PopCorn A-400/410 (Sigma 8911 + VXP)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PopCorn A-400 (Sigma 8911 + VXP)

Δεν ειναι "popcorn" ομως, εγω ειμαι της αλλης "σχολης" ...dune prime ειναι :firstprize: Δεν εχω παραπονο αυτο και το netgear δεν τα αλλαζω, μεχρι να χαλασουν...

Το έχω με fw c200 και το έκανα δώρο - παίζει όντως τα πάντα... :)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PopCorn A-400 (Sigma 8911 + VXP)

Το έχω με fw c200 και το έκανα δώρο - παίζει όντως τα πάντα... :)
Εγω "popcorn A110" ειχα κανει το egreat 34a το οποιο και εγω το εκανα δωρο σε μια ξαδελφη μου και μαζευει σκονη σε ενα ραφι...
Sorry για τα off-topic...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PopCorn A-400 (Sigma 8911 + VXP)

Εγω "popcorn A110" ειχα κανει το egreat 34a το οποιο και εγω το εκανα δωρο σε μια ξαδελφη μου και μαζευει σκονη σε ενα ραφι...
Sorry για τα off-topic...

ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ...

Αυτό δεν είναι ΠΟΤΕ off topic :)

Απάντηση: PopCorn A-400 (Sigma 8911 + VXP)

Νεο case από τη γνωστή Moovika για το Α400 (αυτή που είχε βγάλει κουτί για το Α200 χωρίς ανεμιστήρα και μετά ακολούθησε η Popcorn)...

Είναι μεγαλύτερο και έχει ενσωματωμένο τροφοδοτικό....

Είναι concept design και ανάλογα με τη ζήτηση θα προχωρήσουν ή όχι σε μαζική παραγωγή...

http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=65900

Last edited:
Re: Απάντηση: PopCorn A-400 (Sigma 8911 + VXP)

Νεο case από τη γνωστή Moovika για το Α400 (αυτή που είχε βγάλει κουτί για το Α200 χωρίς ανεμιστήρα και μετά ακολούθησε η Popcorn)...

Είναι μεγαλύτερο και έχει ενσωματωμένο τροφοδοτικό....

Είναι concept design και ανάλογα με τη ζήτηση θα προχωρήσουν ή όχι σε μαζική παραγωγή...

http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=65900

Εμένα μου αρέσει περισσότερο της Moovika!!

Υποθέτω ότι είναι για κάποιον που θέλει ίδιο μέγεθος player - ενισχυτή κλπ...

Η ιδέα του ενσωματωμένου τροφοδοτικού είναι επίσης καλή...

Για όποιον όμως θέλει compact σύστημα... ο υφιστάμενος σχεδιασμός είναι καλύτερος :)

(απο πλευράς ποιότητας δεν το συζητώ... brushed αλουμίνιο...

είχα αγοράσει το case της moovika όταν είχε πρωτοβγεί και ήθελα να απαλαγώ από τον ανεμιστήρα του Α200)

Όταν είχαν βγάλει το Α200 (που έμοιαζε με Super nintendo) το case της moovika ξεπούλησε (πριν βγει το Α210)..

Τώρα με case σχεδιασμένο από τη Silverstone δεν ξέρω αν το concept design της Moovika για το Α400 θα τύχει τόσο μεγάλης αποδοχής....

(Βέβαια θα δείξει άμεσα της αποδοχής που έτυχε απο το αν θα προσωρήσουν σε μαζική παραγωγή ή όχι)...

Re: Απάντηση: Re: PopCorn A-400 (Sigma 8911 + VXP)

και αναφέρω ότι ακόμα τα PC δεν παίζουν άψογα 24p... (ότι κάρτα και να βάλεις, ότι επεξεργαστή και να έχεις....)
Μερικές φορές καλύτερα να μασάς παρά να μιλας.....

:p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PopCorn A-400 (Sigma 8911 + VXP)

Μερικές φορές καλύτερα να μασάς παρά να μιλας.....

:p

Συμφωνώ ... και η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας .... :firstprize:

Συγχωρέστε μου το off topic αλλά το συγκεκριμένο ρητό έχει και άλλες πτυχές που το καθιστούν χρήσιμο σε ελάχιστες περιπτώσεις...:grandpa:

1) Ο ημιμαθής προσπάθησε περισσότερο από τον αμαθή
2) Ο ημιμαθής μπορεί να μάθει...ο αμαθής δυσκολότερα.
3) Ποιος δεν είναι ημιμαθής (δηλαδή τα ξέρει όλα και στην εντέλεια)?

Γενικά πιστεύω ότι ο ημιμαθής είναι η χαρά της γνώσης. Αναγκάζει όποιους ξέρουν περισσότερα (σε συγκεκριμένο θέμα) να παρέμβουν και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις, τόσο των υπόλοιπων ημιμαθών, όσο και και να βελτιώσει τους αμαθής... να τους κάνει ημιμαθείς.

Και φυσικά θεωρώ τον εαυτό μου ημιμαθή. για να ακούσω εσάς λοιπόν που ξέρετε (σε αυτό ή σε άλλο topic): htpc και 23,976... ποιος και πως? :a0210:

(σε αυτό ή σε άλλο topic): htpc και 23,976... ποιος και πως? :a0210:
Eγω λεω να τα συνεχισουμε εδω μαλιστα προτεινω να προσθεσουμε ενα αλλο θεμα .......ποιοι προβολεις ειναι καλυτεροι DLP ή LCD :flipout:
Παει το "νημα".....:flipout:

htpc και 23,976... ποιος και πως?
Είναι σαν να ρωτας πως παιζει μια ματρόσκα σε ενα media player.

Σε τετοιες ερωτησεις δεν τιθεται θεμα γνωσεων αλλα διαθεσης στοιχειωδους αναζητησης.

Με όλες λοιπόν τις καρτες γραφικών των τελευταίων 3+ ετών (για Intel μονο δεν ειμαι σιγουρος), ενα δεξί κλικ στα properties του driver και επιλέγεις refresh rate 23 (=23,976).

Καποια δε προγραμματα αναπαραγωγης (πχ TMT 5) το κάνουν και αυτόματα (οχι παντα επιτυχημενα).

Simple as that.

Για οτι αλλο θετε υπαρχουν πολλα νηματα στην HTPC ή ανοιγετε κι ενα νεο φυσικα.

To θεμα εχει εξαντληθεί προ πολλων ετων στα HTPC.

Απάντηση: Re: Απάντηση: PopCorn A-400 (Sigma 8911 + VXP)

έχετε δίκιο για το off topic (αλλά δεν το ξεκίνησα)

spcav, χωρίς να κρίνω (ως μη γνώστης) αυτά που λές κρατάω τα εξής:

...για Intel μονο δεν ειμαι σιγουρος...

...οχι παντα επιτυχημενα...

βέβαια επίσης έχω ακούσει και έχω δει παράλληλες γραμμές να πλησιάζουν αρκετές φορές... και προβλήματα στο κλείδωμα απο ανθρώπους που ξεπερνούν κατά πολύ το "διαθεσης στοιχειωδους αναζητησης", αλλά αυτό όντως πρέπει να το αναζητήσω στα θέματα του htpc.

:ernaehrung004:

end off topic

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: PopCorn A-400 (Sigma 8911 + VXP)

Dalanik, αυτα που ''κρατας'' υποδηλωνουν μάλλον μία αρνητική διαθεση, να βρεις δλδ τις εξαιρέσεις (που δεν παίζουν) και όχι τον κανόνα (που παίζει).

Anyway, αν ο σκοπος σου ειναι να παιξεις 23,976 στα HTPC, σιγουρα θα το πετυχεις.

Αν παλι ειναι να βρεις που δεν δουλευει σωστα, παλι θα το πετυχεις - απλως πιο δυσκολα.

Όχι βρε συ, παρεξήγησες.
αυτό που κρατάω αφορά το ρητό περί ημιμάθειας στο οποίο υπερθεματίζετε, τη στιγμή που και εσείς οι ίδιοι δεν γνωρίζετε πλήρως τι παίζει.

Το θέμα htpc δεν έχει ξεκινήσει καν για μένα τη στιγμή που οι ανάγκες μου εκπληρώνονται με ευκολότερο (πιθανόν και οικονομικότερο τρόπο) και το θέμα θόρυβος/ευχρηστία/αστοχία πριν ή κατα τη διάρκεια της αναπαραγωγής είναι ακόμα άλυτα προβλήματα για την πλειοψηφία όσων ρωτάω και συζητάμε.

(Τελικά δικαιώνεται ο Χρήστος που υποστηρίζει την Dune.... είναι η πιο σοβαρή εταιρεία)...

Αν και σε γενικές γραμμές τείνω να συμφωνήσω, βλέποντας θα θέματα του 303D στο σχετικό τόπικ... χμ... ούτε η Dune αυτή τη φορά φάνηκε "έτοιμη" για ένα πλήρως λειτουργικό προϊόν...

Έχουμε συνηθίσει πλέον κάθε mp να κρίνεται στo 3/4μηνο, μιας και οι πρώτη έκδοση fw είναι μακράν χειρότερη απο τις ανάγκες της πλειοψηφίας.

Όσοι αγοράζουν νωρίτερα πιστεύω ότι γνωρίζουν πως γίνονται beta testers με την ελπίδα τα προβλήματα που θα βρούν να λυθούν σύντομα.
Και τα νέα dune και το a400 μοιάζουν αν μη τι άλλο υποσχόμενα... η πορεία τους θα δείξει αν ήταν καλές ή κακές επιλογές, έτσι δεν είναι?

Σωστά μιλάς...

Δυστυχώς άρχισε να γίνεται κοινή τακτική (είτε σε μικρότερο είτε σε μεγαλύτερο βαθμό) από τις εταιρείες παραγωγής MP .. να βγάζουν στην αγορά μη έτοιμα προϊόντα... :)

Καλή υπομονή σε όλους μας...