Popcorn A-110 Media player

Απάντηση: Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Σήμερα (χτές για να είμαστε ακριβείς :a0210:) βγήκε καινούργιο firmware για το μωρό μας.. :grinning-smiley-043

Αλλά οι servers έχουν τιγκάρει οπότε υπομονή για το downloading ....

http://www.popcornhour.com/download/A110/firmware-A110.html[/quote

Το εγκατέστησε κανείς, όλα καλά??????????
Η Υπάρχουν προβλήματα?
Thanks.

Απάντηση: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Το έβαλα εγώ εχτές .... Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα !

Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Μια βοήθεια αδέλφια για θα το σπάσω το μηχανάκι...:violent-smiley-030:

Το πήρα πρίν από περίπου 2 εβδομάδες και εκτοτε έχω περάσει λίγες ήρεμες τηλεοπτικές ώρες...

Το χειρότερο είναι ότι έχω την ισχυρη υποψία ότι το κατάστημα μου το έδωσε μεταχειρισμένο με κύρια ένδειξη ότι έλειπε προστατευτικό πλαστικό μπροστά και αντίθετα ήταν χαραγμένο...

Τα συμπτώματα έίναι τα ακόλουθα...

1. Το μηχάνημα δεν ανάβει και δεν σβήνει (από το κόκκινο κουμπάκι του κοντρόλ). δηλαδή το πατάω και στην τηλεόραση μένει η τελευταία εικόνα απο το μενου ακόμα και άν αλλάξω κανάλι

2. Το στικάκι wifi που αγόρασα μαζί (και είναι το ορίτζιναλ) δεν θέλει με τίποτα να αναγνωρίσει το ασύρματο δίκτυο όταν του βάζω κωδικό WPA είτε WPA2 από την άλλη συνδέεται (με πολύ αργή ταχύτητα) αν δε βάλω κωδικοποίηση στο ασύρματο δίκτυο

3. εχω βάλει σκληρο (έναν 650ρη Western Digital) ο οποίος είναι συμβατός σύμφωνα με το φορουμ, αλλά ο οποίος δουλεύει σχεδόν συνέχεια με αποτέλεσμα να ζεσταίνεται (ακόμα και όταν το κλείνω από το κοντρολ)

4. την τελευταία φορά που το δούλεψα (βλέποντας έργο από τον σκληρό) κόλλησε και μετά από λίγο σταμάτησε και μετά η εικόνα που έβγαζε στην τηλεόραση (μέσω HDMI) ήταν χαλασμένη: τα πιξελ του σήματος ήταν αλού γι αλλού... Δεν το ξανάνοιξα εκτοτε γιατί πραγματικά τα έχω πάρει άγρια ειδικά αν καταλάβω ότι το μαγαζί μου έδωσε 2ο χέρι...

Σορυ για το μακροσκελές του ποστ αλλα...:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Να σου απαντήσω μόνο για τα 1. και 2. που έχω γνώμη. Όταν κλείνεις την συσκευή με το κόκκινο κουμπάκι του τηλεκοντρόλ, στην ουσία κλείνει μόνο την εικόνα, η οποία μένει σταθερή σ' αυτό που έδειχνε πριν. Πχ σ' εμένα που το έχω συνδεδεμένο σ' έναν ενισχυτή και μετά πάει στην τηλεόραση, όταν το κλείνω από το τηλεκοντρόλ, δεν μαυρίζει την οθόνη, αλλά δείχνει την ίδια οθόνη που έδειχνε και πριν (αλλά φυσικά, τα κουμπιά τότε δεν κάνουν κάτι). Ελπίζω να σου έδωσα να καταλάβεις τι εννοώ.

Αυτό που περιγράφεις στο 2, μου φαίνεται καθαρά για έλλειψη δυνατού σήματος. ΤΟ έχω παρατηρήσει σε άλλες ασύρματες συσκευές (γιατί την συγκεκριμένη την έχω ενσύρματα συνδέσει) οτι, αν έχει κακή λήψη το WiFi, δεν συνδέεται καθόλου αν του βάλω κωδικοποίηση, ή συνδέεται με πολύ χαμηλή ταχύτητα αν είναι χωρίς. Για να το διαπιστώσεις, φέρε τις ασύρματες συσκευές, αν αυτό είναι δυνατό, ακριβώς δίπλα για να δεις αν εξακολουθεί να στο κάνει.

Φυσικά, όλα αυτά δεν έχουν σχέση με το οτι όντως μπορεί να ήταν μεταχειρισμένο ή δείγμα.

Το πήρα πρίν από περίπου 2 εβδομάδες και εκτοτε έχω περάσει λίγες ήρεμες τηλεοπτικές ώρες...

Το χειρότερο είναι ότι έχω την ισχυρη υποψία ότι το κατάστημα μου το έδωσε μεταχειρισμένο με κύρια ένδειξη ότι έλειπε προστατευτικό πλαστικό μπροστά και αντίθετα ήταν χαραγμένο...

1. Το μηχάνημα δεν ανάβει και δεν σβήνει (από το κόκκινο κουμπάκι του κοντρόλ). δηλαδή το πατάω και στην τηλεόραση μένει η τελευταία εικόνα απο το μενου ακόμα και άν αλλάξω κανάλι

2. Το στικάκι wifi που αγόρασα μαζί (και είναι το ορίτζιναλ) δεν θέλει με τίποτα να αναγνωρίσει το ασύρματο δίκτυο όταν του βάζω κωδικό WPA είτε WPA2 από την άλλη συνδέεται (με πολύ αργή ταχύτητα) αν δε βάλω κωδικοποίηση στο ασύρματο δίκτυο

3. εχω βάλει σκληρο (έναν 650ρη Western Digital) ο οποίος είναι συμβατός σύμφωνα με το φορουμ, αλλά ο οποίος δουλεύει σχεδόν συνέχεια με αποτέλεσμα να ζεσταίνεται (ακόμα και όταν το κλείνω από το κοντρολ)

4. την τελευταία φορά που το δούλεψα (βλέποντας έργο από τον σκληρό) κόλλησε και μετά από λίγο σταμάτησε και μετά η εικόνα που έβγαζε στην τηλεόραση (μέσω HDMI) ήταν χαλασμένη: τα πιξελ του σήματος ήταν αλού γι αλλού... Δεν το ξανάνοιξα εκτοτε γιατί πραγματικά τα έχω πάρει άγρια ειδικά αν καταλάβω ότι το μαγαζί μου έδωσε 2ο χέρι...

Σορυ για το μακροσκελές του ποστ αλλα...:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Από που το πήρες ρε φίλε ? και επικοινωνησες μαζί τους ?

Re: Απάντηση: Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Από που το πήρες ρε φίλε ? και επικοινωνησες μαζί τους ?

Δε θέλω να το αναφέρω μέχρι να προσδιορίσω τι ακριβώς συμβαίνει...

Εχω, όπως είπα, την υποψία ότι ήταν χρησιμοποιημένος αλλά θέλω να είμαι σίγουρος, να πάω στο μαγαζί, να δω τι θα μου πούνε και μετά να αναφέρω παραπέρα...

Πάντως για το θέμα του ασύρματου δικτύου, πολύ φοβάμαι ότι το πρόβλημα δεν είναι θέμα απόστασης κλπ (εχω καμμιά 15ρια δικτυακές συσκευές στο σπίτι αρκετές ασύρματες, κάνω roaming, και γενικά δεν έχω κανένα πρόβλημα - έχω βάλει δίπλα άλλες συσκευές και πιάνουν "καμπάνα")

Απάντηση: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Αυτό με το "κλείσιμο" της συσκευής από το κόκκινο κουμπάκι του τηλεχειριστηρίου της, που κρατά δηλαδή την τελευταία εικόνα, το κάνει μόνο στο Α110;! Γιατί στο Α100 που έχω, την μαυρίζει κανονικά την εικόνα!

Σχετικά με το σήμα ασύρματης δικτύωσης, καλό θα ήταν να δοκιμάσεις σχετικά με το συγκεκριμένο στικάκι. Θέλω να πω πως δεν είναι απόλυτα ενδεικτικό το τί κάνουν άλλες δικτυακές συσκευές από τον ίδιο χώρο.
Προσπάθησε ή να βάλεις το στικάκι και σε κάποιο άλλο μηχάνημα σου να δεις το πως ανταποκρίνεται και από εκεί ή να πλησιάσεις κάπως το Α110 σου με το ρουτεράκι σου.

Καλημερα εχθες εγινα και εγω κατοχος ενος A-110 πρωτες εντυπωσεις εχω να πω καλα λογια , του εκανα το update του εβαλα εναν δισκο μεσα να εχει για ορισμενα πραγματα που θελω να εχω συνεχως , και αρχισα να βλεπω . Υπαρχει μια μικρη καθιστεριση μονο που με ενοχλει οταν ανοιγεις μια ταινια , αλλα βεβαιος μετα ειναι ολλα τελεια , και παιζει και δεν κανει χαζομαρες .

Εχω μια απορεια , share απο Pc δεν μπορει να δει ετσι απλα ? σαν να ηταν αλλο PC ? παρα μονο απο το προγραμμα που εχουν απο το site ?

Περισσοτερα τις επομενες ημερες που θα εχω κανει και ενα συγκριτικο σε projectora και σε σχεση με το htpc που εχω και εκει .

Καλημερα εχθες εγινα και εγω κατοχος ενος A-110 πρωτες εντυπωσεις εχω να πω καλα λογια , του εκανα το update του εβαλα εναν δισκο μεσα να εχει για ορισμενα πραγματα που θελω να εχω συνεχως , και αρχισα να βλεπω . Υπαρχει μια μικρη καθιστεριση μονο που με ενοχλει οταν ανοιγεις μια ταινια , αλλα βεβαιος μετα ειναι ολλα τελεια , και παιζει και δεν κανει χαζομαρες .

Εχω μια απορεια , share απο Pc δεν μπορει να δει ετσι απλα ? σαν να ηταν αλλο PC ? παρα μονο απο το προγραμμα που εχουν απο το site ?

Περισσοτερα τις επομενες ημερες που θα εχω κανει και ενα συγκριτικο σε projectora και σε σχεση με το htpc που εχω και εκει .

Μέσω του Network browser βλέπεις κανονικά το pc και το share. Επίσης από τα network share φτιάχνεις για να το βλέπεις απευθέιας.

Το καλύτερο με το τελευταίο firmware είναι ότι κρατάει bookmarks!
Σταματάς την ταινία και συνεχίζει μετά από εκεί που έμεινε.
Γενικά πολύ καλύτερη λειτουργία από πριν (24p sync, ταχύτερο browsing, αναπαραγωγή αρχείων *.pls κ.ά.), αλλά και βελτίωση σε κάποιες λεπτομέρειες (μη εμφάνιση του recycle bin, αναλυτικότερο file info, default μέγεθος γραμματοσειράς 28 κλπ).
Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι τώρα τελευταία, ακόμα και μετά από hard reset, μου κάνει σε κάθε ταινία 1-2 κολλήματα και δε φταίνε τα rips γι αυτό. Κανένας άλλος από τους πρώτους που το πήραν, έχει παρατηρήσει κάτι τέτοιο?

Ολλα καλα με το Popcorn , παιζει σχεδον τα παντα , ας ελπιζουμε οτι θα καταφερουν να το κανουν να ειναι και λιγο ποιο καθαρο το σημα του στην εξοδο του hdmi και ετσι να πεταξουμε τα htpc μας , παντος απο κινηση σκιζει .
Εχω δυο απορειες , υπαρχει τροπος να μπορεσουμε να πειραξουμε τα χρωματα στην εξοδο του ? Και επισης οταν το κανεις standby δεν κλινει τον εσωτερικο δισκο , θελει καποια ρυθμιση η ετσι ειναι ?

Αποφάσισα και εγώ να αγοράσω το popcorn, αλλά επειδή είμαι ερασιτέχνης με την τεχνολογία θα ήθελα να ρωτήσω κάτι: Αξίζει να δώσω 250£ (συν μεταφορικά) για να βλέπω ταινίες που θα μεταφέρω με εξωτερικό σκληρό απο το PC μου στην Plasma TV?
(Δυστυχώς δεν θα μπορώ να συνδέσω το μηχανάκι με δίκτυο γιατί θα γεμίσω το σπίτι με καλώδια. Επίσης δεν γουστάρω τις ασύρματες συνδέσεις λόγω ακτινοβολίας).

Αποφάσισα και εγώ να αγοράσω το popcorn, αλλά επειδή είμαι ερασιτέχνης με την τεχνολογία θα ήθελα να ρωτήσω κάτι: Αξίζει να δώσω 250£ (συν μεταφορικά) για να βλέπω ταινίες που θα μεταφέρω με εξωτερικό σκληρό απο το PC μου στην Plasma TV?
(Δυστυχώς δεν θα μπορώ να συνδέσω το μηχανάκι με δίκτυο γιατί θα γεμίσω το σπίτι με καλώδια. Επίσης δεν γουστάρω τις ασύρματες συνδέσεις λόγω ακτινοβολίας).

Καλημερα ,

Καταρχην γιατi να δωσεις 250λιρες οταν μπορεις να το παρεις με 245 και με 3 ατοκες δοσεις απο Ελλαδα
Δευτερον αξιζει πολλα παραπανω , και παιζει κατα 98% τα παντα , απο οτι του βαλεις , δισκο εξωτερικο , λαν .... Οποτε μην το σκευτεσαι ειναι μονοδρομος !!!

Αντε μεγιες :)

Όχι, πήγαινε πάρε ένα WD HD με 100 ευρώ και κάνεις μια χαρά την δουλειά σου. Η μόνη μεγάλη διαφορά είναι η έλλειψη δικτύου και DTS HD που έχει το popcorn.

Last edited:

Εκεί που μπορώ να απαντήσω είναι για το ασύρματο, Αν έχεις όνομα ssd στο δίκτυο πχ MITSOS_KAL_235 δεν θα δουλέψει, βάλε ένα απλό πχ MITSOS και θα το δεί με τη μία......

Καλημερα ,

Καταρχην γιατi να δωσεις 250λιρες οταν μπορεις να το παρεις με 245 και με 3 ατοκες δοσεις απο Ελλαδα
Δευτερον αξιζει πολλα παραπανω , και παιζει κατα 98% τα παντα , απο οτι του βαλεις , δισκο εξωτερικο , λαν .... Οποτε μην το σκευτεσαι ειναι μονοδρομος !!!

Αντε μεγιες :)

Συγνώμη, εννοούσα ευρώ.

Όχι, πήγαινε πάρε ένα WD HD με 100 ευρώ και κάνεις μια χαρά την δουλειά σου. Η μόνη μεγάλη διαφορά είναι η έλλειψη δικτύου και DTS HD που έχει το popcorn.

Εννοείς ότι δεν θα έχω στερεοφωνικό ήχο? (Π.χ. δεν συνδέεται με ηχοσύστημα 5.1 ?).
Αν συμβαίνει αυτό ειναι σοβαρό.

Εννοείς ότι δεν θα έχω στερεοφωνικό ήχο? (Π.χ. δεν συνδέεται με ηχοσύστημα 5.1 ?).
Αν συμβαίνει αυτό ειναι σοβαρό.

Το WD Δεν εχει καμια σχεση μπροστα απο το popcorn .... ψαξε λιγο στο νετ για τα χαρακτηριστικα και θα καταλαβεις ... Ασε που συνδεεται με τα παντα και κανει σχεδον τα παντα ... Κατα την γνωμη μου παρε το popcorn για να μην αναγκαζεσαι μετα και ξαναδινεις λευτα για κατι αλλο .

Καλημέρα σε όλους.
Είχα ενα DVICO TViX U-3000 αλλά δεν υποστήριζε υπότιτλους GR kai πήρα POPCORN A-110 το οποίο είναι παραγματικά πολύ καλύτερο σε εικόνα -ήχο -δυνατότητες. Αυτό που δεν έχω καταφέρει να κάνω είναι να κανω delete ένα φάκελλο η αρχείο μέσα απο το μενού του popcorn. Πως γίνεται?
Ευχαριστώ.