Popcorn Hour C-200

Re: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

Να ρωτησω και εγω κατι τωρα που ψαχνωμαι να αγορασω ενα media player gia να βαλω στο σαλονι μου. Μεχρι πριν μπω στρατο προσανατολιζομουν για dvico η' να παρω ενα qnap ts209 h' 409προ και με tη βοηθεια ενος netgear powerline να το συνδεσω με το ps3 που εχω στο σαλονι. Tωρα διαπιστωσα οτι υπαρχει και το popcorn hour c200 και α200 μαζι με το qnap nmp-1000.Η αγορα media player θα γινει σεπτεμβρη οταν απολυθω απτο στρατο(υπαρχει περιπτωση η popcorn kai dvico να βγαλουν κατι καινουργιο μεχρι τοτε?). Αναλυτικα τι σκεφτομουν ειναι:
1)Καποιο μοντελο τις dvico πχ 6600 η' το 7000
2)Ενα qnap ts409 i' 209 pro που θα το συνδεσω απτο δωματιο μου με netgear powerline 200 να παει στο Ps3
3)Το qnap nmp-1000
4)Eνα απτα 2 popcorn hour; και ποιο θα ειναι αυτο πιστευετε το c200 η' το α200. Η μονη διαφορα τους πανω κατω δεν ειναι το blue ray drive kai η δυνατοτητα να εχει 2 σκληρους ο c200?thanks

Στο www.networkedmediatank.com υπάρχει νέο preview για το UI της Popcorn για το C200 που έρχεται (ίσως και το Α200). Πραγματικά εντυπωσιακό, άξιζε την αναμονή.

Καλημέρα, έχοντας πολλά DVD αποθηκεμένα στο pc και προσεχώς και bd rip μιας και λόγω δουλειάς (βίντεο κλαμπ) είμαι όλοι μέρα στο pc και μπορώ να αποθηκεύω έλεγα να πάρω ένα ποπκορν200 και να το βάλω σπίτι για να μην κουβαλάω αντίγραφα συνεχεία κύριος παιδικά για τον γιό.Η σκέψη μου ξεκίνησε πρώτα για ένα blu ray player για να βλέπω καμιά ταινία σε TV και projector αλλά μελετώντας όλο το θέμα του ποπ κορν μπήκα στον πειρασμό μιας και βλέπω ότι μπορεί να παίξει τα πάντα με τα μενού. Εσείς σαν ποιο έμπειροι πιστεύετε ότι θα με κάλυψη για τις ανάγκες μου (DVD rip,bdrip και mpeg2 από την κάμερα).Ρωτώ με την προϋπόθεση ότι αυτή τη στιγμή μπορώ να πάρω μονό μια συσκευή bd player η media player,απλά παίρνοντας media player δε θα έχω bd player σπίτι. Ξερώ ότι το ποπκορν παίρνει οδηγό bd αλλά θα το προτιμούσα με έναν μεγάλο εσωτερικό σκληρό και φορτωμένες τις ταινίες μέσα. και με 1 σκληρό δίσκο εξωτερικό το βραδύ που πάω σπίτι να κουβαλάω την προίκα μου. Τα bdrip ασυμπίεστα θα τα παίζει καλά σαν ένα πανασονικ 85 ας πούμε. Ζητώ συγνώμη αν σας κούρασα για το μεγάλο μήνυμα.

Dune prime 3.0 ...
Αλλιως σαν value for money μαλλον το Α200.
Σε σχεση με το c200 , το Α200 απλα δεν παιζει τα μενου απο το blu ray και δεχεται εναν δισκο.

Dune prime 3.0 ...
Αλλιως σαν value for money μαλλον το Α200.
Σε σχεση με το c200 , το Α200 απλα δεν παιζει τα μενου απο το blu ray και δεχεται εναν δισκο.

φίλε μου επειδή ενδιαφέρομα άμεσα για το a200 είμαστε σίγουροι ότι μόνο αυτές είναι οι διαφορές; ευχαριστώ προκαταβολικά....

Γεια σας παιδιά, να κάνω κι εγώ μια ερώτηση (την έκανα και στο Thread του Dune3)... Διαβάζω τα μηνυματά σας καθώς σκέφτομαι να αγοράσω είτε το C-200 είτε το Dune3 (κάπου είδα κι ένα HDX ή κάτι τέτοιο αλλά δεν το έχω ψάξει ακόμα). Η βασική μου απορία είναι η εξής και θα το εκτιμούσα αν κάποιος μου απαντούσε: Αν έχουμε rippαρει SACD (ή τα έχουμε από το internet σε μορφή wav), μπορούν να τα παίξουν αυτά τα μηχανάκια? Προσοχή: δεν είναι απλα wav αρχεία αλλά έχουν πληροφορία 5.1. (πχ στο PC παίζουν μόνο μέσω VLC που έχει τον κατάλληλο decoder, από τους άλλους media players ακους μόνο ένα φσσσσσσ). Αν προσφέρεται κάποιος θα μπορούσα να του στείλω ένα αρχείο να το δοκιμάσει. Ρωτάω γιατί έχω μια καλή συλλογή από μουσική σε 5.1 φορμά αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα μπορώ να τα ακούσω από αυτούς τους media servers (προς το παρον συνδέω το laptop -που τα παίζει μέ το VLC- μέσω HMDI με τον 5κάναλο Denon και τα ακούω).

Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Απάντηση: Re: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

Γεια σας παιδιά, να κάνω κι εγώ μια ερώτηση (την έκανα και στο Thread του Dune3)... Διαβάζω τα μηνυματά σας καθώς σκέφτομαι να αγοράσω είτε το C-200 είτε το Dune3 (κάπου είδα κι ένα HDX ή κάτι τέτοιο αλλά δεν το έχω ψάξει ακόμα). Η βασική μου απορία είναι η εξής και θα το εκτιμούσα αν κάποιος μου απαντούσε: Αν έχουμε rippαρει SACD (ή τα έχουμε από το internet σε μορφή wav), μπορούν να τα παίξουν αυτά τα μηχανάκια? Προσοχή: δεν είναι απλα wav αρχεία αλλά έχουν πληροφορία 5.1. (πχ στο PC παίζουν μόνο μέσω VLC που έχει τον κατάλληλο decoder, από τους άλλους media players ακους μόνο ένα φσσσσσσ). Αν προσφέρεται κάποιος θα μπορούσα να του στείλω ένα αρχείο να το δοκιμάσει. Ρωτάω γιατί έχω μια καλή συλλογή από μουσική σε 5.1 φορμά αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα μπορώ να τα ακούσω από αυτούς τους media servers (προς το παρον συνδέω το laptop -που τα παίζει μέ το VLC- μέσω HMDI με τον 5κάναλο Denon και τα ακούω).

Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Στείλτο μου και εμένα φίλε μου στπ [email protected] να το δοκιμάσω.

Στείλτο μου και εμένα φίλε μου στπ [email protected] να το δοκιμάσω.
Το έστειλα ευχαριστώ... Κοίταζα τώρα και τον decoder που χρησιμοποιεί το VLC και ουσιαστικά είναι DTS...
Αλλά οι άλλοι Players ΔΕΝ το αναγνωρίζουν :chinscratch:

Attachments

• DTS Audio.jpg
    DTS Audio.jpg
    34.9 KB · Views: 23
Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

Το έστειλα ευχαριστώ... Κοίταζα τώρα και τον decoder που χρησιμοποιεί το VLC και ουσιαστικά είναι DTS...
Αλλά οι άλλοι Players ΔΕΝ το αναγνωρίζουν :chinscratch:

Το παίζει κανονικά και σαν 5.1. Δεν κάνει όμως seek. Δηλαδή όταν έβαλα να πάει κατευθείαν στα 45 δευτερόλεπτα, μου έκλεισε το αρχείο.
Σαν ήχο πάντως τον έβγαλε κανονικά.

OK, έστειλα μόλις... Ευχαριστώ.

Στο Α200 από το USB ξεκίνησε αλλά αμέσως γύρισε στο μενού. Από τον σκληρό ξεκίνησε κανονικά γυρνώντας τον ενισχυτή σε DTS. Την πρώτη φορά που πήγα για FF με πέταξε έξω. Ξεκινώντας το ξανά έπαιζε και μπρος-πίσω χωρίς θεμα.

Πληροφοριακά το δοκίμασα και στο NTR82. Έπαιξε κανονικά όπως στο Α200 χωρίς όμως δυνατότητα για μπρος-πίσω.

Με mail λίγο δύσκολο, είναι 26ΜΒ. Γιατί δεν χτυπάς το Link?

παιδια τη γινεται τελικα με τον hd-sound-m2ts -external sub?το θεμα βλεπω να ξεχνιεται και ανησυχω.στο επισημο φορουμ της ποπκορν στο εξωτερικο εχουν φαει πολυ βρισιμο και κραξιμο.αραγε δεν τους νοιαζει και επηδει πανε καλα οι πωλησεις δεν ασχολουνται πλεον με το θεμα?απαραδεκτοι παντως να ζητανε 400 ευρω για ενα μηχανημα που δεν παιζει το πιο βασικο πιστευω αρχειο σωστα, τη στιγμη που το Α-110 της ιδιας εταιριας με σχεδον το 1/4 του κοστους του 200 τα μασαει αερα πατερα.ευτυχως που δεν το πουλησα (το α-110) και αυτη τη στιγμη το 200 βρισκεται στη ντουλαπα και το 110 συνεχιζει να μου προσφερει αστερευτη χαρα .m2ts-dts hd+external sub....ζητω το Α-110