Pop corn και coca cola?

Ntinos1972 said:
Καθολου μαστουρα Τατιανα, γιατι το λες αυτο? Μηπως ειχαν βαλει και λιγο μπαφο μεσα.
Εγω τις 3 τελευταιες μερες εκανα ανελειπως καθε βραδυ στην Αλεξανδρεια και ηταν τζαμι.
Αν θελεις, σε κερναω καμια μερα. -bye-
(Η ταινια προαιρετικη)

Ντίνο ευχαριστώ! I may take you up on that:)

Re: Απάντηση: Pop corn και coca cola?

Νικόλ said:
:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:
Πάντως θα συμφωνήσω με τον Ντίνο, μήλο και ξερό ψωμί!!!!!!
Τώρα όσο για το θέμα, τρελαίνομαι για πασατεμπάκι (αν και μετά θέλω να πιω 2 λίτρα νερό για να ξεδιψάσω ) ή ποπ κορν παραδοσιακά πράγματα... και φυσικά κρασάκι! Όταν είμαι στις μαύρες μου (όπως η Τατιάνα χτυπάω κι εγώ παγωτάκι) Haagen Dazs Tiramisu ή Choc Midnight Cookies....

Νικόλ τι έχουν άραγε τα παγωτά και είναι κατάληλα για τις μαυρίλες μας???

Re: Απάντηση: Pop corn και coca cola?

Dimosthenis said:
Ερωτησις μιας και τοφερε η κουβεντα ειχα παντα την απορια, γιατι το Haagen Dazs ειναι πιο νοστιμο στην Αγγλία απ οτι στην Ελλαδα?

Το έχεις δοκιμάσει σε Haagen Dazs Cafe? Να κανονίσουμε συνάντηση για παγωτογευσία! :P

Απάντηση: Re: Απάντηση: Pop corn και coca cola?

tatiana said:
Το έχεις δοκιμάσει σε Haagen Dazs Cafe? Να κανονίσουμε συνάντηση για παγωτογευσία! :P

Nαι και στη Λεστερσκουερ και σε σουπερμαρκετ στο Λονδινο, καθως και στη Θεσσαλονίκη στο καφε και στα καρφουρ, απογοητευση!

Οσο για τη συναντηση παγωτογευσία μεσα :)

μηπως γιατι στην αγγλια τιποτα αλλο δεν τρωγεται?

στο θεμα μας:
παγωτακι που υπαρχει στο ψυγειο και μετα να δειτε τι ωραια απλωνεται η εικονα και τι αιθεριες μεσαιες κλπ. (δενεχω προβολι , δεν βλεπω ταινιες σπιτι)

στο εκτος θεματος : γαριδες και γενικα θαλασσινα , βοριοδυτικη ισπανια στην γαλικια (οπου θελετε , santiago de compostella, fene/ferrol , a coruna, αλλα και γενικα βορεια asturias , sandader κλπ) σε τιμες χωμα και κατι καραβιδες...
μα κατι καραβιδες...
λουκουμια λεμε , να μην τρωει η μανα και του παιδιου να μην δινει...