Πορεύσου ολοένα πιο κοντά στον σκοπό της ύπαρξής σου

Κώστα Πολύχρονος! Εύχομαι να είσαι πάντα καλά, γεμάτος ενέργεια και διάθεση για να προσφέρεις την αγάπη σου εκεί που εσύ επιθυμείς! Η αφιέρωση από κοντά……

Ουφ! Καλέ ξεχάστηκα…..

Να καταθέσω και εγγράφως τις ευχές μου εννοώ….
Στον μέντορα, τον φίλο, τον υπεύθυνο της νύστας μου κάθε Τρίτη πρωί …
Χρόνια Πολλά Κώστα , να χαίρεσαι την οικογένειά σου, να είσαι πάντα υγιής κι ευτυχισμένος και , επειδή όλοι σου αφιέρωσαν τραγούδια που σίγουρα σου αρέσουν, λέω για την γιορτή σου να σου βάλω ένα που μάλλον δεν θα σου αρέσει καθόλου , χιχιχι, όοοοοχι από αυτά τα παλαβά που ακούω, ένα απλό τραγουδάκι είναι , eac from my spy

:ernaehrung004:

http://www.youtube.com/watch?v=XfuBREMXxts

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας.
Στον καθένα σας προσωπικά, εν όψει των νέων επερχόμενων παγετώνων, αντεύχομαι Arma La Tua Anima: Θωράκισε την ψυχή σου.
Αρματωσιές, υπάρχουν πολλές.
Αλλά για μένα, το καλύτερο οχυρωματικό έργο που γνώρισα στη διάρκεια της ζωής μου, είναι η επαφή μου με την Τέχνη - και, ιδιαίτερα, με τη Μουσική.
Πάντα ήταν εκεί όταν τη χρειάσθηκα.
Πάντα μου έδωσε πολύ περισσότερα από όσα της ζήτησα.

Να είσθε όλοι καλά.

Τα έτη σας να είναι φωτεινά και πολλά σε αριθμό, τόσο πολλά ώστε να αξιωθείτε να δείτε τον Elton John να υπάγεται στους "κλασσικούς" συνθέτες :flipout:. Η εκτίμηση του γράφοντος είναι ότι ο αριθμός των ετών τείνουν στο άπειρο και στην αιωνιότητα.

(Είμαστε οικείοι enough για να αστειευόμαστε enough, isn't it?)

Εννοείται, φίλτατε Μανώλη, αλλοίμονο :ernaehrung004:

όσο για την υπαγωγή κάποιων από αυτούς που αγαπάμε στους "κλασσικούς" ...θα έλεγα πως δεν μας κόφτει ιδιαίτερα: είμαστε ολιγαρκείς, μπορούμε και με λιγότερο από το Απόλυτο - κι εξάλλου αρκετοί κι απ τους 'δικούς' μας, το ρόλο τους, για εμάς, τον επιτέλεσαν - και με το παραπάνω. :2thumb22sup: