Popcorn Hour A-300 !!!

Τον συνδέσεις με Hdmi στον ενισχυτη και μετα την έξοδο hdmi του Yamaha στην Tv σου. Στις ρυθμίσεις ηχου τα dts,ac3,PCM τα εχεις pass trough , τα υπόλοιπα down mix και εισαι έτοιμος. Μετα πειραματίζεται με τον ενισχυτη σου ποιο DSP να διάλεξεις. Καλή Σαρακοστή και να τα ευχαριστηθείς!

Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-300 !!!

Τον συνδέσεις με Hdmi στον ενισχυτη και μετα την έξοδο hdmi του Yamaha στην Tv σου. Στις ρυθμίσεις ηχου τα dts,ac3,PCM τα εχεις pass trough , τα υπόλοιπα down mix και εισαι έτοιμος. Μετα πειραματίζεται με τον ενισχυτη σου ποιο DSP να διάλεξεις. Καλή Σαρακοστή και να τα ευχαριστηθείς!

Σ"ευχαριστω πολυ!!!

Και το dolby digital downmix???Επισης το ac3 που λες εννοεις το acc ετσι???

Εδώ και κάποιες μέρες, το popcorn hour a-300 δεν μπορεί με τίποτα να εκτελέσει κανένα app. Όποτε δηλαδή πάω στην επιλογή "apps" από το αρχικό μενού, μου βγάζει "unable to connect to server" και η μόνη επιλογή που μου δίνει είναι να κάνω ξανά το setup των network settings

Το κουφό είναι οτι το μηχάνημα συνδέεται στο Internet, γιατί στο NMJ μου βρίσκει κανονικά τις καινούργιες ταινίες που του περνάω, τα εξώφυλλα τους, τα fanarts κλπ.

Ενα άλλο θέμα (που ισως σχετίζεται με τα παραπάνω) είναι οτι δεν δείχνει με τίποτα σωστά την ώρα και την ημερομηνία. Μου δείχνει πάντα την ίδια ώρα και ημερομηνία κάθε φορά που το ανοίγω (Ιούνιος 2010, 20.30).

Καμιά ιδέα;;;;;

Είχα προχθές κι εγω παρόμοιο πρόβλημα, εχεις μήπως εγκαταστήσει εφαρμογές μέσω csi πχ couchpotato, sickbeard? Εμένα το πρόβλημα μου το δημιουργούσε το local οπότε έκανα διαγραφή των παλαιών εφαρμογών και εγκατάσταση εκ νέου. Δεν είχα δοκιμάσει τα ενσωμάτωμενα apps αλλα είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με την ώρα και το καιρο

Είχα προχθές κι εγω παρόμοιο πρόβλημα, εχεις μήπως εγκαταστήσει εφαρμογές μέσω csi πχ couchpotato, sickbeard? Εμένα το πρόβλημα μου το δημιουργούσε το local οπότε έκανα διαγραφή των παλαιών εφαρμογών και εγκατάσταση εκ νέου. Δεν είχα δοκιμάσει τα ενσωμάτωμενα apps αλλα είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με την ώρα και το καιρο

δεν εχω βάλει καμία επιπλέον εφαρμογή ούτε έχω εγκατεστημένο εσωτερικό σκληρό...Οπότε τι ακριβώς θα έλεγες να δοκιμάσω;

Δυστυχώς δεν έχω άλλη ιδέα. Ρωτά και στο φόρουμ της networkmediatank μήπως έχουν κάποια λύση

Για έναν παράξενο λόγο μου έκανε ξανα το ίδιο μετα απο restart, η λύση που βρήκα ειναι αλλαγή απο manual ip σε auto έκανα και ένα restart στο router καλού κακού... Ίδωμεν. Υποψιάζομαι οτι και άλλοι θα έχουν το ίδιο πρόβλημα

Έχω παρατηρήσει ότι σε 2 bd folder (τα οποία και τυχαία αφορούν ασπρόμαυρες ταινίες) δεν τις παίζει σε 16-9 αλλά σε 4-3 με μπάρες αριστερά-δεξιά της τηλεόρασης.Σε έγχρωμα bd folder δεν μου έχει συμβεί μέχρι στιγμής.Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει και αν υπάρχει τρόπος να αλλάξει ? Έχω δοκιμάσει την προβολή ως απλών αρχείων και με ρύθμιση αυτόματη αλλά τίποτα.

Επανέρχομαι στο θέμα καθώς τελικά τα bluray είναι 4/3.Υπάρχει δυνατότητα το popcorn να τα προβάλλει σε ολόκληρη την οθόνη ?

Μάλλον εγω κι εσυ μείναμε με το Α300! Για wifi dongle δεν έχω ιδέα, χρησιμοποιω μόνο καλώδιο, δεν ξέρω κατα πόσο μπορείς να βάλεις οτι dongle θέλεις

Συμβατά ήταν συγκεκριμένα revisions με το ίδιο ολοκληρωμένο που έχει και το επίσημο.
Αν διαλέξεις τυχαία, παίζει πολύ σοβαρά να μην το δει.
Google it.

Έκανα την βλακεία και πέρασα ένα update που μου εμφάνισε,και τώρα μου κάνει κουλά.
Σε άσχετες φάσεις δεν μου διαβάζει τον εσωτερικό ή μου λέει πως πρέπει να φτιάξω νέο NMJ,και η πλάκα είναι πως στον επίσημο site δεν βλέπω κάποια τελευταία αναβάθμιση.:furious3:

Δοκίμασε να κανεις εγκατάσταση το factory default firmware και κατόπιν πέρασε το firmware που σε ικανοποιούσε, οχι αυτο που έβαλες τελευταία. Ίσως να χρειαστεί να φτιάξεις το nmj απο την αρχή.

Κίνδυνος για τα αρχεία δεν υπάρχει νομίζω οτι σου δίνει την επιλογή να σεταρεις τον εσωτερικο σαν media disk όπου δεν πειράζει τα αρχεία σου. Για μένα το πιο βαρετό ειναι η αφαιρεση του εσωτερικού, το μπουταρισμα απο USB και μετα update με το εσωτερικο ξανα βιδωμένο. Τουλαχιστον θα το γυρίσεις στο firmware που δουλεύει για σ´ενα. Διάβασα οτι αυτη η διαδικασία ειναι καλο να γίνεται μια φορά το χρόνο άσχετα αν εχεις προβλήματα η οχι.

Διάβασε αυτο http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=62390 εκει που λέει problems: 1... Full factory reset... Εγω είχα το εξής πρόβλημα, κάθε φορά που έκλειναν τον player έχανε τις ρυθμίσεις, μετα απο full factory reset δεν αντιμετώπισα άλλο θέμα. Διάβασε ολο το τόπικ, ίσως για εσένα η λύση να ειναι κάτι πιο απλο.