Popcorn A-110 Media player

Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Κατεβαζω τα 2 απο τα 3 και σας λεω... Το 1 θα κατεβει μεσω Torrent απο το A-110. Παντως εψες που ειδα λιγο απο το Die hard 4 1080p, επαθα. Πολυ καλη εικονα, χωρις τρεμοπαιγματα και καθυστερησεις για 10 λεπτα.

Το αγορασα και εγω αλλα εχω το εξης προβλημα οτι αρχεια mkv εχουν DTS ηχο δεν ακουγεται απο το hdmi στην τηλεοραση. το a110 το εχω συνδεσει σε μια Sony 52w4000 μονο μεσω hdmi. Στο set-up η επιλογη DTS εχει απενεργοποιημενη την analog pcm που αυτη λογικα θα δωσει ηχο μεσω hdmi.Τελος εχω βαλει και το τελευταιο firmware. Τι λετε ?

http://www.imageshack.gr/view.php?file=gvnb0zi8lbnmnm62utj9.jpg

http://www.imageshack.gr/view.php?file=0rpj9fl9c4zype7thjvi.jpg

Το αγορασα και εγω αλλα εχω το εξης προβλημα οτι αρχεια mkv εχουν DTS ηχο δεν ακουγεται απο το hdmi στην τηλεοραση. το a110 το εχω συνδεσει σε μια Sony 52w4000 μονο μεσω hdmi. Στο set-up η επιλογη DTS εχει απενεργοποιημενη την analog pcm που αυτη λογικα θα δωσει ηχο μεσω hdmi.Τελος εχω βαλει και το τελευταιο firmware. Τι λετε ?

http://www.imageshack.gr/view.php?file=gvnb0zi8lbnmnm62utj9.jpg

http://www.imageshack.gr/view.php?file=0rpj9fl9c4zype7thjvi.jpg

Δεν αποκωδικοποιεί DTS ήχο και προφανώς δεν το αναλαμβάνει ούτε η τηλεόρασή σου. Αν είχες κάποιον AV Receiver, θα έπαιρνες ήχο κανονικά γιατί θα το αναλάμβανε ο ενισχυτής (το DTS). Μου φαίνεται οτι υπάρχει λύση να παίρνεις το DTS μέσω αναλογικής εξόδου (οπότε bye bye surround sound DTS), αλλά για αυτό ας σου απαντήσει κάποιος που το έχει, γιατί και εγώ απο αυτά που έχω διαβάσει στο λέω. Δεν το έχω αγοράσει ακόμα.

Δεν αποκωδικοποιεί DTS ήχο και προφανώς δεν το αναλαμβάνει ούτε η τηλεόρασή σου. Αν είχες κάποιον AV Receiver, θα έπαιρνες ήχο κανονικά γιατί θα το αναλάμβανε ο ενισχυτής (το DTS). Μου φαίνεται οτι υπάρχει λύση να παίρνεις το DTS μέσω αναλογικής εξόδου (οπότε bye bye surround sound DTS), αλλά για αυτό ας σου απαντήσει κάποιος που το έχει, γιατί και εγώ απο αυτά που έχω διαβάσει στο λέω. Δεν το έχω αγοράσει ακόμα.
To A-110 αποκωδικοποιεί. Το Α-100 δεν αποκωδικοποιούσε.

Audio pass through (A-110): DTS, AC3, DTS-HD MA, DTS-HD HR, Dolby True HD, Dolby Digital Plus

Απάντηση: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Καλημέρα παιδιά!

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το A-110 και θα ήθελα να μου πείτε όσοι το παραγγείλατε από το εξωτερικό αν πληρώσατε τελωνείο, πόσες μέρες πέρασαν μέχρι να σας παραδοθεί, πώς σας παραδόθηκε (συστημένο, απλό) καθώς και αν το καλώδιο ρεύματος που υπάρχει στη συσκευασία προορίζεται για ευρωπαϊκές πρίζες.

Έχω διαβάσει ότι όσοι παρήγγειλαν το A-100 δεν πλήρωσαν τελωνείο, αλλά για το A-110 που είναι ελαφρώς ακριβότερο δεν ξέρω τι ισχύει...

Re: Απάντηση: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Καλημέρα παιδιά!

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το A-110 και θα ήθελα να μου πείτε όσοι το παραγγείλατε από το εξωτερικό αν πληρώσατε τελωνείο, πόσες μέρες πέρασαν μέχρι να σας παραδοθεί, πώς σας παραδόθηκε (συστημένο, απλό) καθώς και αν το καλώδιο ρεύματος που υπάρχει στη συσκευασία προορίζεται για ευρωπαϊκές πρίζες.

Έχω διαβάσει ότι όσοι παρήγγειλαν το A-100 δεν πλήρωσαν τελωνείο, αλλά για το A-110 που είναι ελαφρώς ακριβότερο δεν ξέρω τι ισχύει...

Το στέλνουν με EMS (παλιότερα το ζητούσες, τώρα είναι default) σαν "shoes sample" ώστε να μην πληρώσεις τελωνείο, έρχεται συστημένο, κάνει 1 μήνα+ (ειδικά το Α110 που γίνεται pre-order) και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το καλώδιο ρεύματος. Το Α-100 μου είχε έρθει σε ακριβώς 4 εβδομάδες, το Α-110 το παρήγγειλα 28/8 και θα φορτωθεί αύριο από Κίνα. Αν δεν βρεθεί άλλος, περίμενε μια εβδομάδα να σου πω σίγουρα αν δεν θα έχει και αυτή τη φορά τελωνείο
Εν συντομία: ΧΤΥΠΑ ΤΟ!:a0210:

Last edited:

To A-110 αποκωδικοποιεί. Το Α-100 δεν αποκωδικοποιούσε.

Audio pass through (A-110): DTS, AC3, DTS-HD MA, DTS-HD HR, Dolby True HD, Dolby Digital Plus

Pass through δεν σημαίνει αποκωδικοποίηση!

Σημαίνει ότι μπορεί να περάσει το DTS μέσω ψηφιακής θύρας στον ενισχυτή, ο οποίος θα κάνει την αποκωδικοποίηση. Αυτή τη δυνατότητα την έχουν ουσιαστικά όλα τα NMT που κυκλοφορούν.

Σημαίνει ότι μπορεί να περάσει το DTS μέσω ψηφιακής θύρας στον ενισχυτή, ο οποίος θα κάνει την αποκωδικοποίηση. Αυτή τη δυνατότητα την έχουν ουσιαστικά όλα τα NMT που κυκλοφορούν.

+1

Ερωτηση: Για DTS-HD MA, DTS-HD HR, Dolby True HD, Dolby Digital Plus ... δεν χρειαζεται εξοδο bitstream με high-bitrate απο την HDMI για να τα "δωσει" στον AV Receiver ??? Υπαρχει αραγε αυτη η δυνατοτητα στο popcorn και στα υπολοιπα??

+1
Λίγο το hangover (Κυριακή γαρ), λίγο η κεκτημένη ταχύτητα, ανέβασα λάθος τμήμα κειμένου. :bird:
Ορίστε:

Α-110
Audio codecs:
  • AC3
  • DTS
  • WMA, WMA Pro
  • AAC
  • MP1, MP2, MP3
  • LPCM
  • FLAC
  • Vorbis

Ουσιαστικά οι πατέντες DTS και HDMI 1.3 είναι που κάνουν τη διαφορά τιμής από το Α-100
To αναφέρει κι εδώ:
http://reviews.cnet.co.uk/accessories/0,39100115,49298605,00.htm

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Το στέλνουν με EMS (παλιότερα το ζητούσες, τώρα είναι default) σαν "shoes sample" ώστε να μην πληρώσεις τελωνείο, έρχεται συστημένο, κάνει 1 μήνα+ (ειδικά το Α110 που γίνεται pre-order) και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το καλώδιο ρεύματος. Το Α-100 μου είχε έρθει σε ακριβώς 4 εβδομάδες, το Α-110 το παρήγγειλα 28/8 και θα φορτωθεί αύριο από Κίνα. Αν δεν βρεθεί άλλος, περίμενε μια εβδομάδα να σου πω σίγουρα αν δεν θα έχει και αυτή τη φορά τελωνείο
Εν συντομία: ΧΤΥΠΑ ΤΟ!:a0210:

Άρα όλα είναι μια χαρά με την παραγγελία από έξω. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! :a0210:

Θα το παραγγείλω σίγουρα κάποια στιγμή μέσα στον Οκτώβρη ή το Νοέμβρη.

Ααα, και όταν με το καλό παραλάβεις το A-110, μην ξεχάσεις να μας γράψεις τις εντυπώσεις σου! -bye-

καλησπερα σε ολους
εχει κανεις προβλημα με τους υποτιτλους γιατι εχει παρει φιλος το a110 και δεν εμφανιζονται οι υποτιτλοι οι οποιο ειναι μεταοναμασμενοι οπως το αρχειο τις εικονας

Μη μου λες τέτοια και ξεφορτώθηκα άρων άρων το Α-100 που τους έπαιζε κανονικά...
Δεν εμφανίζονται καθόλου ή τους βγάζει στα... κινέζικα?

και εγω το a100 εχω και παιζουν κανονικα αλλα στο a110 δεν εμφανιζονται καθολου οσοι το εχετε αντιμετωπιζεται τετοιο προβλημα ;

Απάντηση: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Καλημέρα παιδιά κι από εμένα. Επειδή ενδιαφέρει ένα φίλο η αγορά του Α110, τελικά τι γίνεται με τους ελληνικούς υπότιτλους? :popcorn:

δεν ξερω κατι αλλο μαλλον το σημερα θα παω στον φιλο που το εχει παρει για να δω τι γινεται παντως με το a100 δεν υπηρχε καποιο προβλημα και απο οτι διαβαζω εως τωρα με το a110 δεν εχει καποιος αλλος προβλημα αν υπαρχει κατι παντως ενημερωστε

Από μια ματιά που έριξα στο φόρουμ του popcorn, κάποιος που είχε το ίδιο πρόβλημα το έλυσε αλλάζοντας την κωδικοποίηση χαρακτήρων (του .srt). Δοκίμασέ το σε Unicode και ANSI.

Τσέκαρε και το fw update που έχουν βγάλει.
http://www.popcornhour.com/download/A110/01-17-080818-15-POP-403.html

Διορθώνει μεταξύ άλλων κάποια προβληματάκια με τους υπότιτλους. Όπως και με το Α-100, θα περάσει κάποιο διάστημα με συνεχή firmware updates μέχρι να λυθούν όλα τα ζητήματα.

εγινε firmware update αλλα δεν αλλαξε κατι με τα subs εχει δοκιμαστει και η αλλαγη απο ansi σε unicode και το αντιθετο αλλα παλι τιποτα

εγινε firmware update αλλα δεν αλλαξε κατι με τα subs εχει δοκιμαστει και η αλλαγη απο ansi σε unicode και το αντιθετο αλλα παλι τιποτα

Να υποθέσω ότι και στα options έχει επιλέξει γλώσσα υποτ. τα ελληνικά?