Popcornhour A-210

Απάντηση: Re: Popcornhour A-210

να ρωτήσω κάτι τα παιδιά αξίζουν τα 80 ευρώ παραπάνω που κάνει το Α-210 απο το Α-200 ?

Το ένα είναι πλαστικό (200) ... χάλια..., το άλλο είναι μέταλλο (210)...

το 200 έχει ανεμιστήρα το 210 όχι...

ο ανεμιστήρας από το 200 είναι ΘΟΡΥΒΩΔΗΣ... είχα το 200 και αναγκάστηκα να αγοράσω extra μεταλλική θήκη χωρίς ανεμιστήρα λόγω του ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΥ ΘΟΡΥΒΟΥ.... οπότε αν με ρωτάς αν τα αξίζει θα σου πω ..
ΦΥΣΙΚΑ...

Re: Απάντηση: Re: Popcornhour A-210

1) Από Χονγκ Χονγκ τα στέλνουν...

2) Αποστολή 26/3 Θα έχεις παραλαβή γύρω στις 15 - 20 Απριλίου .. Από την εμπειρία μου :)

Ποιος ελεγε οτι δεν έχει πληρωσει ποτε τελωνείο (και για πολλά κομμάτια κιόλας...). 74.60 στους τελωνες και στο καταρρεον κρατος για πραγματική αξία προιόντος 188ε με την σημερινή ισοτιμία δολαριου. Τελικά έφτασε την ίδια σχεδόν τιμή με αυτή που πωλείται εδώ + πρακτικά δεν εχω εγγύηση...

1η εμπειρία αγορας εκτος ΕΕ τραυματική (και φυσικά τελευταία :grandpa:)

Οποιος αλλος το σκεφτεται για αγορά απο έξω ας το ξανασκεφτεί... μάλλον εχουν σφιξει οι κ@λοι στα τελωνεία...

Ποιος ελεγε οτι δεν έχει πληρωσει ποτε τελωνείο (και για πολλά κομμάτια κιόλας...). 74.60 στους τελωνες και στο καταρρεον κρατος για πραγματική αξία προιόντος 188ε με την σημερινή ισοτιμία δολαριου. Τελικά έφτασε την ίδια σχεδόν τιμή με αυτή που πωλείται εδώ + πρακτικά δεν εχω εγγύηση...

1η εμπειρία αγορας εκτος ΕΕ τραυματική (και φυσικά τελευταία :grandpa:)

Οποιος αλλος το σκεφτεται για αγορά απο έξω ας το ξανασκεφτεί... μάλλον εχουν σφιξει οι κ@λοι στα τελωνεία...

Με τι υπηρεσία στο έστειλαν ; EMS , Courier , τι ;

παρτε το απο pixmania.Σε 5 μερες ερχεται και δεν εχει τελωνειο

EMS. (παίζει ρόλο;)

Ναι γιατί μέχρι σήμερα ξέραμε ότι με EMS δεν περνάει τελωνείο , ενώ με Courier περνάει και σε σκίζουν. Από την στιγμή λοιπόν που πέρασε τελωνείο με EMS αυτή είναι πολύ σημαντική (Αρνητική) εξέλιξη για όλες τις αγορές που κάνουμε εκτός EU. Αν αυτό επιβεβαιωθεί και από άλλο χρήστη και δεν ήσουν εσύ ο "γκαντέμης" σημαίνει ότι πολλές αγορές που κάναμε και από Ebay εκτός EU πλαόν θα πρέπει να τις φοβόμαστε.

Ναι γιατί μέχρι σήμερα ξέραμε ότι με EMS δεν περνάει τελωνείο , ενώ με Courier περνάει και σε σκίζουν. Από την στιγμή λοιπόν που πέρασε τελωνείο με EMS αυτή είναι πολύ σημαντική (Αρνητική) εξέλιξη για όλες τις αγορές που κάνουμε εκτός EU. Αν αυτό επιβεβαιωθεί και από άλλο χρήστη και δεν ήσουν εσύ ο "γκαντέμης" σημαίνει ότι πολλές αγορές που κάναμε και από Ebay εκτός EU πλαόν θα πρέπει να τις φοβόμαστε.

Ενας συναδελφος που μιλαμε τωρα πληρωσε (μεσω EMS) ενώ τη γλύτωσε μεσω DHL (ισως γιατι το πακετο περασε απο Γερμανια πριν ερθει εδω). Και τα 2 οριτζιναλ αποστολεας ήταν απο Χονγκ Κονγκ.

Αρα μαλλον ειναι καθαρα θεμα τυχης.

ευτυχως που το ειχα ακυρωσει απο αμερικη , αθελα μου.Και ο λογος οτι θα αργουσε πολυ

οσοι γυρνανε το firmware απο Α200 σε C200 να ξερουν οτι ΔΕΝ αναγνωριζεται πια ο σκληρος εσωτερικος δισκος

Μονο απο το Α200 ή και απο το Α210?

τα ιδια ειναι

Τοσο πολυ σημαντικα σας ειναι τα blu ray menu?
Το Α210 οπως ερχεται απο την μανα του δεν σας κανει?

ειναι θεμα φετιχ.Ειναι σαν εχεις drive.Αλλα αλλαζουν και σε κατι μικρολεπτομερειες (ταχυτητες ff , bf πχ ).Ετσι και αλλιως οτι ωρα θες το <γυρνας> πισω

Και μετά....λέγατε κάποτε για μένα ότι κάνω συλλογή ....ε? :D

Οχι βρε , μη το παιρνεις προσωπικα.
Και εγω σε καποια φαση ειχα 4-5 , απλα εσυ ηθελες να μαζεψεις οτι ΔΕΝ επαιζε ελληνικους υποτιτλους! :flipout: :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Popcornhour A-210

...... Τελικά έφτασε την ίδια σχεδόν τιμή με αυτή που πωλείται εδώ + πρακτικά δεν εχω εγγύηση......

α) Στην Ελλάδα δεν υπήρχε αν δεν κάνω λάθος ετοιμοπαράδοτο, πέρα από τη διαφορά τιμής, κάτι που ώθησε πολλούς φίλους να το αναζητήσουν από έξω (Αμερική, λοιπή ΕΕ)

β) Δεν κατάλαβα γιατί δεν έχεις εγγύηση??? Αν, φτου μακριά, έχεις πρόβλημα στέλνεις την πλακέτα (ή όλο το μηχανάκι) και σου στέλνουν καινούργια (καινούργιο)..

γ) Δυστυχώς ησουν τρελογαντέμης (φίλος παρέλαβα χθες χωρίς κανένα πρόβλημα).. :violent-smiley-030: