Popcorn Hour A-300 !!!

Μπορεις στο output του TSMuxer να προσθεσεις το \ονομα ταινιας\ και ετσι αυτοματα σου φτιαχνει τον φακελο και μεσα βαζει τους δυο φακελους bdmv και certificate

ευχαριστώ πολύ και πάλι. όλα οκ. το ότι δεν ανταποκρίνεται στο 3d το τηλεκοντρόλ δεν ξέρω τι φταίει αλλά μικρό το κακό...

Μπορεις να βαλεις και πανω απο εναν υποτιτλο παραδειγμα εγω φτιαχω 3 υποτιτλους εναν με μηδεν εφε και αλλους δυο με +2 και +3 front efe απλα σε καθε αρχειο που φτιαχνω με το 3D-Subtitler προσθετω το +2 η +3 κλπ πχ Avatar +2

Υποψιν στο TSMuxer δεν ειναι αναγκη ο οι υποτιττλοι να εχουν το ιδιο ονομα με την ταινια και ετσι μπορεις να φτιαξεις μια ταινια που να εχει διαφορα ηδη υποτιτλων οσο αφορα τα εφε και τα χρωματα.

Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-300 !!!

επανέρχομαι.. τώρα δεν ανοίγει το tsmuxer. σήμερα. ξαφνικά. βγάζει "Matroska parse error : invalid H264 NAL unit size. NAL unit trancated.
τι είναι τούτο? υπάρχει άλλο πρόγραμμα που κάνει την ίδια δουλειά?

Μαλλον εχει προβλημα το αρχειο που προσπαθεις να βαλεις στο προγραμμα και οχι το προγραμμα. Μπορεις να περασεις την ταινια απο το mkvmerge μηπως και στην διορθωσει.

Και το σημαντικο! Το TSMuxer θελει αρχεια 1920Χ1080 γιατι αν του βαλεις πχ 1920Χ720 δηλαδη με μπαρες πανω κατω τοτε θα ξεχειλωσει την ταινια για να κανει το 720-->1080 και ετσι θα παραμορφωσει.

Ασχετο η ορθογραφια μου πεταει τουβλα αλλα αν εχεις βγαλει μονο το Δημοτικο αυτα τα προβληματα εχεις. :slapface:

Last edited:

υπάρχει άλλο πρόγραμμα που κάνει την ίδια δουλειά με το tsmuxer?
άσχετο .αλλά από ορθογραφία όλα οκ..

Οχι δεν εχω βρει κατι τοσο γρηγορο οσο και να εψαξα.

Το εψαξα γιατι αν η ταινια δεν ειναι ακριβως 1920Χ1080 θα πρεπει να την βαλεις σε αλλο προγραμμα για να προσθεσεις μπαρες και ειναι πολυ χρονοβορο.

Για μενα αυτο ειναι το προβλημα σε αυτο το προγραμμα οτι δεν αφηνει το aspect ratio και αν δεν ειναι η ταινια στις αναλογιες που θελει την ξεχειλωνει.

Απάντηση: Re: Popcorn Hour A-300 !!!

720p ειχα δοκιμασει και επαιζε.Για παραπανω δεν θυμαμαι.

Είχε σπασίματα η εικόνα ? για 1080p με ενδιαφέρει. Αν μπορεί να το δοκιμάσει κάποιος.

Παίζει μεγάλο ρόλο το στικακι και πόσο χρησιμοποιημενο ειναι. Δυστηχώς δεν έχουν μεγάλη και καλη διάρκεια ζωής για τετοια χρήση. Μπορει να σου κάνει τη δουλειά και μετά από 30 ταινίες να σου κάνει νερά.

φίλε βασίλης 07 παίζει από στικάκι usb κανονικά. έχω παίξει και μεγαλυτερα από 12 gb mkv. κανένα πρόβλημα. παίζει απροβλημάτιστα μέχρι και blu ray iso 35-40 gb. οπόυε τα mkv είναι παιχνιδάκι για το a300.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Αν το πάρω θα του βάλω εσωτερικό δίσκο αλλά θα είναι ευκολία κάποιες φορές να κάνει αναπαραγωγή mkv από usb.

Last edited:

για εσωτερικο σκληρο το σκέφτομαι κι εγώ από την ώρα που το πήρα. αλλά ακόμα το δουλεύω δικτυακά ή usb. γιαατί λέω τι να βάλω στον εσωτερικό? μουσική? ή ταινίες?

Σήμερα έκατσα να σετάρω το α-300 που παρέλαβα εχθές.Ολα καλά λοιπόν εχω μόνο ένα πρόβλημα.Οταν αναπαράγει .mkv με ήχο DTS, στον ενισχυτή (SONY STR-DG820) εχω ένδειξη οτι παίρνω δικάναλο ήχο και όχι dts 5.1.
Οταν ο ήχος στο .mkv είναι DOLBY παίρνω κανονική ένδειξη στον ενισχυτή DOLBY 5.1.Οι ρυθμίσεις ήχου που έχω στο Α-300 είναι ήχος απο HDMI:ON και όλα τα έχω passthrought.Τον ενισχυτή το έχω στο Αuto Format.Αν μπορεί κάποιος ας μου δώσει κάποια βοήθεια/ιδέα γι'αυτό το πρόβλημα .

Το DTS δεν είναι υποχρεωτικό να έχει πάντα 5.1 κανάλια ήχου. Μπορεί να έχει και μόνο δύο κανάλια ή ακόμα και μόνο ένα. Μια καλή ιδέα για το πόσα κανάλια έχει ένα αρχείο video είναι το πρόγραμμα MediaInfo.

Το DTS δεν είναι υποχρεωτικό να έχει πάντα 5.1 κανάλια ήχου. Μπορεί να έχει και μόνο δύο κανάλια ή ακόμα και μόνο ένα. Μια καλή ιδέα για το πόσα κανάλια έχει ένα αρχείο video είναι το πρόγραμμα MediaInfo.

για dolby digital ξερω για κατω απο 5 καναλια.
για dts κατω απο 5.1 δεν μου εχει τυχει ποτε.εισαι σιγουρος οτι υπαρχει κατι τετοιο?

Οχι, δεν είναι έτσι . 5.1 κανάλια για DTS . Τα υπόλοιπα είναι downsampling

Είχα την λάθος εντύπωση πως το DTS έχει παρόμοιες προδιαγραφές με το AC3. Κοιτώντας στο wikipedia διαπίστωσα πως ξεκίνησε όντως από το 5.1 και πάνω...

Μάλλον αυτός θα πρέπει να ήταν και ένας από τους βασικούς λόγους που δεν υιοθετήθηκε τελικά σαν standard στο DVD Video.

Αν συνδεθεί με ενισχυτή με coaxial o ήχος από mkv θα περνάει κανονικά στον τύπο που είναι ή κάνει downmix ?