Popcorn A-110 Media player

Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Ενδιαφέρομαι κι εγώ για το Α110. Απ' ότι βλέπω στην Ελλάδα κάνει 270 ευρώ και στις ΗΠΑ 210 δολάρια, δηλαδή 155 ευρώ! Δεν είναι κοροϊδία; Όταν μάλιστα και τα μεν και τα δε έρχονται από Κίνα.

Το Αμερικανικό μοντέλο έχει καμιά διαφορά από το ελληνικό; Τι γίνεται με τροφοδοτικό, και τους ελληνικούς υπότιτλους;

+ metaforika 40 + τελωνειο αν τυχον δεν περασει 15-20 = 210-215
και αν τυχον κατι δεν παει καλα με το pop πανε τα λεφτα
για μικρες αγορες δεν αξιζει.
αγοραζω και εγω απο αμερικη αλλα μονο απο 500 και πανω
τοτε πραγματικα βλεπεις την διαφορα.
παντως με το <ελληνικο > pop δεν θα εχεις κανενα προβλημα με οσα αναφερες

Ετσι οπως το στέλνουν οι Κινέζοι ειναι σχετικά λιγες οι πιθανοτητες τελωνείου.. Και παλι εχεις ενα 50άρικο διαφορά

Re: MEDIA PLAYER

Παιδιά το e-shop έχει φέρει το EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER στα 199 ευρώ.Τι διαφορά έχει με το POPCORN A-110.Τα ίδια είναι ή όχι ? Βλέπεται καμιά διαφορά?

Εγώ πάντως ακύρωσα την προπαραγγελία του καλαμποκιού και παράγγειλα το EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER. Για διαφορές μπορείς να διαβάσεις το σχετικό με EGREAT θέμα...

Re: MEDIA PLAYER

Παιδιά το e-shop έχει φέρει το EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER στα 199 ευρώ.Τι διαφορά έχει με το POPCORN A-110.Τα ίδια είναι ή όχι ? Βλέπεται καμιά διαφορά?
Από ότι φαίνεται το Μ31Β δεν μπορεί να κάνει DTS decoding (έστω και με τον τρόπο που το κάνει το Popcorn, στέλνοντας στο Analog L/R) και πρέπει να του βάλεις πρόσθετη κάρτα. Κοίτα στο:

http://ehome.multiply.com/photos/album/17/Egreat_EG-M31B_DTS_Board

Αυτό σημαίνει πως εκτός και αν έχεις ενισχυτή που μπορεί να καταλάβει DTS μέσα από το ψηφιακό σήμα, ο μόνος τρόπος να ακούσεις ήχο σε τέτοια αρχεία θα είναι μετατρέποντας το DTS σε AC3.... Τώρα αν είναι για να δεις μια ταινία να πρέπει να κάνεις τέτοια δουλειά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο.

Έχω μια κάμερα Panasonic SD9 που γράφει AVCHD (.mts) σε SD κάρτα.
Αυτό που θέλω να κάνω, είναι να αποθηκεύω τα video στο σκληρό του PH, για αρχειοθέτηση και να τα βλέπω όποτε θέλω.
Έχει δοκιμάσει κανείς το παραπάνω σενάριο?

Για το Α100, είχα διαβάσει σε κάποιο forum, ότι όταν παίζει τα .mts, μαυρίζει την οθόνη για 1-2 δευτερόλεπτα μεταξύ τους. Στο Α110 το έχει δοκιμάσει κανείς;

Σε πείπτωση που σώσω σε .iso τα περιεχόμενα της κάρτας (είναι AVCHD, και έχει περίπου τη δομή του BD) θα παίξει τα .iso?

Αν κάποιος που έχει το ίδιο setup με εμένα κάνει κάποια δοκιμή και απαντήσει, θα του ανάψω λαμπάδα.

λαθος!!!
μαζι με τα μεταφορικα το Α110 ερχεται κοντα στα 180 ..264$. (ερχετε με ΕΜS)
Αρα ..........

Εχω και το Α100(υπνοδωματιο) και παραγγειλα το Α110 για σαλονι.
Απλα Α Π Α Ι Χ Τ Ο !!!! Συνεχη upgrade με firmware

ακομα και αν χαλασει στελνεις πισω μονον την πλακετα με τα ελτα και σε 10 ημερες περιπου σου εχουν στειλη πισω χωρις καμια χρεωση μια νεα οποτε κανενα προβλημα και σε αυτο το θεμα

λαθος!!!
μαζι με τα μεταφορικα το Α110 ερχεται κοντα στα 180 ..264$. (ερχετε με ΕΜS)
Αρα ..........

Εχω και το Α100(υπνοδωματιο) και παραγγειλα το Α110 για σαλονι.
Απλα Α Π Α Ι Χ Τ Ο !!!! Συνεχη upgrade με firmware

Καλημέρα,

μπορείς να μου δώσεις κάποιο link?

Ευχαριστώ

καλησπερα σε ολους τους φιλους,

σκεφτομαι και εγω την αγορα του popcorn 110 αλλα επειδη κυριως το θελω για αναπαραγωγη bluray ταινιων και ειμαι αρκετα σχολαστικος με την ποιοτητα της εικονας εχω να κανω την εξης ερωτηση στα παιδια που ειναι κατοχοι του ps3.

η ποιοτητα εικονας ειναι ισαξια με αυτη που παραγει το ps3 σε high definition video ειτε 720ρ ειτε 1080ρ?

εγω θεωρω οτι η εικονα των mkv αρχειων που βλεπω απο το ps3 ειναι αψογη παρολο που η μετατροπη αυτων σε vob με υποτιτλους ειναι χρονοβορα.

εαν καποιος φιλος εχει και τα 2 συστηματα και εχει κανει δοκιμες θα το εκτιμουσα να απαντησει γιατι για μενα ειναι η μεγαλυτερη προυποθεση για την αγορα του.

χμους/γιωργος

Φίλε Γιώργο επειδή έχω το a-100 μπορώ να σου πω το εξής.....Αν η ταινία είναι σε καλή συμπίεση η εικόνα είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ.Για παράδειγμα είδα το pitch black σε 8gb και ήταν με άριστα το 10........9. Η τηλεόραση μου είναι humax και το έχω ορίσει σε ανάλυση 1366*768. Ο αποκωδικοποίηση του ήχου είναι καταπληκτική και στο DTS σκίζει.

Μόλις το παρέλαβα!

Μπορώ να πω ότι η επικοινωνία με την κοπέλα στην αντιπροσωπεία ήταν άψογη και το πακέτο έφτασε αμέσως. Το εντυπωσιακό είναι ότι το κουτί της συσκευασίας κατέφθασε μέσα σε μια θήκη-τσάντα, κάτι αντίστοιχο με τις πάνινες-πλαστικές θήκες που σου γεμίζουν διαφημιστικά στις ημερίδες! Το βρήκα πολύ chic!

Η συσκευασία περιλαμβάνει τη συσκευή καλυμμένη με τα προστατευτικά πλαστικά αυτοκόλλητα, τροφοδοτικό, τηλεχειριστήριο με μπαταρίες, καλώδια HDMI και USB και εγχειρίδια χρήσης.

Δυστυχώς δε διαθέτω LCD ακόμα, αλλά θα πραγματοποιήσω κάποιες δοκιμές σε τηλεόραση φίλου για συμπεράσματα. Προς το παρόν θα συνδεθεί στην υπάρχουσα Sony Wega με S-Video και με το γνωστό μπέρυ. Μάλλον σκέφτομαι και άμεση παραγγελία SATA...

Έπεται συνέχεια...

Απάντηση: Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Διαβάζοντας και βλέποντας τα reviews, έχω πειστεί για τις ικανότητες του μηχανήματος και πραγματικά ενδιαφέρομαι για την αγορά του.

Επειδή την Κυριακή λήγει η προσφορά του Έλληνα αντιπροσώπου και η αγορά από την Κίνα δεν με ελκύει, τόσο για το θέμα της 12μηνης εγγύησης όσο και την μικρή σχετικά διαφορά στο κόστος, θα ήθελα να ενημερώσετε εδώ εάν θα προβούμε σε power buy ή να κινηθώ αυτόνομα.

Ευχαριστώ πολύ!

τι προσφορά είχε ο έλληνας?

από περιέργεια.

Λοιπον , guys, χθες εγινε παραλαβη του A-110.
ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ
Η συσκευασια περιλαμβανε ακριβως αυτα τα οποια ανεφερε (καλης ποιοτητας HDMI+USB καλωδιο, το μηχανακι, στοιχειωδες quick guide manual). Για αρχή συνεδεσα τον φορητό σκληρό δίσκο USB των 160GB που αναγνωριστηκε ταχυτατα. Το interface απλοϊκό και κατανοητό. Στην αρχη απογοητευση: Δειγματα ταινιών MKV (1080p+720p) δεν επαιξαν καθολου ή επαιζαν και δεν είχαν ήχο. Μετα απο σκεψη και διαβασμα αποφασισα αμεση αναβαθμιση λογισμικου. Πηρα και ενα μακρυ καλωδιο UTP(10μ.) και συνεδεσα και τον router. Εκει ειδα το φως μου (μεσω δικτυου εγινε ταχυτατη αναγνωριση ολων των συσκευων). Παρολα αυτα την αναβαθμιση λογισμικου την εκανα απο USB στικακι για να ειμαι ησυχος. Η αναβαθμιση κυλισε ομαλά. Μετα την αναβαθμιση εβαλα και εναν εσωτερικο σκληρό 500GB, τον οποίο φορμάρισα σε EXT3. (οχι παιδια, το μηχανημα δεν αναβει)
Μετα την αναβαθμιση τα πραγματα κύλισαν καλυτερα. Χθες ξενυχτησα βλεποντας σε 720p το Knight Rider σε ηχο DD και με ελληνικους υποτιτλους. Ηταν πολυ καλο. Η καρδια μου επανηλθε στην θεση της. Σημερα θα δοκιμασω και torrents, Youtube κλπ.

Εν κατακλειδι, το μηχανακι συμπεριφερθηκε πολυ καλα, σχεδον σε ολες τις συνθηκες. Σιγουρα δεν μπορει να παιξει τα παντα, αλλα με συνεχεις αναβαθμίσες πιστευω οτι τα προβληματα θα λυθουν. Θα ακολουθησουν φωτό συντομα...
TV: Sharp 46XL2E, ενισχυτης Yamaha Rxv-395.

Eπίσης το HellBoy 1080p .mkv είναι μία καλή δοκιμή...
Μεγειά !!!