PoPBox v8 (Syabas)

Συγχωρηστε με αλλα νομιζω οτι τα true hd, dts hd κλπ δεν περνανε απο οπτικη ή ομοαξονικο, ετσι κι αλλιως. Μονο απο το HDMI.

To δικο μου panasonic bdp για παραδειγμα, δεν αναβει το περιβοητο λαμπακι του ενισχυτη παρα μονο με το hdmi. Οπτικη και Coaxial μεχρι DTS.

Για το egreat 31Β δεν εχω αποψη γιατι ποτε δεν εχει αναψει το HD λαμπακι του ενισχυτη. Εχω αρχισει να πιστευω οτι δεν εχω καμια ματροτσκα με HD ηχο. Αλλα δεν με νοιαζει, περιμενω να ψοφησει, τα αλεφτα του τα εχει βγαλει.

Τελικα οι υποτιτλοι οντως ειναι διαφορετικοι απο τα popcorn;
Περιεργο μου φαινεται να τους εχουν αλλαξει.

Στα Popcorn είναι πιο ωραίοι!Στο Popbox είναι πιο τετραγωνισμένοι!Απο μακρινή απόσταση δεν το πολυκαταλαβαίνεις!Αν δεν σε ενδιαφέρει η λεπτομέρεια δεν θα έχεις πρόβλημα!Πάντως εμένα μου φάνηκε παράξενο!

τελικά πάω για popbox...

σε αυτά που θέλω με καλύπτει (hd audio, apps, yamj, καλός filebrowser, ταχύτητα).

με το δίκτυο είχε κανείς πρόβλημα? διαβάζω για μερικούς που έχουν αρκετά μικρό throughput, μικρότερο και απο την σειρά A100/A110...

τελικά πάω για popbox...

σε αυτά που θέλω με καλύπτει (hd audio, apps, yamj, καλός filebrowser, ταχύτητα).

με το δίκτυο είχε κανείς πρόβλημα? διαβάζω για μερικούς που έχουν αρκετά μικρό throughput, μικρότερο και απο την σειρά A100/A110...

Αν εξαιρέσεις τα apps, γιατί κάποιος να μην προτιμήσει το wd tv live gen3? Είναι οικονομικότερο, έχει wifi κ φοράει τον ίδιο επεξεργαστή, αν δεν κάνω λάθος. Πρέπει να διαλέξω κάτι αυτές τις μέρες κ ψάχνω για γνώμες...

Γιατί το wdtv live gen3 δεν δίνει passthrough σε όλα τα hd audio που αναφέρει πως θέλει ό sfortis...

Ζητάω συγνωμη για το off topic. Δλδ οι κύριες διαφορές είναι τα apps κ το passthrough? Αν είναι έτσι, με βλέπω να καταλήγω στο wd. 50 ευρώ είναι μεγάλη διαφορά....

Ισως και η υποστηριξη,γιατι ειναι γνωστο οτι η WD οταν βγαζει καινουργιο μηχανακι ξεχναει τα προηγουμενα!

τελικα παιδες αξιζει σαν αγορα?εσεις που το εχετε μετα απο τοσο καιρο μπορειτε να γραψετε αν για τα λεφτα του κ αυτα που προσφερει αξιζει?περιμενω την γνωμη σας..

Στην τιμη του οταν το ειχα δοκιμασει , μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις.Δεν ξερω τι fw updates εχουν βγει απο τοτε.

Απάντηση: Re: PoPBox v8 (Syabas)

την ειχα διαβασει την παρουσιαση σου vadergr και μου αφησε καλες εντυπωσεις το μηχανημα, ξερω οτι σαν εταιρια εχει καλο ονομα, αν καποιος αλλος το εχει και μπορεσει ας γραψει κ κατι ακομα, για αναβαθμισεις πχ, αν εχει κολληματα κλπ. σας ευχαριστω κ παλι

Το πήρα και εγώ σήμερα.
Πολύ καλή η ποιότητα εικόνας, στα υπόλοιπα δεν είχα κάποιο πρόβλημα στις δοκιμές που έκανα.
Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές .

για να δουμε κ γω το περιμενω απο μερα σε μερα, παντως πιστευω για αυτα που το θελω ( χρηστης χωρις πολλες γνωσεις κ απαιτησεις) μια χαρα θα μου κανει..

παιδια το παρελαβα κ γω σημερα αλλα δεν παιζει με την καμια.το συνδεω με hdmi στην τηλεοραση τιποτα, το συνδεω στον ενισχυτη κ παλι τιποτα.μια μαυρη οθονη μου εμφανιζει κ οταν παταω reset μου βγαζει το λογοτυπο popbox και loading απο κατω και μετα απο λιγα σπασιματα στην οθονη μου εμφανιζει κ παλι μαυρη οθονη. τι μπορει να συμβαινει? μπορει να με βοηθησει καποιος ?

παιδια το παρελαβα κ γω σημερα αλλα δεν παιζει με την καμια.το συνδεω με hdmi στην τηλεοραση τιποτα, το συνδεω στον ενισχυτη κ παλι τιποτα.μια μαυρη οθονη μου εμφανιζει κ οταν παταω reset μου βγαζει το λογοτυπο popbox και loading απο κατω και μετα απο λιγα σπασιματα στην οθονη μου εμφανιζει κ παλι μαυρη οθονη. τι μπορει να συμβαινει? μπορει να με βοηθησει καποιος ?
Aφού γράφεις "οταν παταω reset μου βγαζει το λογοτυπο popbox και loading " δεν είναι πρόβλημα σύνδεσης .Μήπως είναι προβληματικό το συγκεκριμένο .

τελικα φιλε μου δουλεψε.το δοκιμασα στην αλλη τηλεοραση που εχω και με εβγαλε στο μενου κανονικα.Παρατηρησα οτι στο video output ειχε εξοδο 1080p/24 hz. Πρεπει να το αφησω σε αυτη την εξοδο?Επειδη η αλλη tv δεν βλεπω να το αναγνωριζει (ειναι τετραετιας και hd ready,50 hz).

τελικα φιλε μου δουλεψε.το δοκιμασα στην αλλη τηλεοραση που εχω και με εβγαλε στο μενου κανονικα.Παρατηρησα οτι στο video output ειχε εξοδο 1080p/24 hz. Πρεπει να το αφησω σε αυτη την εξοδο?Επειδη η αλλη tv δεν βλεπω να το αναγνωριζει (ειναι τετραετιας και hd ready,50 hz).
To ίδιο έχω και εγώ ,σε εμένα δούλεψε και στις δυο τηλεοράσεις .
Απλά στη hd ready,50 hz άλλαξα την άναλυση .

Oλα οκ τελικα,αλλαξα τη ρυθμιση κ παιζει κ στις 2 πλεον.Eκπληκτικη εικονα,περναει και το dts-ma,αναγνωρισε το σκληρο δισκο αμεσως,ευκολο στη χρηση και με ελληνικο μενου .Τωρα για δικτυα κλπ δεν μπορω να εχω γνωμη καθως ειμαι ασχετος απο αυτα.

Μια ερωτηση ομως.Επειδη το συνδεσα με internet μου ζητησε να κανει αναβαθμιση λογισμικου, να το κανω η ειναι καλυτερα να κατεβασω την αναβαθμιση και να γινει μεσω εγκαταστασης στο popbox?
Κ αν η δευτερη λυση ειναι η προτιμοτερη θα μπορουσε καποιος να μου πει τη διαδικασια?
Σας ευχαριστω κ περιμενω τη γνωμη σας