμένο γενονός έπραξε σωστά.
Η επιμονή σας να αναρτήσετε την αγγελία σας οπουδήποτε παρ´όλες τις προειδοποιήσεις των αρμόδιων διαχειριστών
επιφέρει την ποινή αποκλεισμού σας για 15 ημέρες από το φόρουμ.

Last edited:
Με τετοιας αυστηροτητας μπαναρισματα σε τετοιου ειδους πταισματα, χαλατε τη συνοχη και τη διαθεση των μελων της κατηγοριας.

Παρακαλω παρα πολυ τον/τους διαχειριστες της υποκατηγοριας μας, να μεσολαβησουν, εαν ειναι δυνατον, για να γυρισει ο asot.

Επειδή δεν ξέρετε τι ακριβώς έχει προηγηθεί, καλύτερα να αφήσετε τις υποδείξεις και τα σταυρουδάκια.