Portal και συντακτική ομάδα

Κρυωνάς Νίκος

AVClub Addicted Member
17 June 2006
2,407
Κιλκίς
Στα πλαίσια της δοκιμαστικής λειτουργίας του Portal του Avclub η διαχειριστική ομάδα αποφάσισε να δημιουργήσει μια καινούργια κατηγορία μελών την "συντακτική ομάδα".

Ο ρόλος της θα είναι κυρίως η δημιουργία καινούργιων επίκαιρων θεμάτων που θα εμπλουτίζουν το portal αλλά και τις αντίστοιχες κατηγορίες του forum.

Θέλουμε λοιπόν να τους συγχαρούμε για την ανάληψη των καθηκόντων αυτών και να τους ευχαριστήσουμε για την προθυμία που έδειξαν.

Σιδεροκέφαλοι παιδιά
............. η πρώτη πεντάδα ..............

Nix
Δ. Δημητρακουδη
Μιχάλης Κορ.
spcav
Panosxgr

Θα είναι σίγουρα πολύτιμος ο ρόλος αυτης της ομάδας,και σίγουρα θα σταθεί αφορμή γιά εάν ακόμη βήμα πιό μπροστά.Είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά θα κάνουν ότι περνάει απο το χέρι τους.
Καλή αρχή λοιπόν και καλή συνέχεια.

Σας ευχαριστουμε. Ελπιζουμε κι εμεις απο την πλευρα μας να κανουμε το καλυτερο για την ωραια παρεα που εχουμε και για οσους καθημερινα συμμετεχουν σε αυτη, αλλα και μελλοντικα. Ειθε η αγαπη και το μερακι για το χωρο να μας δωσει δυναμη και κουραγιο σε αυτη την προσπαθεια.
:ernaehrung004:

Παιδια καλη αρχη και ευχαριστουμε για την προθυμια σας! Ας βαλουμε ολοι μαζι απο ενα λιθαρακι για να φτασει το Avclub σε πραγματικα πρωτογνωρα για τα Ελληνικα δεδομενα επιπεδα!

Να ρωτήσω κάτι Νίκο και το κάνω δημόσια πιστεύοντας ότι την ίδια απορία θα έχουν κι άλλα μέλη.

Με ποιό τρόπο έγινε η επιλογή ,γιατί μου φαντάζει αρκετά δύσκολο να εστάλη κάποιο mail σε όλα τα μέλη στο οποίο θα υπήρχε η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ανάληψη των νέων καθηκόντων.

Θυμαμαι μια κουβεντα που ειχα καποτε, ενα βραδυ, με ενα πολυ γνωστο μας μελος, σε μια πυλωτη ενα βραδυ, και χαιρομαι ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ που ολες αυτες οι - τοτε - προχωρημενες σκεψεις και κουβεντες παιρνουν σιγα σαρκα και οστα.

Μπραβο παιδια (και μελος):award:

Να ρωτήσω κάτι Νίκο και το κάνω δημόσια πιστεύοντας ότι την ίδια απορία θα έχουν κι άλλα μέλη.

Με ποιό τρόπο έγινε η επιλογή ,γιατί μου φαντάζει αρκετά δύσκολο να εστάλη κάποιο mail σε όλα τα μέλη στο οποίο θα υπήρχε η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ανάληψη των νέων καθηκόντων.

Με χαρά να σου απαντήσω φίλε μου Σωκράτη, αλλά θα ήθελα μετά να μου απαντήσεις και εσύ κάτι : ( για πιο λόγο νομίζεις ότι μοιράζονται και άλλα μέλη την ίδια απορία και ποιος ακριβώς είναι ο λόγος που κάνεις την ερώτηση - επειδή η διαχειρηστική ομάδα έχει κάνει δεκάδες ανακοινώσεις γιατί τώρα έχεις απορία)

Ο τρόπος επιλογής λοιπόν είναι συγκεκριμένος, μέλη που είναι πρόθυμα να βοηθήσουν και έχουν δηλώσει το ενδιαφέρον τους στη διαχειρηστική ομάδα και κατόπιν εκτίμηση της δυνατότητας προσφοράς στο συγκεκριμένο εγχείρημα.

Αν η απορία είναι γιατί ο Α και όχι ο Β, σκέψου πρώτα από όλα ότι είμαστε στην αρχή και όχι στο τέλος μιας νέας διαδικασίας αρά μπορεί και ο Β, επίσης μπορεί ο Β να μη θέλει κλπ κλπ.

Σειρά σου τώρα να μου απαντήσεις αν θέλεις

Καθόλου πονηρή ή επιθετική η ερώτησή μου,αν όμως κατάλαβες κάτι τέτοιο μάλλον με παρεξήγησες.
Απλά ήθελα να μάθω τον τρόπο και η απάντησή σου ήταν σαφέστατη και με κάλυψε απόλυτα.
Το γιατί ίσως να έχουν κι άλλα μέλη την ίδια απορία το έθεσα υπό το πρίσμα του να θέλουν να βοηθήσουν και αυτά όπως και τα παιδιά που επιλέχθηκαν.

Ευχαριστώ πολύ.