PoPBox v8 (Syabas)

Re: Απάντηση: PoPBox v8 (Syabas)

%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B100021.jpg

Είναι σαν να βλέπεις στο POPCORN ταινία AVI η SCREENER.Είναι δηλαδή τετραγονισμένοι στις άκρες!Ενω στο POPCORN στα MKV είναι ίδια ποιότητα με την ταινία!Εχω φωτογραφία αλλά δεν ξέρω τον τρόπο να την ανεβάσω!Δεν είναι και τόσο ξεκάθαρη όμως!

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ο player κανει downmix γιατι θέλω να τον συνδέσω απευθειας με hdmi πάνω σε μια panasonic g30. Ελπίζω να διατυπωσα σωστα την ερώτηση μου γιατι δεν έχω ασχοληθει πολυ με το σπορ...

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ο player κανει downmix γιατι θέλω να τον συνδέσω απευθειας με hdmi πάνω σε μια panasonic g30. Ελπίζω να διατυπωσα σωστα την ερώτηση μου γιατι δεν έχω ασχοληθει πολυ με το σπορ...
Εννοειται οτι κανει.

τελικά jukebox έχει? (σαν το yamj πχ) ή κάθε φορά με το που μπείς στον folder της ταινίας κατεβάζει απλα το εξώφυλλο απο το internet?

Παιδια καμια ιδέα για το πως θα λυσω το πρόβλημα με το login στο pc μου για να βλέπω τους shared δισκους? Ολο invalid login με οτι και αν έχω προσπαθησει....:chinscratch::nounder::computer:

Απάντηση: Re: PoPBox v8 (Syabas)

Φιλε kdgonida ακριβως το ιδιο προβλημα εχω και εγω...κατα τα αλλα φαινεται καλο!Λιγο στη μεταγλωτισση στο μενου τα εχουν μπερδεψει!!!Μαλλον ειναι προβοκατσια της Μερκελ!!!:Banane0:

μια ερώτηση προς τους κατόχους. το έχει δοκιμάσει κανείς με σύνδεση από την οπτική σε παλαιό ενισχυτή??? περνάει ήχος??. διαβάζω στο forums τους ότι έχει πρόβλημα από την οπτική αλλά όταν ποστάρει κάποιος για το πρόβλημα η απάντηση των mods είναι "γιατί το πόσταρες σε 2 διαφορετικά νήματα το ίδιο πράγμα"!!!!!!. καταλαβαίνω ότι bugs υπάρχουν σε όλα τα μηχανάκια αλλά αυτό δεν είναι bug είναι σοβαρή κατασκευαστική ατέλεια. έχει λυθεί με κάποιο firmware??? αν και απότι καταλαβαίνω από τα posts στο φόρουμ του όχι.

μια ερώτηση προς τους κατόχους. το έχει δοκιμάσει κανείς με σύνδεση από την οπτική σε παλαιό ενισχυτή??? περνάει ήχος??. διαβάζω στο forums τους ότι έχει πρόβλημα από την οπτική αλλά όταν ποστάρει κάποιος για το πρόβλημα η απάντηση των mods είναι "γιατί το πόσταρες σε 2 διαφορετικά νήματα το ίδιο πράγμα"!!!!!!. καταλαβαίνω ότι bugs υπάρχουν σε όλα τα μηχανάκια αλλά αυτό δεν είναι bug είναι σοβαρή κατασκευαστική ατέλεια. έχει λυθεί με κάποιο firmware??? αν και απότι καταλαβαίνω από τα posts στο φόρουμ του όχι.

Το προβλημα ειναι το εξης :
Οταν η ταινια εχει ηχο dts ή dolby digital ο ηχος βγαινει μια χαρα απο οπτικη ινα οταν ομως ο ηχος ειναι dtshd ή dolby truehd δεν ακουγεται τιποτα απο την οπτικη ινα .Αυτο ειναι bug και πιστευω οτι
θα διορθωθει στο επομενο firmware