Πολυθρόνες με ανάκλιση, καρέκλες κινηματογράφου & διάφορα άλλα σχετικά αντικείμενα

Απάντηση: Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αν

Παρελαβα σημερα 8 καθισματα,το μονο προβλημα ειναι το σχετικα μεγαλο βαρος που εχει η 4αδα καθισματων,χρειαζονται 3 ατομα για νατα κουβαλησουν αρκετα μακρυα μιας και το ανσανσερ δεν τα χωραει.Κατα τα αλλα ενα 13αρι καρυδακι και σε 5 λεπτα ετοιμος να φυγεις.Καθισματα υπαρχουν παρα πολλα
Ευχαριστω οποιον εχει συμβαλει σε αυτη την κινηση!http://www.avclub.gr/forum/images/icons/icon7.gif

Χαίρομαι που τα κατάφερες, όσο γιά το βάρος...γνωρίζω πολύ καλά.....4 τετράδες κατέβασα!!!!
Αντε καλό στήσιμο τώρα,και σε ευχαριστώ πολύ γιά την ενημέρωση.

Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικε

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.....

Μέχρι στιγμής και τυπικά μέσα απο αυτο το θέμα,έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον γιά καρέκλες οι εξής:
1)Νανόπουλος......16 καρέκλες.......ΠΑΡΕΛΑΒΕ 16 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
2)Μπαβιόλης......6 καρέκλες
3)Soulkeeper...4 καρέκλες
4)Mmourtos...7 καρέκλες...ΠΑΡΕΛΑΒΕ 9 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
5)Chrisgalpha...4 καρέκλες
6)Σωκρατίδης...16 καρέκλες
7)Nutsis...10 καρέκλες
8)Platon....6 καρέκλες
9)Divxneil...10 καρέκλες
10)Greg....6 καρέκλες
11)Δημοκηδής...8 καρέκλες.....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 12 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
12)Βαγγέλης Μπατζάκας....10 καρέκλες.....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 9 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
13)Σωκράτης Τ....8 καρέκλες
14)Νίκος Βάρσος....9 καρέκλες......ΠΑΡΕΛΑΒΕ 9 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
15) MARKOSD....10 καρέκλες.....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 8 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
16) Κοσμάς Κολεσιότης....20 καρέκλες
17)Anton1289.....8 καρέκλες....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 8 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
18)Γιώργος Δουνάκης...12 καρέκλες.
--------------------
ΣΥΝΟΛΟ...165 ΚΑΡΕΚΛΕΣ....ΠΑΡΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 71 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
---------------------
Σημ..Παρακαλώ πολύ όποιος έχει παραλάβει καρέκλες η παραλαμβάνει καρέκλες, ας το πεί εδω γιά να ενημερώνω την λίστα, ώστε να δούμε που βρισκόμαστε.
Επίσης πληροφοριακά, μπορώ να σας πω ότι χρόνος υπάρχει μέχρι και τον Φεβρουάριο, που θα αρχίσει η ανακαίνηση του χώρου στο Vilage.Βεβαίως τι θα υπάρχει μέχρι τότε, είναι άλο θέμα.

Last edited:
Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικείμενα

Δυστυχώς δεν τα βρήκα με το μεταφορικό μέσο οπότε Γιάννη αφαίρεσέ με, sorry. Τουλάχιστον πέρασα από το Village, είδα τη δυσάρεστη κατάσταση στην οποία βρίσκεται, έβγαλα photos, αναπόλησα κάποια πράγματα και "τσίμπησα" μια από τις αφίσες.
Όχι ταινίας, αλλά μια χαρακτηριστική του Village, με τις απαγορεύσεις για τα κινητά, τις ηλεκτρονικές συσκευές μέσα στην αίθουσα, τα φαγητά κλπ.
Οπότε κρατάω ένα κομμάτι του μοναδικού Village Centre στο δωμάτιό μου.
Thanks Γιάννη.

R.I.P. Village Centre Μαρούσι

Απάντηση: Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αν

Δυστυχώς δεν τα βρήκα με το μεταφορικό μέσο οπότε Γιάννη αφαίρεσέ με, sorry. Τουλάχιστον πέρασα από το Village, είδα τη δυσάρεστη κατάσταση στην οποία βρίσκεται, έβγαλα photos, αναπόλησα κάποια πράγματα και "τσίμπησα" μια από τις αφίσες.
Όχι ταινίας, αλλά μια χαρακτηριστική του Village, με τις απαγορεύσεις για τα κινητά, τις ηλεκτρονικές συσκευές μέσα στην αίθουσα, τα φαγητά κλπ.
Οπότε κρατάω ένα κομμάτι του μοναδικού Village Centre στο δωμάτιό μου.
Thanks Γιάννη.

R.I.P. Village Centre Μαρούσι

οκ....τι να κάνεις...προσπάθησες πάντως.

Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικε

Το ενδιαφέρον συνεχίζεται αμοίωτο και απο άλλα μέλη που μου ζητούν πληροφορίες γιά την διαδικασία.
Ελπίζω και τα παιδιά αυτά, να τα καταφέρουν σύντομα, ώστε να εκμεταλευτούν αυτη την σπάνια ευκαιρεία.
Υπενθυμίζω ότι τα χρονικά περιθώρια που μου έχουν δώσει οι υπεύθυνοι του Vilage γιά να τελειώσει αυτη η διαδικασία είναι τα τέλη αυτού του μήνα.

Last edited:
Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικείμενα

Μακάρι να εμενα κι εγω Αθηνα γιατι ηθελα πολυ 8 καρεκλες για το χώρο μου.
Δυστυχως ομως ειμαι μακρυά, και τα μεταφορικα τους θα κοστισουν παρα πολυ, οποτε δε με βολευει....:drummer:

Μακάρι να εμενα κι εγω Αθηνα γιατι ηθελα πολυ 8 καρεκλες για το χώρο μου.
Δυστυχως ομως ειμαι μακρυά, και τα μεταφορικα τους θα κοστισουν παρα πολυ, οποτε δε με βολευει....:drummer:
Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω, αλά και εγω επαρχία μένω.

Re: Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αν

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.....

Μέχρι στιγμής και τυπικά μέσα απο αυτο το θέμα,έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον γιά καρέκλες οι εξής:
7)Nutsis...10 καρέκλες
8)Platon....6 καρέκλες
9)Divxneil...10 καρέκλες
10)Greg....6 καρέκλες
--------------------
ΣΥΝΟΛΟ...165 ΚΑΡΕΚΛΕΣ....ΠΑΡΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 71 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
---------------------
Σημ..Παρακαλώ πολύ όποιος έχει παραλάβει καρέκλες η παραλαμβάνει καρέκλες, ας το πεί εδω γιά να ενημερώνω την λίστα, ώστε να δούμε που βρισκόμαστε.
Επίσης πληροφοριακά, μπορώ να σας πω ότι χρόνος υπάρχει μέχρι και τον Φεβρουάριο, που θα αρχίσει η ανακαίνηση του χώρου στο Vilage.Βεβαίως τι θα υπάρχει μέχρι τότε, είναι άλο θέμα.

Παρέλαβα και εγώ 8 καρέκλες, καθώς και διάφορα άλλα ενδιαφέροντα πράγματα...

Άρα 173 καρέκλες... Παρελήφθησαν 79

Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Νανόπουλο και δημόσια...

Και εγω σε ευχαριστώ πολύ γιά την ενημέρωση.Ελπίζω να έμεινες ευχαριστημένος.
Μιά που αυτό το θέμα στάθηκε η αφορμή απο ότι κατάλαβα να γραφτείς στο club και να μας χαρίσεις το πρώτο σου μήνυμα, εύχομαι στην συνέχεια να μην σε χάσουμε και να τα λέμε συχνά απο εδω.
Σήμερα προσπαθούσα αρκετές φορές να έρθω σε επικοινωνία γιά να σας ενημερώσω, γιατί σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις τους, ο χρόνος διάθεσης διαφόρων πραγμάτων απο εκεί τελείωσε σήμερα.Τελικά δεν τα κατάφερα.Οποιος απο εμάς μάθει πρώτος και επιβεβαιώσει τους χρόνους λήξης, ας το μεταφέρει εδω.

Last edited:

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.....

7)Nutsis...10 καρέκλες
8)Platon....6 καρέκλες
9)Divxneil...10 καρέκλες
10)Greg....6 καρέκλες
19)Vincentd.....8 καρέκλες....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 8 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
--------------------
ΣΥΝΟΛΟ...173 ΚΑΡΕΚΛΕΣ....ΠΑΡΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 79 ΚΑΡΕΚΛΕΣ---------------------

Καλησπερα

Ξερετε εαν εχει αρχισει η ανακαινηση, ή αν μπορουμε ακομα να παρουμε καθισματα? Εαν παλι δεν μπορουμε, μηπως εχουν περισσεψει απο καποια ακυρωση απο αυτες που ειχατε παρει?

Ευχαριστω.

Φίλε 5p4m0r ,καλώς ήρθες στην μεγάλη παρέα του club και εύχομαι το θέμα αυτό να σταθεί αφορμή γιά μιά καλή συνέχειά σου εδω.
Αν και προσπαθώ εδω και μέρες να επικοινωνήσω με το Vilage δεν μπορώ, αφού δεν σηκώνει κανείς το τηλέφωνο.Θα προσπαθήσω πάλι αύριο και θα σας ενημερώσω.Λογικά δεν θα μπορεί πλέον να πάρει κανείς τίποτα, αφού μάλλον θα έχουν ξεκινήσει οι αλλαγές και ότι δώθηκε ,δώθηκε.
Για περίσεμα, είναι αδύνατον ,αφού τα μέλη του club ότι πήραν το χρειάστηκαν.

Last edited:

Ευχαριστω πολυ.

Εαν καταφερετε και επικοινωνησετε, παρακαλω ενημερωστε το παρον thread...

ενδιαφέρομαι και εγώ αν υπάρχουν διαθέσιμες καρέκλες. μια 4άδα θα ηταν ότι πρέπει. ή ακόμα και 2. :(

μου έχει περισσέψει μία τετράδα που προοριζόταν για τον κουνιάδο μου ....

περμένω την απάντηση ενός φίλου μου και εαν δεν τις θέλει θα σας ενημερώσω

(ήταν μάλιστα η πρώτη πρώτη δεξιά και είναι σε άριστη κατάσταση .... )

μου έχει περισσέψει μία τετράδα που προοριζόταν για τον κουνιάδο μου ....

περμένω την απάντηση ενός φίλου μου και εαν δεν τις θέλει θα σας ενημερώσω

(ήταν μάλιστα η πρώτη πρώτη δεξιά και είναι σε άριστη κατάσταση .... )

Σε ευχαριστούμε πολύ γιά την ενημέρωση και την προσφορά.Ελπίζω κάποιος απο τους 2 προηγούμενους φίλους να σε ενημερώσουν σε περίπτωση που ο φίλος σου τελικά δεν τις πάρει.

έχω ενημερώσει ήδη. :) ευχαριστώ.

Τελικά κατάφερα να επικοινωνήσω πριν λίγο, και υπάρχει παράταση προθεσμίας γιά περίπου 1 μήνα ακόμη απο σήμερα, ώστε να πάρετε όσοι ακόμη θέλετε καρέκλες κινηματογράφου με 15 ευρώ η μία σε αρίστη κατάσταση και ότι άλα αντικείμενα έχουν ακόμη μείνει εκεί.
Συνεπώς το θέμα παραμένει ακόμη <καρφιτσομένο>,απλά ενημερώστε εδω γιά την όποια κίνησή σας.
Σας ευχαριστώ πολύ.