Popcorn Time

Το εγκατεστησα στο netbook... Τα δεδομενα που εχει ναι μεν ειναι 720p και 1080p αλλά με 800ΜΒ και 2GΒ αντιστοιχα.. και χωρις 5.1 ηχο. Εψαξα και βρηκα οτι μπορεις να κανεις drag and drop torrent file αλλά δεν γινεται... Εχω την τελευταια εκδοση... Παλιοτερα που το ειχα εγκαταστησει μου εβγαζε πολλες εκδοσεις των δεδομενων με πολλα GB.... Εχει αλλαξει κατι;

Καλημέρα!
Μήπως εγκατέστησες το .se αντί του .io (3.7 beta) που είναι το <<καλό>> popcorn time?

Τί νά πώ φίλε μου ,σέ μένα οί θερμοκρασίες ανεβαίνουν οταν παίζει 1080p ,βέβαια στό τετραπύρηνο δέν είναι τίποτε σοβαρό
Τό κυριότερο είναι τό ανεμιστηράκι καί οί στροφές του καί φυσικά ο θόρυβος

To 3.7 εχω εγκαταστησει απο .io. Σας βγαζει επιλογες στις ταινιες πανω απο 2GB το αρχειο; Υποστηριζει 5.1 ηχο... (κατι διαβασα σχετικα οτι εχει στερεο και οχι 5.1).

μια βοηθεια ρε παιδια σε win 7 τσεκαρω τουσ ελληνικουσ υποτιτλουσ και μου τουσ βγαζει σαν κινεζικα.πωσ διορθωνεται αυτο?

Υπαρχουν οδηγιες στο νετ... Ψαξε στο google... (μου φαινεται οτι εχει να κανει με την εκδοση του popcorn)

Bγήκε μία καινούργια έκδοση η 3.8 ,φορτώνει μέχρι το 99% καί <πέφτει>
Στό μεταξύ η 3.7 στήν ουσία δέ δουλεύει ,γιατί μπορείς νά δείς μόνο όσα υπάρχουν αποθηκευθεύμενα στά αγαπημένα .Μήπως κάποιος βρήκε λύση ;

Την 3.8 δεν την δοκιμασα, η 3.7 και σε εμενα δεν εμφανιζε τα ποστερ ταινιων, μονο των σειρων.
Αναγκάστηκα και εγκατεστησα ΚΑΙ το popcorn time.SE οπου αυτο δουλευει, μεχρι να φτιαξουν το popcorn time.IO

EDIT:

Το popcorntime.io εκανε αναβαθμιση μονο του στην 3.8 και εξακολουθησε να μην μου εμφανιζει τις ταινιες (σφαλμα φορτωσης δεδομενων)
Το εκανα απεγκατασταση και υστερα κατεβασα την 3.8 για νεα εγκατασταση.
Το προβλημα λυθηκε και οι ταινιες εμφανιζονται κανονικα.

Οποτε καντε το απεγκατασταση και επανεγκατασταση. Με την αναβαθμιση που κανει μονο του μαλλον εχει το προβλημα.

Τελικά έπρεπε νά σβηστούν όλα τά παλιότερα αρχεία ,κλπ,κλπ ,γιά νά δουλέψει η 3.8 .Βέβαια σέ μένα τελικά πρέπει νά ήταν πρόβλημα η επιλογή τού player

Με ενα chromecast αξιας 45 ευρω μπορεις να κανεις streaming απο το popcorntime στην ΟΠΟΑΔΗΠΟΤΕ tv σε 1080p χωρις κανενα προβλημα και να κανεις το λαπτοπ HTPC. Το δοκιμαζα και παιζει αψογα χωρις σπασιματα