PopCorn A-400/410 (Sigma 8911 + VXP)

Re: Απάντηση: Re: PopCorn A-400/410 (Sigma 8911 + VXP)

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου,αυτο ηταν το προβλημα!!!Πρεπει να μετονομαστουν και οι υποτιτλοι,αλλιως δεν τους βλεπει.
Πολυς κοπος για το τιποτα παντως.Για τοσο ακριβο μηχανημα,θα επρεπε να εχουν βρει ποιο ευκολο τροπο.
Στα mede8er πως το καταφεραν δηλαδη.

Πρεπει να μετονομαστουν και οι υποτιτλοι, αλλιως δεν τους βλεπει.
Πολυς κοπος για το τιποτα παντως.

Η απάντηση στο 'πολύ κόπος' σου ίσως είναι το Bulk Rename Utility. Εμένα με έχει βοηθήσει πολύ σε παρεμφερείς καταστάσεις.

Οντως πολυ χρησιμο προγραμματακι!!!

Το έχω το PopCorn A-400 εδώ και λίγο καιρό .
Δεν έχω 3d τηλεόραση για να δοκιμάσω δω ταινίες .
Ένα θέμα που είχα διαβάσει (αν κατάλαβα καλά) με τις 3d ταινίες , ήταν αυτό .
Και λύνεται με την μετανομασία των υπότιτλων ή υπάρχει και κάποιο άλλο θεματάκι .

Παιδιά γνωρίζετε που μπορω να βρω συμβατο τροφοδοτικο ;
Έχω παει και σε καποια καταστήματα ηλεκτρονικών αλλά δεν βρήκα .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PopCorn A-400/410 (Sigma 8911 + VXP)

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου,αυτο ηταν το προβλημα!!!Πρεπει να μετονομαστουν και οι υποτιτλοι,αλλιως δεν τους βλεπει.
Πολυς κοπος για το τιποτα παντως.Για τοσο ακριβο μηχανημα,θα επρεπε να εχουν βρει ποιο ευκολο τροπο.
Στα mede8er πως το καταφεραν δηλαδη.

Το med το ίδιο κάνει, με το όνομα του mkv για να παίξει αυτόματα 3d.
Αλλιώς από το μενού

Ναι αλλα το popcorn δεν εχει καν επιλογη στο μενου,κοστιζει και τα διπλασια χρηματα!!

Καλημέρα σε όλη την παρέα.Δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω εδώ το ποστ αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν θα χρεωθώ με έξοδα τελωνείου στην περίπτωση που παραγγείλω το PCH A-410 από cloudmedia.Ευχαριστώ.

Μόλις με ενημέρωσαν ότι ήρθε ο Α-410 :)
Το κακό είναι ότι θα ανοίξω το δέμα το βράδυ που θα πάω σπίτι.Οδηγίες και συμβουλές προς ναυτιλομένους ευπρόσδεκτες!!

Απορία αρχάριου: μπορώ με κάποιο τρόπο να βλέπω στην smart tv (στην κρεβατοκάμαρα) τις ταινίες που έχω στον Α-410 (στο σαλόνι)?

Ναι, αν ανεργοποιησεις το upnp server στο popcorn. Το μονο που δεν ξερω ειναι τι γινετε με τους υποτιτλους, νομιζω οτι τους βλεπεις μονο αν ειναι εσωτερικοι (σε mkv container) και οχι αν ειναι σε ξεχωριστο εξωτερικο αρχειο.

Απάντηση: Re: PopCorn A-400/410 (Sigma 8911 + VXP)

πρόσθεσε το 3DSBS στο αρχείο mkv και όλα θα πάνε καλά:
filename.3DSBS.mkv

και πιο απλά:
spiderman.3DSBS.mkv για side by side 3D
Το δοκίμασα στη 3D τηλεόραση που πήρα πρόσφατα και φυσικά "δούλεψε" .

Σε ταινία 3D που είναι η εικόνα χωρισμένη στα δύο πάνω κάτω δεν μπορεί η τηλεόραση (LG) να συντονιστεί με το PopCorn A-400 και δεν δείχνει την ταινία σωστά (την δείχνει παραμορφωμένη την εικόνα ) .
Σε ταινίες που είναι η εικόνα χωρισμένη στα δύο αριστερά δεξιά δεν υπάρχει πρόβλημα .

Την παραπάνω ταινία με το πρόβλημα, η τηλεόραση από στικάκι( με το media player της ΤV) την δείχνει κανονικά .

Επειδη το παρηγγειλα πριν λιγες μερες και θελω να ειμαι ετοιμος,ποιο firmware να βαλω επανω για καλυτερα,ρωτω τα παιδια που το εχουν ηδη.

Το 410 παιζει ολοκληρα BR με τα μενου τους και επισης εχει θεση για εσωτερικο δισκο?

Οσο αναφορα το τελωνειο υπαρχει περιπτωση για να πληρωσω εξτρα?
Κατι διαβασα,μου το στειλα μεσω EMS.

Έχω αγορασει τεσσερα ποπκορνια από αμερική. Τα τρία πέρασαν χωρίς τελωνείο, για το τελευταίο πλήρωσα γυρω στα 80 επιπλεον..
Σίγουρα με ems για να εχεις μεγαλυτερες πιθανοτητες να το αποφυγεις.

Με fedex 100% πανε στο τελωνείο και σου ζητανε γυρω στα 120 τουλάχιστον για δασμους και εξοδα εκτελωνισμου....