Pop corn και coca cola?

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,440
Athens, Greece
Aν οι moderators θεωρήσουν εσφαλμένη την τοποθέτηση του θέματος μπορούν φυσικά ευχαρίστως να την μεταφέρουν.

Here it goes:
Ωραία συστήματα σε ωραίους χώρους. Mε μεράκι και ευχαρίστηση όλοι έχουμε στήσει το δικό μας συστηματάκι. Kαι όταν η ώρα έρθει για να δούμε μια ταινία πώς την απολαμβάνουμε? Tί προτιμάμε κατά τη διάρκεια?
Πολλές φορές απλά βυθίζομαι χωρίς να ασχολούμαι με «εξωτερικούς παράγοντες». Ένα ποτήρι κρασί και κάτι για να τσιμπάω για εμένα είναι μια πολύ καλή περίπτωση για λίγο πιό ιδιαίτερο.

Τώρα το καλοκαίρι το έχω περιορίσει αρκετά το σινεμασκόπ..

Αργά το βράδυ που και που με ανοιχτά παράθυρα στο διαμπερές υπερπολυτελές μου διαμέρισμα, χτυπάω ένα CopaCabana del Beltadores με σπασμένο πάγο και δύο φέτες από φρέσκο λάιμ και μια σταγόνα Campari και καμιά φρουτοσαλάτα :Banane0: :flipout:

Σουβλάκια και coca cola, για κυρίως πιάτο, παγωτό στη συνέχεια και τέλος επειδή τα παραπάνω έρχονται σε μεγάλες ποσότητες, μια σόδα για τη χώνεψη:D. Μάλιστα έχω πλέον ταυτίσει τα σουβλάκια με ταινία σε τέτοιο βαθμό, που μία φορα που είχα καλέσει φίλους και τσακίζαμε κάμποσα, μου κακοφαινόταν που συζητούσαμε και δεν βλέπαμε ταινία...

Re: Απάντηση: Pop corn και coca cola?

Θεοδωρόπουλος Δημήτρης said:
Tσιγάρα, ουσκάκια (το καλοκαίρι Mojito) και κανά ναρκωτικό (απ τα μαλακά πάντα)
:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

μπάφο?

Απάντηση: Re: Pop corn και coca cola?

Μπαλωτής Δημήτρης said:
να τα ρουφηξει ολα αυτα τα προβολι
και μετα θα δειχνει οτι θελει .......

τα χρωματα μετα τα βλεπετε σωστα ......

Αμα μαστουρώσει μετα ποιος τα ..αμει τα χρώματα και το προβόλι:flipout::flipout::flipout:

tatiana said:
Ναι στο Κάιρο στο Χαν Ελ Χαλίλι....μαστούρα.....

Καθολου μαστουρα Τατιανα, γιατι το λες αυτο? Μηπως ειχαν βαλει και λιγο μπαφο μεσα.
Εγω τις 3 τελευταιες μερες εκανα ανελειπως καθε βραδυ στην Αλεξανδρεια και ηταν τζαμι.
Αν θελεις, σε κερναω καμια μερα. -bye-
(Η ταινια προαιρετικη)

Ntinos1972 said:
Με αργιλε, με γευση μηλο απο Bahrain.
Αααααλα...

Εχετε δοκιμασει?

Έχω δοκιμάσει φράουλα αλλά δεν με ενθουσίασε γενικότερα ο ναργιλές.

tatiana said:
Coca Cola light με παγάκια.......αν είμαι στις μαύρες μου Haagen Dazs Strawberry Cheesecake ;)

Για δοκίμασε και Δωδώνη nuts 'n' berries. Σίγουρα θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα ανόδου...:grinning-smiley-043

MHTΣ said:
Έχω δοκιμάσει φράουλα αλλά δεν με ενθουσίασε γενικότερα ο ναργιλές.
Μα φραουλα ειναι μαπα.
Και αν δεν καπνιζεις γενικα, ειναι 2 φορες μαπα