Πολυθρόνες με ανάκλιση, καρέκλες κινηματογράφου & διάφορα άλλα σχετικά αντικείμενα

Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση

Μπορεις να παρεις μεμονωμενες οσες θελεις αλλα θα χρειαστεις αρκετο χρονο γιατι ολες οι θεσεις ειναι συνδεδεμενες μεταξυ τους και πρεπει να λυσεις την πλατη και το καθισμα να βρεις ποιες βιδες πηγαινουν στην διπλανη και να αρχισεις να ξεβιδωνεις ετσι τουλαχιστον μου ειπαν δυο τεχνικοι ( ηλεκτρολογοι οι οποιοι ειχαν σει καποιους αλλους να παιρνουν καθισματα και μου ειπαν οτι ειχαν δυσκολια....βεβαια δεν ειχα και πολυ χρονο και εργαλεια ( θελεις οπωσδηποτε 14 κλειδι τουλαχιστον για τις βιδες στο πατωμα) γιατι ελειπα απο την δουλεια μου.
Πιστευω απο εβδομαδα θα το κοιταξω με ανεση χρονου.

οκ....την Δευτέρα που θα ξεμοντάρω, θα σας πω τι ακριβώς γίνεται και τι εργαλεία χρειαζόμαστε.

Πήγα και εγώ το απο το πρωην village.
Ξύλωσα κουρτίνα μοκέτα κατι σταντ για αφίσες κ περιοδικά κα.

Με τις καρέκλες δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα(εχω ψωνίσει ο %^&ας) αλλα βρίσκετε καλα κομμάτια. Οκ δεν ειναι λουσάτες σαν τις καινούριες στα village αλλα για την τιμή τους ειναι κελεπούρια...

SSSS πρέπει να ειδωθήκαμε μου φαίνεται..

Last edited by a moderator:

Το κορυφαίο πάντως ειναι το ταμπλο με την αερογραφία που έχει στην είσοδο αλλα ειναι καμμια 30 μέτρα μήκος (σπαστο) Χ 2 ύψος. Ολη η ιστορία (σχεδόν) του κινηματογράφου ειναι ζωγραφισμένη εκει πάνω...

Re: Πολυθρονες με ανακλιση

Γιάννη, μπράβο, κορυφαία ανακάλυψη,

ενδιαφέρομαι και γω για 8 κομμάτια, μπορείς να στείλεις πμ με τα στοιχεία του υπευθύνου ;

Re: Πολυθρονες με ανακλιση

Φραγκίσκο από κουρτίνες και μοκέτες έχει αρκετό πράγμα ακόμη, ή τελειώνει ;

Ειμαι ο πρωτος που ξήλωσα μοκέτα και κουρτίνα....
Μεγάλα κομμάτια έχει μονο μπροστά απο τις οθόνες η στους κεντρικούς διαδρόμους. Θέλει λίγο ψάξιμο για να βρεις καλό και καθαρό κομμάτι. Οι κουρτίνες ειναι τσόχα σε πράσινο μπλε η μπορτνώ έχουν αρκετη σκόνη αλλα φαντάζομαι καθαρίζουν. 2 αίθουσες έχουν στους τοίχους ακουστικα πανέλα αλλα δυστυχως δεν βγαίνουν ευκολα.
Μια αιθουσα μόνο εχει και τον προβολέα αλλα και ηχεια JBL καθως και τεράστια sub!!! Μου γυάλισε και η οθόνη αλλα με τις μεγάλες τρύπες που έχει στα 3 μέτρα θα ειναι ορατες.

Με τις καρέκλες δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα(εχω ψωνίσει ο %^&ας) αλλα βρίσκετε καλα κομμάτια. Οκ δεν ειναι λουσάτες σαν τις καινούριες στα village αλλα για την τιμή τους ειναι κελεπούρια...

Εγινε λοιπόν η αρχή...Μπράβο Φραγκίσκο...βλέπω την έψαξες καλά την δουλειά.......γιέ πές...άφησες βρε τίποτα και γιά εμάς;:bigcry:
....απο καρέκλες τι είδες:υπάρχουν πολλές ξηλωμένες;

Απάντηση: Re: Πολυθρονες με ανακλιση

Γιάννη, μπράβο, κορυφαία ανακάλυψη,

ενδιαφέρομαι και γω για 8 κομμάτια, μπορείς να στείλεις πμ με τα στοιχεία του υπευθύνου ;

Σου στέλνω τώρα pm...

Υπάρχει πράγμαααααα αφθονο,
Οχι δε λειπουν πολλες καρέκλες βασικά ζήτημα αν έλειπαν καμμια 20αρια απο κάθε αίθουσα

Εχει επίσης ωραια υπερυψωμένη και φωτιζόμενη βιτρίνα (γυαλινη σε σταντ) στο πρώην megastore κελεπούρι για όσους έχουν μινιατούρες κ τέτοια

Last edited:

...ακόμη και εαν δεν προλάβει κάποιος καλά κομμάτια, μπορεί αργότερα να της αλλάξει ένα πανάκι,και εκεί να δείς λούσα!!!!......ο μηχανισμός είναι όλη η ιστορία.Μην ζητάμε άλλωστε και καινόυργιες καρέκλες κινηματογράφου με 15 ευρώ!!!και οι πλαστικές απο το παζάρι περισσότερο κοστίζουν.

pm παρακαλω θελω και εγω για 7 κοματια.

Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικε

Επειδή το θέμα πήρε απρόσμενο ενδιαφέρον και συμμετοχή,και επειδή λόγω των extra αντικειμένων που υπάρχουν..(μοκέττες,κουρτίνες,καναπέδες,βιτρίνες κ.λ.π) καταλαβαίνετε ότι έπρεπε να προσαρμοστεί λίγο ο τίτλος του συγκεκριμένου θέματος,ώστε να καλύπτει και την συνέχειά του, που άλλωστε είναι σχετική.Θεώρησα άστοχο να μεταφέρω σε νέο θέμα μέρος των μηνυμάτων επειδή θα χανόταν η συνέχεια που δεν είναι άσχετη με το αχικό θέμα.

Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικε

Μέχρι στιγμής και τυπικά μέσα απο αυτο το θέμα,έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον γιά καρέκλες οι εξής:
1)Νανόπουλος......16 καρέκλες
2)Μπαβιόλης......6 καρέκλες
3)Soulkeeper...4 καρέκλες
4)Mmouratos...7 καρέκλες
5)Chrisgalpha...4 καρέκλες
6)Σωκρατίδης...16 καρέκλες
7)Nutsis...10 καρέκλες
8)Platon....6 καρέκλες
9)Divxneil...4 καρέκλες
10)Greg....6 καρέκλες
11)Δημοκηδής...8 καρέκλες
----------------------------------------------
ΣΟΝΟΛΟ:87 ΚΑΡΕΚΛΕΣ

Παρακαλώ πολύ, όσα μέλη μου έχουν στείλει pm ζητώντας μου πληροφορίες γιά τις καρέκλες του Vilage και δεν έχουν επικυρώσει την συμμετοχή τους στο θέμα,και δεν βλέπυν το ονομά τους στην παραπάνω λίστα, να το πράξουν.
Σας ευχαριστώ και πάλι.

Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικείμενα

εγω παντως μονο και μονο που πηγα τοσες φορες στο μουλτιπλεξ αυτο θα ηθελα κατι απο κει.

Απάντηση: Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αν

εγω παντως μονο και μονο που πηγα τοσες φορες στο μουλτιπλεξ αυτο θα ηθελα κατι απο κει.

Μάλλον κάτι δεν πήγε καλά με την διατύπωση της σκέψης σου και δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλεις να πείς...

Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικείμενα

εννοω οτι θαθελα ακομα κι ενα πομολο που λεει ο λογος.

Εχω περασει απειρες ωρες εκει μεσα.
Ηταν και το μονο μουλτιπλεξ που βλεποταν και ειχε κατι......

ευχαριστώ πολύ