Πολυκάναλο ηχείο 5.1 YSP-1100 Yamaha

SGEOR

New member
20 November 2006
5
Καλημέρα,

Θα ήθελα την γνώμη σας για το πολυκάναλο ηχείο της Yamaha και εάν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση που αφορά πάντα πολυκάναλο ηχείο...

Ευχαριστώ,

Το άκουσα μια και μοναδική φορά μαζί με το Sub του κι έπαθα πλάκα... Δεν το πίστευα οτι αυτός ο ήχος βγαίνει από ένα ( τί ένα δηλαδή... ;) ) ηχείο.

Πολύ ενθαρρυντικό αυτό που λες φίλε, απλώς δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι που θα πρέπει να ρωτήσω πριν το παραγγείλω (σύνδεση με τον ενισχυτή που ήδη έχω Sony 5ετιάς κλπ)...

Ευχαριστώ πήρα μία ιδέα περί τίνος πρόκειται...

Μήπως τυχαίνει να γνωρίζεται που μπορώ να το δω από κόντα (εντός Ελληνικής επικράτειας)?????

Απάντηση: Re: Πολυκάναλο ηχείο 5.1 YSP-1100 Yamaha

Ευχαριστώ πήρα μία ιδέα περί τίνος πρόκειται...

Μήπως τυχαίνει να γνωρίζεται που μπορώ να το δω από κόντα (εντός Ελληνικής επικράτειας)?????

Δοκίμασε στο Νάκα στην Ιπποκράτους 22 στο κέντρο ή τηλεφώνησε στο 210-3627410 να τους ρωτήσεις.

Το άκουσα κι εγώ μια και μοναδική φορά σε θέαση κιν. ταινίας αλλά δεν μου πολυάρεσε...πιθανολογώ ότι δεν μου άρεσε επειδή μάλλον περίμενα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα με βάση τα όσα είχα ακούσει να λέγονται για αυτό...
Παρ όλα αυτά οι κάτοχοί του λένε πολύ καλά λόγια...

Παντως δες και αυτό:

http://gizmodo.com/gadgets/ces2007/v...und-227161.php

Το αγόρασε κάποιος γνωστός μου από τον Κωτσόβολο 800ευρώ μετρητοίς και η πρώτη του άποψη είναι οτι παιζει εξαιρετικά σε κινηματογραφικό επίπεδο.

Απάντηση: Re: Πολυκάναλο ηχείο 5.1 YSP-1100 Yamaha

Το άκουσα κι εγώ μια και μοναδική φορά σε θέαση κιν. ταινίας αλλά δεν μου πολυάρεσε...πιθανολογώ ότι δεν μου άρεσε επειδή μάλλον περίμενα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα με βάση τα όσα είχα ακούσει να λέγονται για αυτό...
Παρ όλα αυτά οι κάτοχοί του λένε πολύ καλά λόγια...

Παντως δες και αυτό:

http://gizmodo.com/gadgets/ces2007/v...und-227161.php

Το αγόρασε κάποιος γνωστός μου από τον Κωτσόβολο 800ευρώ μετρητοίς και η πρώτη του άποψη είναι οτι παιζει εξαιρετικά σε κινηματογραφικό επίπεδο.

Έχω την εντύπωση οτι πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και ο χώρος που θα το τοποθετήσεις και οι αντανακλάσεις του.
Δεν παίζει παντού το ίδιο.

Δεν διαφωνώ...όλα τα έλαβα υπ όψιν μου...και πρώτα απ όλα οτι το δικό μου αυτί δεν αποτελεί ....αυτί αναφοράς για να κρίνω απόλυτα και να προτρέψω ή να αποτρέψω καποιον προς κάποια κατευθυνση...όλα αυτά που λέω είναι απόλυτα υποκειμενικά...

Αλλά πάλι θεωρώ θετικό πράγμα την ύπαρξη δυο - αντίστοιχης λειτουργίας - συσκευών ώστε να μπορέσει συγκριτικά ο ενδιαφερόμενος χρησιμοποιώντας τη δικιά του υποκειμενικά λειτουργούσα αίσθηση (ακοή στην συγκεκριμενη περίπτωση) μα αποφασίσει τί τον καλύπτει περισσότερο.

Ενδιαφέρομαι κι εγώ.
Για πιό μοντέλλο μιλάτε;Ξέρω ότι υπάρχουν δύο.Το 800 και το 1100.
Ποιό συστήνετε απο τα δύο και σε τι τιμή έρχεται;(είναι ενεργό;-γιατί δεν έχω AV ενισχυτή).

Ενδιαφέρομαι κι εγώ.
Για πιό μοντέλλο μιλάτε;Ξέρω ότι υπάρχουν δύο.Το 800 και το 1100.
Ποιό συστήνετε απο τα δύο και σε τι τιμή έρχεται;(είναι ενεργό;-γιατί δεν έχω AV ενισχυτή).

Συγνώμη,τώρα πρόσεξα τον τίτλο για το 1100...

Επειδή κι εγώ ενδιαφέρομαι για κάτι παρόμοιο είδα πως η Yamaha ετοιμάζεται να εμπλουτίσει την γκάμα της με αυτά:

http://crave.cnet.com/8301-1_105-9758854-1.html

Ενώ εδώ και ένα χρόνο η Sharp έχει παρουσιάσει το Sharp SD-SP10
(το οποίο πιθανόν να μην ήρθε από τα μέρη μας)

Στο πρώτο link υπάρχουν και αναφορές με παρόμοιες υλοποιήσεις λιγότερο γνωστών κατασκευαστών.

Χωρίς να το έχω ακούσει μόλις παρουσίασε και η philips μια αντίστοιχη λύση. Την έχουν σε δοκιμή με καλά σχόλια τα περιοδικά του χώρου...