Pompeii

Ψηφίστε την ταινία:


  • Total voters
    0
Re: Απάντηση: Pompeii (2014)

η ταινια είναι απλα αδιαφορη με ψιλοκαλα εφε για το σπιτι αν δεν εχεις να κανεις τιποτα βλεπεται
 
Re: Pompeii (2014)

εκανα το λαθος και τη ξανακατεβασα ..... με φαγε η περιεργεια κ θα κατσω να τη δω χαχαχχαααα !!!
 
Re: Pompeii (2014)

Οι τελευταιες ημερες της Πομπηιας ηταν μακραν το αγαπημενο μου κλασσικο εικονογραφημενο την εποχη της νεοτητας (μαζι με τις 20000 λευγες υπο την θαλασσα).

Οποτε εδωσα την ευκαιρια αν και δεν υπηρχαν πολλες ελπιδες με αυτον σκηνοθετη. Οτι ταινια εχει πιασει ειναι τουλαχιστον μετρια.

Και αυτη δεν ξεφυγε απο την σκηνοθετικη του μπαγκετα.....Τι και αν ειχε καλο μπατζετ να διαχειριστει......τι και αν ειχε ενα πολυ αξιολογο καστινγκ....αμα εισαι αχρηστος εισαι αχρηστος τελος.

Κριμα για την ταινια , ευτυχως δεν επιασε την ιστορια του κλασσικου εικονογραφημενου να μου την καταστρεψει, οποτε οσο ζουμε ελπιζουμε να δουμε μια καλυτερη ταινια με θεμα την εκρηξη της πομπηιας.
 
Re: Pompeii (2014)

τιποτα ιδιαιτερο....
αδιαφορη ταινια ...ακομη και τα εφε δεν κατφερνα να δωσουν τιποτα στην ταινια.
ανουσια..αδιαφορη..ουτε καν διασκεδαστικη...
 
Re: Pompeii (2014)

εκανα και το δευτερο λαθος -αφου τη κ........α και σε HD μη βρασω- να χασω το Memorial Day χθες για τη δω..... Και ο μονος λογος που την ειδα μεχρι τελος ηταν οτι ημουν ταβλα στη κουραση κ δεν εφτανα το τηλεκοντρολ για να το αλλαξω.... Δε μου αρεσαν και οι πρωταγωνιστες δε ξερω τι μου φταιγε αστα παω να ξαναβαλα Spartacus να στανιαρω!!! :worshippy:
 
Last edited by a moderator:
Re: Pompeii (2014)

Απόλαυσα κάθε δευτερόλεπτό της,ευχαριστήθηκα δράση,ήχο,εικόνα,σκηνικά και κοστούμια,συνυφασμένα όλα αυτά με ικανοποιητική δόση Ιστορίας.Ίσως επειδή απο μικρό παιδί με συγκλόνισε η τραγωδία της Πομπηίας,ρούφηξα κυριολεκτικά κάθε σκηνή.Υπερβολική;Ναι.Χιλιοπαιγμένο love story;Ναί.Ένας "John Snow" ξανά που θαρρείς πως γεννήθηκε μουτρωμένος;Ναι και πάλι..Όμως τις δικές μου αισθήσεις τη δεδομένη στιγμή τις ικανοποίησε απόλυτα.Και φυσικά δε μπαίνω κάν στον κόπο να τη συγκρίνω με τον τεράστιο "Μονομάχο",όπως και τότε δε μπήκα στον κόπο να συγκρίνω αυτόν με το "Σπάρτακο".

Έτσι ακριβώς! Κι εγώ παρέα με την σύζηγο, την ευχαριστηθήκαμε με το παραπάνω.Πολύ καλή δουλειά στο θέμα εφέ, σκηνικών, κουστουμιών και εικόνας. Απολαυστική δηλαδή στον προβολέα.

Το story αν και προβλέψιμο, δεν ήταν κακό. Ήταν πολύ ισορροπημένο χωρίς υπερβολές ή κοιλιές. Μια χαρά! :)