Popcorn Hour C-200

Re: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

Νέο firmware για το C200 σε beta 1. Ανάμεσα στα άλλα (που είναι πάρα πολλά) ξεχωρίζουν:

- 3D output to HDMI 3D TV for Stereoscopic 3D
-- half-resolution side-by-side, top-and-bottom 3D file supported
- FF and RW support 2x and 4x to Music playback added
- RAR Playback, file view and extraction

Δεν ειναι διαθεσιμο ακομη;

Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος να προσθέσω ραδιοφωνικούς σταθμούς (το δεύτερο πρόγραμμα κατα προτίμηση)

Γι αυτό γνωρίζει κανείς τελικά τίποτα ????

Έπειτα απο επικοινωνία μέσω email με την εταιρία μου συνέστησαν να διαβάσω αυτό:
http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/Web_Services

και συγκεκριμένα εκεί που λέει:
How do I add my own URL for live streaming via the web services?

Παρά τις προσπάθειές μου αν και μου ανοίγει η ιστοσελίδα για το δεύτερο πρόγραμμα, ήχο δεν άκουσα.
Μπορεί κάποιος να δώσει μια χείρα βοήθειας ???????

Απάντηση: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

Για δώστε μου τα φώτα σας λίγο. Αποφάσισα να προσθέσω bluray drive και αγόρασα ένα samsung από πλαισιο. Έκανα εγκατάσταση, έβαλα dvd και έκανα reboot. Το dvd ξεκίνησε να παίζει. Από τότε δεν το έχω ξανακαταφέρει να παίξει και ενώ βάζω δισκάκι από το μενου μου λέει no disk. Κάνω κάτι λάθος, εχω παραλήψει κάτι, υπάρχει ασυμβατότητα με το bluray που πήρα ή λέτε να έχει πρόβλημα το bluray?

Re: Απάντηση: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

Για δώστε μου τα φώτα σας λίγο. Αποφάσισα να προσθέσω bluray drive και αγόρασα ένα samsung από πλαισιο. Έκανα εγκατάσταση, έβαλα dvd και έκανα reboot. Το dvd ξεκίνησε να παίζει. Από τότε δεν το έχω ξανακαταφέρει να παίξει και ενώ βάζω δισκάκι από το μενου μου λέει no disk. Κάνω κάτι λάθος, εχω παραλήψει κάτι, υπάρχει ασυμβατότητα με το bluray που πήρα ή λέτε να έχει πρόβλημα το bluray?

Quote:IMPORTANT: THIS WORK ONLY 5 TIMES IN EACH OF THE SETUPS!
DVD Region Setting:
1.) Insert an DVD Disc which has the Region you wanna setup, if the Region is not the same as the Disc has, it wont work!
2.) Please go into the Setup Page
3.) press now "Slow, 1, 6, 8, 3" on your remote (SLOW means the |> Button on the Remote)
4.) now an popup shows up, on the remote use the number for the region you wanna set.

Γενικότερα είναι καλό το hardware που επιλέγετε να αναφέρεται σε αυτό το site http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/C-200_Compatibility_Lists με την ένδειξη ΟΚ. Χωρίς να είναι δεσμευτικό σημαίνει ότι κάποιος χρήστης ασχολήθηκε να δοκιμάσει τη συγκεκριμένη συσκευή με το C200 και ανέφερε τα αποτελέσματα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

DVD Region Setting:
1.) Insert an DVD Disc which has the Region you wanna setup, if the Region is not the same as the Disc has, it wont work!
3.) press now "Slow, 1, 6, 8, 3" on your remote (SLOW means the |> Button on the Remote)
4.) now an popup shows up, on the remote use the number for the region you wanna set.

To έκανα. Το no disk παραμένει.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

To έκανα. Το no disk παραμένει.
εχεις βαλει dvd ετσι; οχι blueray disk
DVD Region Setting:

Quote:1 Canada, United States; U.S. territories; Bermuda
2 Western Europe, incl. United Kingdom, and Central Europe; Western Asia; including Iran, Israel and Turkey, Egypt; Japan, South Africa, Swaziland, Lesotho; French overseas territories
3 Southeast Asia; South Korea; Taiwan; Hong Kong; Macau
4 Mexico, Central and South America; Caribbean; Australia; New Zealand; Oceania;
5 Ukraine, Belarus, Russia, Continent of Africa, excluding Egypt, South Africa, Swaziland, and Lesotho; Central and South Asia, Mongolia, North Korea.
6 People's Republic of China, Hong Kong​
BD Region Setting:
1.) go into Setup (no need to put an BluRay into the drive)
2.) press now "Slow, 1, 6, 6, 3" on your remote (SLOW means the |> Button on the Remote)
3.) an popup shows up, on the remote use the number keys to select the region you need.

Quote:1 = Region A
2 = Region B
3 = Region C​

Με dvd μέσα και έκανα ότι λέει. ΥΓ. κοίταξα και την λιστα συμβατότητας και το έχει το δικό μου με πράσινο.

Με dvd μέσα και έκανα ότι λέει. ΥΓ. κοίταξα και την λιστα συμβατότητας και το έχει το δικό μου με πράσινο.
βαλε ενα usb flash και δες αν παιζει θελει καποιο dισκο για swap

Δοκίμασε να σκαντζάρεις τα καλώδια με αυτά του δίσκου να δεις αν το πρόβλημα παραμένει.

Θα τα δοκιμάσω και αυτά το απόγευμα. Σας ξαναλέω πάντως ότι στην αρχή το πρώτο dvd το έπαιξε.

Θα τα δοκιμάσω και αυτά το απόγευμα. Σας ξαναλέω πάντως ότι στην αρχή το πρώτο dvd το έπαιξε.

Του ειχα βαλει καποτε ενα dvdrw LG της πλακας και ηταν μια χαρα με ολα τα δισκακια γνησια και μη. Μετα το πεταξα γιατι καταλαβα πως στη θεση αυτη ειναι καλυτερα να βαλω ενα τεραστιο δισκο.

Έπειτα απο επικοινωνία μέσω email με την εταιρία μου συνέστησαν να διαβάσω αυτό:
http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/Web_Services

και συγκεκριμένα εκεί που λέει:
How do I add my own URL for live streaming via the web services?

Παρά τις προσπάθειές μου αν και μου ανοίγει η ιστοσελίδα για το δεύτερο πρόγραμμα, ήχο δεν άκουσα.
Μπορεί κάποιος να δώσει μια χείρα βοήθειας ???????

Σας παρακαλώ κάποιος που θέλει, ας ασχοληθεί και με το δικό μου ερώτημα. :bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:

Παράξενα πράγματα. Δεν μπόρεσα να ασχοληθώ καθόλου χθες και προχθές και σήμερα (μετά από μια διακοπή ρεύματος) παίζει κανονικά. Να πω βέβαια ότι είχε γίνει reboot κάμποσες φορές όταν παιδευόμουν.

Παράξενα πράγματα. Δεν μπόρεσα να ασχοληθώ καθόλου χθες και προχθές και σήμερα (μετά από μια διακοπή ρεύματος) παίζει κανονικά. Να πω βέβαια ότι είχε γίνει reboot κάμποσες φορές όταν παιδευόμουν.

Το ξέχασα να στο πω ρε συ. Θέλει καμία φορά να του βγάλεις τελείως το ρεύμα για να ξεκολλήσει.

Χειρότερη υπηρεσία SERVICE

Προσοχή όσοι θέλουν να αγοράσουν μηχάνημα to SERVICE einei to Χειρότερo!!!!!!

Μετά από δύο μήνες μου χάλασε και τον πήγα για επισκευή και περιμένω 37 ημέρες για να το φτιάξοιν!!!!!!

ΝΤΡΟΠΗ !!!!!!

Μετά από δύο μήνες μου χάλασε και τον πήγα για επισκευή και περιμένω 37 ημέρες για να το φτιάξοιν!!!!!!

ΝΤΡΟΠΗ !!!!!!

Στο popcornhour.gr αναφερεσαι?
Καλο θα ειναι να μην εισαι τοσο παρορμητικος.
Αν θες δωσε μας λεπτομερειες και καλο ειναι οι "καταγγελιες" να γινονται επωνυμα ...
Αναφερεις αλλα δεν αναφερεσαι αν με πιανεις... :afro:

Last edited:
Re: Χειρότερη υπηρεσία SERVICE

ΝΤΡΟΠΗ !!!!!!

Έχεις δίκιο zaireforest. Είναι πολύ.

Βέβαια δεν περιμένεις για να φτιάξουμε το μηχάνημα αλλά για να πάει και να έρθει η πλακέτα στην Κίνα - που είναι ο στάνταρ και μοναδικός τρόπος επισκευής όταν το πρόβλημα είναι στην πλακέτα. Δεν στο λέω σαν δικαιολογία αλλά γιατί έτσι είναι. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό παρότι το έχουμε θίξει πολλές φορές στην Popcorn.

Η συσκευή είναι μόνο 3 μήνες και δεν νομίζω ότι αξίζει τόσα πολλά χρήματα για να δώσεισ και για να καταστρέψει πλακέτα ένα απλό Firmware Updates!!!

Έδωσα πολλα χρήματα μέχρι τώρα για ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
αλλά νομίζω ότι ήταν η χειρότερη επιλογή αγοράζοντας Popcorn hour c-200!!!