Popcorn A-110 Media player

Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Του πέφτει πολύ βαριά η συγκεκριμένη λειτουργία σε HD; Ίσως το διορθώσουν δουλεύοντας με κάποιο buffer.

φιλε group131 τι εννοεις με το αριστερο κουμπι? το time seek το ηξερα αλλα οχι για το "αριστερο" κουμπι.
μηπως ειναι αυτο που εχει πανω του το σφυροδρεπανο και μολις το πατησεις εμφανιζει στην τηλεοραση φωτογραφια της παπαρηγα?

Αν μπορεί κάποιος ας μου εξηγήσει τι μπορώ να κάνω. :worshippy:
Αν κατάλαβα καλά και θες να το δεις μέσω USB slave χρειάζεται να κατεβάσεις αυτό το προγραμματάκι για εγκατάσταση στο PC σου.
http://www.fs-driver.org/download.html

Απάντηση: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Η να κατεβάσεις μια linux live εφαρμογή(Π.χ. ubuntu live cd) που στην ουσία ξεκινάει το λειτουργικό Linux από το cd ΧΩΡΙΣ να αλλάζει ούτε να επεμβαίνει καθόλου στο λειτουργικό που είδη έχετε απλά μπορείτε να διαχειρίστηκε όλους τους δίσκους του συστήματος σας είτε αυτή είναι σε ntfs(windows σύστημα αρχείων είτε σε ext3(linux σύστημα αρχείων)

Guys, ωραιος ο αρχικός ενθουσιασμός για το Α-110 (και εγω δεν κρατιομουν στην αρχη) . Καποια στιγμη ομως βλεπεις και μειονεκτηματα. Δοκιμαστε και κατι πιο βαρυ, οπως Sweeney todd σε 1080p/Hellboy 2 και πειτε μου. Οσο αφορα τους υποτιτλους, George4791, παρολο που υπαρχει η δυνατοτητα καθυστερησης , δεν καταφερα να το κανω να δουλεψει. Γενικως, ολα στο χειριστηριο θα πρεπει να τα μαθεις εμπειρικα.
<b>Κατι σε οδηγιες σας ηρθε ή στου κασίδη θα μαθουμε ολοι?</b>
Προσωπικα, βρηκα πολυ πρακτικη και την λειτουργια "seek" η οποια δουλευει πολυ καλα, αλλα σε λιγα 1080p, το μηχανημα κρασαρει γιατι ειναι μαλλον βαρια η εργασια. Εξισου χρησιμη (ισως και πιο χρησιμη) ειναι η λειτουργια που προσθετει 30" καθε φορα που παταμε το πληκτρο που βρισκεται δεξια από το Enter. Το αναποδο ισχυει για το πληκτρο αριστερα από το Enter.
θα το ξαναπώ: Καλο το Popcorn, αλλα περισσοτερο απο καθε αλλη φορα χρειαζομαι ενα καλο Bluray player για να το πλαισιωσει και να γινει τελειο το γλυκο!

Last edited:

Σήμερα έκανε πρεμιέρα το δικό μου με προβολή μιας ταινίας SD αντί του τρανσφορμερς HD που είχε προγραμματιστεί. Ο λόγος ήταν ότι στο τρανσφορμερς οι υπότιτλοι (ενσωματωμένοι) εμφανιζόταν τέρμα αριστερά και μισοκομμένοι. Αν δεν είχα βάλει άλλες ταινίες να παίξουν δοκιμαστικά πριν από αυτό και δεν διαπιστώσω ότι είναι μεμoνομένο συμβάν, θα το 'χα πάθει το εγκεφαλικό. Απ' ότι πληροφορήθηκα είναι ένα προβληματάκι που το είχε και το Α-100 και στην πορεία διορθώθηκε. Όπως επίσης ότι κυκλοφορεί κι ένα προγραμματάκι mkv<κάπως> που αφαιρεί τους υπότιτλους απ' το container.
Κατά τα άλλα όλα πήγαν καλά, ο εξωτερικός της Toshiba αναγνωρίστηκε αμέσως, η απόκριση στα μενού ήταν άψογη και όπως είπαν κι οι προλαλήσαντες το rewind στις ταινίες λειτουργεί περιορισμένα. Update στο τελευταίο firmware δεν κάνω αφού μέσα στο μήνα θα βγει άλλο που θα έχει και τον dts codec.
Για αναλυτικές οδηγίες παιδιά έχετε ή μάλλον έχουμε δίκιο αν τους πάρουμε με τις πέτρες αφού το quickstart guide που δίνουν είναι σταγόνα στον ωκεανό. Εδω πάντως υπάρχει αναλυτικός οδηγός:
popcornhour wiki
Οι αναφορές που γίνονται είναι για το Α-100 αλλά δεν αλλάζει κάτι στο Α-110

καλημερα, φιλε μου billblack χθες το βραδυ ειδα σε 720p τα τελευταια επεισοδια του prison break και του heroes, oi υποτιτλοι που ειχαν βγει ηταν για τις απλες εκδοσεις οποτε οι υποτιτλοι δεν ηταν συγχρονισμενοι, ε λοιπον χθες ειπα οτι και 1.000 ευρο να κοστιζε το popcorn θα το επαιρνα, πατησα το subtitles στο χειριστηριο μεχρι να μου δειξει το χρονο και πατησα το αριστερο βελακι για να εμφανιστουν οι υποτιτλοι πιο αργα και το δεξιο για πιο γρηγορα. μου πηρε 2-3 δευτερολεπτα για να συχρονιστουν παλι και το σημαντικοτερο χωρις να χρειαστω να σταματησω την ταινια.
αυτο που λες για τις συγκεκριμενες 2 ταινιες το εχουν αναφερει και αλλοι φιλοι αν και εγω δεν το εχω δοκιμασει.
βεβαια καπου αλλου λεγανε οτι τους κολησε στην αρχη του πρωτου επεισοδιου του planet earth (εκει που πετανε καποια πουλια) αλλα εγω που το δοκιμασα χθες το επαιζε νερακι.
θα δοκιμασω και τις ταινιες που ανεφερες και θα σου πω

Έφτασε και το δικό μου σήμερα χωρίς τελωνείο φυσικά....οποτε αρχίζουν τα τεστ

Σήμερα έκανε πρεμιέρα το δικό μου με προβολή μιας ταινίας SD αντί του τρανσφορμερς HD που είχε προγραμματιστεί. Ο λόγος ήταν ότι στο τρανσφορμερς οι υπότιτλοι (ενσωματωμένοι) εμφανιζόταν τέρμα αριστερά και μισοκομμένοι. Αν δεν είχα βάλει άλλες ταινίες να παίξουν δοκιμαστικά πριν από αυτό και δεν διαπιστώσω ότι είναι μεμoνομένο συμβάν, θα το 'χα πάθει το εγκεφαλικό. Απ' ότι πληροφορήθηκα είναι ένα προβληματάκι που το είχε και το Α-100 και στην πορεία διορθώθηκε. Όπως επίσης ότι κυκλοφορεί κι ένα προγραμματάκι mkv<κάπως> που αφαιρεί τους υπότιτλους απ' το container.

Δε χρειάζεται να μπλέξεις τόσο πολύ. Κανονικά το πρόβλημα με ενσωματωμένα ελληνικά είτε έχει φτιαχτεί ή θα φτιαχτεί σε νέο firmware.

Το πιο απλό όμως που μπορείς να κάνεις είναι να βρεις εξωτερικό srt αρχείο και να το βάλεις μαζί με την ταινία. Οι εξωτερικοί υπότιτλοι έχουν πάντα προτεραιότητα...

Τωρα που γιναμε πολλοι, ηρθε η ωρα να συνεργαστουμε για να βρουμε λυσεις. Η πρωτη ιδεα ειναι να αναφερουμε τι έκδοσης ειναι το αρχειο που βλεπουμε, διοτι απο οτι καταλαβα υπαρχουν πολλες εκδόσεις ταινιων και δεν παιζουν ολες. Αρα, το σκετο Transformers δεν λεει τιποτα, διοτι το εχω σε mkv με 720p 4,4Gb και κολλαει ενω το μικρο των 2,2Gb εφερε 2 από τις αισθησεις μας στα ορια τους.

παιδες, σιγουρευτειτε πριν δοκιμασετε οτιδηποτε οτι θα εχετε βαλει το τελευταιο firmware γιατι διορθωνει πολλα πραγματα ακομα και σε θεματα αναπαραγωγης ταινιων.

φιλε billblack εγω ειδα το transformers 2007 720p dts x264 - esir (7,94 gb) με τα παρακατω στοιχεια και δεν μου κολλησε πουθενα μα πουθενα (ακομα και χρησιμοποιωντας το time seek).

RUNTiME.......: 2:23:27
SiZE..........: 7.94 GB
ViDEO.CODEC...: x264
FRAMERATE.....: 23.976
BiTRATE.......: 6225kbps
RESOLUTiON....: 1280x532 (2.40:1)
AUDiO.........: English DTS 5.1 @ 1.5mbit

χμους/γιωργος

720p και να κολλάει σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτό το αρχείο...

Στα 1080p θέλει μάλλον παραπάνω προσοχή...

Ότι 720π του έβαλα δεν είχε κανένα πρόβλημα.....2 1080π που του έβαλα ολα οκ πάλι.....το θέμα με τους υπότιτλους (που εμφανίζονται αριστερά) είναι σίγουρο ότι θα λυθεί σύντομα αλλα και πάλι αν του βάλεις σε srt εξωτερικούς τους παίζει μια χαρά.

Πολύ ευχαριστημένος από την αγορά μου....ειδικά 186 που μου στοίχησαν όλα μαζί είναι super το μηχάνημα

Έχθες έκανα ένα ολόκληρο bluray rip και πέρασα όλα τα αρχεία του σε ένα εξωτερικό σκληρό. Αν πάω μέσω του popcorn να παίξω το μεγαλύτερο ts αρχείο του παίζει κανονικά η ταινία με True HD ήχο αλλά δεν μπορώ να εμφανίσω τους υπότιτλους. Πατάω το κουμπί των υποτίτλων μου βγάζει on αλλά δεν δείχνει τίποτα. Καμία ιδέα κανείς;

Επίσης δοκίμασα να το μετατρέψω σε iso μήπως το δεί σαν ολοκληρωμένο bluray αλλά δεν το φορτώνει καθόλου.