Popcornhour A-210

Απάντηση: Re: Popcornhour A-210

Λοιπόν...

Τελευταία έκδοση του Yamj κατεβάζουμε από εδώ...

http://mediaplayersite.martysweb.net/

Επίσης το μαμάω Aeon Skin από εδω:
http://networkedmediatank.com/showthread.php?tid=25534&page=1

Πρόγραμμα για να κάνουμε το Yamj Configuration εδώ:
http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=49543

και setup guide
http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=35043

Αν είναι να τρέξουμε το Yamj σε USB δίσκο τον οποίο κουμπώνουμε στο PCH για να δούμε ταινίες είναι απλούστατο...

Αν θέλουμε να πάμε σε δίκτυο είναι λίγο πιο δύσκολο...

Αλλά εδώ είμαι για να λύσουμε ότι απορία υπάρξει...

(Προσοχή πρέπει να έχετε Java εγκατεστημένη, αν έχετε windows 7 θέλει Java 32bit και 64bit) ....

(και λίγη αναμονή θα σηκώσω το δικό μου YAMJ όπως το έχω σετάρει με Boxes Aeon κλπ)...

Ωραία έχουμε δουλειά το Σ/Κ/Δ :music-smiley-005:

Λέμε τα καλά - λέμε και τα άσχημα.... :smash:

ουπς παρεξηγησις,εσβησα το ποστ,γιατι η ερωτηση που ειχα κανει την ειχες απαντησει και δεν ειχα προλαβει να το δω πριν ποσταρω.

τοτε τι xtreamer και κουραφεξαλα..μια χαρα το εργαλειο και σχετικα open interface.Βουρ για καλαμποκι λοιπον !!
Αυτο με τα lite menu δεν το ξερει κανενας ε? δευτερευων βεβαια το ερωτημα..
solamnic7 ευχαριστω πολυ ρε φιλε-διαφωτιστικοτατος:grinning-smiley-043

το lite menu είναι να διαλλέγεις εσ υποτ, ήχο,
Posted via Mobile Device

Παιδιά παίζει BR. Το μόνο που ίσως χρειαστεί εάν δεν παίζει το μενού κανονικά είναι να απομονώσετε εσείς την ταινία από το iso και να την παίξετε από το αρχείο χειροκίνητα... Υπάρχει δυνατότητα να διαλέγετε audio streams και υποτίτλους κατά την αναπαραγωγή.

αν δεν ειναι iso και ειναι full δομη με φακελο? εχει διαφορα ή ρωταω μαμακια?

ουπς παρεξηγησις,εσβησα το ποστ,γιατι η ερωτηση που ειχα κανει την ειχες απαντησει και δεν ειχα προλαβει να το δω πριν ποσταρω.

Νο problem συνάδελφε... -bye-

αν δεν ειναι iso και ειναι full δομη με φακελο? εχει διαφορα ή ρωταω μαμακια?

Καμία διαφορά για το Α200/Α210/C200 .. πλέον...

τοτε τι xtreamer και κουραφεξαλα..μια χαρα το εργαλειο και σχετικα open interface.Βουρ για καλαμποκι λοιπον !!
Αυτο με τα lite menu δεν το ξερει κανενας ε? δευτερευων βεβαια το ερωτημα..
solamnic7 ευχαριστω πολυ ρε φιλε-διαφωτιστικοτατος:grinning-smiley-043

Xtreamer Ultra είναι κανονικός Η/Υ... λένε θα βάζεις πάνω XBMC κλπ (μάλλον με linux) και αν θες βάζεις και Win7....

Popcorn hour είναι media player ... αλλά ότι κάνει το κάνει σωστά...

Το Ultra το λένε στα 200 ... ασύλληπτη τιμή.. αλλά είναι Xtreamer και αν δεν το δούμε δεν μπορούμε να βασιστούμε στα λεγόμενά τους.. (λόγω παρελθόντος)...

Όποιος έχει κέφια και ασχοληθεί με YAMJ το ΣΚΔ και έχει απορίες ας ποστάρει και θα τις λύσουμε... :idea:

το xbmc το γουσταρω γιατι ειναι πανεμορφο αλλα το βασικο του ελαττωμα ειναι οτι τρεχει στον υπολογιστη μου μεσα απο windows.Αν ηθελα windows εχω ετοιμοπολεμο htpc τουμπανο.
Αρα εμενω στο media player ,και θα παρακολουθω εδω τις αποριες για το yamj, που φαινεται εξισου καλο

το xbmc το γουσταρω γιατι ειναι πανεμορφο αλλα το βασικο του ελαττωμα ειναι οτι τρεχει στον υπολογιστη μου μεσα απο windows.Αν ηθελα windows εχω ετοιμοπολεμο htpc τουμπανο.
Αρα εμενω στο media player ,και θα παρακολουθω εδω τις αποριες για το yamj, που φαινεται εξισου καλο

Να σου πω και μια, προσωπική αλήθεια, είχα το PCH A200 και έστησα ένα καλό HTPC.... μου την έδωσε τελείως....

και γύρισα πάλι στα media player - χάρισα το HTPC και ησύχασα...

όταν θέλω να δω ταινία ή να ακούσω μουσική θέλω κάτι τόσο απλό όσο το να πατάς το play τίποτε άλλο....
(γι αυτό άλλωστε δεν μου κάνει καθόλου κλικ το Ultra)...
:award:

Να σου πω και μια, προσωπική αλήθεια, είχα το PCH A200 και έστησα ένα καλό HTPC.... μου την έδωσε τελείως....

και γύρισα πάλι στα media player - χάρισα το HTPC και ησύχασα...

όταν θέλω να δω ταινία ή να ακούσω μουσική θέλω κάτι τόσο απλό όσο το να πατάς το play τίποτε άλλο....
(γι αυτό άλλωστε δεν μου κάνει καθόλου κλικ το Ultra)...
:award:

Μια από τα ίδια και εγω. Ξεμπλεξα από το HTPC και κανω τα ίδια και περισσότερα με το PCH απειρες φορές πιο ευκολα χωρίς να στερούμαι κάτι σε ποιότητα εικόνας/ήχου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Popcornhour A-210

εξωτερικούς σε BR ISO παίζει;
για το m2ts ξέρω ότι παίζει, λογικά πρέπει και σε ISO.

Νομίζω ναι με το πρόσφατο fw...

ρε θα μας τρελλανετε??:flipout::flipout::flipout::flipout: μαμαει το μηχανημα !!
Αξιζει τελικα να παρει κανεις το c200 ? παντως απο εξωτερικο το βλεπω γιατι εχουν καμμια 80+ ευροπουλα διαφορά

368 δολλαρια...ποσα ευρω ειναι? κατω απο 3 δεν ειναι..και ειναι και τα μεταφορικα μεσα