Πολυθρόνες με ανάκλιση, καρέκλες κινηματογράφου & διάφορα άλλα σχετικά αντικείμενα

Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικείμενα

Μηπως γινεται να ποσταρεις ενα τηλεφωνο επικοινωνιας?

Ευχαριστω.

Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικείμενα

Βασικά μπορούμε δλδ να πάμε 9 πρωϊ - 5 απόγευμα και ν απάρουμε, σωστά?

Πρέπει να ζητήσουμε κάποιον συγκεκριμένο άνθρωπο εκεί?

ευχαριστώ.

Και γω σε ευχαριστω.

αν δεν πάρω τελικά καρέκλες από τον user δημοκηδή θα ήθελα και εγώ στοιχεία για να πάρω από το village.

αν δεν πάρω τελικά καρέκλες από τον user δημοκηδή θα ήθελα και εγώ στοιχεία για να πάρω από το village.

'Αγγελε, αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα, προσπάθησε καλύτερα στο Βίλλατζ, για να μην αγχώνομαι για την εξέλιξη με τον κολλητό μου ... Συγγνώμη για τυχόν αβαρία ....

no problem man

Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικε

Γιάννη μήπως μπορώ να έχω πληροφόρηση για το Village?
Ενδιαφέρομε για καθίσματα.
Ευχαριστώ .

Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικε

Γιάννη μήπως μπορώ να έχω πληροφόρηση για το Village?
Ενδιαφέρομε για καθίσματα.
Ευχαριστώ .

Κοίταξε τα pm..σου.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.

Αφού διάβασα 35 σελίδες με δημοσιεύσεις, βλέπω με χαρά οτι έχει δοθεί παράταση. Μακαρι να το είχα δει νωρίτερα το Θέμα, καθώς θα μπορούσα να είχα πάρει έναν ικανό αριθμό καρεκλών (400-500) για έναν χώρο που ετοιμάζεται. Φοβάμαι όμως πως και να υπάρχουν τόσες καρέκλες τώρα, θα είναι οι χειρότερες.
Αλήθεια, εσείς που τις είδατε τις καρέκλες, τι προβλήματα εντοπίζετε σε όσες δεν θα διαλέγατε? Βλέπεις δηλαδή μια καρέκλα, και λες "μπα, αυτήν δεν την παίρνω". Τι σε κάνει να μην την παίρνεις? Χαλασμένες δεν νομίζω να είναι, αφού δεν νομίζω πως το Village θα κρατούσε χαλασμένες καρέκλες στις αίθουσες όταν οι αίθουσες λειτουργούσαν.
Λερωμένες? σκισμένες? Για πείτε ρε παιδία, μήπως αξίζει τον κόπο να κατεβάσω ένα team από Θεσσαλονίκη με 2-3 φορτηγά, γιατί το κόστος για καινούριες είναι από 150 ευρώ και πάνω (με την μεταφορά και εγκατάστασή τους όμως).
Και κάτι άσχετο : αν υπάρχει κανένας επαγγελματίας στην Θεσσαλονίκη ανάμεσά μας, που να έχει ασχοληθεί με την δημιουργία auditorium (καθίσματα, αναβαθμίδες, ηχητικά), ας μου στείλει ένα pm.
Ευχαριστώ,
Δημήτρης
Θεσσαλονίκη.

εγώ πάντως δεν τις θέλω για επαγγελματική χρήση. είναι αυστηρά για προσωπικό χώρο στο σπίτι. :PPPpppPP
Αγγελε, έχω μιλήσει με τον spot και σε διαβεβαιώ, ότι οι καρέκλες που θέλει δεν θα χρησιμοποιηθούν γιά επαγγελματική χρήση....αντίθετα ο σκοπός είναι <ιερός>!!!

Αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων.....

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αν

Αφού διάβασα 35 σελίδες με δημοσιεύσεις, βλέπω με χαρά οτι έχει δοθεί παράταση. Μακαρι να το είχα δει νωρίτερα το Θέμα, καθώς θα μπορούσα να είχα πάρει έναν ικανό αριθμό καρεκλών (400-500) για έναν χώρο που ετοιμάζεται. Φοβάμαι όμως πως και να υπάρχουν τόσες καρέκλες τώρα, θα είναι οι χειρότερες.
Αλήθεια, εσείς που τις είδατε τις καρέκλες, τι προβλήματα εντοπίζετε σε όσες δεν θα διαλέγατε? Βλέπεις δηλαδή μια καρέκλα, και λες "μπα, αυτήν δεν την παίρνω". Τι σε κάνει να μην την παίρνεις? Χαλασμένες δεν νομίζω να είναι, αφού δεν νομίζω πως το Village θα κρατούσε χαλασμένες καρέκλες στις αίθουσες όταν οι αίθουσες λειτουργούσαν.
Λερωμένες? σκισμένες? Για πείτε ρε παιδία, μήπως αξίζει τον κόπο να κατεβάσω ένα team από Θεσσαλονίκη με 2-3 φορτηγά, γιατί το κόστος για καινούριες είναι από 150 ευρώ και πάνω (με την μεταφορά και εγκατάστασή τους όμως).
Και κάτι άσχετο : αν υπάρχει κανένας επαγγελματίας στην Θεσσαλονίκη ανάμεσά μας, που να έχει ασχοληθεί με την δημιουργία auditorium (καθίσματα, αναβαθμίδες, ηχητικά), ας μου στείλει ένα pm.
Ευχαριστώ,
Δημήτρης
Θεσσαλονίκη.
Στην ουσία με 15 ευρώ η κάθε καρέκλα, και απο ότι είδα απο κοτνά δεν υπάρχει ούτε μία καρέκλα που μπορείς να πείς ότι δεν κάνει γιατί έχει πρόβλημα!!!στην πλειοψηφία τους είναι όλες σε πάρα πολυ´καλή κατάσταση και αρκετές σε άριστη.Τα όποια προβλήματα εαν υπάρξουν βρίσκονται σε καρέκλες που έχουν κάπως ξεβαμένο το ύφασμα η μικρές τρύπες σε αυτό κυρίως στις πλευρές στήριξης των χεριών.Εμείς αυτές απλά δεν τις προτιμήσαμε,αλά προσωπικά ακόμη και εαν δεν έβρισκα καμία σε αρίστη κατάσταση θα έπερνα αυτές ,απο την στιγμή που όλη η δουλειά είναι ο μηχανισμός.Μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο και να ρωτήσεις πόσες καρέκλες ακόμη έχουν μείνει....απο εκεί θα μπορέσεις να καταλάβεις περίπου την κατάσταση, υπολογίζοντας ότι στην αρχή υπήρχαν 2.000 περίπου καρέκλες.

Γιάννη ευχαριστώ για την απάντηση σου.
Φαινεται πως ίσως να υπάρχει ενδιαφέρον ακόμα και για 600 καρέκλες. Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει οτι υπάρχουν αρκετές ακόμα? Εδώ στην Θεσσαλονίκη, έφτασε η πληροφορία από κάποιον γνωστό οτι "έμειναν καμιά 80αριά".

Πήγε κάποιος φίλος πρόσφατα στον χώρο?
Ευχαριστώ πολύ,
Δημήτρης

Απάντηση: Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αν

εγώ πάντως δεν τις θέλω για επαγγελματική χρήση. είναι αυστηρά για προσωπικό χώρο στο σπίτι. :PPPpppPP
Αγγελε, έχω μιλήσει με τον spot και σε διαβεβαιώ, ότι οι καρέκλες που θέλει δεν θα χρησιμοποιηθούν γιά επαγγελματική χρήση....αντίθετα ο σκοπός είναι <ιερός>!!!

Αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων.....

Αγγελε ,έχω μιλήσει με τον spot και μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι τις καρέκλες δεν τις θέλει γιά επαγγελματική χρήση.Αντίθετα μάλιστα ο σκοπός είναι <ιερός>!!!

Αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

ok, αν και δεν είπα κάτι κακό ούτε κακολόγησα νομίζω κανέναν.

ok, αν και δεν είπα κάτι κακό ούτε κακολόγησα νομίζω κανέναν.

Οχι Αγγελε, απλά δεν θέλω να υπάρξουν παρεξηγήσεις και πήρα αφορμή μέρος του λόγου σου....κανένα πρόβλημα φίλε.