Popcorn Hour C-200

Re: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

PANAKRIVO!!!!:furious3:

Αυτοι που αγοραζουν media players οπως το c-200/dune base/prime, τα αποκτουν για συγκεκριμενα πραγματα (hd audio,full bd,αναλογικες εξοδοι).
Για απλα πραγματα και τα "κανονικα" media players τυπου xtreamer/wd live/R1 κανουν μια χαρα την δουλεια τους.

Απάντηση: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

Ηρθα και εγω στην παρεα σας. Πρωτες εντυπωσεις θετικοτατες. Ελπιζω να μην αντιμετωπισω θεματακια οπως στο dvico.

Με το νεο fw παιζει hd audio απο μεμονωμενα m2ts/mkv ?

Δυο που δοκίμασα (mkv DTS-MA 5.1 και το mkv DOLBY TRUE HD 5.1) πάιζαν απλό DTS και DOLBY DIGITAL και με πολλά σπασίματα.

Last edited by a moderator:

Το χρησιμοποιώ και εγώ εδώ και λόγο καιρό και η εντύπωση μου αρχικά είναι πολύ καλή. Θεωρώ ότι σαν προϊόν γεφυρώνει την απόσταση μεταξύ ενός HTPC και ενός απλού consumer BD player. Παρ' όλα αυτά μου κάνει εντύπωση η δυσχέρεια του στην αναπαραγωγή ενός σχετικά απλού video container του AVI, που συνήθως προέρχεται από ψηφιακές βιντεοκάμερες κ.λ.π. και αναπαράγεται με χαρακτηριστική ευκολία στα PC. Η αναζήτηση σε διάφορα fora, δείχνει ως μόνη λύση την επανακωδικοποίηση (remux). Μήπως έχει κανείς αντιμετωπίσει και επιλύσει παρόμοιο πρόβλημα;

Το πιο ευελικτο player σε αναπαραγωγη avi ειναι το xtreamer απο οτι εχω καταλαβει/διαβασει.
Απο την αλλη αντε τωρα ο καθε κατασκευαστης να ξερει με ποιον τροπο φτιαχνει avi η sony/samsung/panasonic/jvc/hitachi κτλ κτλ...
Αν ανεβασεις καπου ενα sample μπορω να το δικιμασω στο dune prime 3.0

Το πιο ευελικτο player σε αναπαραγωγη avi ειναι το xtreamer απο οτι εχω καταλαβει/διαβασει.
Απο την αλλη αντε τωρα ο καθε κατασκευαστης να ξερει με ποιον τροπο φτιαχνει avi η sony/samsung/panasonic/jvc/hitachi κτλ κτλ...
Αν ανεβασεις καπου ενα sample μπορω να το δικιμασω στο dune prime 3.0

Κι' εγώ αυτή την εντύπωση είχα άλλα με πούλησε σε αρκετά αρχεία avi (τηλεοπτικές σειρές) τα έπαιζε σε slow motion.

Άρα το πρόβλημα με το AVI είναι δεδομένο.
Καμιά πρόταση για προγράμματα επανακωδικοποίησης σε Windows 7; - το super converter δεν τρέχει σωστά στα 7 και το Xvid4 επίσης μου εμφανίζει κάποιες δυσλειτουργίες.

Με το τελευταίο firmware επιτέλους μου έχει παίξει ότι το "τάισα", από avi έως 1080p των 18 giga, και για κάτι 10ωρα ξεγυρισμένα! Επίσης σταμάτησαν τα mp3 να ακούγονται σαν από τραντζίστορ!

Αν δεν έβγαινε αυτό, θα το πέταγα από το παράθυρο......

Δυο που δοκίμασα (mkv DTS-MA 5.1 και το mkv DOLBY TRUE HD 5.1) πάιζαν απλό DTS και DOLBY DIGITAL και με πολλά σπασίματα.
το πηρα και εγω και εχοντας και το το Α-110 στην κατοχη μου,εχω στενοχωρηθει με αυτο το θεμα.κατι ακουσα πως ειναι κλειδωμα της sigma...δεν ξερω.ξερουμε αν και ποτε θα ληθει το προβλημα?

Της sigma αποκλειεται να ειναι γιατι παιζουν στο prime 3.0.
Εκτος αν το κλειδωμα αφορα τα διαφορετικα τσιπακια 8642/8643 αφου του prime ειναι με macrovision.

Kαλησπέρα. Σκέφτομαι να πάρω το c200 αντί του dune 3.0 prime/base αλλά με προβληματίζει κι εμένα αυτό...
Τουλάχιστον από .iso .m2ts περνάνε τα νέα φορμά;

Kαλησπέρα. Σκέφτομαι να πάρω το c200 αντί του dune 3.0 prime/base αλλά με προβληματίζει κι εμένα αυτό...

Τουλάχιστον από .iso .m2ts περνάνε τα νέα φορμά;

Μια χαρα περνάνε στα ISO.Στα m2ts οχι ακόμα.

Κι 'έμενα με ενδιέφερε το dune 3.0 prime/base άλλα θεωρώ ότι το C-200 είναι ποιο ευέλικτο στο όσο αναφορά το modification πχ βάζεις ότι drive(DVD-ROM η BLU RAY) θέλεις χωρίς περιορισμούς.

Αυτά που δοκίμασα ήταν m2ts και όχι mkv.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

Ο δίσκος είναι μισογεμάτος (περίπου 550 γίγα).
Το πρόβλημα φίλε μου δεν είναι ότι αργεί ( το οποίο είναι κατανοητό) αλλά ότι κολλάει τελείως.
Στην καλύτερη περίπτωση από την στιγμή που θα το ανοίξω κάνει περίπου 2 λεπτά για να φορτώσει πλήρως και να μπορώ μετά να περιηγηθώ στα μενού και στον δίσκο)
Στη χειρότερη, από την στιγμή που θα το ανοίξω μπαίνει κανονικά στην οθόνη του αρχικού μενού σε περίπου 1 λεπτό και εκεί δείχνει ότι φορτώνει για κανένα 10λεπτο χωρίς να πατήσω τίποτα και μετά μου βγάζει την ένδειξη: "η λειτουργία που ζητήσατε δεν είναι δυνατή, πατήστε το return για να επιστρεψετε στην προηγουμενη σελίδα" ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων.
Το ίδιο ακριβώς μου κάνει και όταν έχει φορτώσει κανονικά και αφού έχω μπει στον σκληρό και πατήσω το return για να βγώ στο αρχικό μενού, ώπου εκεί ειδικά οι πιθανότητες να κολλήσει είναι διπλάσιες.
Αλήθεια αντιμετώπισες εσύ ή κάποιος αλλός κάτοχος, παρόμοια προβλήματα από τότε που το πήρες?
στο δικο μου του εχω βαλει 2 εξωτερικους 1.5+1.5 και τους διαβαζει απροβληματιστα και σχετικα γρηγορα (πολυ πιο γρηγορα απο το 110).seagate αν δεν κανω λαθος.εσωτερικο για εφαρμογες nmt και internet εβαλα ενα 40 τον μαμισιο απο το ps3

Της sigma αποκλειεται να ειναι γιατι παιζουν στο prime 3.0.
Εκτος αν το κλειδωμα αφορα τα διαφορετικα τσιπακια 8642/8643 αφου του prime ειναι με macrovision.
εχουμε καμια πληροφορια αν θα ληθει το προβλημα μια και ποτε?θελω να πιστευω οτι αφουγκραζοντας τα παραπονα των καταναλωτων να το διορθωσουν

Δεν ξερω φιλε μου.
Στο prime 3.0 παιζουν κανονικα mkv/m2ts με hdaudio (με σωστη κωδικοποιηση βεβαια).Μου ειχε τυχει να εχω και ενα αρχειο που δεν επαιζε ο ηχος ουτε στο pc.Ε, εκει δεν φταινε τα μηχανηματα.

Re: Απάντηση: Re: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

Εχω βάλει την κεραία. Κοντά έχει και άλλες συσκευές (από πάνω ένα DVD, από κάτω ένα HTPC, πιο πάνω ένα ηχειάκι και ένα Wii). Λες να φταίει κάτι από αυτά;
kατι δεν θα εχεις σεταρει σωστα?στο δικο μου εκανα δοκιμη απο αλλο δωματιο και επιανε με τη μια.το εχω μαζι με ολα τα αλλα μηχανηματα,ενισχ.ps3 κτλ.συν και ασυρματο modem adsl και δεν εχει το παραμικρο προβλημα

Δεν ξερω φιλε μου.
Στο prime 3.0 παιζουν κανονικα mkv/m2ts με hdaudio (με σωστη κωδικοποιηση βεβαια).Μου ειχε τυχει να εχω και ενα αρχειο που δεν επαιζε ο ηχος ουτε στο pc.Ε, εκει δεν φταινε τα μηχανηματα.

Έχεις MKV με HD AUDIO?