Port Forward Thomson Fortnet

Απάντηση: Re: Port Forward Thomson Fortnet

Παιδες ευχαριστω πολυ κ συγνωμη για τα GreekEnglish, ειμαι οκ οπως ειναι?

τωρα δηλ η πορτα αυτη ειναι open?

Είσαι σχεδόν σωστά, απλά το Trigger Port δεν χρειάζεται να το συμπληρώσεις.
Ακόμη, το port ανοίγει για συγκεκριμένο υπολογιστή, δηλαδή συγκεκριμένη IP διεύθυνση που έχει δώσει το router στον υπολογιστή για τον οποίο κάνεις τη ρύθμιση.
Για να εξασφαλίσεις πως δεν θα αλλάξει το ΙΡ, πήγαινε στο Home Network --> Device , επέλεξε τον υπολογιστή σου και τσέκαρε το κουτάκι που υπάρχει ώστε να παίρνει ο υπολογιστής πάντα την ίδια διεύθυνση IP (δεν θυμάμαι τί γράφει ακριβώς, δίπλα στο κουτάκι, δεν το έχω μπροστά μου αυτή τη στιγμή).

Παιδες ευχαριστω πολυ κ συγνωμη για τα GreekEnglish, ειμαι οκ οπως ειναι?

τωρα δηλ η πορτα αυτη ειναι open?

πουθενά δεν βλέπω IP ή mac address του PC που χρησιμοποιεί την θύρα.
Δεν είναι ακόμα ανοιχτή λοιπόν.
Πρέπει να επιλέξεις τη νέα σου υπηρεσία στη σελίδα
Assigned Games & Applications

Μια χαρα ειναι ==))) δες....

http://www.canyouseeme.org/
CanYouSeeMe.org - Open Port Check Tool
Success: I can see your service on (ΙP) on port (3460)
Your ISP is not blocking port 3460

εκει που μαυρισα ειναι ν ονομασια του υπολογιστη μου, μπορει να μην δειχνει αυτο που λες επειδη το προγραμμα δεν εχει μπει σε λειτουργεια απλα εκανα ελενχο να δω αν οντος ανοιξε η θηρα

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Port Forward Thomson Fortnet

πουθενά δεν βλέπω IP ή mac address του PC που χρησιμοποιεί την θύρα.
Δεν είναι ακόμα ανοιχτή λοιπόν.
Πρέπει να επιλέξεις τη νέα σου υπηρεσία στη σελίδα
Assigned Games & Applications

Οπως ειπα κ πριν το εκαν το assigned κ κοιταξα κ τις αλλες εφαρμογες κ ειναι ακριβως ετσι δεν εχουν MAC & IP

Είσαι σχεδόν σωστά, απλά το Trigger Port δεν χρειάζεται να το συμπληρώσεις.
Ακόμη, το port ανοίγει για συγκεκριμένο υπολογιστή, δηλαδή συγκεκριμένη IP διεύθυνση που έχει δώσει το router στον υπολογιστή για τον οποίο κάνεις τη ρύθμιση.
Για να εξασφαλίσεις πως δεν θα αλλάξει το ΙΡ, πήγαινε στο Home Network --> Device , επέλεξε τον υπολογιστή σου και τσέκαρε το κουτάκι που υπάρχει ώστε να παίρνει ο υπολογιστής πάντα την ίδια διεύθυνση IP (δεν θυμάμαι τί γράφει ακριβώς, δίπλα στο κουτάκι, δεν το έχω μπροστά μου αυτή τη στιγμή).

Ok και αυτο

Last edited:
Από ό,τι μας έδειξες, πλέον πρέπει να έχει γίνει σωστά η ρύθμιση.
Ελπίζω να είναι για "καλό σκοπό" όπως είπες και όχι να σε βοηθάμε για κάποιο "έγκλημα" :slapface:
Ίσως να υπήρχε άλλος τρόπος να κάνεις αυτό που θες, αν μπορούσες να μας πεις τι είναι, ώστε να μην μπλέκεσαι σε "επικίνδυνα παιχνίδια"...

Re: Απάντηση: Port Forward Thomson Fortnet

Από ό,τι μας έδειξες, πλέον πρέπει να έχει γίνει σωστά η ρύθμιση.
Ελπίζω να είναι για "καλό σκοπό" όπως είπες και όχι να σε βοηθάμε για κάποιο "έγκλημα" :slapface:
Ίσως να υπήρχε άλλος τρόπος να κάνεις αυτό που θες, αν μπορούσες να μας πεις τι είναι, ώστε να μην μπλέκεσαι σε "επικίνδυνα παιχνίδια"...

Τωρα σοβαρα, δεν ειναι για κακο σκοπο απλα μαρεσει να μαθαινω διαφορα
απλα για να καταλαβεις το 2008 γεναρη αγορασα το πρωτο μου υπολογιστη
κ παρακαλουσα ενα κολιτο να ερθει να μου κατεβασει το msn, μετα απο 2 χρονια εγω δουλεψει xp-vista-linux, εμαθα να λυνω προβληματα, να κανω φορματ κτλ, εμαθα να ενωνω δυκτια σε γενικα οτι περνει IP, να ξεκλειδωνω ασυρματα wirless (Wep-Wpa), keyloggers κ πολλα αλλα διαφορα, αυτο το ειπα κ πανω ειναι για να ανοιξω την πορτα πο χρησημοποιει ενα BackDoor Trojan (poison ivy) αλλα δεν εχω λογο να σας πω μλκς ειναι πραγματικα για μενα κ μονο εμενα :2thumb22sup: αλλα με αυτο το παλιο ρουτερ κολησα....αα κ κατι τελευτεο σπουδαζω τεχνικος δυκτιων (ιεκ) χαχα