Popcorn A-110 Media player

Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Είδα απόψε ταινία στο Α-110 ενός φίλου. Το μηχάνημα όπως και ο προκάτοχός του κυριολεκτικά τα σπάει! Άψογη προβολή της ταινίας σε 1080p, χωρίς καθυστερήσεις στα μενού και πολύ πιο προσεγμένο συνολικό πακέτο από αυτό του Α-100. Ο φίλος του 'χε βάλει έναν 500άρη WD φορτωμένο τίγκα με mp3 και ταινίες και παρατήρησε ότι είχε καλύτερο ήχο από το Α-100. Παίζαμε με το μηχανάκι όλο το απόγευμα και κυριολεκτικά μου τρέχουν τα σάλια! Άντε να το παραλάβω να σας πω κι άλλες εντυπώσεις μαζί με αυτές του Β-110 που επίσης περιμένουμε στην παρέα!

Ηρθε και μένα το 110. Ολα καλά και ωραία με ένα ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ πρόβλημα. Δεν μπορεί να διαβάσει από εξωτερικούς δίσκους USB!!!!! Δοκίμασα με 2 WD PASSPORT, έναν στα 320 και ένα στα 80. Κάποια στιγμή ξεκίνησε και τους διάβαζε και ξαφνικά στη μέση τους έχασε και δε τους ξαναβρήκε. Βρε τι reset τι βγάλε βάλε στο ρεύμα...τίποτα. Ούτε στη μπροστινή ούτε στη πίσω θύρα. Αντίθετα στο Α100 που έχω δουλεύουν και οι 2 νεράκι.

Εχετε καμμιά παρόμοια εμπειρία? Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Κάθε ιδέα δεκτή πριν το στείλω πίσω στον κινέζο...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Τότε εσύ θα κάτσεις μπροστά κι εγώ με τον Giannis1010 γαλαρία. :D

Εγώ θυμάμαι ότι αυτοί που μπαίνανε πρώτοι πιάνανε γαλαρία. Εκτός αν είναι τόσα πολλά τα χρόνια από το σχολείο που ξέχασα. Θα ρωτήσω την κόρη μου :grandpa::grandpa:

ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΟΓΩ ΔΙΑΚΟΠΩΝ!

China dispatch center will be close for National holidays on 1st to 7th of October, therefore there will be no shipment will be made during these time period.

ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΟΓΩ ΔΙΑΚΟΠΩΝ!

China dispatch center will be close for National holidays on 1st to 7th of October, therefore there will be no shipment will be made during these time period.
Λες να έχουν αργεια και τα ταχυδρομία τους για αυτο φένεται κολλημένο το δικό μου στην

Code:
2008-10-02  09:54:00  GUANGZHOU    Arrival at Sorting Center

Χθες το βραδυ ηταν βραδια Blockbuster. Το Popcorn Α-110 αρχισε να δειχνει τα δοντια του. Η αιτια: Transfromers. Φοβερα χρωματα, καταιγιστικη δραση, απιστευτος ηχος, τρελλη ιδεα για ταινια. Αποζημιωθηκαμε επιτελους για τις πολλες ωρες αναμονης ωστε να κατεβει...

Χθες το βραδυ ηταν βραδια Blockbuster. Το Popcorn Α-110 αρχισε να δειχνει τα δοντια του. Η αιτια: Transfromers. Φοβερα χρωματα, καταιγιστικη δραση, απιστευτος ηχος, τρελλη ιδεα για ταινια. Αποζημιωθηκαμε επιτελους για τις πολλες ωρες αναμονης ωστε να κατεβει...
Πω πω φίλε δε θα το πιστέψεις αλλά είναι η ταινία που έχω από τότε που βγήκε σε HD και την κρατάω για να είναι η 1η προβολή με το α-110! Μιλάς για το release των 8giga στα 720p?
Κατά τα άλλα όλα καλά? Firmware αναβάθμισες? To update για dts θα είναι έτοιμο (ελπίζουν) σε 2-4 εβδομάδες. Υπ' όψην ότι όλα τα networked media players της αγοράς που βασίζονται στο ίδιο τσιπάκι (π.χ. egreat), περιμένουν αυτό το update για να αποκωδικοποιήσουν κι αυτά το dts (αν είναι παρηγοριά κάτι τέτοιο).

Λοιπόν παιδία θέλω να ευχυθώ σε όλους καλή παραλαβή του καλαμποκιού και καλές θεάσεις και ακροάσεις. Εγώ ευτυχώς ήμουν στο batch της 10ης Σεπτεμβρίου οπότε το παρέλαβα την προηγούμενη Τετάρτη (λόγω απεργίας των Τελωνείων). Το δυσάρεστο είναι ότι πλήρωσα τελωνείο 49 ευρώ φόροι και 5,5 έξοδα των ΕΛΤΑ σύνολο 54,5 . Σύνολο περίπου 225 .

Από τεχνικής άποψης όλα ΑΨΟΓΑ!! Το σύνδεσα με HDMI στον Onkyo876, με ενσύρματη σύνδεση σε router και έτρεξα το iHomeMyServer στον υπολογιστή μου για μεγαλύτερη ταχύτητα στη μεταφορά αρχείων. Τα πάντα παίζουν άψογα και μετέφερα μέσω δικτύου όλα μου τα αρχεία σε μία νύχτα στον εσωτερικό δίσκο 1ΤΒ που έβαλα. Τώρα περιμένω να δοκιμάσω το Dolby True HD Passthrough μέσω HDMI κατεβάζοντας μία αντίστοιχη ταινία.

Για τους υπότιτλους πρέπει οποσδήποτε να έχουν ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο filename με το αρχείο της ταινίας και να έχουμε επιλέξει στο setup του τους ελληνικούς χαρακτήρες, αλλιώς θα δουμε κινέζικα!! Α! Και οπωσδήποτε να κάνετε update! Στην αρχή μία από τις ταινίες μου σε mkv (το 21 σε 1080ρ) δεν το έπαιζε και μετά το έπαιξε κανονικότατα. Σε σχέση με το PS3 στο θέμα της εικόνας δεν νομίζω να μπορώ να δω καμία διαφορα (η TV μου είναι Toshiba Regza 42" FullHD)

Λοιπόν παιδία θέλω να ευχυθώ σε όλους καλή παραλαβή του καλαμποκιού και καλές θεάσεις και ακροάσεις. Εγώ ευτυχώς ήμουν στο batch της 10ης Σεπτεμβρίου οπότε το παρέλαβα την προηγούμενη Τετάρτη (λόγω απεργίας των Τελωνείων). Το δυσάρεστο είναι ότι πλήρωσα τελωνείο 49 ευρώ φόροι και 5,5 έξοδα των ΕΛΤΑ σύνολο 54,5 . Σύνολο περίπου 225 .
Στο είχαν στείλει με EMS και πλήρωσες τελωνείο??

Το δυσάρεστο είναι ότι πλήρωσα τελωνείο 49 ευρώ φόροι και 5,5 έξοδα των ΕΛΤΑ σύνολο 54,5 . Σύνολο περίπου 225 .

Άλλο πάλι και τούτο. Τον Αύγουστο για το Α-100 δεν είχα πληρώσει τίποτα.

Κάποιος έρχεται στις αμμέσως επόμενες μέρες....

2008-10-04 08:00:00 HELLENIC REPUBLIC ATHENS EMS Arrival at Sorting Center

Καλώς μου τοοοοο, καλώς μου το! Ωπαλακια, ωπαλακια!

Εμενα παλι μου το ξεχασαν στιν Κινα....κολλημενο εκει ειναι

Ναι δυστυχώς πλήρωσα. Κοίτα επειδή φέρνω αρκετά πράγματα από έξω ξέρω πως είναι τελείως στην τύχη αν θα πληρώσεις ή όχι. Έτσι κι αλλιώς ο νόμος λέει πως πάνω από 45 ευρώ έχει φόρο εισαγωγής. Τες πά δεν πειράζει και έτσι κερδισμένος είμαι.

Απάντηση: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Επειδή σκέφτομαι κι εγώ να αγοράσω αυτό το μηχάνημα έχω να σας κάνω κάποιες κλασικές ερωτήσεις επί του θέματος.

Οι ερωτήσεις είναι:
1. Από αυτούς που το έχουν είδη στα χέρια τους έχουν κανένα πρόβλημα κυρίως με πολύ βαριές στην αναπαραγωγή ταινίες(Βλέπε 1080p real blu-ray ripped κ.τ.λ.). Αν ναι τι προβλήματα ακριβώς.
2. Το πρόβλημα που είχε το Α-100 με την υπερθέρμανση αν του έβαζες
εσωτερικό σκληρό δίσκο λύθηκε ή παραμένει.
3. Έχει δοκιμάσει κάποιος να παίξει αρχεία mkv με ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους? Αν ναι τα παίζει κανονικά ή όχι.
4. Για να το χρησιμοποιήσεις και σαν κατεβαστήρι(Είναι εύκολο?) σε τόρρεντ σάϊτ πρέπει απαραίτητα των εσωτερικό σκληρό δίσκο που θα βάλετε να τον φορμάρεται σε linux ext3 ή μπορείτε να τον φορμάρετε και σε ntfs των windows.

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και ζητώ συγνώμη αν κάποιες από τις ερωτήσεις μου έχουν είδη απαντηθεί.

1. Το έχω δοκιμάσει με mkv 1080ρ και Dolby Digital ήχο χωρίς κανένα πρόβλημα. Σε 1-2 μέρες θα το δοκιμάσω και με True HD ήχο και θα σου πώ. Γενικά πάντως μέσω ενσύρματου δικτύου ή μέσω του εσωτερικού του δίσκου δεν φαίνεται να έχει κανένα πρόβλημα η αναπαραγωγή.
2. Δεν φαίνεται να ζεστένεται (έχω εσωτερικό σκληρό 1ΤΒ WD Green) και δουλεύει ασταμάτητα εδώ και 4 μέρες. Πάντως η ψύκτρα του είναι μεγαλύτερη και καλύτερη από το Α-100
3. Με ενσωματωμένους υπότιτλους δοκίμασα μόνο avi και vob αλλά mkv με ξεχωριστό αρχείο υποτίτλων srt παίζει μια χαρά
4. Αποκλειστικά και μόνο ext2 ή ext3. Με ntfs δίσκο βλέπει τα περιεχόμενά του αλλά δεν μπορείς να κάνεις εγκατάσταση τα Network Applications που έχει άρα δεν έχεις και torrent. Πάντως γενικά η χρήση του bit-torrent που έχει είναι πολύ εύκολη.

Απάντηση: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Δηλαδη έχει και internet browser ή πρέπει να κατεβάσεις από τον υπολογιστή τα μικρά τορεντ αρχειάκια και τα φορτώνεις στον τορεντ manager που έχει το A-110.

Ποιον torrent manager έχει?