Popcorn A-110 Media player

Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Θα έχει πέσει σύρμα (μαζί με κατάλληλο λαδωματάκι) από τους εδώ αντιπροσώπους για να μην χάνουν την πελατεία!

Θα έχει πέσει σύρμα (μαζί με κατάλληλο λαδωματάκι) από τους εδώ αντιπροσώπους για να μην χάνουν την πελατεία!
Χαλαρά!

Οι υπόλοιποι ευρωπαίοι πάντως πλήρωναν κανονικά τελωνείο οπότε μάλλον πρέπει να ευχαριστούμε την ems που μας καβάντζωνε τόσο καιρό.

Απάντηση: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Ζητήστε φίλοι μου να γράφουν επιστροφή από εγγύηση και αξία 50 $ και δεν τρέχει τίποτα .Αλλά τα λαμογια (εισαγωγείς)που διαβαζουν τώρα θα το σφυρίξουν και αυτό στο τελωνείο ?
Γιατί αν το κάνουν τους τραβάς μια μηνυση ολη δική τους (εχω δεδηκασμένο από το iphone) !!!! Για παραβιαση προιόντος και τα λοιπα που μπορω να σας πω. Και σου λέω εγω αν ο υπαλληλάκος ανοίξει κανα κουτί και ξαναγίνει τίποτα ...χι,χι, Ετσουξε κυριοι αντιπρόσωποι που διαβάζετε εδω μέσα και μας χαρατσώνετε Ε ??

Πείτε λοιπον στους τελωνες αυτό που γράφω και τα λεμε στο τελωνείο αν δω κανεναν σας.......χι,χι,

Κατεβάστε λοιπον τις τιμες γιατί τα ψωνίζετε χονδρική, βάλτε το νορμαλ κερδος σας και εμεις θα τα αγοράζουμε απο την Ελλάδα .
Αλλά οχι επειδή διαβαζεται εδω μεσα ορμάτε και μας χαρατσώνετε στο τελωνείο μετα .Φτανει, !!!

Λοιπον πιαδια μεχρι να κατεβάσουν τις τιμές να λετε στο site που παραγγελνετε τι να γραφουν και να λενε και τις τιμες και δεν σας κάνουν τίποτα!!!!!

Και για να μη λέτε οτι λεω μ@@@@@ , τα ιδια εκανε η Vodafone με το iphone που το φέρναμε ολοι απ εξω και χαρατσωσανε μερικούς για να σταματήσει και μολις γραφανε ολοι στα φορουμ να τα φέρνουν με USPS με μικρό τιμολόγιο και επιστροφές από εγγύηση δεν ανοιξε μυτη . Δεν το ξερανε τότε??? εεεε αλλά δεν μπορείς να το ανοίξεις ....δυστυχώς

Χαλαρώστε κυριοι εισαγωγείς και κατεβάστε τις τιμές αλλιως το καλο το παληκάρι ξέρει πολλά μονοπάτια ...να ειστε σιγουροι!!!!

Το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι. Υπάρχει και το e-great από Ελληνικό μαγαζί πολύ φθηνότερο απ' το καλαμπόκι του "αντιπροσώπου". Γίναμε εμείς πειραματόζωα που το αγοράσαμε και το διαδώσαμε για να έρθει αυτός τώρα να βρει στρωμένο έδαφος και να πουλήσει. E-great για όποιον δεν θέλει να πληρωσει τελωνείο ή τα 245 του ποπκορνέμπορα. Αλλιώς ας φροντίσει όπως πουλάει το Α-100 σε νορμάλ τιμή να κάνει το ίδιο με το Α-110.

Και κάτι επείγον:

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ όταν αφαιρείτε το βύσμα της οπτικής ίνας από το ποπκόρν! Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να βγει και το πορτάκι της θύρας! Χωρίς αυτό bye bye οπτική αφού λειτουργεί και σαν κούμπωμα για να συγκρατεί το βύσμα.
Μου έμεινε στο χέρι κι ευτυχώς δεν έσπασε το κούμπωμα και κατάφερα να το ξαναπεράσω.
Από ποιοτικό έλεγχο σκίζει το όχημα...

ΛΟΙΠΟΝ:
Η αποστολή έγινε με EMS και μετά στα ΕΛΤΑ...
Πηγαίνοντας στο ταχυδρομείο και παραλαμβάνοντας την συσκευασία μου δώσανε και ένα πολύ ωραίο χαρτάκι με τα εξής:
ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΑΘΗΝΩΝ "ΕΛΕΥΘ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ"
Περιγραφή:Συσκευή αναπαραγωγής VIDEOφωνικές με ενσωματ. δέκτη σημάτων με CE(πού την βρήκαν αυτή την περιγραφή???...τεσπα...)
ΑΠΟ ΚΑΤΩ...
C+F+I=$264+2=$266:1.2634=211E

KAI ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ:
211 Χ 13,9% = 29,32
211 Χ 0,5% = 1,05
211 Χ 0,11% = 0,31
241,68 Χ 19% = 45,91
DETE = 2.41
Σύνολο 79.00
Αυτό είναι το χαρτί του τελωνείου...όπου επάνω έχει και το "χαρτάκι"απο τα ελτά καρφιτσωμένο ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΕΛΩΝ:
όπου στα πεδία (box) τις απόδειξης έχει:καταβλήθηκαν τέλη
τελωνιακά αποθήκευσης
16,00
Άρα 79,00Ε(απο τελωνείο)+16,00Ε(απο ελτά)=95Ε τα έξτρα!!!:violent-smiley-030:

Την τιμη των 266$ την βρηκαν προφανως γραμμενη καπου σε τιμολογιο μεσα ή πανω στο κουτι (εκτος αν ειχαν ξανατιμολογησει την ιδια συσκευη παλιοτερα και ο τελωνειακος το θυμοταν κατι λιγοτερο πιθανο). Να πειτε σε αυτους που τα στελνουν να μην αναφερουν πουθενα τιμες τετοιες (τα 50$ αξια ειναι μια καλη τιμη οπως ειπωθηκε), ανασφαλιστο (αν δουν μεγαλο ποσο insurance π.χ. 20-30$ την ψιλιαζονται), για την επιστροφη εγγυησης καλη ιδεα ακουγεται...

Re: Απάντηση: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Ζητήστε φίλοι μου να γράφουν επιστροφή από εγγύηση και αξία 50 $ και δεν τρέχει τίποτα .Αλλά τα λαμογια (εισαγωγείς)που διαβαζουν τώρα θα το σφυρίξουν και αυτό στο τελωνείο ?
Γιατί αν το κάνουν τους τραβάς μια μηνυση ολη δική τους (εχω δεδηκασμένο από το iphone) !!!! Για παραβιαση προιόντος και τα λοιπα που μπορω να σας πω. Και σου λέω εγω αν ο υπαλληλάκος ανοίξει κανα κουτί και ξαναγίνει τίποτα ...χι,χι, Ετσουξε κυριοι αντιπρόσωποι που διαβάζετε εδω μέσα και μας χαρατσώνετε Ε ??

Πείτε λοιπον στους τελωνες αυτό που γράφω και τα λεμε στο τελωνείο αν δω κανεναν σας.......χι,χι,

Κατεβάστε λοιπον τις τιμες γιατί τα ψωνίζετε χονδρική, βάλτε το νορμαλ κερδος σας και εμεις θα τα αγοράζουμε απο την Ελλάδα .
Αλλά οχι επειδή διαβαζεται εδω μεσα ορμάτε και μας χαρατσώνετε στο τελωνείο μετα .Φτανει, !!!

Λοιπον πιαδια μεχρι να κατεβάσουν τις τιμές να λετε στο site που παραγγελνετε τι να γραφουν και να λενε και τις τιμες και δεν σας κάνουν τίποτα!!!!!

Και για να μη λέτε οτι λεω μ@@@@@ , τα ιδια εκανε η Vodafone με το iphone που το φέρναμε ολοι απ εξω και χαρατσωσανε μερικούς για να σταματήσει και μολις γραφανε ολοι στα φορουμ να τα φέρνουν με USPS με μικρό τιμολόγιο και επιστροφές από εγγύηση δεν ανοιξε μυτη . Δεν το ξερανε τότε??? εεεε αλλά δεν μπορείς να το ανοίξεις ....δυστυχώς

Χαλαρώστε κυριοι εισαγωγείς και κατεβάστε τις τιμές αλλιως το καλο το παληκάρι ξέρει πολλά μονοπάτια ...να ειστε σιγουροι!!!!

Λοιπόν αγαπητοί, κρύφτηκα όσο μπορούσα αλλά αφού καταλάβατε την ύπαρξη μου πρέπει να έχω τουλάχιστον την αξιοπρέπεια να αποκαλυφθώ. Τόσο καιρό ζω ανάμεσα σας, κατασκοπεύοντας. Μοναδικός μου σκοπός είναι να μάθω και να καρφώσω όλες σας τις σκέψεις και κινήσεις εκεί που πρέπει ώστε να μπορώ να συνεχίζω να σας χαρατσώνω επ' άπειρον.

Δείτε πόσο σωστά το αιτιολόγησαν οι φίλοι Zaras27, Panos77 και Iceman.
1.Είναι λαμόγιο ο αντιπρόσωπος που ορίζει μια τιμή και όποιος θέλει αγοράζει. Δεν είναι αυτός που δημόσια δίνει οδηγίες στο πως θα παρανομήσουμε και θα αποφύγουμε τους δασμούς που καλώς ή κακώς πρέπει να πληρώσουμε.
2.Είναι λαμόγιο ο εισαγωγέας γιατί αφού ο τελωνειακός άρχισε έστω και καθυστερημένα να κάνει σωστά τη δουλειά του τότε σίγουρα τον λάδωσε και κάρφωσε την όλη φάση. Φυσικά στη χώρα αυτή ούτε μια περίπτωση να κάνει απλώς κάποιος τη δουλειά του χωρίς λάδι.
3.Είναι λαμόγιο ο εισαγωγέας γιατί αισχροκερδεί αν και η τιμή του είναι πλέον η δεύτερη φθηνότερη στην Ευρώπη μετά την Ιταλία.
4.Εϊναι λαμόγιο ο εισαγωγέας γιατί πουλάει 245€ και όχι 200€ που έρχεται αν το πάρουμε απευθείας από το site και μπει στη ζούλα χωρίς να πληρώσει φόρους και δασμούς. Βέβαια κανείς δεν σκέφτηκε να το συγκρίνει με τα 300€ του φίλου στο προηγούμενο post που είναι η κανονική τιμή για 1 τεμάχιο όταν θα περάσει από τελωνείο. Βολική παράβλεψη.
5.Είναι λαμόγιο ο εισαγωγέας γιατί πουλάει πάνω από τον ανταγωνισμό που όμως δεν υποστηρίζει DTS downmix και δεν έχει πληρώσει δικαιώματα.

Χωρίς σχόλιο.

Για ολα υπάρχει ενα σχόλιο μιας και αναφέρομαι εγω και άλλοι 2 .Αλλά θα μιλήσω για τον ευατό μου και οι άλλοι το ιδιο ελπίζω....

1.Είναι λαμόγιο ο αντιπρόσωπος που ορίζει μια τιμή και όποιος θέλει αγοράζει. Δεν είναι αυτός που δημόσια δίνει οδηγίες στο πως θα παρανομήσουμε και θα αποφύγουμε τους δασμούς που καλώς ή κακώς πρέπει να πληρώσουμε.

Ορίζει την τιμή με τι κριτήριο ?
Ειδε το ψητό και ορμησε ?
Που την ηξερε τη συσκευή ?
Γιναμε εμποροι όλοι σε μία μέρα ?
Παράνομο είναι το κράτος και οι υπηρεσίες του που ζητά να ρουφήξει από τον ιδρώτα μας φόρο
και μαλιστα παρανομο.

2.Είναι λαμόγιο ο εισαγωγέας γιατί αφού ο τελωνειακός άρχισε έστω και καθυστερημένα να κάνει σωστά τη δουλειά του τότε σίγουρα τον λάδωσε και κάρφωσε την όλη φάση. Φυσικά στη χώρα αυτή ούτε μια περίπτωση να κάνει απλώς κάποιος τη δουλειά του χωρίς λάδι.

Ναι ξύπνησε ο τελωνειακός ενα πρωί και από τα εκατοντάδες προιόντα που μπαίνουν είπε ας ασχοληθώ σημερα με το PopCorn το μηχάνημα και οχι με το φαγητό....

3.Είναι λαμόγιο ο εισαγωγέας γιατί αισχροκερδεί αν και η τιμή του είναι πλέον η δεύτερη φθηνότερη στην Ευρώπη μετά την Ιταλία.

Τα τιμολόγια εισαγωγής φίλε μου καλέ δείξε και το ποσοστό κέρδους αν θες μας δείχνεις.....?
Πόσο να κερδίζει άραγε αυτός ο Ιταλός ..αμα είναι το παιδι να κλείσει το μαγαζί του να το στηρίξουμε μην του το σπάσουν ...ή του το κάψουν...ή λήξουν οι επιταγες και τις σφραγίσουν(σ.σ. Επιταγή= Ελληνική πατέντα)

4.Εϊναι λαμόγιο ο εισαγωγέας γιατί πουλάει 245 και όχι 200 που έρχεται αν το πάρουμε απευθείας από το site και μπει στη ζούλα χωρίς να πληρώσει φόρους και δασμούς. Βέβαια κανείς δεν σκέφτηκε να το συγκρίνει με τα 300 του φίλου στο προηγούμενο post που είναι η κανονική τιμή για 1 τεμάχιο όταν θα περάσει από τελωνείο. Βολική παράβλεψη.

Φαντάσου πόσα βγάζει αυτός που πουλάει 200 Ευρώ τι τιμή χονδρικής εχει πάρει και ποιο ειναι το ποσοστό κέρδους που βάζει...

5.Είναι λαμόγιο ο εισαγωγέας γιατί πουλάει πάνω από τον ανταγωνισμό που όμως δεν υποστηρίζει DTS downmix και δεν έχει πληρώσει δικαιώματα.

Ουδεν σχόλιο...

Και για ανακεφαλαίωση .Κανείς μα κανείς δεν μπορεί να παίζει με τα λεφτά που ο καθένας μας ιδρώνει για να πάρει ενα μηχάνημα .Μας φεύγει ο κ.λος να βγάλουμε χρήματα και εχουμε κάθε δικαίωμα να αγοραζουμε από τον πιο φτηνό και λόγω ελεύθερης αγοράς φυσικά .
Σε αυτή την καημένη χώρα που ζούμε δυστυχώς είναι έτσι οι συνθήκες που βρίσκουμε τρόπους να αποφεύγουμε τον 1ο παρανομούντα που είναι το κρατος και οι υπηρεσίες του.
Επειδή όμως ζούμε ολοι εδω τότε θα βρίσκουμε πάντα τη λύση σε όλα τα προβλήματα σαν τον Οδυσσέα.....για να αποφεύγουμε τους Κυκλωπες....

Αυτό ισχυει για ολα τα προιόντα και το ξερετε ολοι καθημερινα .
Πως γίνεται όμως ρε παιδάκι μου και πάντα οι Κατασκευαστές, Παραγωγοί , Δημιουργοί κτλ να πουλάνε σε αυτή τι χώρα πάντα πιο ακριβά δεν το καταλαβαίνω ..ή ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ (ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ-ΠΡΟ ΚΛΑΜΑΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΩΧΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ) ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ????

Με σχόλιο και με διάθεση πολλών απαντήσεων.-bye-

Last edited:

Λοιπόν αγαπητοί, κρύφτηκα όσο μπορούσα αλλά αφού καταλάβατε την ύπαρξη μου πρέπει να έχω τουλάχιστον την αξιοπρέπεια να αποκαλυφθώ. Τόσο καιρό ζω ανάμεσα σας, κατασκοπεύοντας. Μοναδικός μου σκοπός είναι να μάθω και να καρφώσω όλες σας τις σκέψεις και κινήσεις εκεί που πρέπει ώστε να μπορώ να συνεχίζω να σας χαρατσώνω επ' άπειρον.

Είναι λαμόγιο όχι γιατί απλώς ορίζει μια τιμή αλλά γιατί χρεώνει ό,τι να' ναι!
Διάβασε παρακάτω και πες μου αν αυτός πληρώνει τελωνείο και για ποιο προϊόν.
Από τον συγκεκριμένο εισαγωγέα και την στάση του στην αγορά όλα τα περιμένω.
Και ο μισθός του Έλληνα είνα ο πρώτος χαμηλότερος στην ευρωζώνη.
4.Εϊναι λαμόγιο ο εισαγωγέας γιατί πουλάει 245 και όχι 200 που έρχεται αν το πάρουμε απευθείας από το site και μπει στη ζούλα χωρίς να πληρώσει φόρους και δασμούς. Βέβαια κανείς δεν σκέφτηκε να το συγκρίνει με τα 300 του φίλου στο προηγούμενο post που είναι η κανονική τιμή για 1 τεμάχιο όταν θα περάσει από τελωνείο. Βολική παράβλεψη.
4. Όταν πουλούσε 270 κι εμείς απ' έξω το φέρναμε με 170 κάποιοι λέγανε ότι πληρώνει τελωνείο και ότι δουλεύει για μόλις 20Ε ο φουκαράς! Τώρα πουλάει 245 (δηλ. φθηνότερα) όταν απ' έξω το φέρνουμε 180Ε (δηλαδή ακριβότερα). Αν αυτός ο τυπος δεν μας δουλεύει κανονικότατα, τότε είμαι όλος αυτιά να ακούσω μια άλλη εκδοχή...
3. Στα παραπάνω πρόσθεσε το γεγονός ότι το Α-100 για εμάς στοιχίζει 155Ε από Κίνα και αυτός πουλάει "μόλις" 169Ε!!!! Εδώ δηλαδή φίλτατε τελωνείο δεν έχει???? Το πόσο αισχροκερδεί λοιπόν στα Α-110 και Β-110 ας βάλει ο καθένας τη φαντασία του να οργιάσει και ό,τι κι αν πει μέσα θα πέσει!

Ποιο δεν παίζει DTS? Το e-great? Από τη στιγμή που αναφέρεται στα specs ότι έχει δυνατότητα, τα δικαιώματα έχουν πληρωθεί και είναι θέμα χρόνου να βγει το f/w. Εξάλου πολλοί παίζουν τα dts στο egreat με το fw του popcorn, το οποίο επίσης είχε αργήσει κανένα 3μηνο να βγει...
Χωρίς σχόλιο.

Η συζήτηση μου θυμίζει την διαφήμιση για την φορολογική συνείδηση (και τα 2 είναι για γέλια).

Στην μία το κράτος (εφορία, ΙΚΑ, κτλ) δεν μαζεύει τα λεφτά από τους οφειλέτες-μεγαλοκαρχαρίες και θέλει να δηλώνει τα πάντα αυτός που δεν έχει, και εδώ λέμε ότι οι εισαγωγείς δεν μας κοροϊδεύουν (όλοι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων).

Είναι λογικό ένα προϊόν (ενισχυτής made in japan) να έρχεται από Γερμανία 1200 και εδώ να έχει 2000 . Ένα αεροπορικό εισιτήριο για γερμανία έχει 300 . Και έναν έναν να πήγαινε αυτοπροσώπως να τους φέρει πιο φτηνά θα ήταν.

Απλά μία είναι η εξήγηση: Μας έχουν βρει κορόιδα και μας δουλεύουν.

Η γνώμη μου είναι ακόμα και 10-20 ευρώ να έρχεται παραπάνω καλύτερα από έξω μπας και βάλουν μυαλό οι "μάγκες".

Συμφωνώ, αλλά με μια παρατήρηση: Το να δίνονται οδηγίες για παράκαμψη του τελωνείου, δηλαδή ουσιαστικά για μια παράνομη πράξη, είναι προφανώς ενάντια των Κανονισμών μας, και δεν πρέπει να συμβαίνει.

Παρακαλώ συνεχίστε, αλλά σεβαστείτε τον Κανονισμό.

Ναι, ειναι παρανομο να αποφευγουμε εμεις το τελωνειο, που παιρνουμε μια συσκευη για την παρτη μας...
Ο καθε αντιπροσωπος που περναει με λαδωματα στα τελωνεια ή παραεισαγωγες μεσω offshore ψευτοεταιρειων στην Κυπρο και αλλου, εκατονταδες κομματια αδασμολογητα για να τα πουλησει δεν ειναι! Αυτα λοιπον αλλου, γιατι καποιοι γνωριζουμε πως λειτουργει η αγορα σημερα...
Πιστωτικη, paypal και δεν ταΐζουμε πλεον κανενα μεσαζοντα... Αν δε σου αρεσει, ΑΛΛΑΞΕ ΔΟΥΛΕΙΑ, ετσι απλα...

Όποιος έχει να κάνει κάποια καταγγελία, βάσει κανονισμού πρέπει να την κάνει επώνυμα, στέλνοντας τα στοιχεία του στους αρμόδιους Διαχειριστές / ΓΔ.

Το να λέμε "έτσι (..) λειτουργεί η αγορά" σε ένα νήμα το οποίο έχει να κάνει με συγκεκριμένο προϊόν, δημιουργεί εντυπώσεις.

Παρακαλώ ξεκαθάρισε τη θέση σου.

Παρότι δεν το είχα σκοπό - θεωρώ ότι η αντιπαράθεση με ανθώπους με παγιωμένες απόψεις δεν έχει νόημα - παρόλα αυτά θα απαντήσω αφού δημιουργούνται εντυπώσεις που ίσως να παρασύρουν και κάποιους άλλους. Ας βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους.

Είναι λαμόγιο όχι γιατί απλώς ορίζει μια τιμή αλλά γιατί χρεώνει ό,τι να' ναι!
Διάβασε παρακάτω και πες μου αν αυτός πληρώνει τελωνείο και για ποιο προϊόν.
Αν ισχύει αυτό τότε γιατί η τιμή είναι εναρμονισμένη με την υπόλοιπη Ευρώπη; Ξέρετε πολύ καλά ότι ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος στα ηλεκτρονικά και τα περιθώρια κέρδους είναι σχεδόν μονοψήφια. Αν μόνοι εμείς από όλη την Ευρώπη αισχροκερδούμε τότε γιατί είμαστε από τους φθηνότερους; Εκτός και αν ειδικά για το popcorn συνωμοτούν όλοι οι μεταπωλητές για να πουλάμε ακριβά. Περίπτωση καρτέλ.
Από τον συγκεκριμένο εισαγωγέα και την στάση του στην αγορά όλα τα περιμένω.
Αν λάβουμε υπόψη ότι προς το παρόν δεν εισάγουμε κάτι άλλο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μιλάς. Εκτός και αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω οπότε ευχαρίστως να το πεις σε όλους μας. Από λάσπη σε αυτή τη χώρα έχουμε μπόλικη.
Σχετικά με τους τελωνειακούς όσοι ξέρουν μπορούν να σου πουν ότι δεν είναι ένα άτομο αλλά τουλάχιστον 6-8 ελεγκτές που ανά μια βδομάδα περιφέρονται στις θέσεις του τελωνείου. πχ. τελωνείο DHL, τελωνείο ταχυδρομείου κλπ. Μήπως εννοείς εσύ και οι άλλοι ότι τους λαδώσαμε όλους μαζί ή επιλεκτικά. Γιατί δεν σκέφτεσαι το προφανές ότι δηλαδή όσο αυξάνονται οι ποσότητες και περνάει ο χρόνος, τόσο μεγαλύτερη πιθανότητα κάποιος να το δει ζεστά και να το ψάξει βάζοντας το στη σωστή δασμολογική κλάση που δυστυχώς είναι το 13.9%.

Και ο μισθός του Έλληνα είνα ο πρώτος χαμηλότερος στην ευρωζώνη.
Σωστό αλλά τον Κινέζο δεν τον ενδιαφέρει καθόλου. Μου το δίνει στην ίδια ακριβώς τιμή με τον υπόλοιπο κόσμο. Να μη σου πω ότι λόγω μικρότερου μεγέθους αγοράς η τιμή μπορεί να είναι και χειρότερη.
4. Όταν πουλούσε 270 κι εμείς απ' έξω το φέρναμε με 170 κάποιοι λέγανε ότι πληρώνει τελωνείο και ότι δουλεύει για μόλις 20Ε ο φουκαράς! Τώρα πουλάει 245 (δηλ. φθηνότερα) όταν απ' έξω το φέρνουμε 180Ε (δηλαδή ακριβότερα). Αν αυτός ο τυπος δεν μας δουλεύει κανονικότατα, τότε είμαι όλος αυτιά να ακούσω μια άλλη εκδοχή...
3. Στα παραπάνω πρόσθεσε το γεγονός ότι το Α-100 για εμάς στοιχίζει 155Ε από Κίνα και αυτός πουλάει "μόλις" 169Ε!!!! Εδώ δηλαδή φίλτατε τελωνείο δεν έχει???? Το πόσο αισχροκερδεί λοιπόν στα Α-110 και Β-110 ας βάλει ο καθένας τη φαντασία του να οργιάσει και ό,τι κι αν πει μέσα θα πέσει!

Από όλα όσα έχεις(ετε) πει το μόνο αξιόλογο και αυτό που πράγματι και εμένα στη θέση σου θα με είχε πονηρέψει.
Για το Α-110. Σωστά είχε 270 με δολάριο 1,45. Πήγε 280 όταν το δολάριο ήταν 1,38. Γιατί όμως έπεσε στα 245. Η απάντηση είναι σχετικά απλή. Αρχική μας απόφαση ήταν το προϊόν να διατεθεί κυρίως μέσω μεταπωλητών (χονδρική). Υπήρχε προτεινόμενη λιανική στο site μας αλλά στόχος μας ήταν ο κύριως όγκος των πωλήσεων να έρχεται μέσα από το κανάλι. Αποτέλεσμα το προϊόν ήταν πράγματι ακριβό και οι πωλήσεις δεν ήταν αναμενόμενες. Έτσι λοιπόν τέρμα η χονδρική. Η αλλάγή στην τιμή ήταν στην ουσία το κέρδος του μεταπωλητή που περάσαμε στο τελικό χρήστη. Αυτή τη στιγμή το έχουμε μόνο εμείς και ένα μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας που ουσιαστικά πουλάει όσο αγοράζει. Όσοι ξέρουν για ποιον μιλάω ας πάνε να τον ρωτήσουν.
Για το Α-100. Εδώ η απάντηση είναι πιο εύκολη. Βλέπεις ο Έλληνας πάντα αγοράζει όχι σύμφωνα με τις ανάγκες του αλλά με την μόδα. Παρότι στο 90% των περιπτώσεων το Α-100 έχει ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα με το 110 όταν βγήκε το Α-110 οι πωλήσεις του Α-100 έπεσαν κάθετα. Άρα η απάντηση είναι απλή και την ξέρει κάθε έμπορος - ξεστοκάρισμα ακόμα και στο κόστος ή με ελάχιστο κέρδος. Μπορείς όμως να είσαι σίγουρος ότι όταν το στοκ έρθει σε λογικά πλαίσια η τιμή στο Α-100 θα επανέρθει εκεί που πρέπει.

Ποιο δεν παίζει DTS? Το e-great? Από τη στιγμή που αναφέρεται στα specs ότι έχει δυνατότητα, τα δικαιώματα έχουν πληρωθεί και είναι θέμα χρόνου να βγει το f/w. Εξάλου πολλοί παίζουν τα dts στο egreat με το fw του popcorn, το οποίο επίσης είχε αργήσει κανένα 3μηνο να βγει...
Που ακριβώς αναφέρεται στα specs από το επίσημο site της εταιρείας ότι κάνει DTS downmix; Κάνεις τον κόπο για μια παραπομπή; Ή μήπως η αντιγραφή του fw είναι η απάντηση σου;

Τέλος σε μια πιό προσωπική νότα ο κάθενας από εμάς μπορεί να αρχίσει να κατηγορεί και να πετάει λάσπη χωρίς στοιχεία. Φωνάζουμε γιατί πιστεύουμε ότι το παιχνιδάκι μας είναι ακριβό αν και τελικά έχουμε την επιλογή αν δεν γουστάρουμε τον αντιπρόσωπο να το φέρουμε από έξω. Κρυβόμαστε πίσω από την ανωνυμία για βαρύγδουπες δηλώσεις που τονώνουν το εγώ. Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία αλλά δεν θα πάρω άλλο. Έχω πει αρκετά ώστε ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματα του.

Λοιπον ας κλεισω κι εγω και να μην ξαναπαντησω γιατί για άλλο λόγο υπάρχει εδω η στήλη .

Ελευθερη αγορά εχουμε απ όπου θελει ο καθένας αγοράζει και αυτός που χάνει είναι αυτός που δεν αφογκράζεται την αγορά γιατί θα πουλαγε περισσότερα κομμάτια .

Επειδή όμως ειμαστε εδω να προστατέψουμε και τον ιδρώτα ολων από την Ελληνική αισχροκέρδια που παρατηρείται τον τελευταίο καιρό γι αυτό υπάρχουν και οι απόψεις επί του θέματος και δεν θα σταματήσουν.

Οποιος πάντως θέλει να τεκμηριώσει ας μας πει το τιμολόγιο χονδρικής και πόσο είναι πια αυτό το περιθώριο κέρδους του και να ναι σιγουρος ότι θα τον στηρίξουν όλοι εδώ και δεν θα ψωνίζουμε απ έξω ...

Ιδου η Ρόδος ιδου και το πήδημα λοιπον αλλιως ας σωπάσει....

Με τις υγείες μας :grandpa:

Τέλος σε μια πιό προσωπική νότα ο κάθενας από εμάς μπορεί να αρχίσει να κατηγορεί και να πετάει λάσπη χωρίς στοιχεία. Φωνάζουμε γιατί πιστεύουμε ότι το παιχνιδάκι μας είναι ακριβό αν και τελικά έχουμε την επιλογή αν δεν γουστάρουμε τον αντιπρόσωπο να το φέρουμε από έξω. Κρυβόμαστε πίσω από την ανωνυμία για βαρύγδουπες δηλώσεις που τονώνουν το εγώ. Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία αλλά δεν θα πάρω άλλο. Έχω πει αρκετά ώστε ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματα του.

Φίλε εισαγωγέα ξεκίνησα χθες να γράφω ένα μήνυμα στο πνεύμα των ημερών για να λήξει αυτή η διαμάχη. Με πρόλαβαν όμως επισκέπτες και δεν το τελείωσα οπότε το άφησα. Αντ' αυτού προτίμησα να γίνω πελάτης σου. Έλα μου όμως που αγαπάει και το νοικοκύρη...
Ναι φίλε εισαγωγέα. Θέλησα να γίνω πελάτης σου. Σου τηλεφώνησα λοιπόν προ μιας ώρας περίπου και το σήκωσε μια κοπέλα. Τη ρώτησα αν μπορώ να παραγγείλω τηλεφωνικά και μου είπε ότι μπορώ. Ζήτησα κι εγώ να μου στείλετε το usb wifi στικάκι. Η απάντησή της ήταν ότι ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΟΠΚΟΡΝ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ!!!!!
Το στικάκι που διαθέτεις προς πώληση στο site σου, που το έχεις τιμολογημένο και που δίνεις και την τιμή του αναφέροντας μόνο ότι "απευθύνεται σε πελάτες popcornhour". Δεν διευκρινίζεις ΠΟΥΘΕΝΑ ότι απευθύνεται μόνο στους πελάτες ΣΟΥ! Ή μήπως πουλάς και τίποτα άλλο εκτός από ποπκόρν στο site?!
Να ρωτήσω λοιπόν εσένα πριν ρωτήσω το ΙΝΚΑ και τo popcornhour.com, ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΑΥΤΟ???? Από πού κι ως πού πουλάς, αλλά δεν ΜΟΥ πουλάς????? Στο κάτω κάτω δεν υπήρχες εσύ ρε φίλε όταν εγώ αγόρασα ποπκόρν!
ΑΥΤΗ είναι μια επίσης αμφισβητούμενη στάση σου στην αγορά!

Είσαι επιχειρηματίας, όχι φιλανθρωπικό ίδρυμα για να χαρίζεις ή να σκοτώνεις τιμές. Αυτό σου το αναγνωρίζω. Όπως και το γεγονός ότι αφού πουλάει το Α-110 βαράς στο κεφάλι. Εδώ που ζούμε όλοι το ίδιο κάνετε. Δικαίωμά σου λοιπόν.
Αν όμως νομίζεις ότι είσαι εντάξη διαθέτοντας στο site σου ένα προϊόν, που ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ δεν ΜΟΥ πουλάς, τότε και θα σου τα ψάλω δημόσια, και θα σου τα χώσω δημόσια και θα σου πω ότι δεν είσαι σωστός έμπορος και με το μυαλό μου θα βάζω ό,τι να' ναι για σενα και πες το πόλεμο λάσπης, πέτρας τούβλου, όπως θες!

Last edited:

Όποιος έχει να κάνει κάποια καταγγελία, βάσει κανονισμού πρέπει να την κάνει επώνυμα, στέλνοντας τα στοιχεία του στους αρμόδιους Διαχειριστές / ΓΔ.

Το να λέμε "έτσι (..) λειτουργεί η αγορά" σε ένα νήμα το οποίο έχει να κάνει με συγκεκριμένο προϊόν, δημιουργεί εντυπώσεις.

Παρακαλώ ξεκαθάρισε τη θέση σου.

Το συγκεκριμενο σχολιο αφορα την γενικη κατασταση στην αγορα σημερα και βασιζεται σε προσωπικες εμπειριες. Το αν ο συγκεκριμενος εισαγωγεας εμπλεκεται σε παρανομες ενεργειες ή οχι ειναι κατι που το γνωριζει μονο αυτος και οσοι τυχον εμπλεκονται. Αν αυτος νομιζει οτι τον αφορα, τοτε τον αφορα...

Ναι φίλε εισαγωγέα. Θέλησα να γίνω πελάτης σου. Σου τηλεφώνησα λοιπόν προ μιας ώρας περίπου και το σήκωσε μια κοπέλα. Τη ρώτησα αν μπορώ να παραγγείλω τηλεφωνικά και μου είπε ότι μπορώ. Ζήτησα κι εγώ να μου στείλετε το usb wifi στικάκι. Η απάντησή της ήταν ότι ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΟΠΚΟΡΝ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ!!!!!
Το ίδιο ακριβώς μου είπαν και εμένα:slapface:

Το ίδιο ακριβώς μου είπαν και εμένα:slapface:

Το θέμα με το WiFi adapter έχει να κάνει καθαρά με το να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε τους δικούς μας πελάτες και καθόλου με το να εκδικηθούμε εσάς όλους που το φέρεται απευθείας. Άλλωστε σαν επίσημος reseller η εξυπηρέτηση όλων των πελατών είναι μέσα στις συμβατικές μας υποχρεώσεις. Προτείνω λοιπόν να μαζευτείτε να δείτε πόσα θέλετε και στην επόμενη εισαγωγή θα σας τα φέρω στην τιμή που αναγράφεται στο site ειδικά για σας. Αν με ενημερώσετε μέχρι την επόμενη Τετάρτη πιστεύω ότι μέχρι 20 Γενάρη θα είναι εδώ.

Ωραία, επειδή και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα και θέλω το wifi dongle, που θα γίνει η μάζωξη για την παραγγελία?