Πολυκαναλος για Request???

Stratos

AVClub Enthusiast
13 July 2006
786
Marousi
Ενας φιλος εχει τα Martinlogan Request.
Ειναι σε αναζητηση ολοκληρωμενου πολυκαναλου. Ποιος πιστευετε οτι θα τα οδηγησει αξιοπρεπως?? Καμμια προταση??

Αμερικανικοι τελικοι τυπου Anthem, Aragon, Adcom etc εχουν ρευματα για το τερας ! Προσοχή στις μεγαλες εντασεις μην καψει κανενα πανελ !

Αν μπορεί να δώσει 4.500 ευρώ να πάρει αυτόν.....

sc_lx90_euga_1_gallery.jpg

http://www.pioneer.eu/eur/products/42/98/405/SC-LX90/index.html

Και γώ σε σύστημα προ-τελικών θα κατέληγα πάντως για τα συγκεκριμένα ...

Οπωσδήποτε. Ολοκληρωμένος πολυκάναλος είναι ημίμετρο για τα ηχεία αυτά συν το ότι αν τα ακούσει με κανα καλό τελικό ( δές μου τον έφερε ένας φίλος να τον δοκιμάσουμε) πιστεύω θα εκταμιεύσει περισσότερα...

Έχω και εγώ Martin Logan τα Accent και σίγουρα χρειάζεται κάποιος τελικός για τα Martin Logan . Σαν πολυκάναλο χρησιμοποιώ τον Onkyo 5007 και τελικό για τα Martin Logan έναν Cord SPM 1050. Η διαφορά με τον Onkyo μόνο του και μετά βάζοντας τον τελικό είναι πολύ μεγάλη . Μιλώ για να ακούς μουσική όχι για να παίζεις έργα , γιατί τα Martin Logan δεν πιστεύω πως τα έχεις μόνο για Home Cinema.

Απάντηση: Re: Πολυκαναλος για Request???

Έχω και εγώ Martin Logan τα Accent και σίγουρα χρειάζεται κάποιος τελικός για τα Martin Logan . Σαν πολυκάναλο χρησιμοποιώ τον Onkyo 5007 και τελικό για τα Martin Logan έναν Cord SPM 1050. Η διαφορά με τον Onkyo μόνο του και μετά βάζοντας τον τελικό είναι πολύ μεγάλη . Μιλώ για να ακούς μουσική όχι για να παίζεις έργα , γιατί τα Martin Logan δεν πιστεύω πως τα έχεις μόνο για Home Cinema.

Για πες μας και ποιός σε έφαγε για τελικό???:AFADF0:

Ενταξει, κι εγω τα accent εχω και τα παιζω με τουτον, ,ια χαρα τα οδηγει

Αλλα εδω μιλαμε για ενα ακομη παραπανω σκαλοπατι.... γι αυτο φανταζομαι οτι δεν...
Τελευταια απελπισμενη ερευνα, για δαυτον τι λετε???