Ποντίκι(α) στο σπίτι και σκυλί που δεν αντιδρά

Re: Ποντικι(α) στο σπίτι και σκυλί που δεν αντιδρά

Γκουχ γκουχ, εδώ και ένα χρόνο που έχω γάτα πάντως, δεν υπάρχει υποψία άλλου εμβιου ιπτάμενου ή μη όντος στο σπίτι. Ούτε μύγα εννοώ. Αλίμονο στην κατσαρίδα που θα βρεθεί στο διάβα της. Δεν μένει τίποτε απολύτως. Ο μόνος κίνδυνος είναι να φέρει το τρόπαιο ως δώρο μέσα στο σπίτι. Τελευταία συνέβη κι αυτό με δύο ακρίδες στο μπαλκόνι. Χωρίς τα πόδια τους βέβαια αφού έπεσαν θύμα του παιχνιδιού.
Τερμινέιτορ η άτιμη.
Βέβαια εδώ διαβάζω ότι το σκυλάκι δεν τα πάει καλά με τις γάτες, όμως με τον καιρό μαθαίνουν και συμβιώνουν.

Re: Ποντικι(α) στο σπίτι και σκυλί που δεν αντιδρά

Γκουχ γκουχ, εδώ και ένα χρόνο που έχω γάτα πάντως, δεν υπάρχει υποψία άλλου εμβιου ιπτάμενου ή μη όντος στο σπίτι. Ούτε μύγα εννοώ. Αλίμονο στην κατσαρίδα που θα βρεθεί στο διάβα της. Δεν μένει τίποτε απολύτως. Ο μόνος κίνδυνος είναι να φέρει το τρόπαιο ως δώρο μέσα στο σπίτι. Τελευταία συνέβη κι αυτό με δύο ακρίδες στο μπαλκόνι. Χωρίς τα πόδια τους βέβαια αφού έπεσαν θύμα του παιχνιδιού.
Τερμινέιτορ η άτιμη.
Βέβαια εδώ διαβάζω ότι το σκυλάκι δεν τα πάει καλά με τις γάτες, όμως με τον καιρό μαθαίνουν και συμβιώνουν.

+1

Στο εξοχικό στην Τήνο εχουμε τέσσερα γατιά τα οποια "επιτηρούν" το σπίτι μας και το σπίτι ενος θειου μας που μένει ακριβώς δίπλα και βεβαια τις προσέχει οσο λείπουμε μιας και αυτός μένει μόνιμα εκεί. Δεν περνάει τιποτα, ακόμα και οχιές έχουν μαζέψει.

Re: Απάντηση: Ποντικι(α) στο σπίτι και σκυλί που δεν αντιδρά

Τι γάτα ρε παιδιά; δεν θέλουμε το κακό τους! Η σκύλα, αν και μικρή, θα τις κατασπαραξει!
Τι να κάνουμε..... οπότε θέλει έχει ισχυρό ταμπεραμεντο!

Ε τοτε τι θες να κανει το σκυλακι ?

Μια ωραια οικογενεια ειστε εκει περα -bye-

Απάντηση: Re: Ποντικι(α) στο σπίτι και σκυλί που δεν αντιδρά

Οι γάτες, ακόμη και οι αδέσποτες εξαιρετικά σπάνια θα φάνε ποντίκι (νομίζω ποτέ).
Τα σκοτώνουν... γιατί δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς!
Κοινώς ένστικτο!
Άμα δεις πως σκοτώνει μια γάτα ένα ποντίκι θα πάθεις πλάκα!
Το "παίζει" για ώρες! Κάνει πως δεν το κοιτάει, και μόλις εκείνο κάνει να φύγει το ξαναπλακώνει στις γρήγορες!
Θα το σκοτώσει μετά από πολύ ώρα, όταν βαρεθεί το παιχνίδι!

Συμφωνώ.
Μάλιστα πριν κανενα 2 ωρο,άκουγα περίεργα τσιριχτά έξω από την πόρτα μου(έχω 9 γάτες),ανοίγω και βλέπω τις 3 μεγάλες να έχουν ένα ποντικό ημιθανή και να "παίζουν" μαζί του.
Από τα καμιά 20αριά ποντίκια που μου έχουν φέρει μπροστά στην πόρτα νεκρά,μόνο 1 από αυτά ήταν μισοφαγωμένο.