PopCorn A-400/410 (Sigma 8911 + VXP)

Re: PopCorn A-400 (Sigma 8911 + VXP)

Απο Γερμανια ειναι, δεν εχει τελωνεια και αλλες χρεωσεις.

Το 309 του φιλου είναι επειδη οταν το πηρε η τιμή ηταν 299 (+10 μεταφορικά).

Απάντηση: PopCorn A-400 (Sigma 8911 + VXP)

νομίζω ότι έκανε 299 + 10 μεταφορικά.
τώρα το έχει 289 ευρώ

Απο Γερμανια ειναι, δεν εχει τελωνεια και αλλες χρεωσεις.

Το 309 του φιλου είναι επειδη οταν το πηρε η τιμή ηταν 299 (+10 μεταφορικά).

Ααα μάλιστα,κατάλαβα μειώθηκε 10 ευρώ η τιμή του απλά.

Επομένως ότι player κι αν πάρει κάποιος από το συγκεκριμένο site,
θα πληρώσει την τιμή που έχει το player που θα πάρει +10 μεταφορικά
και σε καμμιά βδομάδα στην πόρτα του! Δεν έχει εξτρα χρεώσεις.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη διευκρίνηση φίλε spcav !!

Last edited:

ειναι η έκπτωση που κανουν στους beta testers.. :flipout:

φιλε spcav αν μπορεις κανε και ενα A-B συγκριτικό με το dune duo σε full bluray rip.. αν και νομιζω δεν θα δεις διαφορες.
καλοριζικο στους κατοχους

Δεν εχω PopCorn καρντιά μου.

Μονο ενα ποταπο Dune Duo.

Δεν εχω PopCorn καρντιά μου.

Μονο ενα ποταπο Dune Duo.

Δεν πειραζει, καλορίζικο οπως και να εχει..
περιμενουμε εντυπωσεις :operator:

Τελικά το παρήγγειλα από το http://www.easy-tecs.com/product_inf...estplatte.html σύνολο όλα 302 ευρώ.
Βάζουνε και ένα payment fee 8 ευρώ. Τα μεταφορικά είναι 5 ευρώ.
Στην εδώ αντιπροσωπεία δεν ξέρανε πότε και αν θα παραλάβουνε, ούτε τιμή μου είπανε.
Ανυπομονώ να έρθει και να το δοκιμάσω. Το wd live μετά από 4,5 χρόνια ελπίζω να βρήκε επάξιο αντικαταστάτη.

Το wd live μετά από 4,5 χρόνια ελπίζω να βρήκε επάξιο αντικαταστάτη.
E, ενταξει, αυτό μπορεί στα 4 ν αρχίζει να παίζει και ήχο (με beta firmware φυσικα) :p

Έλα το φρέσκο..

Release date : 5 February 2013
Firmware version : 05-01-130205-24-POP-422-000

1. Known Issues
- Playing a DVD with DD over Avr and then play any file with PCM gives just noise
- Sample King Kong with DD+ Video doesn't run smooth (still working on it)
- BD with TrueHD when switching next/prev chapters cause audio out of sync
- BD with TrueHD when keep on pressing Info/Title button will get audio drop issue
- Seamless branched BD will auto switch back to default audio tracks when change to next chapters
- BD audio does not always follow BD language set at setup page
- Adaptive Deinterlacing & Film Cadence Detection causing issues with frameratesync and MotionBars when enabled

2. Firmware
- Fixed external text subtitle move along movie when doing video zoom and pan
- Fixed Sample Cars with TrueHD stops at some point and buffers before it continues again
- Fixed idx subtitle crash issue
- Fixed 3D fullframe side-by-side does not playback correctly problem
- Filename with keyword "3D-H-SBS" will be played as 3D
- Allow external text subtitle to move outside movie area or to middle of the screen
- Improved MKV performance
- Changed when 3D setting is off, 3D BDMV/BDISO will play the 2D version (m2ts) instead of the 3D version (ssif)

3. System
- Fixed white dot on top of splashscreen
- Fixed Myihome is running when it shouldn't
- Fixed torrent crash problem
- Fixed arabic word does not align correctly in UI
- Improve quality of small size font
- Updated to SMB2.0 Client (beta)

4. NMJ
- Fixed NMJ tv season could get incorrect media path after restructuring v1.8.0 to v2.0.0 database issue
- Fixed NMJ scanner crash during database restructuring
- Fixed NMJ scanner ignore nfo file and thus fail to get external subtitle file for BD rip issue.
- Fixed NMJ audio album listing crash issue due to invalid utf-8 character
- Fixed NMJ cannot show watch icon for BDMV (via NFS read only).
- Fixed NMJ access to movie/TV series details page take more than 30 seconds
- Fixed wrong video name when playback BDMV/BDISO video
- Fixed wrong video name when playback movie after playback movie over samba/nfs
- Fixed after played first song, cannot proceed to second song (via NFS read only)

NMT Apps Version : 05-01-130204-24-POP-422

- Fixed Myihome was enabled
- Added changes to torrent for upcomming Torrent Flash App

-bye-

το πρόβλημα με το SMB ειναι οτι πέφτει αρκετά βαρύ στα ανίσχυρα CPU των media players και όχι οτι έχει προβλήματα σταθερότητας, σε καμία περίπτωση.

Οσο αυτά γίνονται πιο γρήγορα ,τόσο η διαφορά μεταξύ SMB και NFS θα είναι ανεπαίσθητη. Η ψαλίδα έχει αρχίσει να κλείνει απο το 8647 τουA300 όπου το SMB εχει πολύ καλή απόδοση και πρακτικά δεν υπάρχει κάτι που δεν θα παίξει. Στο 8911 δεν πρέπει επίσης να προβληματίσει κανέναν. Το NFS όμως θα παραμείνει πιο γρήγορο, ειδικα στο browsing μεγάλων directories, οπου είναι πολύ πιο σπιρτόζικο απο το smb.

Προσωπικά, έπειτα απο 5 σχεδόν χρόνια με media players της syabas(A100, A300), δεν βλέπω ποτέ αυτή την εταιρία να καταφέρνει να βγάζει σταθερό μηχανάκι. Ναι μεν παίζουν, αλλα κάτι θα έχουν να σου σπάει τα νεύρα. Επίσης εχει την κακιά συνήθεια να παρατάει τα παλιά της player, εν όψη development των νέων, λίγο πριν αυτά φτάσουν στο σημείο ώστε να πεις είναι "μια χαρα". :D

Θα διαφωνήσω ριζικά σχετικά με το ότι παρατάει τα μηχανάκια της..

Τα τελευταία firmware για το Α100 και το Α110 είναι το 2011!!!!! (μιλάμε για μηχανάκια 5ετίας...)...

Στο Α200 και το Α210 δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως πρόβλημα...

Ήμουν υπερ ευχαριστημένος... απλά το έδωσα στην αδερφή μου και αγόρασα το Α400..

Με το Α400 το SMB παίζει καλύτερα από το NFS (μάλλον έδωσαν βάση στο SMB γιατί είναι και το πιο διαδεδομένο) (εγώ προσωπικά παραμένω fan του NFS)...

Παραμένω πιστός στην Popcorn... το τελευταίο chip της Sigma είναι ΦΟΒΕΡΟ... απλά θέλει δουλειά το firmware (του Α400 εννοώ)...

Είναι αλήθεια όμως ότι τα μηχανήματά της θέλουν υπομονή.. και θεωρώ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ που δεν έβαλαν ακόμα το XBMC και χρησιμοποιούν το NMJ το οποίο παρότι (για εμένα) είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΧΑΛΙΑ, και ας έβγαλαν εφαρμογή και για Ipad, είναι όμως το καλύτερο GUI για media player (μετά φυσικά το XBMC))...

Θα πει κάποιος και γιατί δεν παίρνεις κάποιο από τα players με XBMC (πχ Pivos - το οποίο είναι όντως το καλυτερο) ή ένα HTPC...

Γιατί πολύ απλά... έχω θέμα με το 24p - φυσική κίνηση... και με το βάθος χρώματος που έχουν τα Sigma...

Προσπάθησα να πάω σε άλλη λύση... αλλά ΔΕΝ...