PopCorn A-400/410 (Sigma 8911 + VXP)

Καλημέρα σε όλους.Σε κάποιες ταινίες δεν μου βγάζει επιλογή για να κατεβάσω υπότιτλους.Μήπως γνωρίζει κάποιος το γιατί?

Το πιστευεις οτι ακομη ειναι κολημενο οταν κανω αναζητηση αποστολης στα ΕΛΤΑ σαν ΥΕΔ Θεσ/κης?
Δεν ξερω που να απευθυνθω.
Ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως.

Εφόσον σου δείχνει ότι είναι ακόμη στο ΥΕΔ Θεσ/νικης δεν μπορείς να κάνεις τίποτα προς το παρόν,ούτε και τα ΕΛΤΑ.
Δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά η παραμονή του τόσες μέρες στο ΥΕΔ Θεσ/νικης κατά 99.9% σημαίνει ότι ετοιμάζουν να σου κόψουν κουστούμι οι τελωνειακοί.Ετοιμάζουν δηλαδή διασάφηση με τις χρεώσεις.Σε αυτή την περίπτωση θα χρεωθείς επιπλέον 12 ευρώ ως τέλη εκτελωνισμού και διαχείρησης δασμών από τα ΕΛΤΑ.

Αν σου χρεώσουν κάποιο υπέρογκο ποσό (που δεν το νομίζω) και δεν σε συμφέρει να παραλάβεις το δέμα,μπορείς φυσικά να αρνηθείς την παραλαβή του.
Μόλις λάβεις τη διασάφηση ενημέρωσε το νήμα και θα σου γράψω τι ενέργειες θα κάνεις για να γυρίσει γρήγορα το δέμα πίσω στην Κίνα και να επιστρέψει τα χρήματα που έδωσες για την αγορά η Cloud Media στην πιστωτική σου κάρτα.

Ξερει καποιος να μου πει με ποιο τροπο μπορει να παιξει το mp 3d υποτιτλους? εννοω για ταινιες 3dsbs kai 3dtab.

Τελικα ηρθε με φιρμανι 70ε,παιδια βοηθεια ομως πρωτα απο ολα wifi εχει και αν οχι με στικακι βολευομαι?

Δεν έχει wifi με στικάκι μόνο αν και η γνώμη μου είναι καλύτερα καλώδιο ethernet

Υπαρχει η δυνατοτητα με usb hub να επεκτεινω τις θυρες του?
Και κατι ακομη web browser εχει?
Με bluetooth εχω την δυνατοτητα να του προσθεσω πληκτρολογιο?

Εγω συνεχιζω τις ερωτησεις αν καποιος δεν βαριεται ας απαντησει παρακαλω,με ταμπλετ πως το συνδεω.?

Υπαρχει η δυνατοτητα με usb hub να επεκτεινω τις θυρες του?
Και κατι ακομη web browser εχει?
Με bluetooth εχω την δυνατοτητα να του προσθεσω πληκτρολογιο?

1. Ναι.
2. Ναι.
3. Όχι.

Γενικά όμως, πληροφορίες και υποστήριξη θα βρεις εδώ http://www.networkedmediatank.com/ , εκτός εάν δεν μιλάς καθόλου Αγγλικά.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγω συνεχιζω τις ερωτησεις αν καποιος δεν βαριεται ας απαντησει παρακαλω,με ταμπλετ πως το συνδεω.?

Για να κάνεις τι?

Καλημέρα κ χρόνια πολλά.. Θα ήθελα να ρωτήσω ποιο προγράμμα χρησιμοποιείτε απο ipad η android για remote control αλλα κ αναζήτησή YouTube.. H YouTube εφαρμογή που έχει στα apps δεν ειναι κ τόσο φιλική..

Ευχαριστω.