Πόρισμα ΕΛΑΣ για την τραγωδία στη Marfin

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πόρισμα ΕΛΑΣ για την τραγωδία στη Marfin

Δεν είναι 1-2 συγκεκριμένα πόστ, είναι η νοοτροπία όλων σχεδόν των ποστ παρόμοια με αυτή που έχουμε και στο ποδόσφαιρο.

Ούτε εκεί οι πρόεδροι των ομάδων ή και των συνδέσμων ακόμα θα υπερασπιστούν ευθέως τον δράστη ενός εγκλήματος , θα λένε για προβοκάτσιες, για 1-2 άτομα που αμαυρώνουν το σύνολο , για τον υπέροχο λαό τους και για για την αδικία που έγινε στην ομάδα τους κλπ... για να είναι εντάξει στα τυπικά , αλλά ουσιαστικά τρέφουν και δίνουν τα κατάλληλα μηνύματα στην αλητεία.
Φίλε τσουβαλιάζεις επικίνδυνα,δεν ξέρω τι σκοπό έχεις αλλά είσαι άδικος.

Δεν είναι 1-2 συγκεκριμένα πόστ, είναι η νοοτροπία όλων σχεδόν των ποστ παρόμοια με αυτή που έχουμε και στο ποδόσφαιρο.

.. για να είναι εντάξει στα τυπικά , αλλά ουσιαστικά τρέφουν και δίνουν τα κατάλληλα μηνύματα στην αλητεία.

Δηλαδή ερμηνεύετε τά ποστ ως υπερασπιστικά τής αλητείας και ως εκ τούτου θεωρείτε οτι τά μέλη πού τά ανήρτησαν είναι συνένοχα?

Έχει δίκιο ο φίλτατος blizard οι περισσότεροι που έγραψαν σε αυτό το νήμα είναι υπέρ των δολοφόνων.

ΥΓ:Ξέρω blizard δεν είπες αυτό.

Σίγουρα ήταν γκλομπ;
Θα ταίριαζε πιο πολύ με τα άλλα όπλα (το τόξο και τη σφεντόνα) εάν ήταν απλώς ρόπαλο. Από αγριελιά, σαν του Ηρακλή.

Η σφεντονα θεωρειται οπλοφορια ?

Σοβαρα ρωταω....γιατι ειμαι φουλ στο σπιτι. Επισης εχω και τοξο απο την εποχη που ειμουν αθλητης που σκοτωνει κανονικα.
Κι αυτο οπλοφορια θεωρειται ή μονο αν το κουβαλαω σε διαδηλωση ?

Απάντηση: Re: Πόρισμα ΕΛΑΣ για την τραγωδία στη Marfin

Η σφεντονα θεωρειται οπλοφορια ?

Σοβαρα ρωταω....γιατι ειμαι φουλ στο σπιτι. Επισης εχω και τοξο απο την εποχη που ειμουν αθλητης που σκοτωνει κανονικα.
Κι αυτο οπλοφορια θεωρειται ή μονο αν το κουβαλαω σε διαδηλωση ?
Αν δεν στηρίζεις το κυβερνητικό έργο τότε περνάει η σφεντόνα στον νόμο περί όπλων.

Από εκεί και πέρα βλέπω ότι πολλά ψυχολογικά προβλήματα υπάρχουν με την αστυνομία και την δεξιά. Εκεί κόλλημα με την αστυνομία. Ο δημόσιος υπάλληλος που τα παίρνει δεν σας απασχολεί, οι δολοφονίες είναι προβοκάτσιες αλλά ο αστυνομικός είναι by default προϊόν προς ανακύκλωση. Τον ΜΠΑΤΣΟ που σας έμαθε ο μπαμπάς σας να τον μισείτε μπορούμε να τον κατουράμε, να τον βρίζουμε, να τον καίμε αλλά αν κάνει το λάθος και απαντήσει τότε game over. Πολύ βολικά τον έχετε πλάσει τον κόσμο σας...

Όλοι είμαστε πρόβατα εκτός από εσάς που έχετε δει το φως το αληθινό στην αναρχία και σε οτιδήποτε άλλο εκτός από τον καπιταλισμό. Κάντε ένα κόμμα ρε παιδιά να σας ψηφίσουμε. Τότε θα σας είμαστε αρεστά πρόβατα εξάλλου. Αλλά εσείς μόνο κριτική ξέρετε να κάνετε. Στην εφαρμογή απέχετε γιατί εκεί είναι τα δύσκολα.

Εγώ είμαι ο μικροαστός με τα χαζο-ονειρά του ενώ εσείς το έχετε πιάσει το νόημα...

Μάλλον άλλα είναι τα πρόβατα και βελάζουν και μια χαρά κιόλας.

Υψηλό επίπεδο κριτικής και πολιτικής ανάλυσης στο οποίο μας έχει συνηθήσει ο συμφορουμίτης και η προοδευτική πλευρά που εκπροσωπεί. Η νηφαλιότητα που χαρακτηρίζει έναν άνθρωπο χωρίς ψυχολογικά προβλήματα είναι εμφανής σε κάθε λέξη και πρόταση.

Καλώ τους φίλους και συζητητές (και κυρίως τον Αιμίλιο) να κάνουν μια παύση μερικών ωρών και να συλλογιστούν πραγματικά τη σημασία αυτών των γραμμών που έκανε τον κόπο να μας αφιερώσει ο Τριπολιτσιότης διανοητής.

Re: Απάντηση: Πόρισμα ΕΛΑΣ για την τραγωδία στη Marfin

Έχει δίκιο ο φίλτατος blizard οι περισσότεροι που έγραψαν σε αυτό το νήμα είναι υπέρ των δολοφόνων.

ΥΓ:Ξέρω blizard δεν είπες αυτό.

Δεν κατάλαβες καλά...Υπέρ των δολοφόνων είναι και όσοι συμμετείχαν ή θα συμμετάσχουν στο μέλλον σε διαδήλωση.

Ούτε αυτό είπε φυσικά, εγώ το λέω.

ΥΓ. Δεν μπορώ να καταλάβω με το ίδιο σκεπτικό γιατί εφόσον σκοτώνονται μερικές χιλιάδες ανθρώπων κάθε χρόνο στους δρόμους γιατί δεν απαγορεύονται οι μετακινήσεις με αυτοκίνητο. Εντύπωση μου κάνει πώς δεν το έχει προτείνει κανένας φωστήρας ακόμα...

Ούτε εκεί οι πρόεδροι των ομάδων ή και των συνδέσμων ακόμα θα υπερασπιστούν ευθέως τον δράστη ενός εγκλήματος , θα λένε για προβοκάτσιες, για 1-2 άτομα που αμαυρώνουν το σύνολο , για τον υπέροχο λαό τους και για για την αδικία που έγινε στην ομάδα τους κλπ... για να είναι εντάξει στα τυπικά , αλλά ουσιαστικά τρέφουν και δίνουν τα κατάλληλα μηνύματα στην αλητεία.

ΥΓ
Κάθεστε και απασχολήστε τώρα με το αν οι μπάτσοι ήταν μαζί με τους παναθηναϊκούς, αν η σφεντόνα είναι όπλο ή όχι, για τις μεγάλες αδικίες εις βάρος της πολιτικής ομάδας σας , δικαιολογίες για να μην απαγορευτούν οι μετακινήσεις διαδηλωτών κλπ κλπ ... copy-paste είναι οι καταστάσεις σε ποδόσφαιρο και πολιτική , παρόμοιες δικαιολογίες και τελικά η αλητεία επικρατεί και δεν γίνεται πουθενά τίποτα.

:plank:

-bye-

ΥΓ. Δεν μπορώ να καταλάβω με το ίδιο σκεπτικό γιατί εφόσον σκοτώνονται μερικές χιλιάδες ανθρώπων κάθε χρόνο στους δρόμους γιατί δεν απαγορεύονται οι μετακινήσεις με αυτοκίνητο. Εντύπωση μου κάνει πώς δεν το έχει προτείνει κανένας φωστήρας ακόμα...
Γιατί εκεί θα εμπλέκονταν και οι παραχωρησιούχοι.

Δεν κατάλαβες καλά...Υπέρ των δολοφόνων είναι και όσοι συμμετείχαν ή θα συμμετάσχουν στο μέλλον σε διαδήλωση.

Ούτε αυτό είπε φυσικά, εγώ το λέω.

ΣΩΣΤΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΛΕΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ...:Banane0:

ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΝΤΖΕΡΕΔΙΑ ΚΑΙ ΧΥΤΡΕΣ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΟΧΕΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ....
ΤΑ ΓΚΑΖΑΚΙΑ, ΤΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΒΕΝΖΙΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ Τ ΑΝΑΦΕΡΩ....

Υψηλό επίπεδο κριτικής και πολιτικής ανάλυσης στο οποίο μας έχει συνηθήσει ο συμφορουμίτης και η προοδευτική πλευρά που εκπροσωπεί. Η νηφαλιότητα που χαρακτηρίζει έναν άνθρωπο χωρίς ψυχολογικά προβλήματα είναι εμφανής σε κάθε λέξη και πρόταση.

Καλώ τους φίλους και συζητητές (και κυρίως τον Αιμίλιο) να κάνουν μια παύση μερικών ωρών και να συλλογιστούν πραγματικά τη σημασία αυτών των γραμμών που έκανε τον κόπο να μας αφιερώσει ο Τριπολιτσιότης διανοητής.

Εφόσον έκανα διαλογισμό, πήρα τηλέφωνο τον ψυχολόγο μου, έκανα γιόγκα, έπαιξα λίγο Crysis να πάρω τα πάνω μου....είπα να γράψω.

Ο φίλος Blizard έχει δίκιο σε όλα.....

Υ.Γ Είμαι ο Αιμίλιος και δεν είμαι δολοφόνος, είμαι ο Αιμίλιος και δεν είμαι δολοφόνος, είμαι ο Αιμίλιος και δεν είμαι δολοφόνος, είμαι ο........

Υ.Γ Νο2 Αλήθεια αυτοί που κατέβηκαν στην Ταχριρ είναι serial killer???

Υ.Γ Νο3 Ρε Γιάννη(McZab) στην επόμενη πορεία τελικά θα πάμε ή όχι???

Υ.Γ Νο4 Είμαι ο Αιμίλιος και δεν είμαι δολοφόνος, είμαι ο Αιμίλιος και δεν είμαι δολοφόνος, είμαι ο Αιμίλιος και δεν είμαι δολοφόνος, είμαι ο........