Popcorn A-110 Media player

Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Νεος στο forum και ψαχνω για μια λύση.

έχω εγκαταστησει το myiHome server στο PC μου και δουλευει κανονικα (δηλαδη βλεπω τις ταινιες απο το PopCorn) παρόλα αυτά δεν μπορώ να δώ το PopCorn απο το PC! Τι μπορεί να φταίει και τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω. Θέλω να μπορώ να επεξεργάζομαι σαν σκλήρο, τον σκληρό δισκο στο PopCorn απο το PC.

Ευχαριστω
:a0210:

έχω εγκαταστησει το myiHome server στο PC μου και δουλευει κανονικα (δηλαδη βλεπω τις ταινιες απο το PopCorn) παρόλα αυτά δεν μπορώ να δώ το PopCorn απο το PC! Τι μπορεί να φταίει και τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω. Θέλω να μπορώ να επεξεργάζομαι σαν σκλήρο, τον σκληρό δισκο στο PopCorn απο το PC.

Ευχαριστω

Kάπου σε ξέρω εσένα :ciao:

Ευχαριστω

Δες αν από το setup τρέχει ο SAMBA server. Αν όχι ξεκίνα τον.

εψαξα για SAMBA server στο PopCorn και δεν υπαρχει κατι σχετικο, εψαξα και στον υπολογιστη μου (windows XP SP3) και εκει δεν εχω κατι σχετικο. Μπορεις σε παρακαλω να μου εξηγησεις λιγο παραπακνω τι εννοεις να κανω και που στο PC ή στο Popcorn.:smash:

εψαξα για SAMBA server στο PopCorn και δεν υπαρχει κατι σχετικο, εψαξα και στον υπολογιστη μου (windows XP SP3) και εκει δεν εχω κατι σχετικο. Μπορεις σε παρακαλω να μου εξηγησεις λιγο παραπακνω τι εννοεις να κανω και που στο PC ή στο Popcorn.:smash:

Έχοντας σαν απαραίτητη υπόθεση ότι στο A110 υπάρχει εγκατεστημένος σκληρός δίσκος, φορμαρισμένος από το ίδιο το Α110 σε ΕΧΤ3 και με τα ΝΜΤ Applications εγκατεστημένα, πας στο setup NMT Applications.

ok.... προφανως μαλλα καποια μ..... εποιηθηκε κατα την εγκατασταση! Οποτε φορμαρω ξανα σκληρο και κανω set up και βλεπουμε! Θα το κανω το ΣΚ ομως γιατι τωρα δεν εχω τον χρονο.

Απάντηση: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Καλησπέρα. Απέκτησα κ εγώ το εν λόγω μηχάνημα(μεταχειρισμένο), έχω κ το Xtreamer media player το οποίο θα δωθεί σε φίλο κ επέλεξα αυτό λόω torrent client.
1) Για να εκμεταλλευτώ τα torrent πρέπει να κάνω format τον εσωτερικό σε ext3 έτσι?
2) Usb-wifi βρήκα αυτό http://www.popcornhour.es/en/tienda/ και σκέφτομαι να το χτυπήσω :BXVZCBXZ6: τι λέτε?
3) Το μενού του είναι λίγο αργό ή μου φαίνετε? Το xtreamer μου φαίνεται πιο γρήγορο (και τα δύο έχουν εσωτερικό δίσκο)
4) Θέματα-interface πως αλλάζουμε?
5) Για ανεμιστηράκι ποιο προτείνετε) Βρήκα αυτό Item number: 400102429492 στο ebay.com
Μελέτησα τα προηγούμενα post αλλά δεν βρήκα απαντήσεις στα παραπάνω

Εγώ το πήρα από ένα μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας, αλλά για να το βρω νομίζω ότι είχα στείλει e-mail στην εταιρεία που σου έστειλα το link και μου έδωσε τα στοιχεία του Έλληνα αντιπροσώπου στην Αθήνα.
Αν μπορέσω να βρω κατι περισσοτερο θα σου πω προσεχώς...

Re: Απάντηση: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Καλησπέρα. Απέκτησα κ εγώ το εν λόγω μηχάνημα(μεταχειρισμένο), έχω κ το Xtreamer media player το οποίο θα δωθεί σε φίλο κ επέλεξα αυτό λόω torrent client.
1) Για να εκμεταλλευτώ τα torrent πρέπει να κάνω format τον εσωτερικό σε ext3 έτσι?
2) Usb-wifi βρήκα αυτό http://www.popcornhour.es/en/tienda/ και σκέφτομαι να το χτυπήσω :BXVZCBXZ6: τι λέτε?
3) Το μενού του είναι λίγο αργό ή μου φαίνετε? Το xtreamer μου φαίνεται πιο γρήγορο (και τα δύο έχουν εσωτερικό δίσκο)
4) Θέματα-interface πως αλλάζουμε?
5) Για ανεμιστηράκι ποιο προτείνετε) Βρήκα αυτό Item number: 400102429492 στο ebay.com
Μελέτησα τα προηγούμενα post αλλά δεν βρήκα απαντήσεις στα παραπάνω

Το Wifi υπάρχει και στον Έλληνα αντιπρόσωπο σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή.

Ρε παιδιά να ρωτησω κάτι. Έχω ενα 100 και ενα 110. Χθες αποφάσισα να βγάλω τον σκληρό απο το 100 και να το περάσω στο 110. Λογικά όλα θα είναι καλα και δε θα αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα. Έλα μου ντε ομως που έχουν διαφορετική συνδεσμολογια. Το 100 είχε ενα adaptoraki για παροχή ρεύματος άν δε κανω λαθος που δεν το έχει το 110. Μπορει κανεις να βοηθήσει ?

Απάντηση: Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Ρε παιδιά να ρωτησω κάτι. Έχω ενα 100 και ενα 110. Χθες αποφάσισα να βγάλω τον σκληρό απο το 100 και να το περάσω στο 110. Λογικά όλα θα είναι καλα και δε θα αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα. Έλα μου ντε ομως που έχουν διαφορετική συνδεσμολογια. Το 100 είχε ενα adaptoraki για παροχή ρεύματος άν δε κανω λαθος που δεν το έχει το 110. Μπορει κανεις να βοηθήσει ?

Το Α100 παίρνει IDE το Α110 SATA...

Ωχ. Και είχα την εντύπωση ότι κάποιος ειχε αναφέρει ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον ίδιο και στα 2 μηχανήματα....

Και το Α210 SATA παίρνει σωστά? οποτε η μόνη λύση είναι να κανω backup καπου αλλού τις ταινιες και να πάρω έναν καινούργιο δίσκο

Απάντηση: Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Και το Α210 SATA παίρνει σωστά? οποτε η μόνη λύση είναι να κανω backup καπου αλλού τις ταινιες και να πάρω έναν καινούργιο δίσκο

Ναι όλα παίρνουν ΣΑΤΑ εκτός από το Α100.

Για να αποφύγεις την διπλή μεταφορά, θα μπορούσες να πάρεις τον δίσκο για το Α110 και αφού τον εγκαταστήσεις (format κλπ), να συνδέσεις το Α110 σαν slave στο Α100 και να κάνεις απευθείας την μεταφορά στον νέο δίσκο. Λογικά θα παίξει.