Pop corn και coca cola?

Dimosthenis said:
Απο ταινια και ποπ-κορν τεκε το καταντησατε...:flipout:
:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:
Πάντως θα συμφωνήσω με τον Ντίνο, μήλο και ξερό ψωμί!!!!!!
Τώρα όσο για το θέμα, τρελαίνομαι για πασατεμπάκι (αν και μετά θέλω να πιω 2 λίτρα νερό για να ξεδιψάσω ) ή ποπ κορν παραδοσιακά πράγματα... και φυσικά κρασάκι! Όταν είμαι στις μαύρες μου (όπως η Τατιάνα χτυπάω κι εγώ παγωτάκι) Haagen Dazs Tiramisu ή Choc Midnight Cookies....

Το μόνο σίγουρο είναι τα τσιγάρα...(πάντα στριφτά για το μεράκι)
Απο εκεί και πέρα εξαρτάται απο την διάθεση..
Τον χειμώνα κρασάκι ή ουίσκι..
Το καλοκαίρι ΠΑΝΤΑ Martini με sprite για την δροσιά...
Τώρα αν θα τύχει στην διάθεση ή και στην παρέα και πέσει και κανένα περίεργο "αέριο" στο ενδιάμεσο δεν με χαλάει καθόλου!

Ερωτησις μιας και τοφερε η κουβεντα ειχα παντα την απορια, γιατι το Haagen Dazs ειναι πιο νοστιμο στην Αγγλία απ οτι στην Ελλαδα?

Ntinos1972 said:
Με αργιλε, με γευση μηλο απο Bahrain.
Αααααλα...

Εχετε δοκιμασει?
Πολιτικο μηλαρακι,στο Καπαλου Τσαρσι,2 με 3 το πρωι περσι,τετοια εποχη.Μαζι με ζεστο τσαι μηλο.Αααλο πραμα!

MHTΣ said:
Στο θέμα μας παρακαλώ...

Εγω παντως δεν ειπα τιποτε.
:offtopic: ΜΗΤΣ, μιας και το λεγαμε τις προαλλες, εφαγα ενα κοπαδι ψαρια στην Αλεχανδρια...
Σορρυ και παλι, επρεπε να στο πω.-bye-

Το καλοκαίρι μια ursus με πολύ πάγο κ κάνα φιστικάκι...ή παγωτάκι από δωδώνη χύμα...! Το χειμώνα πάλι μπορεί ένα ουίσκι με πάγο ή μια absolut με λεμόνι.

Ntinos1972 said:
Εγω παντως δεν ειπα τιποτε.
:offtopic: ΜΗΤΣ, μιας και το λεγαμε τις προαλλες, εφαγα ενα κοπαδι ψαρια στην Αλεχανδρια...
Σορρυ και παλι, επρεπε να στο πω.-bye-

Tί έκανες τελικά δοκίμασες εκεί που σου είπα?

Απάντηση: Re: Pop corn και coca cola?

MHTΣ said:
Γενικά δεν βλέπω και πολύ κόσμο να τρώει κατα τη διάρκεια ε?
Μπορεί καμιά φορά κατά την διάρκεια μιας ταινίας να παίξει κάτι αν δεν έχω φάει κάτι το μεσημέρι λόγω δουλειάς. Φοβερή πιτσαρία στην περιοχή μου με ψήσιμο σε φούρνο με ξύλα μόνο...! :grinning-smiley-043
Σίγουρα πάντως όποτε έχει μπάλα κάτι υπάρχει για φαγητό, σουβλάκια, πίτσες, μπύρες κτλ κτλ κτλ.... :fahne90:

MHTΣ said:
Tί έκανες τελικά δοκίμασες εκεί που σου είπα?
:offtopic:
Mπα. Δεν μου ειναι και πολυ βολικα εκει περα. Στην ευρυτερη "γειτονια" μου υπαρχουν καμποσες, κανα 2, κορυφη.

Στην Αιγυπτο παντως χτες ,προχτες και Τριτη βραδυ, πεσανε κορμια. :violent-smiley-030:
(10$ το κιλο τσιπουρα/φαγκρι, 7$ μπαρμπουνι, 12$ γαριδες) καταλαβαινεις...
Ε, με προκαλεις :offtopic:
(και να μην πω για Timberland, Armani (οχι μαιμουδες)
:offtopic:

Re: Απάντηση: Re: Pop corn και coca cola?

Μιχάλης Κορ. said:
Μπορεί καμιά φορά κατά την διάρκεια μιας ταινίας να παίξει κάτι αν δεν έχω φάει κάτι το μεσημέρι λόγω δουλειάς. Φοβερή πιτσαρία στην περιοχή μου με ψήσιμο σε φούρνο με ξύλα μόνο...! :grinning-smiley-043
Σίγουρα πάντως όποτε έχει μπάλα κάτι υπάρχει για φαγητό, σουβλάκια, πίτσες, μπύρες κτλ κτλ κτλ.... :fahne90:

Kαλή φάση! Σε καταλαβαίνω απολύτως αφού το έχω δοκιμάσει αρκετές φορές...

tatiana said:
Coca Cola light με παγάκια.......αν είμαι στις μαύρες μου Haagen Dazs Strawberry Cheesecake ;)
__Ααααχχχ αυτή η Haagen... Τι θα γίνει πια, θα τη βγάλουν και εδώ αυτή τη ριμάδα την γεύση με Baileys... ΘΕΪΚΙΑ!!

__Εγώ, όταν πάω σινεμά, δεν μπορώ ποτέ ν' αντισταθώ στα ποκ-κορν, είναι must!! :grinning-smiley-043 Αφού λοιπόν τα Ster (όπως και όλα τα άλλα), τα κάνουν λύσσα, να μην πάρουμε και καμιά κοκακολίτσα ή μια γρανίτα βρε αδερφέ... :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

__Για σπίτι, ανάλογα την φάση και την παρέα... Πάντως, συμφωνώ πως το καλύτερο "συνοδευτικό", είναι η καλή παρέα!! Βέβαια, μια - δυό φορές μου την βάρεσε και πήγα και είδα σερί τρία έργα ή πρόσφατα, βγαίνοντας μόνος απ' τα Carrefour (χωρίς ψώνια), λέω "για να δω, τι παίζει τώρα;" και μόλις άρχιζε το Fast & the Furious -Tokyo Drift, ε, τι να κάνω; να πω όχι; :grinning-smiley-043 :ernaehrung004: :grinning-smiley-043

Υ.Γ. ρε παιδιά, σα να έχει δίκαιο ο Δημοσθένης, ή τώρα έχουν πέσει γενικα τα Haagen, ή έξω είναι πιο εύγευστα κι εγώ το είχα σκεφτεί αυτό παλιά... :twoguns:

Ρε εγω καλα τα λεω και ας κανετε πλακα, οτι εδω μας κοροιδευουνε.
Και η φραουλα και το Μακανταμιαν που επαιρνα στο Λονδινο μιλαμε αλλη γευση!!!

Ετσι ειναι οπως τα λετε. Κι εγω εδω που ειμαι τρωω την γευση Macademia που μου αρεσει και νιωθω οτι ειναι πιο γευστικη απο οτι στην Ελλαδα. Εκτος κι αν εδω πειναω πιο πολυ, λετεεεε?? :flipout: :flipout: Παντως ειναι διαφορετικη η γευση, αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Το που οφειλεται...μηπως στην συντηρηση που του κανουν στην Ελλαδα στα ψυγεια??