Popcorn A-110 Media player

Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

210 Eυρώ μαζι με τα μεταφορικά μου έχει βγει.. (στην τιμή ειναι και o WN-100 Wi-fi adapter)

Τώρα για τελωνείο δεν ξερω αλλά εχω μια υποψία οτι δεν θα εχει πρόβλημα..

Απάντηση: Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

210 Eυρώ μαζι με τα μεταφορικά μου έχει βγει.. (στην τιμή ειναι και o WN-100 Wi-fi adapter)

Τώρα για τελωνείο δεν ξερω αλλά εχω μια υποψία οτι δεν θα εχει πρόβλημα..

Πες μας μόλις το παραλάβεις αν πλήρωσες και στείλε και σε μενα pm από που αν και νομίζω οτι θα εχω το site απλά για επιβεβαίωση

Καλησπέρα σε ολλους!!
Επειδή θέλω και εγώ το στικακη Wifi και θα το παραγγείλω απο το site (το .com) οποιος θελει μου λεει και κανω ομαδικη παραγγελια.

Απάντηση: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

εχει καποιος απο εσας το γνωστο προβλημα με τους 2 torrent clients που εχει??? εμενα παιδια ποτε κολλαει...ποτε παει παρααααα πολυ αργα...εχω παει και απο εκει..στο μαγαζι που το πουλαει εδω και μου ειπαν και αυτοι οτι ειναι ενημεροι και περιμενουν καποια επισιμη λυση απο την μαμα εταιρεια...εχω κανει ολα τα update...αλλα τιποτα...χωρια που καποιες φορες κολλαει γενικα

εχει καποιος απο εσας να προτεινει καποια λυση???

ευχαριστω

Από τorrent μόνο το transmission αξίζει να ασχοληθείς...αν ψάξεις λίγο στο forum τους θα βρεις πολλές νέες εκδόσεις οι οποίες πάνε πολύ καλύτερα από την έκδοση που έχει μέσα το λογισμικό.

Αλλά πάλι μπορείς να κάνεις λίγο υπομονή....γιατί σήμερα βγήκε νεο soft gia to A100 οπότε σε καμιά βδομάδα θα έχουμε και νεό soft για το Α110...εκεί θα υπάρχει μόνο ο transmission mesa...η έκδοση 1.40 αν δεν κάνω λάθος οπότε θα είσαι πολύ καλύτερα

Απάντηση: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

ευχαριστω αδερφε για την αμεσση απαντηση-βοηθεια

γενικα εχω παρατηρησει οτι το κλιμα στο σαιτ ειναι πολυ καλο...και μπραβο σε ολους παιδια...

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!
Μόλις σήμερα παρέλαβα ένα PopCorn Hour A-110.
Στο μεσοδιάστημα όμως από την παραγγελία έως την παραλαβή του PCH αγόρασα από τοπικό κατάστημα ένα WD TV με το οποίο είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
Έτσι αποφάσισα από τη στιγμή που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω torrents και λοιπές διαικτυακές δυνατότητηες του PCH, να το διαθέσω προς πώληση σε όποιον ενδιαφερόμενο θέλει να το αποκτήσει στην τιμή των 200 .
Θα ήθελα να τονίσω ότι είναι εντελώς καινούργιο στο κουτί του και συνοδεύεται από το αντίστοιχο παραστατικό αγοράς και εγγύησης από το www.popcorn.com
Όποιος ενδιαφέρεται ας μου αποστείλει p.m. Βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!
Μόλις σήμερα παρέλαβα ένα PopCorn Hour A-110.
Στο μεσοδιάστημα όμως από την παραγγελία έως την παραλαβή του PCH αγόρασα από τοπικό κατάστημα ένα WD TV με το οποίο είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
Έτσι αποφάσισα από τη στιγμή που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω torrents και λοιπές διαικτυακές δυνατότητηες του PCH, να το διαθέσω προς πώληση σε όποιον ενδιαφερόμενο θέλει να το αποκτήσει στην τιμή των 200 .
Θα ήθελα να τονίσω ότι είναι εντελώς καινούργιο στο κουτί του και συνοδεύεται από το αντίστοιχο παραστατικό αγοράς και εγγύησης από το www.popcorn.com
Όποιος ενδιαφέρεται ας μου αποστείλει p.m. Βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Στο link που εδωσες αλλα πραγματα αγοραζεις:flipout:

Διορθώνω:
Θα ήθελα να τονίσω ότι είναι εντελώς καινούργιο στο κουτί του και συνοδεύεται από το αντίστοιχο παραστατικό αγοράς και εγγύησης από το www.popcornhour.com -bye-

To PCH πουλήθηκε... Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

Γειά σας, ενδιαφέρομαι να αγοράσω στο άμεσω μέλλον το popcorn. Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος, αν μπορώ να το συνδέσω με ηχεία 5.1 ? Αν ναι χρειάζεται ενισχυτής ή κατ' ευθείαν ?

Γειά σας, ενδιαφέρομαι να αγοράσω στο άμεσω μέλλον το popcorn. Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος, αν μπορώ να το συνδέσω με ηχεία 5.1 ? Αν ναι χρειάζεται ενισχυτής ή κατ' ευθείαν ?

Κατ ευθειαν στα ηχεια οχι. Δεν εχει ενισχυτη το ποπκορν. Σου δινει εξοδο οπτικη ινα και Ηdmi για πολυκαναλο, και stereo out για δικαναλο.

Μία ερώτηση ακόμα. Το σκεπτικό μου είναι να έχω το popcorn με ένα σκληρό δίσκο συνδεδεμένο με μία τηλεόραση και με το router. Αυτο που θέλω είναι να κατεβάζω ταινίες HD(rip αυτών απ' όσο ξέρω) μέσο torrent από το popcorn κατ' ευθείαν στο σκληρό του και από εκεί να τις βλέπω στην TV. Όλο αυτό είναι εφικτό ή θα βρώ πρόβλημα κάπου?