popcorn κολλανε οι ταινιες

vamei

New member
14 June 2011
24
Εχω ενα media player το popcorn A210 και τελευταια βλεπω πως οι ταινιες κολλανε. Ξερετε τι μπορει να φταιει. Εχει μεσα ενα σκληρο 3,5 της seagate 750 g. Λετε να ειναι θεμα θερμοτητας ή δισκου? Τι πρεπει να κανω? Στην αρχη ο δισκος οταν θερμαινοταν αρχισε και ετριζε και εκανε θορυβο, εβαλα κατι χαρτονακια για στηριγμα του δισκου και σταματησε το τριξιμο. Τωρα ομως κολλανε οι ταινιες γμτ. :furious3: Help!!!

Ευχαριστω πολυ!​

Δοκιμασε και με ενα εξωτερικο δισκο να δεις μια ταινια.

Δεν εχω εξωτερικο σκληρο. Πρεπει να δωσω τοσα χρηματα για να παρω καινουριο? Αυτον τον πηρα (τον εσωτερικο) για καλυτερα. Σνιφ...

Σου κολλαει με το που ξεκιναει η ταινια ή οταν ζεσταινεται;
Παντως μπορεις και με δικτυο να δεις καποια ταινια μιας και δεν εχεις εξ.σκληρο και να δεις πως τα παει.

Δεν κολλαει στην αρχη καθολου. Μετα απο μιση ωρα περιπου και μερικες φορες αργοτερα. Παντως εχω παρατηρησει πως οταν την ταινια την ξαναβαλω απο την αρχη κολλαει παλι στο ιδιο σημειο που ειχε κολλησει. Σκεφτηκα μηπως φταιει η ταινια αλλα δεν το κανει σε μια μονο αλλα σχεδον σε ολες, οποτε ακυρο μαλλον να φταιει η ταινια. Ισως σ' εκεινα τα σημεια που κολλαει εχει μεγαλυτερες απαιτησεις η ταινια (ηχου ας πουμε ή διαφορων εφε) και υπερθερμαινεται. Αν εβαζα εναν αλλον σκληρο δισκο (εσωτερικο) θα ηταν αραγε καλυτερα? Τι διαφορα υπαρχει στους 2,5 αρηδες απο τους 3,5 αρηδες?

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!

Σιγουρα οι 2.5'' και θερμαινονται λιγοτερο και λιγοτερο θορυβο εχουν.
Κανε ομως καμια δοκιμη ακομη μηπως δεν φταιει ο δισκος, π.χ το εχεις καπου χωμενο
και δεν αεριζεται καλα,μηπως θελει κανενα reboot,update κτλ.

Last edited:
και μένα φίλε το έκανε αυτό τι τηλεόραση έχεις ? εαν έχεις samsung ψάξε τα settings κίνησης

Απάντηση: Re: popcorn κολλανε οι ταινιες

και μένα φίλε το έκανε αυτό τι τηλεόραση έχεις ? εαν έχεις samsung ψάξε τα settings κίνησης

Εχω την philips 40pfl6605.

στο δικο μου Α100 ειχα προβλημα με σχετικ μεγαλα bitrate και με το τηλεχειριστηριο

έβγαλα τον εσωτερικο 3,5ρι και λυθηκαν ολα!

Παιδια σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. Τελικα πηγα τον σκληρο πισω για αλλαγη. Αυτος ηταν η αιτια... Δοστε μου αλλη μια συμβουλη. Να παρω εσωτερικο 2,5αρι ή εξωτερικο?

Re: Απάντηση: popcorn κολλανε οι ταινιες

Παιδια σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. Τελικα πηγα τον σκληρο πισω για αλλαγη. Αυτος ηταν η αιτια... Δοστε μου αλλη μια συμβουλη. Να παρω εσωτερικο 2,5αρι ή εξωτερικο?
Εγω σου συνιστω εξωτερικο για να βρεις την υγεια σου.

Τελικα πηρα ενα 2,5αρι εσωτερικο και ολα πανε μια χαρα προς το παρον. Θα δειξει.

Οι παλιες συσκευες θελουν και κανενα καθαρισμα με blower (ή εστω με πιστολακι μαλλιων) γιατι η σκονη που μαζευεται μπορει να προκαλεσει προβληματα, ειδικα τωρα με τη ζεστη.

Το μηχανημα δεν πρεπει να ειναι πανω απο 3 μηνες αγορασμενο.