Χαλαρά!Θα έχει πέσει σύρμα (μαζί με κατάλληλο λαδωματάκι) από τους εδώ αντιπροσώπους για να μην χάνουν την πελατεία!
ΛΟΙΠΟΝ:
Η αποστολή έγινε με EMS και μετά στα ΕΛΤΑ...
Πηγαίνοντας στο ταχυδρομείο και παραλαμβάνοντας την συσκευασία μου δώσανε και ένα πολύ ωραίο χαρτάκι με τα εξής:
ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΑΘΗΝΩΝ "ΕΛΕΥΘ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ"
Περιγραφή:Συσκευή αναπαραγωγής VIDEOφωνικές με ενσωματ. δέκτη σημάτων με CE(πού την βρήκαν αυτή την περιγραφή???...τεσπα...)
ΑΠΟ ΚΑΤΩ...
C+F+I=$264+2=$266:1.2634=211E
KAI ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ:
211 Χ 13,9% = 29,32
211 Χ 0,5% = 1,05
211 Χ 0,11% = 0,31
241,68 Χ 19% = 45,91
DETE = 2.41
Σύνολο 79.00
Αυτό είναι το χαρτί του τελωνείου...όπου επάνω έχει και το "χαρτάκι"απο τα ελτά καρφιτσωμένο ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΕΛΩΝ:
όπου στα πεδία (box) τις απόδειξης έχει:καταβλήθηκαν τέλη
τελωνιακά αποθήκευσης
16,00
Άρα 79,00Ε(απο τελωνείο)+16,00Ε(απο ελτά)=95Ε τα έξτρα!!!:violent-smiley-030:
Ζητήστε φίλοι μου να γράφουν επιστροφή από εγγύηση και αξία 50 $ και δεν τρέχει τίποτα .Αλλά τα λαμογια (εισαγωγείς)που διαβαζουν τώρα θα το σφυρίξουν και αυτό στο τελωνείο ?
Γιατί αν το κάνουν τους τραβάς μια μηνυση ολη δική τους (εχω δεδηκασμένο από το iphone) !!!! Για παραβιαση προιόντος και τα λοιπα που μπορω να σας πω. Και σου λέω εγω αν ο υπαλληλάκος ανοίξει κανα κουτί και ξαναγίνει τίποτα ...χι,χι, Ετσουξε κυριοι αντιπρόσωποι που διαβάζετε εδω μέσα και μας χαρατσώνετε Ε ??
Πείτε λοιπον στους τελωνες αυτό που γράφω και τα λεμε στο τελωνείο αν δω κανεναν σας.......χι,χι,
Κατεβάστε λοιπον τις τιμες γιατί τα ψωνίζετε χονδρική, βάλτε το νορμαλ κερδος σας και εμεις θα τα αγοράζουμε απο την Ελλάδα .
Αλλά οχι επειδή διαβαζεται εδω μεσα ορμάτε και μας χαρατσώνετε στο τελωνείο μετα .Φτανει, !!!
Λοιπον πιαδια μεχρι να κατεβάσουν τις τιμές να λετε στο site που παραγγελνετε τι να γραφουν και να λενε και τις τιμες και δεν σας κάνουν τίποτα!!!!!
Και για να μη λέτε οτι λεω μ@@@@@ , τα ιδια εκανε η Vodafone με το iphone που το φέρναμε ολοι απ εξω και χαρατσωσανε μερικούς για να σταματήσει και μολις γραφανε ολοι στα φορουμ να τα φέρνουν με USPS με μικρό τιμολόγιο και επιστροφές από εγγύηση δεν ανοιξε μυτη . Δεν το ξερανε τότε??? εεεε αλλά δεν μπορείς να το ανοίξεις ....δυστυχώς
Χαλαρώστε κυριοι εισαγωγείς και κατεβάστε τις τιμές αλλιως το καλο το παληκάρι ξέρει πολλά μονοπάτια ...να ειστε σιγουροι!!!!
Τέλος σε μια πιό προσωπική νότα ο κάθενας από εμάς μπορεί να αρχίσει να κατηγορεί και να πετάει λάσπη χωρίς στοιχεία. Φωνάζουμε γιατί πιστεύουμε ότι το παιχνιδάκι μας είναι ακριβό αν και τελικά έχουμε την επιλογή αν δεν γουστάρουμε τον αντιπρόσωπο να το φέρουμε από έξω. Κρυβόμαστε πίσω από την ανωνυμία για βαρύγδουπες δηλώσεις που τονώνουν το εγώ. Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία αλλά δεν θα πάρω άλλο. Έχω πει αρκετά ώστε ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματα του.
Όποιος έχει να κάνει κάποια καταγγελία, βάσει κανονισμού πρέπει να την κάνει επώνυμα, στέλνοντας τα στοιχεία του στους αρμόδιους Διαχειριστές / ΓΔ.
Το να λέμε "έτσι (..) λειτουργεί η αγορά" σε ένα νήμα το οποίο έχει να κάνει με συγκεκριμένο προϊόν, δημιουργεί εντυπώσεις.
Παρακαλώ ξεκαθάρισε τη θέση σου.
Το ίδιο ακριβώς μου είπαν και εμένα:slapface:Ναι φίλε εισαγωγέα. Θέλησα να γίνω πελάτης σου. Σου τηλεφώνησα λοιπόν προ μιας ώρας περίπου και το σήκωσε μια κοπέλα. Τη ρώτησα αν μπορώ να παραγγείλω τηλεφωνικά και μου είπε ότι μπορώ. Ζήτησα κι εγώ να μου στείλετε το usb wifi στικάκι. Η απάντησή της ήταν ότι ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΟΠΚΟΡΝ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ!!!!!
Το ίδιο ακριβώς μου είπαν και εμένα:slapface:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.