Popcorn A-110 Media player

Απάντηση: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Μα εννοείτε ότι έχουμε είδη το Α-110 αφού είπαμε είδη ότι παίζει να είναι add-on του Α-110 to blu-ray player αρά θα είναι υποχρεωτικό να έχουμε και το Α-110 για να δουλέψει σωστά το add-on που ίσως βγάλουν.

Άρα λογικό είναι να λέω ποιος ο λόγος να δώσουμε παραπάνω λεφτά από το popcornhour a-110 για να αγοράσω ένα add-on που απλά θα παίζει τα blu-ray δισκάκια μέσω του add-on του A-110 και να μην αγοράσουμε ένα σκέτο blu-ray player για να παίζουμε τις ταινίες blu-ray και παράλληλα να έχουμε και το Α-110 για όλα τα αλλά αρχεία.

Συμφωνώ.

Καλό είναι αν βγει κανένα add-on με λιγότερο από 100 ευρώ και μπορεί να συνδεθεί και σε υπολογιστή σαν εξωτερικό usb blu-ray player τότε θα έχει μεγάλη επιτυχία καταλαβαίνετε γιατί.

Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Δε θα ειναι addon, θα ειναι πιθανως μια συσκευη παρομοια με το 110 με bluray drive ΠΑΝΩ του, με δυνατοτητα αναπαραγωγης γνησιων δισκων bluray...

Στο 110 οτι usb bluray drive και να συνδεσεις, δε θα μπορεσει ποτε να σου παιξει γνησια δισκακια blu-ray (γιατι δεν εχουν πληρωθει τετοιες αδειες)... Ακριβως οπως δεν παιζει και τα γνησια DVD...

τελικα εγινα και εγω κατοχος του popcorn.Με συνδεμενο 1,5 τερα και φωρτομενο ταινιες εχω αρχισει και την καταβρισκω.πολυ καλο δε και το ιντερνετ ραδιο οπου καποιοι σταθμοι που ειναι στα 196kb+ ακουγονται απιστευτα καθαρα.σε θεματα εικονας και ηχου βλεποντας τις προαλλες το dezavu εμεινα καταπληκτος απο την εικονα με φοβερη αναλυση,χρωμα κτλ....κρυσταλλο.οσο για τον ηχο,μπορει να μου φενεται κιολας δεν ξερω,αλλα πρωτη φορα ακουω τα surround να δουλευουν τοσο καλα.αυτες οι πρωτες εντυπωσεις...-bye-

Έχω εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση firmware (01-17-090204-15-POP-403 - 01.06.2009) και έκτοτε παρατηρώ τα εξής 2 περίεργα:
1) Δεν μπορώ να κάνω Rewind σε ταινίες mkv (βγάζει τριγωνικό σηματάκι)
2) Παρατηρώ περιοδικά κολλήματα (jitter) σε ταινίες mkv όταν τις παίζω μέσω δικτύου από το PC αλλά (όχι όμως και μέσω USB stick) ενώ με το προηγούμενο firmware δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα μέσω του δικτύου.

Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι αντίστοιχο;

Last edited:
Απάντηση: Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

1) Δεν μπορώ να κάνω Rewind σε ταινίες mkv (βγάζει τριγωνικό σηματάκι)
2) Παρατηρώ περιοδικά κολλήματα (jitter) σε ταινίες mkv όταν τις παίζω μέσω δικτύου από το PC

Για το (1), αυτό δεν γινόταν ούτε και πριν. Δεν είναι θέμα του τελευταίου firmware update.
Για το (2), δεν ξέρω. Ούτε πριν είχα πρόβλημα ούτε και τώρα. Είσαι σίγουρος ότι δεν έχει μεσολαβήσει κάτι άλλο στο δίκτυό σου;

Τελικά παρόλο που σήμερα είναι 16/4/2009 δεν είχαμε κανένα νέο προϊόν(Όπως είχε προαναφερθεί ότι θα έχουμε στης 15 του μήνα) από την εταιρία που έβγαλε το popcornhour A-110.

Αναμένουμε τίποτα ή όχι?

αντιμετοπιζω το εξης προβλημα με το δικο μου.σε καποιες ταινιες ο ηχος κανει συνεχεια διακοπες.ας σημειωθει οτι το ιδιο αρχειο το ειχα μεταφερερει απο σκληρο γνωστου μου τον οποιο τον ειχε συνδεμενο στο egreat και επαιζε χωρις προβλημα.εχει αντιμετοπισει καποιος το ιδιο προβλημα?ειναι θεμα firmware?αν δεν κανω λαθος εκανα αναβαθμιση πριν περιπου μια βδομαδα

Σαν αρχή έχεις περάσει το τελευταίο firmware γιατί διορθώνει κάποια τυχόν προβλήματα που είχε με τον ήχο σε mkv αρχεία.
Για πέρνα λοιπόν στο μηχάνημα σου το τελευταίο firmware και τσέκαρε το.

Release Date : 01 June 2009
Firmware Version : 01-17-090204-15-POP-403-000
Release Note :

1. No NMT apps, still previous 00-17-090115-15-POP-403
2. Fixed long playback of some TS file causing system crash
3. Fixed formatting SATA HDD failure on some large capacity HDD
4. Fixed further DTS dropouts in MKV.

Note : Unzip into the root of your USB thumbdrive. Browse to usbupdate.html to update.
Please DO NOT power off the unit during firmware update, as it will render your unit inoperational.

θα το τσεκαρω και θα σας πω.που μπορω να δω πιο firmware εχει τωρα?

Όποιο και να έχει μπορείς να ξανακάνεις αναβάθμιση στο τελευταίο γι' αυτό λοιπόν πήγαινε κατέβασε το από το επίσημο σάϊτ και κανε το και πες μας αν συνεχίζεις και έχεις κολλήματα στον ήχο ή διορθώθηκαν.

οταν την αναβαθμιση την κανω κατευθειαν μεσο του popcorn και οχι να κατεβασω απο το p.c και μετα με στικ στο μηχ.λογικα δεν παει μονο του στο επισημο σαιτ?

Ναι εννοείτε φίλε μου αυτό που λες.

τελικα ολα καλα.δεν φταει το popcorn αλλα ο δυστυχως ο ενισχυτης μου που εχει τα χρονακια του και μαλλον σε καποια εργα δεν την παλευει...εβγαλα το ηχο μεσο hdmi στην τηλ.και ολα καλα.παντως ευχαριστω για της πληροφοριες φιλε fits 79

Για να παίξει το ένα mp3 μετά το άλλο (μέσα στον ίδιο φάκελο, όπως θα άκουγα ένα cd) θα πρέπει να φτιάξω playlist ή έχει πουθενά κάποια ρύθμιση που δεν την έχω δει;

Για να παίξει το ένα mp3 μετά το άλλο (μέσα στον ίδιο φάκελο, όπως θα άκουγα ένα cd) θα πρέπει να φτιάξω playlist ή έχει πουθενά κάποια ρύθμιση που δεν την έχω δει;

Πατάς play στον φάκελο και όχι το κεντρικό πλήκτρο. 'Ετσι παίζει όλο τον φάκελο.

Χτες παρατήρησα το πρώτα κολληματα σε ταινια (1080p) .. Για 1-2 λεπτά περιπου η εικονα εσπαγε σαν να επαιζε σε αργή κινηση.. Μετά επανήλθαν ολα στο κανονικό..

Κακό rip; ή οριακο bit rate ; δεν νομιζω εαν ειδα καλά από το Info το video bitrate κυμαινοταν κοντά στα 18-19Mbps ..