Popcorn A-110 Media player

Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

καλημερα σε ολους!συνδεση με mac εχει κανει κανεις και αν ναι ποσο ευκολο/δυσκολο ειναι?

Το DTS γίνεται κανονικά downmix όπως είσης λύθηκε και το πρόβλημα με μη σωστή θέση για τους ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους

Απάντηση: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Ακόμα όμως δεν έχει resume. Δεν πειράζει, το μηχανάκι είναι απλά κορυφή και ας έχει κάποια ελλατώματα. Εγώ το έχω συνδεδεμένο και με τον δικτυακό NAS και με USB σκληρό και απλά ξεφωρτόθηκα το HTPC. Άσε που το βλέπει και το PS3 σαν upnp device.

Εχει αρκετες βελτιωσεις το firmware. Σημαντικοτερη απο ολες ειναι οτι μπορω και βλεπω χωρις προβλημα το Blade Runner (ιστορικη ταινια του 1982 για οσους την θυμουνται). Η ταινια ειχε κατεβει σε 1080p και δεν βλεποταν με τις διακοπες που εκανε.
Φυσικα υπαρχουν και βελτιωσεις στον τροπο εμφανισης στην οθονη, (π.χ. αν εχετε TV με 4:3 ή 16:9-με το κουμπι info βγαινει και το ονομα του αρχειου) και στην διαχειριση chapters στα mkv αρχεια.
Μου αρεσε και αυτο το Casgle που προσθεσαν στις υπηρεσιες που εχει πολλα videακια απο ειδησεις, ψυχαγωγια, κλπ. Το βρηκα πολυ πιο χρησιμο απο το YouTube που περιμενω πολυ μεχρι να κατεβει η ταινια.
Μπραβο στα παιδια νομιζω οτι ειμαστε σε πολυ καλο δρομο!

Παιδιά μια ερώτηση,

Εχω εσωτερικό σκληρό με τα nmt apps κανονικά και έχω συνδεδεμένο και ενα σκληρό εξωτερικό σε usb.

Υπάρχει τρόπος να έχω πρόσβαση στον εξωτερικο σκληρό με ftp;
Μεσω samba έχω κανονικα πρόσβαση

Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Παιδιά μια ερώτηση,

Εχω εσωτερικό σκληρό με τα nmt apps κανονικά και έχω συνδεδεμένο και ενα σκληρό εξωτερικό σε usb.

Υπάρχει τρόπος να έχω πρόσβαση στον εξωτερικο σκληρό με ftp;
Μεσω samba έχω κανονικα πρόσβαση

Ευχαριστώ

Εάν ο εξωτερικός σου υποστηρίζει ftp (δεν είναι δηλαδή απλός usb εξωτερικός) τότε ναι. Απλά αντί για smb:// στα share θα βάλεις ftp://. Εάν δεν υποστηρίζει τότε όχι

Re: Απάντηση: Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Εάν ο εξωτερικός σου υποστηρίζει ftp (δεν είναι δηλαδή απλός usb εξωτερικός) τότε ναι. Απλά αντί για smb:// στα share θα βάλεις ftp://. Εάν δεν υποστηρίζει τότε όχι
Όχι είναι απλός usb οποτε......

ευχαριστώ

Το καινούριο fw τα σπάει! Ακόμα και το page down που δεν δούλευε σε ορισμένους φακέλους με πολλά divx διορθώθηκε. Επίσης το timeseek είναι γρηγορότερο στα mkv. Μ' άρεσε που στις πηγές εμφανίζει πλέον και το δίκτυο. +1!

Θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να συνδεσω το μηχανημα με adaptor dvi-hdmi σε τηλεοραση και για ηχο να συνδεσω με τα 2 rca .
Θα εχω ηχο στα mkv με dolby digital και dts ?

Θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να συνδεσω το μηχανημα με adaptor dvi-hdmi σε τηλεοραση και για ηχο να συνδεσω με τα 2 rca .
Θα εχω ηχο στα mkv με dolby digital και dts ?
adaptor δεν υπαρχει προβλημα σε καμμια συσκευη
rca ειναι αναλογικα δεν υπαρχει πιθανοτητα να ακουσεις τιποτα αλλο απο αναλογικο ηχο
μονο με οπτικη περνεις ψηφιακο ηχο ή απο hdmi

Αυτο εννοω και εγω .Αν θα ακουω ηχο stereo διοτι θελω να το βαλω στο υπνοδωματιο και εκει δεν εχω ενισχυτη και λοιπα

ξερει καποιος τι καλωδιο και που να το παρω για να συνδεσω ενα σκληρο 2.5'' ??
Εχει συνδεσει καποιος ωστε να μας δωσει ενα μπουσουλα ??

Υπάρχoυν κάποια Guides για εγκατάσταση δίσκου 2.5'' στο Α-110?

Ευχαριστώ για το link αν και το είχα δει. Ουσιαστικά θέλω να βρώ τι καλώδια και αντάπτορες (αν χρειάζονται) είναι απαραίτητα να έχω για το A-110..