Dimosthenis said:Απο ταινια και ποπ-κορν τεκε το καταντησατε...![]()
Πολιτικο μηλαρακι,στο Καπαλου Τσαρσι,2 με 3 το πρωι περσι,τετοια εποχη.Μαζι με ζεστο τσαι μηλο.Αααλο πραμα!Ntinos1972 said:Με αργιλε, με γευση μηλο απο Bahrain.
Αααααλα...
Εχετε δοκιμασει?
MHTΣ said:Στο θέμα μας παρακαλώ...
Ntinos1972 said:Εγω παντως δεν ειπα τιποτε.
fftopic: ΜΗΤΣ, μιας και το λεγαμε τις προαλλες, εφαγα ενα κοπαδι ψαρια στην Αλεχανδρια...
Σορρυ και παλι, επρεπε να στο πω.![]()
Μπορεί καμιά φορά κατά την διάρκεια μιας ταινίας να παίξει κάτι αν δεν έχω φάει κάτι το μεσημέρι λόγω δουλειάς. Φοβερή πιτσαρία στην περιοχή μου με ψήσιμο σε φούρνο με ξύλα μόνο...!MHTΣ said:Γενικά δεν βλέπω και πολύ κόσμο να τρώει κατα τη διάρκεια ε?
MHTΣ said:Tί έκανες τελικά δοκίμασες εκεί που σου είπα?
Μιχάλης Κορ. said:Μπορεί καμιά φορά κατά την διάρκεια μιας ταινίας να παίξει κάτι αν δεν έχω φάει κάτι το μεσημέρι λόγω δουλειάς. Φοβερή πιτσαρία στην περιοχή μου με ψήσιμο σε φούρνο με ξύλα μόνο...!
Σίγουρα πάντως όποτε έχει μπάλα κάτι υπάρχει για φαγητό, σουβλάκια, πίτσες, μπύρες κτλ κτλ κτλ.... :fahne90:
__Ααααχχχ αυτή η Haagen... Τι θα γίνει πια, θα τη βγάλουν και εδώ αυτή τη ριμάδα την γεύση με Baileys... ΘΕΪΚΙΑ!!tatiana said:Coca Cola light με παγάκια.......αν είμαι στις μαύρες μου Haagen Dazs Strawberry Cheesecake![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.