Popcorn A-110 Media player

Απάντηση: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Ζητήστε φίλοι μου να γράφουν επιστροφή από εγγύηση και αξία 50 $ και δεν τρέχει τίποτα .Αλλά τα λαμογια (εισαγωγείς)που διαβαζουν τώρα θα το σφυρίξουν και αυτό στο τελωνείο ?
Γιατί αν το κάνουν τους τραβάς μια μηνυση ολη δική τους (εχω δεδηκασμένο από το iphone) !!!! Για παραβιαση προιόντος και τα λοιπα που μπορω να σας πω. Και σου λέω εγω αν ο υπαλληλάκος ανοίξει κανα κουτί και ξαναγίνει τίποτα ...χι,χι, Ετσουξε κυριοι αντιπρόσωποι που διαβάζετε εδω μέσα και μας χαρατσώνετε Ε ??

Πείτε λοιπον στους τελωνες αυτό που γράφω και τα λεμε στο τελωνείο αν δω κανεναν σας.......χι,χι,

Κατεβάστε λοιπον τις τιμες γιατί τα ψωνίζετε χονδρική, βάλτε το νορμαλ κερδος σας και εμεις θα τα αγοράζουμε απο την Ελλάδα .
Αλλά οχι επειδή διαβαζεται εδω μεσα ορμάτε και μας χαρατσώνετε στο τελωνείο μετα .Φτανει, !!!

Λοιπον πιαδια μεχρι να κατεβάσουν τις τιμές να λετε στο site που παραγγελνετε τι να γραφουν και να λενε και τις τιμες και δεν σας κάνουν τίποτα!!!!!

Και για να μη λέτε οτι λεω μ@@@@@ , τα ιδια εκανε η Vodafone με το iphone που το φέρναμε ολοι απ εξω και χαρατσωσανε μερικούς για να σταματήσει και μολις γραφανε ολοι στα φορουμ να τα φέρνουν με USPS με μικρό τιμολόγιο και επιστροφές από εγγύηση δεν ανοιξε μυτη . Δεν το ξερανε τότε??? εεεε αλλά δεν μπορείς να το ανοίξεις ....δυστυχώς

Χαλαρώστε κυριοι εισαγωγείς και κατεβάστε τις τιμές αλλιως το καλο το παληκάρι ξέρει πολλά μονοπάτια ...να ειστε σιγουροι!!!!

Διαβαζοντας το νημα επεσα πανω στα ποστ που εχεις κανει σχετικα με την σταση του εισαγωγεα δεν αντεξα στον πειρασμο να μην απαντησω στις επιθεσεις που του κανεις.

1 ) Για αρχη θα ξεκινησω απο το σημειο που εχεις δικιο ο εισαγωγεας δεν εχει το δικαιωμα της επιλογης πελατη οταν πουλα ενα προιον και σαφως παρανομει οταν πουλαει τα wifi μονο στους πελατες του.

2) Εσυ και μερικοι αλλοι σκοπιμα παραβλεπετε οτι η τιμη που πουλαει ειναι απο τις χαμηλοτερες στην Ευρωπαικη ενωση και μεσα σε αυτη συμπεριλαμβανονται οι φοροι και οι εισαγωγικοι δασμοι καθως και τα λειτουργικα του εξοδα .
Λειτουργικα εξοδα ειναι και οι μισθοι που πληρωνει καποιος στους εργαζομενους που εχει. Οπως εχει εξελιχθει μετα την κριση το θεμα της ανεργειας ειναι πολυ σημαντικο να στηριζουμε Ελληνικες επιχειρησεις καθως εαν δεν το κανουμε συντομα θα πεινασουμε ολοι.
Σκεψου η επιχειρηση που εργαζεσαι να κλεισει γιατι τα προιοντα που πουλαει καποιοι τα αγοραζουν απο Κινα προκειμενου να γλυτωσουν φορους και δασμους.

3) Παραβλεπεις το θεμα της εγγυησης. Που θα στειλεις το καλαμποκακι που εφερες απο τον Κινεζο οταν χαλασει για επισκευη ?

4) Εαν θελεις να κανεις συγκριση στις τιμες να προσθεσεις ολους τους νομιμους φορους και δασμους καθως και την διαφορα στα κοστη μεταξυ Κινας - Ελλαδας. Ειναι παντου γνωστο οτι οι Κινεζοι λογω χαμηλου κοστους εργασιας ειναι η φθηνοτερη εργατικη ρατσα του πλανητη.

5) Λαμογια ειμαστε ολοι εμεις και εγω μεσα που ψαχνουμε να βρουμε τροπους να γλυτωσουμε φορους και δασμους για να αγορασουμε χαμηλοτερα ενα προιον.
Τα υπολοιπα περι κρατους κλεφτη κλπ που διαβαζω να τα θυμομαστε οταν ψηφιζουμε. Δεν ειναι δικαιολογια για να παρανομουμε. Μην ρωτας τι κανει το κρατος για σενα κοιτα τι κανεις εσυ για το κρατος.
Ο εισαγωγεας προσπαθει στο ιδιο κρατος με σενα να στησει μια δουλεια και αντιμετωπιζει και αυτος προβληματα.
Πως να το κανουμε βρε παιδια αλλο η Ονκυο Ελλαδος που πουλαει διπλασια τιμη τα προιοντα της και αισχροκερδη και αλλο ο εισαγωγεας του καλαμποκιου που πουλαει 10-15 % περισσοτερο απο τον κατασκευαστη.
Εαν δεχθω οτι ο εισαγωγεας σας ρουφιανεψε στο τελωνειο γιατι ειναι περισσοτερο ρουφιανος απο αυτον που τον εδωσε στο ΙΝΚΑ ?
Μονα ζυγα δικα μας τα θελουμε νομιζω.
Μηπως επειδη καποιοι απο εμας ειδαν πρωτοι την συσκευη και την εφεραν στην Ελλαδα με αποτελεσμα να γινει μπεστ μπαι πρεπει να εισπραξουν και πνευματικα δικαιωματα απο τον εισαγωγεα ?
Εγω εαν ειμουν στην θεση του θα εριχνα μια μηνυσουλα σε οσους με λενε λαμογιο για να μαθουν να εκφραζονται δημοσια. Δειχνεις οτι γνωριζεις να υποστηριζεις νομικα τα δικαιωματα σου οι αλλοι δεν εχουν νομικα δικαιωματα.
Προτρεπεις κοσμο δημοσια να παρανομει αποφευγοντας δασμους και φορους. Για σκεψου λιγο τι κανεις και τι επιπτωσεις μπορει να εχεις εαν το παρει κανεις σοβαρα.
Μην νομιζετε οτι επειδη συμμετεχουμε ανωνυμα σε ενα club μπορουμε να γραφουμε οτι θελουμε .
Το ανωνυμο δεν ειναι τοσο ανωνυμο οσο νομιζουμε .
Ολα τα παραπανω τα γραφω με φιλικη διαθεση και ελπιζω να μην τα παρεξηγησεις .

Last edited:

@ svellinis

Έχεις πολλά και μεγάλα δίκια στα όσα λες παραπάνω! Πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα συμφωνήσουν στα περισσότερα, ανεξαρτήτως αν το δηλώσουν ανοιχτά!

Ωστόσο θεωρώ επίσης, ότι οφείλεις να αναγνωρίσεις και την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί εδώ στο "Ελλάντα" εδώ και πόσα χρόνια, για να μη πω από πάντα!
Δηλαδή το γνωστό και τετριμμένο πλην όμως απόλυτα αληθινό:
Μας τα παίρνουν από παντού και οι περισσότεροι μας παίρνουμε ελάχιστα!
Και πιο αναλυτικά...
Τί μπορεί κανείς να περιμένει από έναν λαό που στο μεγαλύτερο ποσοστό του αμείβεται με τους χαμηλότερους μισθούς της Ευρώπης ενώ παράλληλα του κοστολογούν και τον αέρα που αναπνέει και μάλιστα με απίστευτα κριτήρια, υψηλά ποσοστά φορολογίας, ανεξέλεγκτη τιμολόγηση, διαρκείς αυξήσεις του κόστους ζωής ακόμα και στα βασικά και άλλα πολλά που προφανώς και είναι γνωστά όπως είπα και πριν;!
Δηλαδή εντάξει, το σωστό το γνωρίζουμε πάνω κάτω όλοι αλλά δε μπορεί να είναι μόνο από τη μία πλευρά "αυστηρά σωστό"! Πρέπει να είναι από τις περισσότερες πλευρές για να μη πω απ' όλες.

Έχεις την εντύπωση πως αν αμειβόμασταν σχετικά καλά οι περισσότεροι μας και δεν υπήρχε τόσο μεγάλη αισχροκέρδεια από τόσο πολλές πλευρές (και από το ίδιο το κράτος δηλαδή), θα ενδιαφερόταν κανείς να μπλέξει με τέτοιες διαδικασίες και με τα όποια ρίσκα;
Δε νομίζω! Δε νομίζω με τίποτα δηλαδή και θεωρώ πως η ιστορία το έχει αποδείξει περίτρανα κάθε φορά που τα πράγματα έδειχναν, έστω και πλασματικά, ότι βελτιώνονταν κάπως για τον πολύ τον κόσμο στη χώρα μας.

Δυστυχώς όλα αυτά πάνε αλυσίδα! Όσο ανεβαίνει ο παράγοντας της "τεχνητής φτώχειας" που μας έχουν επιβάλει, τόσο θα αυξάνονται έμπρακτα και οι τάσεις μας να τη "σκαπουλάρουμε" με όποιο τρόπο και όσο πιο άμεσα και σε ότι μπορούμε! Φυσικά αυτό, έμμεσα και μεσοβραχυπρόθεσμα, οδηγεί σε μεγαλύτερη αύξηση της πραγματικής φτώχειας μας.

Όμως αυτά δεν είναι ακριβώς δική μας δουλειά να τα λύσουμε ξέρεις! Γι αυτό υπάρχουν κάποιοι που, αν μη τι άλλο, αμείβονται ικανοποιητικότατα, ακριβώς για να μπορούν να διαχειριστούν τέτοιες σύνθετες εξελικτικές με κεντρικές και σωστές (λέμε τώρα) αποφάσεις! Όσο αυτοί δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους, καλά θα είναι να μη "βαράμε το σαμάρι" μόνοι μας!

(Πω πω, κι εγώ τρόμαξα με το πόσο :offtopic: είμαστε!!!)

Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

και ομως φιλε εσυ που υποστηριζεις το εισαγωγεα τουλαχιστον για το θεμα τις εγγυησης δεν εχεις δικιο σε προβλημαπου ειχα με το δικο μου το εστειλα πισω οχι κινα αλλα στην αμερικη και σε περιπου 10ημερες το παρελαβα πισω σε χωρις καμια χρεωση με απλο ταχυδρομειο αυτα για να μην λεμε οτι θελουμε

Διαβαζοντας το νημα επεσα πανω στα ποστ που εχεις κανει σχετικα με την σταση του εισαγωγεα δεν αντεξα στον πειρασμο να μην απαντησω στις επιθεσεις που του κανεις.

1 ) Για αρχη θα ξεκινησω απο το σημειο που εχεις δικιο ο εισαγωγεας δεν εχει το δικαιωμα της επιλογης πελατη οταν πουλα ενα προιον και σαφως παρανομει οταν πουλαει τα wifi μονο στους πελατες του.

2) Εσυ και μερικοι αλλοι σκοπιμα παραβλεπετε οτι η τιμη που πουλαει ειναι απο τις χαμηλοτερες στην Ευρωπαικη ενωση και μεσα σε αυτη συμπεριλαμβανονται οι φοροι και οι εισαγωγικοι δασμοι καθως και τα λειτουργικα του εξοδα .
Λειτουργικα εξοδα ειναι και οι μισθοι που πληρωνει καποιος στους εργαζομενους που εχει. Οπως εχει εξελιχθει μετα την κριση το θεμα της ανεργειας ειναι πολυ σημαντικο να στηριζουμε Ελληνικες επιχειρησεις καθως εαν δεν το κανουμε συντομα θα πεινασουμε ολοι.
Σκεψου η επιχειρηση που εργαζεσαι να κλεισει γιατι τα προιοντα που πουλαει καποιοι τα αγοραζουν απο Κινα προκειμενου να γλυτωσουν φορους και δασμους.

3) Παραβλεπεις το θεμα της εγγυησης. Που θα στειλεις το καλαμποκακι που εφερες απο τον Κινεζο οταν χαλασει για επισκευη ?

4) Εαν θελεις να κανεις συγκριση στις τιμες να προσθεσεις ολους τους νομιμους φορους και δασμους καθως και την διαφορα στα κοστη μεταξυ Κινας - Ελλαδας. Ειναι παντου γνωστο οτι οι Κινεζοι λογω χαμηλου κοστους εργασιας ειναι η φθηνοτερη εργατικη ρατσα του πλανητη.

5) Λαμογια ειμαστε ολοι εμεις και εγω μεσα που ψαχνουμε να βρουμε τροπους να γλυτωσουμε φορους και δασμους για να αγορασουμε χαμηλοτερα ενα προιον.
Τα υπολοιπα περι κρατους κλεφτη κλπ που διαβαζω να τα θυμομαστε οταν ψηφιζουμε. Δεν ειναι δικαιολογια για να παρανομουμε. Μην ρωτας τι κανει το κρατος για σενα κοιτα τι κανεις εσυ για το κρατος.
Ο εισαγωγεας προσπαθει στο ιδιο κρατος με σενα να στησει μια δουλεια και αντιμετωπιζει και αυτος προβληματα.
Πως να το κανουμε βρε παιδια αλλο η Ονκυο Ελλαδος που πουλαει διπλασια τιμη τα προιοντα της και αισχροκερδη και αλλο ο εισαγωγεας του καλαμποκιου που πουλαει 10-15 % περισσοτερο απο τον κατασκευαστη.
Εαν δεχθω οτι ο εισαγωγεας σας ρουφιανεψε στο τελωνειο γιατι ειναι περισσοτερο ρουφιανος απο αυτον που τον εδωσε στο ΙΝΚΑ ?
Μονα ζυγα δικα μας τα θελουμε νομιζω.
Μηπως επειδη καποιοι απο εμας ειδαν πρωτοι την συσκευη και την εφεραν στην Ελλαδα με αποτελεσμα να γινει μπεστ μπαι πρεπει να εισπραξουν και πνευματικα δικαιωματα απο τον εισαγωγεα ?
Εγω εαν ειμουν στην θεση του θα εριχνα μια μηνυσουλα σε οσους με λενε λαμογιο για να μαθουν να εκφραζονται δημοσια. Δειχνεις οτι γνωριζεις να υποστηριζεις νομικα τα δικαιωματα σου οι αλλοι δεν εχουν νομικα δικαιωματα.
Προτρεπεις κοσμο δημοσια να παρανομει αποφευγοντας δασμους και φορους. Για σκεψου λιγο τι κανεις και τι επιπτωσεις μπορει να εχεις εαν το παρει κανεις σοβαρα.
Μην νομιζετε οτι επειδη συμμετεχουμε ανωνυμα σε ενα club μπορουμε να γραφουμε οτι θελουμε .
Το ανωνυμο δεν ειναι τοσο ανωνυμο οσο νομιζουμε .
Ολα τα παραπανω τα γραφω με φιλικη διαθεση και ελπιζω να μην τα παρεξηγησεις .

Για να μην αρχίσω πάλι και γίνει χαμός (φιλικός ή εμφύλιος ) θα ρχίσω με τα σοβαρά για να γελάσουμε λιγακι πριν αρχίσει η καταιγίδα...με φιλική διάθεση...

Λοιπον ας αρχίσουμε με λαμογια, μυνησεις κτλ. Και κανείς δεν είναι ανωνυμος .Εγω ειδικά 1ος που τηλεφωνω επωνυμα πχ στην τροχαια καθε μερα όταν παρκαρετε παρανομα διπλές γραμμες και σε ραμπες αναπήρων επί καθημερινής βασης....(Βλεπεις εχω ζησει και ζω αρκετά στο εξωτερικό και δεν αφήνω ουτε χλωρό κλαρί και από νομολογία όση θες ) Γενικά λοιπόν καταγγελω καθημερινά και επωνυμα δεν κρύβομαι.:argue:
Αντιγράφω λοιπόν...

1. Με τον όρο Λαμόγιο ή Λαμόγειο χαρακτηρίζεται το υπόγειο Λάμα, ένα ζώο του Θιβέτ με μεγάλα ώτα, προΐόντα εξελικτικής πίεσης εξαιτίας του αραιού αέρα των μεγάλων υψομέτρων των Ιμαλαΐων της ιβηρικής χερσονήσου. Ο ήχος μεταδίδεται βραδύτερον σε μεγάλα υψόμετρα και έτσι το λαμόγειον εξαναγκάστηκε να προσαρμοστεί στις πιέσεις του περιβάλλοντός του, αυξάνοντας το μέγεθος των ώτων του και τις δυνατότητες του ακουστικού πόρου και φυστίκια αιγίνης.-bye-

2. Η λέξη πιθανολογείται ότι προέρχεται από την ισπανική έκφραση «la moya» που σημαίνει «η τάδε»-bye-

3. Αυτός που φέρεται σκάρτα σε σχέσεις, δουλειές, φιλίες.

4. το φευγάτο , το που δεν αναλαμβανει ευθύνες - υποχρεωσεις , το la mojo , το αόριστο αφανες απροσδιόριστο , το ακόρυφο ,το μαϊμουδοπιθήκι, ιβηρική η προέλευση μετά την κοπάνα των μαυριτάνικων ψευτο-εξουσιών.

και φυσικά Λαμόγιο είναι μια λέξη που χρησιμοποίειται στη Νέα Ελλήνικη Γλώσσα με τη σημασία του απατεώνα,του αναξιόπιστου ατόμου.

Η οποία και δεν επιδεχεται μυνηση:grandpa:.

Δεν θ απαντήσω πολιτικά γιατί δεν είναι και ο σκοπός του φορουμ αυτός .Είναι η ελευθερη ανταλλαγη απόψεων το φορουμ.

Η προτροπή σε παρανομία με γραπτό λόγο τρόπου αποφυγης δασμων δεν αποτελεί ποινικό αδίκημα ,ουτε καν πλημμελημα εφόσον δεν διαπρατεται από τον προτέποντα -bye-
Εφόσον εχει προκύψει δεδικασμένο (vodafone iphone κτλ) δεν είναι καν προτροπή αλλά νομικη κατοχυρωση.
Το καλαμπόκι είναι ενας μικρός κρίκος στην αλυσίδα της ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑΣ οταν εσυ και ο καθένας δεν το σπάτε με καταγγελίες όλων το προιόντων και μαλιστα ευρείας κατανάλωσης (το καλαμπόκι τι τζιρους να κανει?)οχυρωμένοι πίσω απ τον ωχαδερφισμό και ποιος ασχολειται τωρα και εγω θα βγαλω το φίδι από την τρύπα κτλ.

Best buy σημαίνει ότι χρεώνω ότι θελω επειδή πήγα 1ος και δεν υπάρχει άλλος για ανταγωνισμό? Ας υπήρχε αλλος ενας και θα εβλεπες που θα πηγαινε η τιμή:violent-smiley-030:

Σου δίνει παραδειγμα E-Great .Το εισάγει το eshop γιατί είδε το ψωμί σωστά?
Ακου τώρα λοιπόν για να δείτε διαφορά για να καλυφτουν οι μισθοί κτλ που αναφέρεις..Εστειλα email και ζήτησα να γίνω αντιπρόσωπος εγω .Αν σας δείξω την απάντηση και προτιμολόγιο και τις τιμές θα κλάψουν όλοι και θα τα σπάσουν .Και αυτά με δασμούς μέσα και ολα τα υπόλοιπα που λες (κ εγγύηση ακόμα και τεχνική υποστηριξη αρκει να εχω έναν τεχνικό των 680 Ευρώ)-bye-

Τώρα σχετικά με τα προτιμολόγια φταίω εγω να ζητήσω και από το καλομπόκι να γίνω και γω dealer εδω και να το βγάλω φόρα παρτίδα ?

Αν εχεις πρόβλημα λοιπόν με ενα προιόν ότι είναι ακριβό βγαίνεις και το λες όπως εκανα εγω και o Panos 77 και άλλοι και ας είναι όπως λες από τις χαμηλότερες τιμές στην ΕΕ. Αλλά ο μισθός φίλε δεν είναι το ίδιο εδω και το ξέρεις .Αρα ...τι? χτυπάς το φτωχό ? Γιατί μην μου πεις οτι δεν εχει κέρδος ?
Αμα δεν εχει...να το κλείσει ή να το αναλάβουμε εμείς το μαγαζί ...

Λοιπό φιλικά πάντα πάρε κι εσυ Ευρωπαικό προιόν και οχι Κινέζικο να στηρίξεις την Ευρωπαική οικονομία για να παρει χρήμα και η Ελλάδα και, και, και, και φιλιά πολλά

Απο ποτε φιλε μου λες καποιον απατεωνα και αναξιοπιστο και δεν επιδεχεται μηνυση ?
Και βεβαια γινεται εκκληση για μηνυση καθως αποτελει εξυβρηση να αποκαλεις καποιον απατεωνα και αυτο για το ποινικο κομματι σε οτι αφορα το αστικο επιδεχεται αγωγη για αποζημιωση καθως θιγεις την τιμη και την υποληψη και αυτο εχει σαν συνεπεια να εχει λιγοτερες πωλησεις.
Εαν πιστευειες οτι εχεις δικιο απλα γραψε ο Ταδε αντιπροσωπος ειναι Λαμογιο απατεωνας και αναξιοπιστος και απλα βαλε το ονοματεπωνυμο σου απο κατω .
Αντε να σε δω ποσο επωνυμος εισαι.

@ svellinis

Έχεις πολλά και μεγάλα δίκια στα όσα λες παραπάνω! Πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα συμφωνήσουν στα περισσότερα, ανεξαρτήτως αν το δηλώσουν ανοιχτά!

Ωστόσο θεωρώ επίσης, ότι οφείλεις να αναγνωρίσεις και την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί εδώ στο "Ελλάντα" εδώ και πόσα χρόνια, για να μη πω από πάντα!
Δηλαδή το γνωστό και τετριμμένο πλην όμως απόλυτα αληθινό:
Μας τα παίρνουν από παντού και οι περισσότεροι μας παίρνουμε ελάχιστα!
Και πιο αναλυτικά...
Τί μπορεί κανείς να περιμένει από έναν λαό που στο μεγαλύτερο ποσοστό του αμείβεται με τους χαμηλότερους μισθούς της Ευρώπης ενώ παράλληλα του κοστολογούν και τον αέρα που αναπνέει και μάλιστα με απίστευτα κριτήρια, υψηλά ποσοστά φορολογίας, ανεξέλεγκτη τιμολόγηση, διαρκείς αυξήσεις του κόστους ζωής ακόμα και στα βασικά και άλλα πολλά που προφανώς και είναι γνωστά όπως είπα και πριν;!
Δηλαδή εντάξει, το σωστό το γνωρίζουμε πάνω κάτω όλοι αλλά δε μπορεί να είναι μόνο από τη μία πλευρά "αυστηρά σωστό"! Πρέπει να είναι από τις περισσότερες πλευρές για να μη πω απ' όλες.

Έχεις την εντύπωση πως αν αμειβόμασταν σχετικά καλά οι περισσότεροι μας και δεν υπήρχε τόσο μεγάλη αισχροκέρδεια από τόσο πολλές πλευρές (και από το ίδιο το κράτος δηλαδή), θα ενδιαφερόταν κανείς να μπλέξει με τέτοιες διαδικασίες και με τα όποια ρίσκα;
Δε νομίζω! Δε νομίζω με τίποτα δηλαδή και θεωρώ πως η ιστορία το έχει αποδείξει περίτρανα κάθε φορά που τα πράγματα έδειχναν, έστω και πλασματικά, ότι βελτιώνονταν κάπως για τον πολύ τον κόσμο στη χώρα μας.

Δυστυχώς όλα αυτά πάνε αλυσίδα! Όσο ανεβαίνει ο παράγοντας της "τεχνητής φτώχειας" που μας έχουν επιβάλει, τόσο θα αυξάνονται έμπρακτα και οι τάσεις μας να τη "σκαπουλάρουμε" με όποιο τρόπο και όσο πιο άμεσα και σε ότι μπορούμε! Φυσικά αυτό, έμμεσα και μεσοβραχυπρόθεσμα, οδηγεί σε μεγαλύτερη αύξηση της πραγματικής φτώχειας μας.

Όμως αυτά δεν είναι ακριβώς δική μας δουλειά να τα λύσουμε ξέρεις! Γι αυτό υπάρχουν κάποιοι που, αν μη τι άλλο, αμείβονται ικανοποιητικότατα, ακριβώς για να μπορούν να διαχειριστούν τέτοιες σύνθετες εξελικτικές με κεντρικές και σωστές (λέμε τώρα) αποφάσεις! Όσο αυτοί δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους, καλά θα είναι να μη "βαράμε το σαμάρι" μόνοι μας!

(Πω πω, κι εγώ τρόμαξα με το πόσο :offtopic: είμαστε!!!)

Συμφωνουμε απολυτα.
πολλες φορες οδηγουμαστε στην παρανομια απο το ιδιο το κρατος για αυτο εβαλα και τον ευαυτο μου στα λαμογια.
Αλλα οταν παρανομω δεν φωναζω οτι εχω και δικιο ουτε προτρεπω και αλλους να παρανομησουν μαζι μου.
Εδω λαμογιο τον ανεβαζουν λαμογιο τον κατεβαζουν τον τυπο γιατι βρηκαν τροπο να αγοραζουν 50-70 ευρω φθηνοτερα το προιον.
Και αυτος πουλαει ιδια τιμη με το expansys

Αν εχεις πρόβλημα λοιπόν με ενα προιόν ότι είναι ακριβό βγαίνεις και το λες όπως εκανα εγω και o Panos 77 και άλλοι και ας είναι όπως λες από τις χαμηλότερες τιμές στην ΕΕ. Αλλά ο μισθός φίλε δεν είναι το ίδιο εδω και το ξέρεις .Αρα ...τι? χτυπάς το φτωχό ? Γιατί μην μου πεις οτι δεν εχει κέρδος ?
Αμα δεν εχει...να το κλείσει ή να το αναλάβουμε εμείς το μαγαζί ...

Λοιπό φιλικά πάντα πάρε κι εσυ Ευρωπαικό προιόν και οχι Κινέζικο να στηρίξεις την Ευρωπαική οικονομία για να παρει χρήμα και η Ελλάδα και, και, και, και φιλιά πολλά[/quote]

Μηπως μπερδευετε την λιανικη πωληση με την χονδρικη .
Ο τυπος ειναι ο αντιπροσωπος ο στοχος του ειναι η χονδρικη σε καταστηματα οπως ο Λημναιος και το shop21 .
Σε εμας πουλαει στην προτεινομενη τιμη που εχει ορισει.
Τα καταστηματα πουλανε πιο κατω απο αυτην .
Νακας πχ πουλαει πανακριβα αλλα ο Κοσμας στην στοα Φεξη που τα αγοραζει απο τον Νακα τα πουλαει πιο φθηνα .
Αναφερομαι στα ηχεια Wharfedale diamond σειρα 9.6 τα εχει 716 ο Νακας τα παιρνεις 500 απο Κοσμα.

Ρε παιδια ελεος πια ας σταματησουμε τις μυνησεις και ολα αυτα και ας επικεντρωθουμε στο μηχανημα..........ειναι λιγο βαρετα να υπαρχουν αυτα τα ποστ...(μια παρατηρηση απο τους administrators δεν βλαπτει) στην τελικη αμα γουσταρεις παιρνεις καποιο αλλο.....ελα παμε για τα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα στο hardware kai software μερος..................υπαρχουν καποιοι που δεν το εχουν αγορασει και ενδιαφερονται......

Ρε παιδια ελεος πια ας σταματησουμε τις μυνησεις και ολα αυτα και ας επικεντρωθουμε στο μηχανημα..........ειναι λιγο βαρετα να υπαρχουν αυτα τα ποστ...(μια παρατηρηση απο τους administrators δεν βλαπτει) στην τελικη αμα γουσταρεις παιρνεις καποιο αλλο.....ελα παμε για τα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα στο hardware kai software μερος..................υπαρχουν καποιοι που δεν το εχουν αγορασει και ενδιαφερονται......
Σωστό αυτό που θες αλλά απ' την άλλη έχουν ήδη αναφερθεί εκτενώς αυτά εδώ μέσα. Φυσικά αν έχεις κάποια συγκεκριμένη ερώτηση σχετικά, καλοδεχούμενη!

Αναφερομαι στα ηχεια Wharfedale diamond σειρα 9.6 τα εχει 716 ο Νακας τα παιρνεις 500 απο Κοσμα.
Είναι σίγουρο δηλαδή ότι ο "Κοσμάς" τα αγοράζει από "Νάκα" και όχι από δικιά του παρεισαγωγή;
Το λέω γιατί κάτι τέτοιο έχω ακουστά συν του ότι δε μου κολλάει τόσο πια μεγάλη διαφορά τιμής αλλιώς.
Δίνει ο "Κοσμάς" π.χ. και επίσημη εγγύηση από "Νάκα";

Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Όταν κάνεις επωνύμως μια καταγγελία δεν είσαι ρουφιάνος!
Κάνεις το χρέος σου ως πολίτης! αλλά και πάλι, αν είναι να κάνεις το χρέος σου ως ποίτης για το κοινό καλό και όχι για να έχεις κάποιο προσωπικό όφελος, κάθε είδους "ρουφιανιά" σε οποιαδήποτε πολτισμένη χώρα θεμιτή θα ήταν .... αλλά ξέχασα εδώ μας έχουν μείνει τα κάταλοιπα της 400χρονης σκλαβιάς και κάθε τι που σχετίζεται με το κράτος και το κοινό καλό είναι εχθρικό και κακό!
Kαι εγώ την καταγγελία μου για την επιλεκτική πώληση την έκανα επωνύμως στη ΓΓΕ, άσχετα που μάλλον την έχουνε γράψει εκεί που δεν πιάνει μελάνι! Στον ΙΝΚΑ δεν έκανα γιατί έβγαζε error to mail!

Σωστό αυτό που θες αλλά απ' την άλλη έχουν ήδη αναφερθεί εκτενώς αυτά εδώ μέσα. Φυσικά αν έχεις κάποια συγκεκριμένη ερώτηση σχετικά, καλοδεχούμενη!

Τελικα αξιζει παιδια το μηχανιμα, η υπαρχουν καλυτερες λυσεις.........θα προτιμουσα απαντησεις με το χερι στιν καρδια...

Είναι σίγουρο δηλαδή ότι ο "Κοσμάς" τα αγοράζει από "Νάκα" και όχι από δικιά του παρεισαγωγή;
Το λέω γιατί κάτι τέτοιο έχω ακουστά συν του ότι δε μου κολλάει τόσο πια μεγάλη διαφορά τιμής αλλιώς.
Δίνει ο "Κοσμάς" π.χ. και επίσημη εγγύηση από "Νάκα";

Καρατσεκαρισμενο μεσα απο τον Νακα. Ο Κοσμας πουλαει wharfedale που προμηθευεται απο τον Νακα.

Απάντηση: Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Όταν κάνεις επωνύμως μια καταγγελία δεν είσαι ρουφιάνος!
Κάνεις το χρέος σου ως πολίτης! αλλά και πάλι, αν είναι να κάνεις το χρέος σου ως ποίτης για το κοινό καλό και όχι για να έχεις κάποιο προσωπικό όφελος, κάθε είδους "ρουφιανιά" σε οποιαδήποτε πολτισμένη χώρα θεμιτή θα ήταν .... αλλά ξέχασα εδώ μας έχουν μείνει τα κάταλοιπα της 400χρονης σκλαβιάς και κάθε τι που σχετίζεται με το κράτος και το κοινό καλό είναι εχθρικό και κακό!
Kαι εγώ την καταγγελία μου για την επιλεκτική πώληση την έκανα επωνύμως στη ΓΓΕ, άσχετα που μάλλον την έχουνε γράψει εκεί που δεν πιάνει μελάνι! Στον ΙΝΚΑ δεν έκανα γιατί έβγαζε error to mail!

Συμφωνω 100% μαζι σου. Επραξες το σωστο και να το επαναλαβεις εαν δεν σου δωσανε σημασια.
Το ιδιο ισχυει ομως και για την περιπτωση της καταγγελιας της λαμογιας μας στο τελωνειο εαν εγινε βεβαια καταγγελια και δεν ειναι συμπτωση

Με το χέρι στην καρδιά φίλε μου, ΑΞΙΖΕΙΙΙΙΙΙΙ. Τα άλλα 2-3 που κυκλοφορούν είναι πάνω κάτω τα ίδια απλά με άλλη εμφάνιση. Το μόνο που είναι πιο υποδιέστερο είναι το WD που δεν έχει ethernet.
Πάρε το popcorn χωρίς φόβο. Είναι και δοκιμασμένο και ξέρουμε τα προβλήματα του (τα οποία δεν είναι κάτι το φοβερό.)

Συμφωνω 100% μαζι σου. Επραξες το σωστο και να το επαναλαβεις εαν δεν σου δωσανε σημασια.
Το ιδιο ισχυει ομως και για την περιπτωση της καταγγελιας της λαμογιας μας στο τελωνειο εαν εγινε βεβαια καταγγελια και δεν ειναι συμπτωση

Στο ΙΝΚΑ εσύ θα στείλεις για την ONKYO ? Για πες μας...

Re: Απάντηση: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Με το χέρι στην καρδιά φίλε μου, ΑΞΙΖΕΙΙΙΙΙΙΙ. Τα άλλα 2-3 που κυκλοφορούν είναι πάνω κάτω τα ίδια απλά με άλλη εμφάνιση. Το μόνο που είναι πιο υποδιέστερο είναι το WD που δεν έχει ethernet.
Πάρε το popcorn χωρίς φόβο. Είναι και δοκιμασμένο και ξέρουμε τα προβλήματα του (τα οποία δεν είναι κάτι το φοβερό.)

Επειδή κι εγώ ενδιαφέρομαι:
1) Ποιά είναι τα βασικά του προβλήματα;
2) Από που το παίρνουμε; Δεν το έχω βρει σε καταστήματα αλυσίδων.

Στο ΙΝΚΑ εσύ θα στείλεις για την ONKYO ? Για πες μας...
Εαν αρνηθει να εξυπηρετησει στα πλαισια της Πανευρωπαικης εγγυησης σαφως και θα κινηθω νομικα .
Εγω φιλε μου εχω μια νομικη προστασια της Das που με καλυπτει σε ολες τις συναλλαγες μου και σε περιπτωση που δεν με καλυψουν με την εγγυηση οπως ωφειλουν για δυο χρονακια με βαση τους νομους του Ελληνικου κρατους και της Ευρωπαικης Ενωσεως θα απευθυνθω σε δικηγορο και θα πραξω οτι με συμβουλεψει .
Εδω ομως μιλαμε για μια αντιπροσωπια που ειναι η ακριβοτερη στον Πλανητη και μαλιστα με διπλες τιμες ξεκαθαρη αισχροκερδια δηλαδη.
Και επιπλεον προκειμενου να επιβαλει τις τιμες της δεν καλυπτει και με εγγυηση τις εισαγωγες.
Εδω μιλαμε για πρακτικες μονοπωλιου δηλαδη

Τελικα αξιζει παιδια το μηχανιμα, η υπαρχουν καλυτερες λυσεις.........θα προτιμουσα απαντησεις με το χερι στιν καρδια...
Αν και δεν έχω δουλέψει και τα άλλα της "παρέας", το συγκεκριμένο μπορώ να σου πω ανεπιφύλακτα ότι τελικά αξίζει και πολύ μάλιστα!
Συχνότατο και απροβλημάτιστο firmware update με αρκετές προσθήκες και διορθοσούλες και φυσικά "όλα τα λεφτά" είναι όταν το έχεις συνδέσει ενσύρματα στο δίκτυο σου και κατ' επέκταση στο ίντερνετ! Ξεχνάς τα πάρε δώσε με δίσκους (εσωτερικούς κι εξωτερικούς)! Όλα τα έχεις στο τηλεκοντρόλ σου που μάλιστα είναι πολύ καλό ποιοτικά και λειτουργικά!

Last edited: