Popcornhour A-210

μονο δικτυακα εχει προβλημα το εργαλειο και πουθενα αλλου.Πρεπει να φτυσεις αιμα με htpc για να το φτασεις.Στα μειον ολων των mp ειναι οτι δεν εχουν XBMC :p και ας διαβαζουν και 1Gb αρχειο ως blu ray.Eιναι μακραν πισω σε GUI.Το Α210, ειναι μακραν μπροστα σε ολα οσα ειπε ο Nika, και το μονο που θα περιμενα σαν εξελιξη για να ξαναγυρισω σε mp ειναι το κελυφος...οχι αλλο κινεζιλα σε μενου !
Για ανέλυσε λίγο το δικτυακα έχει πρόβλημα; Έχω παίζω τα πάντα δικτυακα (gigabit) και μόνο bluray k DVD που έχω σε rip στον σερβερ/νας μου..
Όλες οι άλλες δυνατότητες app κτλ δεν με ενδιαφέρουν..

Απάντηση: Re: Popcornhour A-210

Για ανέλυσε λίγο το δικτυακα έχει πρόβλημα; Έχω παίζω τα πάντα δικτυακα (gigabit) και μόνο bluray k DVD που έχω σε rip στον σερβερ/νας μου..
Όλες οι άλλες δυνατότητες app κτλ δεν με ενδιαφέρουν..

Για να διευκρινήσουμε ... και εγώ τα παίζω όλα δικτυακά (χωρίς σπασίματα, Full BR, BR Isos κλπ)...
απλά το gigabit δουλεύει σε λίγους και εκλεκτούς.... και όχι σε όλους... :)

Re: Απάντηση: Re: Popcornhour A-210

Για να διευκρινήσουμε ... και εγώ τα παίζω όλα δικτυακά (χωρίς σπασίματα, Full BR, BR Isos κλπ)...
απλά το gigabit δουλεύει σε λίγους και εκλεκτούς.... και όχι σε όλους... :)
ε αυτο είναι γνωστό..όλα τα mp με 8642/43 chip το gigabit δεν..αλλα όπως είπα πιο πριν, μου είναι αδιάφορο απο την στιγμή που Υπάρχει αρκετό bandwidth και δεν έχω σπασιματα.

αυτο εννοουσα κ εγω. .Μην το ψαχνεις,το πλαυερ ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει

αυτο εννοουσα κ εγω. .Μην το ψαχνεις,το πλαυερ ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει

Για μένα....:

Το καλύτερο player που κυκλοφόρησε (με sigma του A200/C200 χωρίς BR), πριν κανα χρόνο και για πολυ λίγα κομμάτια, ... ήταν το ....

Egreat A1080 φλασαρισμένο με firmware C200... (ή Dune)...

Παθητικη ψύξη... έπαιρνε μόνο 2.5 σκληρό... και ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ σε μέγεθος...

TOP of the TOP....
:award:

για μενα το καλυτερο player ειναι αυτο που δεν εχει βγει ακομα

για μενα το καλυτερο player ειναι αυτο που δεν εχει βγει ακομα

όχι ρε μη λες τέτοια.. και μπούμε ΚΑΙ πάλι σε έξοδα.... -bye-

Χαιρετώ για πρώτη φορά την ωραία παρέα...

Αφού διάβασα όλο το thread για το a-210 (καθώς και άλλα πολλά για άλλα media players), αγόρασα και εγώ σήμερα από Pixmania (πωλητής NEXUS από Ελλάδα) το δικό μου A-210 με το Wifi module στα 179 τελική και 19,64 μεταφορικά. Πιστεύω είναι η καλύτερη τιμή που μπορεί να το βρει κάποιος αυτή την στιγμή, σωστά; Η Popcorn το εμφανίζει μη διαθέσιμο...

Όπως καταλαβαίνετε, ανυπομονώ να το πάρω στα χέρια μου...

Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει τελικά πρόβλημα αν συνδέσω με HDMI το a-210 με το ενισχυτή μου (για εικόνα) και με Optical για τον ήχο. Φεύγει άλλο hdmi από τον ενισχυτή για την TV. Μέχρι τώρα έτσι συνδέω το παλιό μου media player (ένα apacer που δεν παιζει mkv) και ένα παλιό dvd.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! Έχω μια ερώτηση ακόμα. Έχω διαβάσει σε παλαιότερα Posts σχετικά με το φλασάρισμα του Firmware του Α-210 με το firmware του C-200.

Ισχύει ακόμα; Αξίζει να το κάνω;

Δεν ειναι κατι επιφοβο αφου πλεον υπαρχει σαν επισημο firmware!
Αν βαλεις δηλαδη την τελευταια επισημη εκδοση του Α210 θα ειναι ακριβως οπως του c200.
Στο μελλον κιολας και τα δυο αυτα μηχανακια θα αναβαθμιστουν με το ολοκαινουργιο gui του Α300!

Χαιρετώ για πρώτη φορά την ωραία παρέα...

Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει τελικά πρόβλημα αν συνδέσω με HDMI το a-210 με το ενισχυτή μου (για εικόνα) και με Optical για τον ήχο. Φεύγει άλλο hdmi από τον ενισχυτή για την TV. Μέχρι τώρα έτσι συνδέω το παλιό μου media player (ένα apacer που δεν παιζει mkv) και ένα παλιό dvd.

Την οπτική τι την θέλεις? Ρίξε τον ήχο στο HDMI. Mόνο έτσι θα πάρεις και True HD kai DTS-MA από blueray. Aσε που γλυτώνεις και ένα καλώδιο.

Re: Απάντηση: Re: Popcornhour A-210

Την οπτική τι την θέλεις? Ρίξε τον ήχο στο HDMI. Mόνο έτσι θα πάρεις και True HD kai DTS-MA από blueray. Aσε που γλυτώνεις και ένα καλώδιο.

Έτσι λέει ο κατασκευαστής του ενισχυτή μου

Το εν λόγω player έχει κουμπί on/off; Απ? ότι γνωρίζω το Α200 δεν έχει και μου δημιουργεί πρόβλημα με τις διακοπές ρεύματος. Όταν επανέρχεται το ρεύμα το player είναι σε λειτουργία...

Το εν λόγω player έχει κουμπί on/off; Απ? ότι γνωρίζω το Α200 δεν έχει και μου δημιουργεί πρόβλημα με τις διακοπές ρεύματος. Όταν επανέρχεται το ρεύμα το player είναι σε λειτουργία...

Δεν έχει

Μπορείς όμως πολύ απλά να του βάλεις έστω και εν σειρά (όπως τα πορτατίφ) αν δεν θες να το ανοίξεις.

Kρατωντας πατημενο το power για καποια δευτερολεπτα μεχρι να αναβοσβησει το λαμπακι κανει shutdown.

Να κάνω μία ερώτηση ? το popcorn το έχω συνδεδεμένο με coaxial στον ραδιοενισχυτή για να έχω ήχο. Όταν ομως παίζω βιντεο απο την εφαρμογη you tube video δε μου βγάζει ήχο παρά μόνο μέσω της hdmi και απο την τηλεόραση. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να γινει ή έτσι δουλεύει απο default?

Έχει δοκιμάσει κανείς την εφαρμογή στο app store για να λειτουργείτε το πόπκόρνι μέσω iPhone/ iPad/ iPod? απλά καταπληκτική