PopCorn A-400/410 (Sigma 8911 + VXP)

Απάντηση: Re: PopCorn A-400 (Sigma 8911 + VXP)

Το παραγγειλες, δεν αντεξες ε? :p
Ακριβως ειχα μουρλαθει:laugh: το ειχα στο μυαλο μου καιρο και τελικα ειπα απο την στιγμη που ειναι να παρω,να παρω κατι που να ειναι τουμπανο και να ξεχωριζει.Βεβαια ολα αυτα θα τα δω στην πραξη οταν με το καλο παραλαβω.

Απάντηση: Re: PopCorn A-400 (Sigma 8911 + VXP)

Δεν θελω να σε στενοχωρησω αλλα μαλλον τα κλαις τα λεφτακια σου.....

:p

Ηρεμησε και υπομονη. Θα σου ερθει σε 2-3 μέρες.
Μακαρι απο το στομα σου και στου θεου τ'αυτι.Ιδωμεν!!!

Re: Απάντηση: Re: PopCorn A-400 (Sigma 8911 + VXP)

kchris και εγώ από εκεί το παρήγγειλα. Οι άνθρωποι είναι αξιόπιστοι. Έτσι μου έδειχνε το tracking number και μετά από 15 μέρες από παραγγελία μου ήρθε στην πόρτα με courrier ενώ νόμιζα ότι θα ήταν απλή αποστολή :)

Το μηχανηματάκι είναι πολύ καλό, ΑΛΛΑ θέλει λίγο χρόνο ακόμα να διορθώσουνε πράγματα. Ελπίζω να μην τους πάρει χρόνια.

Μιας που πόσταρα, έχει κανείς άλλος πρόβλημα με τα 3D? ενώ μου παίζει τα iso μέσω δικτύου μια χαρά, στα mkv sbs τρώει κόλλημα το μηχάνημα και δεν δείχνει τίποτα περίπου 30 sec αφού ξεκινάει η ταινία. Τα δείγματα ήταν αρκετά (γύρω στα 10) και παίζανε μια χαρά στο wdtv live. Το NFS πότε θα το φτιάξουνε επιτέλους?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PopCorn A-400 (Sigma 8911 + VXP)

kchris και εγώ από εκεί το παρήγγειλα. Οι άνθρωποι είναι αξιόπιστοι. Έτσι μου έδειχνε το tracking number και μετά από 15 μέρες από παραγγελία μου ήρθε στην πόρτα με courrier ενώ νόμιζα ότι θα ήταν απλή αποστολή :)

Το μηχανηματάκι είναι πολύ καλό, ΑΛΛΑ θέλει λίγο χρόνο ακόμα να διορθώσουνε πράγματα. Ελπίζω να μην τους πάρει χρόνια.

Μιας που πόσταρα, έχει κανείς άλλος πρόβλημα με τα 3D? ενώ μου παίζει τα iso μέσω δικτύου μια χαρά, στα mkv sbs τρώει κόλλημα το μηχάνημα και δεν δείχνει τίποτα περίπου 30 sec αφού ξεκινάει η ταινία. Τα δείγματα ήταν αρκετά (γύρω στα 10) και παίζανε μια χαρά στο wdtv live. Το NFS πότε θα το φτιάξουνε επιτέλους?
Ευχαριστώ φίλε μου δίνεις θάρρος μέχρι να το παραλαβω και από ότι φαίνεται όλοι εδω με έχετε ήδη καθησυχάσει οπότε αναμένω.Ευχαριστώ όλους.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PopCorn A-400 (Sigma 8911 + VXP)

Το NFS πότε θα το φτιάξουνε επιτέλους?

Παρότι πιστός στο NFS εδώ και πολλά χρόνια αναγκάστηκα να γυρίσω σε SMB μέχρι να το διορθώσουν...
Όπως έχω προαναφέρει - με βάση τα λεγόμενά τους - αναμένουν διόρθωση από τη Sigma... (γι αυτό και δεν έχουμε νέο fw από 8 Φεβ 2013)..

Οπότε κατά το κινέζικο Πάσχα προβλέπω να έχουμε το νέο firmware...
(εκεί σουβλίζουν χέλια... :sheep: ) -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PopCorn A-400 (Sigma 8911 + VXP)

Παρότι πιστός στο NFS εδώ και πολλά χρόνια αναγκάστηκα να γυρίσω σε SMB μέχρι να το διορθώσουν...
Όπως έχω προαναφέρει - με βάση τα λεγόμενά τους - αναμένουν διόρθωση από τη Sigma... (γι αυτό και δεν έχουμε νέο fw από 8 Φεβ 2013)..

Οπότε κατά το κινέζικο Πάσχα προβλέπω να έχουμε το νέο firmware...
(εκεί σουβλίζουν χέλια... :sheep: ) -bye-
Sigma Designs, Inc.
1778 McCarthy Blvd.
Milpitas, CA 95035 USA

δεν ξερω ποιος γραφει κωδικα παντως η εταιρια ειναι αμερικανικη

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PopCorn A-400 (Sigma 8911 + VXP)

Sigma Designs, Inc.
1778 McCarthy Blvd.
Milpitas, CA 95035 USA

δεν ξερω ποιος γραφει κωδικα παντως η εταιρια ειναι αμερικανικη

Τότε μπορεί να σουβλίζουν και burgers .....

Η popcorn πάντως απέδωσε την καθυστέρηση στην έκδοση του νέου firmware στην Sigma και την κινέζικη πρωτοχρονιά...

Οι δικαιολογίες δεν είναι ελληνικό φαινόμενο...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PopCorn A-400 (Sigma 8911 + VXP)

Παιδια καλησπερα.Μολις σημερα παρελαβα το μηχανημα και το μονο που με τσαντισε ειναι οτι ενω το ειχα παραγγειλει με το usb wifi δεν μου το ειχαν βαλει στο κουτι αλλα ευτυχως τους εστειλα mail και αμεσως μου απαντησαν οτι θα το στειλουν οπως και εγινε γιατι απο οτι ειδα το wifi ταξιδευει ηδη με την dhl.Τελος παντων.Τωρα περι του μηχανηματος ενα θα πω ειναι πολυ καλο το μενου ευκολο και με ελληνικα ειχε περασμενη την τελευταια αναβαθμιση και αφου εκανα γρηγορα τις ρυθμισεις λογω ελλειψης χρονου το μονο που κοιταξα και ειδα και το οποιο με ενδιαφερει ποιο πολυ μπορω να πω ειναι το full 3d iso το οποιο επαιξε πολυ καλα σε ταινια που εβαλα το Avantar 55γιγα μιλαμε δεν μου εκανε κανενα κολλημα και οι υποτιτλοι εξωτερικοι,ολα καλα λοιπον.Τωρα οσον αφορα με δικτυο δεν το δοκιμασα και για να πω και του στραβου το δικιο που λεμε ειμαι και πρωταρης στο συγκεκριμενο.Παντως οπως λεω και πιο πανω το 3d iso που εβαλα με ενα εξωτερικο δισκο επαιξε πολυ καλα.

Απάντηση: PopCorn A-400 (Sigma 8911 + VXP)

Τους υποτιτλους στο avatar τους έδειχνε 3d ή 2d;
Οι υποτιτλοι επαιζαν κανονικα 3d σχεδον καθολη την διαρκεια τι ταινιας απλως κανα δυο φορες μου τους εδειξε 2d δηλαδη να ηταν στην διαρκεια τις ταινιας συνολο 20 λεπτα περιπου και οχι συνεχομενα 20 λεπτα ετσι;Πιστευω οτι σιγα σιγα το μηχανημα με αναβαθμισεις που θα βγαζει θα στρωνει ολο και περισσοτερο ηδη τωρα δουλευει πολυ καλα.

Νέο εκπληκτικό firmware για το Α400
Release date : 1 March 2013
Firmware version : 05-01-130225-24-POP-422-000 (Forum Release)

1. Known Issues
- Playing a DVD with DD over Avr and then play any file with PCM gives just noise
- Sample King Kong with DD+ Video doesn't run smooth (still working on it)
- BD with TrueHD when switching next/prev chapters cause audio out of sync
- BD with TrueHD when keep on pressing Info/Title button will get audio drop issue
- Seamless branched BD will auto switch back to default audio tracks when change to next chapters
- BD audio does not always follow BD language set at setup page
- Adaptive Deinterlacing & Film Cadence Detection causing issues with frameratesync and MotionBars when enabled

2. Firmware
- Fixed Playback DTSHD sometimes will hang
- Fixed corrupted subtitle for external arabic subtitle
- Fixed external subtitle cannot turn off for m2ts/ssif
- Fixed external subtitle position is different between mkv and bd-iso playback
- Improvement on external subtitle size consistency
- Added high profile 4.2.2 mpeg2 support

3. System
- Update language file for Arabic, Hebrew, Japanese

4. NMJ
- Fixed scanner crash if scan music with id3 tag contains '%' sign char
- Fixed progress bar fail to show folder or filename with '%' sign char
- Fixed certain video group incorrectly issue, i.e. shauan5.avi with nfo title type of tv show.
- Fixed scanner fail to download series thumbnail if series thumbnail url tag exist in NFO
- Fixed tv series fail to group the tv seasons with nfo attached during scanning

NMT Apps Version : 05-01-130204-24-POP-422

- Fixed Myihome was enabled
- Added changes to torrent for upcomming Torrent Flash Apph

(Δεν πιστεύω να ψαρώσατε με το εκπληκτικό... :SFGSFGSF:(λίγες διορθώσεις)
(επίσης είναι forum firmware δηλαδή δεν γίνεται online update)

Παιδια καλησπερα.Ξερετε σε mac υπολογιστη πως μπορω να χρησιμοποιησω το κοινοχρηστο δικτυο του Α400 με το mac,μπορει καποιος να μου περιγραψει την διαδικασια γιατι ειμαι ασχετος με το συγκεκριμενο θεμα το μηχανημα μου δινει την δυνατοτητα μεσω samba, nfs, nfs tcp τι να χρησιμοποιησω και κατι ακομα ο υπολογιστης βρισκει το Α400 αλλα οταν παταω συνδεση μου λεει απετυχε.

Re: Απάντηση: PopCorn A-400 (Sigma 8911 + VXP)

Παιδια καλησπερα.Ξερετε σε mac υπολογιστη πως μπορω να χρησιμοποιησω το κοινοχρηστο δικτυο του Α400 με το mac,μπορει καποιος να μου περιγραψει την διαδικασια γιατι ειμαι ασχετος με το συγκεκριμενο θεμα το μηχανημα μου δινει την δυνατοτητα μεσω samba, nfs, nfs tcp τι να χρησιμοποιησω και κατι ακομα ο υπολογιστης βρισκει το Α400 αλλα οταν παταω συνδεση μου λεει απετυχε.

Δεν έχω ασχοληθεί με MAC...

θα σε παρέπεμπα στο www.networkedmediatank.com :ernaehrung004:

Λογικά εφόσον το βλέπεις στον finder στα αριστερά, πατωντας πάνω θα σε συνδέει. Αν σου βγάλει connection failed δες πάνω δεξιά στο παράθυρο του finder που λέει connect as πατά το και βάλε username nmt, pswd 1234 ειναι default για τις συσκευές ποπκορν. Φρόντισε να έχεις στο μηχάνημα ενεργοποιημένα τα samba και FTP, οπότε εξ ορισμού θα συνδεθεί σ´ μέσω samba.

Λογικά εφόσον το βλέπεις στον finder στα αριστερά, πατωντας πάνω θα σε συνδέει. Αν σου βγάλει connection failed δες πάνω δεξιά στο παράθυρο του finder που λέει connect as πατά το και βάλε username nmt, pswd 1234 ειναι default για τις συσκευές ποπκορν. Φρόντισε να έχεις στο μηχάνημα ενεργοποιημένα τα samba και FTP, οπότε εξ ορισμού θα συνδεθεί σ´ μέσω samba.
Οκ σε ευχαριστω θα το δοκιμασω να δω.

[A-400] Firmware 05-01-130316-25-POP-422 + Apps (STEPSTONE!!) (15.03.2013)

Dear customers,

Please be informed that Popcorn Hour A-400 FORUM firmware release:
05-01-130316-25-POP-422-999
and NMT apps:
05-01-130315-25-POP-422
is available for update.

This is STEPSTONE Firmware!
!!! PLEASE READ THE EXTRA NOTES AND KNOWN ISSUES !!!

> > > D O W N L O A D < < <

please download this package and follow then the instructions inside the zip file!!!!

RELEASENOTES FIRMWARE

Release date : 15 March 2013
Firmware version : 05-01-130316-25-POP-422-999 STEPSTONE (Test Release)

Extra Notes:
Please take note that this firmware is a Stepstone Firmware, it is not possible to flash back to previous firmware, because there are major changes in the microcode,
so don't flash if you don't want to test, wait for a official public release!
Since this is the first build, based on the new SDK, take note, because of the major changes, there could be new issues (Regressions) with this build!
We are still adjusting parts of the code, so this is a first Test-build were the main view is to improve Video streaming performance.
This build is not fully tested on playback, this one was only getting a basic quicktest!

1. Known Issues
- Blinking on some mkv testfiles Dexter and Batman with 1080p24 with 1080p60 no issue!
- Splashscreen is missing on bootup in this build (20-40 sec blackscreen on bootup)
- Playing a DVD with DD over Avr and then play any file with PCM gives just noise
- Sample King Kong with DD+ Video doesn't run smooth (still working on it)
- BD with TrueHD when switching next/prev chapters cause audio out of sync
- BD with TrueHD when keep on pressing Info/Title button will get audio drop issue
- BD audio does not always follow BD language set at setup page
- Adaptive Deinterlacing & Film Cadence Detection causing issues with frameratesync and MotionBars when enabled

2. Firmware
- Video streaming performance improvement
- Fixed subtitle out of sync after seek or resume from bookmark
- Fixed audio out of sync after seek
- Fixed some BD hang issues
- Fixed crash at the end of music playlist playback for certain mp3 files
- Improved transition with seamless branched BDs
- Improved zoom/panning speed

3. System
- Enabled screensaver when photo slide show is paused
- Fixed some flac does not show metadata in now playing page
- Update language file for Czech

4. NMJ
- Fixed scanner do not update tv series rating during update scan after adding another seasons
- Fixed scanner do not update total runtime, rating, last play item records for tv series/season/episode, multiple movies during update scan after removing some files
- Fixed incorrect last play item record for tv show
- Added customizable tv series poster
RELEASENOTES NMT Apps

NMT Apps Version : 05-01-130315-25-POP-422

- Updated to work with new Firmware

Αν εδωσε η Sigma SDK ισως να εχουμε ελπιδες και εμεις με τα αχρηστα (πλεον) Dune 3D

PopCorn A-400 (Sigma 8911 + VXP)

Από τα λίγα που δοκίμασα φαίνεται ότι έλυσαν τα θέματα στο 2D (drs ma ,remux κτλ) και βελτιώθηκε παρά πολύ το 3D ,αλλά όχι εντελώς ( π.χ στην αλλαγή κεφαλαίου εμφανίζεται για 1-2 δευτερόλεπτα ο γνωστός κύκλος , επίσης ξεκινώντας σε κάποιες ταινίες (όχι πολλές ) πηγαίνει σε άσχετο ήχο λόγου χάρη στο Avatar 3d ξεκινάει στα ιταλικά και όχι στην default αγγλική . Επίσης 1-2 φορές αρνήθηκε να παίξει ταινία και μόνο με restart επανήλθε.
Αναφέρουν βέβαια ότι το firmware είναι test αλλά νομίζω ότι είναι σε παρά πολύ καλό δρόμο!