Ποιά version φοράς στο Α210 και παίζεις τα πάντα; Παίζεις και από δίκτυο τα πάντα;Εγώ που είμαι popcornας και μου έσπασε τα νεύρα... :drummer: (παίζω ότι θέλω με το Α210 / όχι 3d φυσικά)...
Χρηστο στην παρουσα φαση αξιζει η αγορα του ή πρεπει καποιος να περιμενει μηπως και φτιαξουν τα αυτονοητα.
Καλύτερα ενα popcorn A210 στα 149 και ενα med600 (αν σε ενδιαφερει το 3d) στα 139 (σύνολο 288 )
Παρά ενα Α400 στα 289 ..
Και έχεις το πλεονέκτημα των 2 player (οτι δεν παιζει στο ενα θα παιζει στο αλλο) ή αν έχεις και δεύτερο σύστημα.
Αν θελεις να εχεις απροβληματιστο και ευχρηστο media player 2d , αγοράζεις ενα dune max/duo/smart/prime3 και ξεμπερδευεις.Ενναλάκτικα παιζει και το A200/210 αν και δεν εινα;ι το ιδιο σταθερο (αλλα προσφέρει άλλα καλούδια).
Αν θες και 3d , ειναι χαζό να έχεις 2 players.Καλύτερα ενα μικρό και φθηνό htpc ... (μεχρι να λυθουν ολα τα 3d προβληματα στα media players).
Νομίζω ότι στο 2D + seamless branching τα παλια Dune δεν εχουν θεμα.Ολα τα dune που αναφέρεις ...... δεν υποστηρίζουν, οπως και seamless branching bluray με external srt..
Νομίζω ότι στο 2D + seamless branching τα παλια Dune δεν εχουμε θεμα.
Το θεμα προκύπτει με τους ext srt μονο.
Σωστα;
Δεν διαφωνω σε ολα αυτα που γράφεις.
Ομως η αποψη μου είναι οτι ενα player ή παιζει αυτό που θέλεις , ή δεν το παίζει καθόλου.
Κανένα media player δεν παίζει απροβλημάτιστα 3d ταινίες.Το mede8er εχει και αυτο θέματα branching (οπως όλα εξάλλου) ενω αδυνατεί να παίξει απο δίκτυο (για εμένα αδιαπραγμάτευτο).Αρα το να παρεις ενα dune/popcorn για 2d και med για 3d δεν είναι λύση σε καμμία περίπτωση (πάντα μιλάμε για full 3d.iso και οχι sbs κτλ) και πάνε και χαμένα τα λεφτά για το mede8er.
Απροβλημάτιστο 3d αυτή τη στιγμή μονο απο αυθεντικό δισκάκι, ή απο htpc.
YΓ.Η λύση θα έρθει πάντως και θα είναι mkv remux 3d.Δεν ξέρω σε ποια γεννιά θα υποστηριχτεί ...
off topic αλλά το mede8er x3d υπότιτλους 3d υποστηρίζει. δικτυακά 3d ISO παίζει απρόσκοπα μέσω NFS, για smb δεν έχω τεστάρει. υποστηρίζει 3d mkv mvc που τα παίζει μια χαρά δικτυακά (NFS & SMB).
off topic αλλά το mede8er x3d υπότιτλους 3d υποστηρίζει. δικτυακά 3d ISO παίζει απρόσκοπα μέσω NFS, για smb δεν έχω τεστάρει. υποστηρίζει 3d mkv mvc που τα παίζει μια χαρά δικτυακά (NFS & SMB).
Δυο ταινίες 3d που είδα στο med600 φίλου δεν μας έκανε τους external srt σε 3d..αλλα ουτε και τους ενσωματωμένους, αν θυμάμαι καλα, τους έδειχνε 3d.
Δεν ξέρω αν πρέπει πρώτα να κανεις κάποια επεξεργασία στους external srt..ή ήταν κάποιο setting.
Εχεις δοκιμάσει full 3d.iso απο ταινίες της Disney και εχουν παίξει απροβλημάτιστα απο δικτυο?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.