Popcorn A-110 Media player

Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

ναι ολα οκ αλλα δεν εμφανιζονται με τιποτα θα παω να το δω απο κοντα και ισως ειναι κατι απλο παντως με το a100 δεν εχω τετοιο προβλημα ακομα και οταν το πηρα που ειχε το αρχικο firmware

Αποτελεσματα του test drive του Σαββατοκυριακου: ΑΝΑΜΙΚΤΑ. Και εξηγουμαι:
-οσον αφορα τις ταινιες που μου προτεινατε (Sweeney Todd, Yuma 3.10) Σκετη ΑΠΟΤΥΧΙΑ. Καθυστερει η εικονα (αργη κινηση), χανεται ο ηχος, ζεσταινεται, κλπ. Μονη παρηγορια οτι ουτε το PC διαβαζει αυτα τα αρχεια (To BS Player κολλαει, ο WMP το ιδιο-μαλλον το αρχειο εχει προβλημα). Αρα, θελει πολυ προσεκτικη επιλογη αρχειου για κατεβασμα, διοτι κι αυτο παιρνει χρονο.
- Ο σκληρος δισκος μεσα στο Α-110 βοηθαει αρκετα. Παρολα αυτα ο ελεγχος του απο το απομακρυσμενο PC ειναι δυσκολος εως αδυνατος. Δηλαδη, ενω εσωσα τα αρχεια στον δισκο, οταν πηγα να τα αποσυμπιεσω πηρε πανω απο 2 ωρες. Το βρηκα πιο βολικο να συνδεσω το PC με την slave USB με το Α-110, να εγκαταστησω τον driver για Vista που ελεγχει δισκους σε Ext3 και να κανω την αποσυμπιεση ετσι.
-Υπαρχουν ομως κατι ταινιες (Die Hard 1080p, Transformers) που ειναι ολα τα λεφτα. Εκει μας αποζημιωνει.
-οσον αφορα τους υποτιτλους κανενα προβλημα, διαβαζει αρχεια .srt στα ελληνικα, ρυθμιζει χρωμα και υψος και ... φυγαμε
-Οι συνδεσεις ηχου παλι , κανενα προβλημα. Μετα απο τοσο καιρο ειδα ταινιες με DTS που δεν ειχα δει ποτε στην ζωη μου (Σπανιως τα DVD ειχαν DTS). Με την οπτικη εξοδο δινω σημα στον ενισχυτη, και μολις αντιληφθει οτι το .mkv περιεχει DTS, αποκωδικοποιει κατευθειαν το σημα. Εχω συνδεσει και αναλογικα το σημα στον ενισχυτη, ωστε σε περιπτωση που δεν δουλεψει το οπτικο, παιρνω απο το αναλογικο.
-τα Torrent καθυστερουν παρα πολυ (για ταινια 10GB περιπου 2-3 μερες)
-Τα καναλια που βλεπεις Youtube, κλπ. ειναι αρκετα περιοριστικα οσο αφορα την διαθεσιμοτητα και την αναζητηση. Το περιεργο ειναι οτι αργει παρα πολυ να φορτωσει παρολη την 24αρα γραμμη.
-Οι Divx ταινιες διαβαζονται μια χαρα, αλλα εχουν την γνωστη μετρια αποδοση.
-Συμπερασματικα, πιστευω οτι εχουμε ακομα πολυ δρομο εως οτου το μηχανακι αποδωσει τα αναμενομενα.
Στα υπερ οι αναβαθμισεις, τα bitstream,(που θα τα δουμε οταν με τον καιρο αποκτησουμε ενισχυτη αντιστοιχο), το DTS, η φοβερη ικανοτητα προσαρμογης στο οικιακο δικτυο, η online κοινοτητα κ.α.. Στα κατα, ειναι η σχετικη καθυστερηση στα menus, οι καλες γνωσεις δικτυωσης που πρεπει να εχει καποιος και το ενοχλητικο γεγονος οτι δεν ξερεις αν αυτο που κατεβαζεις με πολυ κοπο, θα μπορεσει να αναγνωστει απο το Α-110.
Θεωρω ομως οτι με τον καιρο και με την αλληλοβοηθεια θα ξεπερασουμε τα πιο ενοχλητικα προβληματα ωστε να παρουμε τουλαχιστον το 80% των δυνατοτητων του.

Κανενα προβλημα, οπως αναφερω και στο post , διαβαζει .srt αρχεια στα ελληνικα αψογα. Πιστευω οτι το προβλημα των υποτιτλων ειναι σχετικα ευκολα διορθωσιμο, σε σχεση με αυτα που προαναφερω. Τι να κανω εγω τους υποτιτλους οταν βλεπω την φατσα του Τζωνυ Ντεπ κολλημενη 3 λεπτα στην TV?

Καλησπέρα, θα ήθελα αν κανείς ξέρει γιατί και έμενα με ενδιαφέρει να το πάρω. Σε σύνδεση με Ethernet μέσω hub στο pc πως δουλεύει αν στριμάρει γρήγορα τα HD αρχεία και γενικότερα εντυπώσεις. Θέλω να το συνδέσω με το pc και να κάνω share τους σκληρούς του υπολογιστή για να μην μπω στη διαδικασία να αγοράζω καινούργιο σκληρό μόνο για το μηχάνημα.
Νομίζω ότι κάποια αρχεία που δεν τα παίζει φταίει το encoding που έγινε από αυτόν που τα έφτιαξε, κάτι παρόμοιο δηλαδή όπως στο pc που δεν αναγνωρίζει κάποια αρχεία και ας υπάρχουν όλοι οι codec μέσα περασμένοι.

Last edited:

BILLBLACK:
1) Σύγκρινε τα τεχνικά χαρακτηριστικά των video που δεν παίζουν με αυτά των video που παίζουν για να ξέρεις τι να κατεβάζεις. Το mediainfo είναι εξαιρετικό γι' αυτή τη δουλειά. Αφού μιλάμε για "προβληματικά" videos που όπου κι αν παίξουν εμφανίζουν προβλήματα, τότε δεν τίθεται θέμα popcorn.
2) Η LAN (10/100) του popcorn δεν είναι gigabit με αποτέλεσμα να μην είναι ο πλέον γρήγορος τρόπος μεταφοράς αρχείων. Γι' αυτό στο Α-110 προσθέσανε τη δυνατότητα σύνδεσης με usb.
3) Για τα torrents ισχύει ό,τι ισχύει παντού. Περισσότεροι seeders, μεγαλύτερη ταχύτητα. Έλεγξε και το δίκτυό σου γιατί από άλλον έχω ακούσει ότι κατέβασε 15 giga σε 1 μέρα.

BILLBLACK:
1) Σύγκρινε τα τεχνικά ...
2) Η LAN (10/100) του popcorn δεν είναι gigabit ...
3) Για τα torrents ισχύει ό,τι ισχύει παντού...
Thanx Panos-77
1) Χρησιμοποιησα λιγο το mediainfo to Σ/Κ και θα το κανω ακομα πιο πολυ τωρα
2) ΟΚ, αλλα και απο τον σκληρο δεν ειδα διαφορά
3) Σωστο. Απλως ανησυχω γιατι το YouTube αργει να φορτωσει σε σχεση με το PC.

Παιδια μήπως περιμενει κανένας να του έρθει PCH με το batch στις 29/9???
Γιατί ενω έχει μπει Tracking No στοgooglecheckout από χτες στο site της EMS μου λέει No information for this tracking.

Έχει κανένας παρομοια εμπειρία???

Ευχαριστώ πολύ

Thanx Panos-77
1) Χρησιμοποιησα λιγο το mediainfo to Σ/Κ και θα το κανω ακομα πιο πολυ τωρα
2) ΟΚ, αλλα και απο τον σκληρο δεν ειδα διαφορά
3) Σωστο. Απλως ανησυχω γιατι το YouTube αργει να φορτωσει σε σχεση με το PC.

1) Κι εγώ μέχρι πρότεινος απορούσα γιατί οι mods στους trackers έκαναν σαν "υστερικοί" απαιτώντας άρτια specs στα videos, αλλά τώρα το καταλαβαίνω.. :grandpa:

2) Interface
  • 1x USB 2.0 slave
Απ' ότι λέει, η θύρα usb_slave είναι 2.0
Σε τι τον έχεις φορμαρισμένο το δίσκο (NTFS, FAT32, EXT3)?

3) Ελπίζω να διορθωθούν γρήγορα τα περισσότερα προβλήματα αλλιώς την άλλη βδομάδα που το παραλαμβάνω θα μείνει μέσα στο κουτί του μέχρι να διαβάσω ότι λύθηκαν και τα πιο ασήμαντα ζητήματα. Δεν έχω σκοπό να συγχίζομαι αντί να το χαίρομαι επειδή τα αμερικανάκια βιάστηκαν να το βγάλουν άρων άρων στην αγορά.. :mad:

Γιατί ενω έχει μπει Tracking No στοgooglecheckout από χτες στο site της EMS μου λέει No information for this tracking.

Ευχαριστώ πολύ
Είμαι στο batch της 27/9 αλλά ούτε εγώ βλέπω info στην EMS China.

Last edited:
Απάντηση: Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Ευχαριστώ πολύ

Συνήθως θέλει κανά 2 μέρες να φανεί. επειδή και εγώ περιμένω θα ενημερώσω.

Λογικά αν έχεις περασμένο το patch για να βλέπουν τα windows ΕΧΤ3 δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα.

Συνήθως θέλει κανά 2 μέρες να φανεί. επειδή και εγώ περιμένω θα ενημερώσω.
Ναι όντως. Εγώ σήμερα είχα την 1η ένδειξη (batch 27/9)

2008-10-01 16:42:00 SHENZHEN Posting
2008-10-01 16:45:00 CGMY Despatch from Sorting Center

Last edited:

Το ίδιο έβγαλε και σε μένα τωρα που ξαναείδα....οποτε συνταξιδεύουμε......:BDGBGDB55:

ΧΑ ΧΑ! Ναι!
Άντε με το καλό να αριβάρουμε! :captain:

Άλλες εντυπώσεις από αυτούς που το παρέλαβαν και το επεξεργάστηκαν?

εχτες το ειδα σε φιλο που το πηρε αρκετα καλο και φυσικα παιζει και υποτιτλους απλος εκανε λαθος τον τροπο που τους περναγε μεσα ολα οκ

εχτες το ειδα σε φιλο που το πηρε αρκετα καλο και φυσικα παιζει και υποτιτλους απλος εκανε λαθος τον τροπο που τους περναγε μεσα ολα οκ

Κίτρινη κάρτα στον φίλο σου που μας λαχτάρισε...;)

Απάντηση: Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Λογικά αν έχεις περασμένο το patch για να βλέπουν τα windows ΕΧΤ3 δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα.

Εγώ σκαναρίστηκα πρώτος ΧΕ ΧΕ ΧΕ!!!

Timing Site Status
  2008-10-01 16:39:00 SHENZHEN Posting

σωστος παντως δεν υπηρχε περιπτωση να μην παιζει αφου και το a100 δεν εχει προβλημα ολα καλα παντως

Re: Απάντηση: Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Εγώ σκαναρίστηκα πρώτος ΧΕ ΧΕ ΧΕ!!!

Timing Site Status
  2008-10-01 16:39:00 SHENZHEN Posting

Τότε εσύ θα κάτσεις μπροστά κι εγώ με τον Giannis1010 γαλαρία. :D