greekgreek
Supreme Member
Απάντηση: Re: Απάντηση: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER
Σε ευχαριστώ φίλε μου!
Σε ευχαριστώ φίλε μου!
Νεος στο forum και ψαχνω για μια λύση.
έχω εγκαταστησει το myiHome server στο PC μου και δουλευει κανονικα (δηλαδη βλεπω τις ταινιες απο το PopCorn) παρόλα αυτά δεν μπορώ να δώ το PopCorn απο το PC! Τι μπορεί να φταίει και τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω. Θέλω να μπορώ να επεξεργάζομαι σαν σκλήρο, τον σκληρό δισκο στο PopCorn απο το PC.
Ευχαριστω
:a0210:
Νεος στο forum και ψαχνω για μια λύση.
έχω εγκαταστησει το myiHome server στο PC μου και δουλευει κανονικα (δηλαδη βλεπω τις ταινιες απο το PopCorn) παρόλα αυτά δεν μπορώ να δώ το PopCorn απο το PC! Τι μπορεί να φταίει και τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω. Θέλω να μπορώ να επεξεργάζομαι σαν σκλήρο, τον σκληρό δισκο στο PopCorn απο το PC.
Ευχαριστω
:a0210:
εψαξα για SAMBA server στο PopCorn και δεν υπαρχει κατι σχετικο, εψαξα και στον υπολογιστη μου (windows XP SP3) και εκει δεν εχω κατι σχετικο. Μπορεις σε παρακαλω να μου εξηγησεις λιγο παραπακνω τι εννοεις να κανω και που στο PC ή στο Popcorn.:smash:
Καλησπέρα. Απέκτησα κ εγώ το εν λόγω μηχάνημα(μεταχειρισμένο), έχω κ το Xtreamer media player το οποίο θα δωθεί σε φίλο κ επέλεξα αυτό λόω torrent client.
1) Για να εκμεταλλευτώ τα torrent πρέπει να κάνω format τον εσωτερικό σε ext3 έτσι?
2) Usb-wifi βρήκα αυτό http://www.popcornhour.es/en/tienda/ και σκέφτομαι να το χτυπήσω :BXVZCBXZ6: τι λέτε?
3) Το μενού του είναι λίγο αργό ή μου φαίνετε? Το xtreamer μου φαίνεται πιο γρήγορο (και τα δύο έχουν εσωτερικό δίσκο)
4) Θέματα-interface πως αλλάζουμε?
5) Για ανεμιστηράκι ποιο προτείνετε) Βρήκα αυτό Item number: 400102429492 στο ebay.com
Μελέτησα τα προηγούμενα post αλλά δεν βρήκα απαντήσεις στα παραπάνω
Ρε παιδιά να ρωτησω κάτι. Έχω ενα 100 και ενα 110. Χθες αποφάσισα να βγάλω τον σκληρό απο το 100 και να το περάσω στο 110. Λογικά όλα θα είναι καλα και δε θα αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα. Έλα μου ντε ομως που έχουν διαφορετική συνδεσμολογια. Το 100 είχε ενα adaptoraki για παροχή ρεύματος άν δε κανω λαθος που δεν το έχει το 110. Μπορει κανεις να βοηθήσει ?
Και το Α210 SATA παίρνει σωστά? οποτε η μόνη λύση είναι να κανω backup καπου αλλού τις ταινιες και να πάρω έναν καινούργιο δίσκο
Και το Α210 SATA παίρνει σωστά? οποτε η μόνη λύση είναι να κανω backup καπου αλλού τις ταινιες και να πάρω έναν καινούργιο δίσκο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.