Πόρτες ασφαλείας,αλήθεια ανοίγουν;

anderm

Γενικός Διαχειριστής
Staff member
1 August 2009
11,168
Αθήνα...
Last edited:
ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ. Η ΠΡΩΤΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ. ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ. ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Σ ΑΥΤΟ.

Ξέρω ότι ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει...αλλά να πληρώνεις 1300 ευρώ και να ανοίγει σε 6 λεπτά παραπάει...

Απάντηση: Re: Πόρτες ασφαλείας,αλήθεια ανοίγουν;

Ξέρω ότι ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει...αλλά να πληρώνεις 1300 ευρώ και να ανοίγει σε 6 λεπτά παραπάει...
xaxaxa τι να που ν που αλλη πληρωνουν πολλα εκατομυρια....

Παντως αυτό με την omega με έστειλε. Και μου έλεγε κλειδαράς ότι είναι ότι καλύτερο μπορείς να βάλεις :bang:

ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΕ 10 ΔΕΥΤΕΡΑ.....ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ.

Και πάλι,εάν λείπεις,μπαίνει κάποιος σε !6! λεπτά.

Παντως αυτό με την omega με έστειλε. Και μου έλεγε κλειδαράς ότι είναι ότι καλύτερο μπορείς να βάλεις :bang:

Και εγώ αυτό ήξερα μέχρι σήμερα τουλάχιστον..

Κατά ένα μεγάλο ποσοστό τις διαρρήξεις τις κάνουν κλεφτρόνια.
Το κλεφτρόνι δύσκολα θα κάτσει να ασχοληθεί τόση ώρα αν δει πόρτα ασφαλείας. Θα ψάξει να βρει απλή πόρτα που ανοίγει με τανάλια σε 2 δευτερόλεπτα...

Από την άλλη, αν πέσεις σε επαγγελματία δεν τη γλυτώνεις ότι πόρτα και ότι κλειδαριά και να έχεις...

Κατά ένα μεγάλο ποσοστό τις διαρρήξεις τις κάνουν κλεφτρόνια.
Το κλεφτρόνι δύσκολα θα κάτσει να ασχοληθεί τόση ώρα αν δει πόρτα ασφαλείας. Θα ψάξει να βρει απλή πόρτα που ανοίγει με τανάλια σε 2 δευτερόλεπτα...

Από την άλλη, αν πέσεις σε επαγγελματία δεν τη γλυτώνεις ότι πόρτα και ότι κλειδαριά και να έχεις...

Εγώ στο vid βλέπω ότι άνετα και ένα κλεφτρόνι θα διέθετε 6 λεπτά...Και στην από κάτω 9.

τα πράγματα είναι όπως τα είπαν οι κύριοι πιο πάνω... οι παλιές κλασσικές άνοιγαν σε δεπτερολεπτα με ψυκτικό spray και μια απλή πένσα. Οι πιο νέες θέλουν λίγο πιο εξεζητημένα εργαλεία.

Το σίγουρο είναι οτι καμία δεν ειναι απόρθητη, απλα με μια πόρτα ασφαλεία και άντε ένα συναγερμό αποτρέπουμε τον ερασιτέχνη διαρρήκτη. Οι επαγγελματίες είναι μέσα πάλι σε λίγα λεπτά!

Με συναγερμό δεν είναι και τόσο εύκολο όσο νομίζεις Σάκη....

Eναι προφανες οτι ολες οι κλειδαριες μπορουν να τις ανοιξουν.Σ αυτο ομως υπεισερχονται και διαφοροι αλλοι παραγοντες,οπως πχ αν στην οικοδομη ανεβοκαταιβαινουν πολλοι ανθρωποι η ειναι μονοκατοικια ,η ωρα ,και φυσικα το ρισκο που θα παρει ο καθε κλεφτης σε σχεση με το αναμμενομενο <κερδος>.Επισης οπως πολυ σωστα λεει ο Αντωνης η υπαρξη και συναγερμου,τους κανει την ζωη δυσκολοτερη

Σε κάθε περίπτωση,νομίζω πως μια καλή πόρτα υπερτερεί ενός συναγερμού(εάν είναι καλή η πόρτα πάντα).Καλύτερη κλειδαριά ποια θεωρείτε;Εγώ τουλάχιστον πριν λίγες μέρες θεωρούσα την omega plus.

και άπλα για πολλά σπίτια το τρωτό σημείο είναι οι πόρτες με γυαλί το οποίο σπάει εύκολα... (μπαλκονόπορτες, παραθυράκια κτλ)

και άπλα για πολλά σπίτια το τρωτό σημείο είναι οι πόρτες με γυαλί το οποίο σπάει εύκολα... (μπαλκονόπορτες, παραθυράκια κτλ)

Αλεξίσφαιρα παράθυρα και μπαλκονόπορτες...πλέον δεν έχουν μεγάλη διαφορά τιμής,τουλάχιστον για τα 2,κάτι εκατοστά τζάμι δεν θυμάμαι να έκανε πολύ πάνω από 200 ευρώ...

Last edited:
Το θέμα είναι ότι κάνουμε πλέον ότι γίνεται ώστε να προστατευτούμε...πολλές φορές καταφεύγουμε σε υπερβολικές λύσεις,αλλά οι εποχές είναι ''δύσκολες'' πλέον.